! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Ezoterika - ostatné strana 19 z 21

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Az angyalterápia kézikönyve


Doreen Virtue 1997 óta tart rendszeresen Angyalterápia® kurzusokat, amelyeken ezreknek tanítja meg az angyalok és arkangyalok segítségével végezhető spirituális gyógyítás és jóslás művészetét. A szemináriumain tanított eszközöket, szakmai fogásokat és gyakorlatokat gyűjtötte most össze ebben a számos részletre kiterjedő kézikönyvben. Akár gyakorlott spirituális gyógyító vagy, akár a veled született spirituális képességeidet szeretnéd továbbfejleszteni, ez a mű alapvető tudásforrás, amelyhez újra és újra visszatérhetsz. A könyvből megtudhatod: - Mikor melyik angyalhoz fordulhatsz segítségért vagy útmutatásért? Melyik angyalnak mi a feladata? - Hogyan dolgozhatsz az angyalkártyákkal és más, közvetítésre alkalmas eszközökkel? - Hogyan nyújthatsz segítséget a családodnak vagy a barátaidnak a szükség óráiban? - Mit jelent pontosan a tisztánlátás, tisztánérzékelés, tisztánhallás, tisztángondolkodás? Te melyik típusba tartozol, és hogyan fejlesztheted médiumi képességeidet? - Mi az angyalterápia, és hogyan működik? - Milyen jeleket kaphatsz arra vonatkozóan, hogy kéréseid az égben meghallgatásra találtak? - Kik azok a fényküldöttek? Az vagy-e te is, és mi az életfeladatod? - Hogyan őrizheti meg egy gyógyító a lelki-szellemi egészségét? Ez a tudás mindenki számára felbecsülhetetlen, aki az angyalok csodálatos világán keresztül szeretne valódi egészségre, boldogságra és megelégedettségre lelni. Imádkozom érte, hogy a könyv segítségével ráébredj tiszta, isteni összeköttetésedre, és rálépj az ösvényre, amely életcélod beteljesítése felé vezet. Szeretettel: Doreen Virtue
Na stiahnutie
7,01 €

dostupné aj ako:

Az erő benned van


A minap ezzel fordult hozzám valaki: A legcsodálatosabb ajándékot adta nekem megajándékozott önmagammal. Ki vagy? Mi a célod ezen a világon? Mit gondolsz az életről? Mindnyájunkban van egy belső Erő, amely választ adhat a kérdéseinkre, eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális kapcsolathoz és a virágzó karrierhez. Elnyerhetjük a jólét valamennyi formáját, csak hinnünk kell a lehetőségben. Ez a könyv feltárja előttünk, mekkora hatalmunk van valójában, és arra biztat, hogy ne kívül keressük az erőt, hiszen bennünk is adott, és bármikor pozitív célok szolgálatába állíthatjuk! Louise L. Hay, az Éld az életed! című nagy sikerű könyv szerzője tovább fűzi az Én szeretetéről vallott gondolatait. Személyesen szól minden olvasóhoz, s a következőket üzeni: Figyelj a belső hangodra! Nyilvánítsd ki szabadon az érzéseidet! Vállald a felelősséget sorsod alakításáért! Szabadulj meg a félelmeidtől! Gyógyítsd meg önmagadat és a Földet a meditáció erejével! Bízz az életben, mert mindaz, amire szükséged van, rendelkezésedre áll! “Emlékszel arra az időre, amikor utoljára szerelmes voltál? A szíved csordultig telt. Csodálatos érzés volt. Ugyanezt éled át, amikor saját magadat szereted, csakhogy te sosem távozol. Ha egyszer megszeretted magadat, ez az érzés életed végéig elkísér, így önmagaddal kell kiépítened a legbensőségesebb kapcsolatot! Azonban a világ összes elmélete haszontalan, ha nem vezet cselekvéshez, pozitív változáshoz. Ezért bátran tedd meg az első lépést önmagad megismerése felé, bármilyen jelentéktelen legyen is az a lépés! Tudatosítsd, hogy tanulni akarsz, s meglátod, csodák történnek!”
Na stiahnutie
7,86 €

A varázslat


Egy szó megváltoztat mindent…Nem számít, ki vagy, nem számít, hol vagy, nem számít, milyenek a jelenlegi körülményeid, A Varázslat meg fogja változtatni az egész életedet! Kezdd el még ma a 28 napos programot! 2012. szeptemberében megjelent Rhonda Byrne könyve, A Varázslat, melyben a szerző egy 28 napos gyakorlati programot kínál. A Titok és Az Erő után tehát végre rendelkezésünkre áll egy olyan praktikus kézikönyv is, amelynek segítségével valóban olyan életet teremthetünk magunknak, amilyenről mindig is álmodtunk. Olyan életet, amelyet egészségben, szeretetben, bőségben élhetünk, életfeladatunkat és a velünk élők jóllétét szem előtt tartva. A Varázslatban Rhonda Byrne a világ elé tárja ezt az átalakító erejű tudást, majd egy 28 napos, varázslatos utazás során megtanítja, hogyan alkalmazd a mindennapjaidban. Nem számít, ki vagy, nem számít, hol vagy, nem számít, milyenek a jelenlegi körülményeid, A Varázslat meg fogja változtatni az egész életedet! „Mondd ki a varázsigét: köszönöm. Mondd ki hangosan, kiabáld szét a háztetőről, suttogd magad elé, vagy csak a fejedben kántáld, és a szívedben érezd. Bárhová is menj a mai naptól kezdve, vidd magaddal a hálát és annak varázserejét.”
Na stiahnutie
11,24 €

dostupné aj ako:

Füveskönyv


A régi füveskönyvek a kertben termesztett vagy vadon termő növények, gyógyfüvek hasznáról és káráról tájékoztattak, századokon át szerzett tapasztalatok alapján. Aztán a hasznos tanácsok lassan kiterjedtek a lélek, sőt általában a lét kisebb-nagyobb gondjaira is. A „mi a teendő” kérdésére adott hétköznapi példák, egyszerű válaszok, amelyek a testi és a lelki egészség megőrzését és visszanyerését segítették, lassan egyre egyénibbé, szubjektívabbá váltak, s egyre több gondolkodnivalót, valamint lelki táplálékot adtak az olvasónak. Szepes Mária Füveskönyve egyaránt megfelel a műfaj korai és kései kívánalmainak. Egyszerű, könnyen érthető élethelyzetek, bölcsességek, látszatok mögé leső, gondolatébresztő megállapítások és olyan közvetlen tanácsok sorjáznak benne, amelyeket úgy érezhet magáénak mindenki, mintha csak neki szólna. Ezen túl pedig – hűen a szerző lenyűgözően és főleg eredményesen egyéni tanítási módszereihez – kérdések, látszólagos ellentmondások, továbbgondolásra, kiegészítésre, az olvasó élethelyzetéhez való igazításra, azaz az agysejtek alapos megdolgoztatására szolgáló felismerések ezek, amelyek képesek arra is, hogy felkeltsék a saját lélekbe lemerülő őszinteséghez szükséges bátorságot és kitartást.
Na stiahnutie
7,58 €

Mi van odaát?


Megdöbbentő tanúbizonyságokat gyűjtött egy kötetbe a hazájában rendkívül népszerű televíziós szerkesztő-riporter, Roberto Giacobbo. Műsorai a nálunk egykor nagy érdeklődéssel nézett, Déri János vezette Nulladik típusú találkozásokkal rokon Voyager azokat a különös, természetfelettinek vélt eseteket vizsgálja, amelyekre ma még nincs tudományos magyarázat. Ilyen téma a halál utáni lét. Valóban van folytatás? Valóban a lélek halhatatlan, csak mindig új testbe költözik? A szkeptikus beállítottságú, de nyitott gondolkodású szerző szigorúan tudományosan igazolt, hiteles történeteket tár elénk, s bármennyi kételyt megfogalmaz maga is, úgy tűnik, a válasz nem lehet egyértelműen nem arra a kérdésre: van-e élet a halál után?
Na stiahnutie
4,20 €

dostupné aj ako:

Bevezetés India örökléttanába


Az átman nem veszti el a megismerés képességét, de nincs egy második, tőle különböző valami, amit megismerhetne. Azt tehát, hogy micsoda az átman, voltaképpen nem is lehet megmondani, csak azt, hogy mi nem. Az átman nem ilyen és nem olyan… el nem múló, nem durva és nem finom, nem rövid és nem hosszú… nem fényes és nem sötét… belső és külső nélkül való.
Na stiahnutie
2,79 €

Meghívó


Ha elárasztanak a mindennapi teendők, teremts alkalmat rá, hogy saját magaddal lehess. Fogadd Oriah meghívását és tárd ki szívedet. A Meghívó a lélek vágyódásának térképe, a szenvedélyes élet óhajtása és szembenézés önmagunkkal, hogy ne érjük be az igazságnál kevesebbel. Gyönyörű „dal”, amely szájról szájra terjed, e-mailben továbbítják, és lelkigyakorlatokon olvassák fel. Aki meghallotta, annak megváltoztatta az életét. A Meghívó kitárja egy új élet kapuját, amely mögött csak meghittséget és őszinteséget találsz, békés együttélést önmagaddal és a körülötted lévő világgal. A Meghívó felbecsülhetetlen értékű kalauz az élet kínálta valódi szépség felfedezéséhez. Oriah utazásra hívja lelkedet. Fogadd el a meghívást, és tárd ki szívedet e jelentőségteljes út előtt! „Meghívásom lényege az, hogy éljük életünket nagyobb meghittséggel, anélkül hogy bármiféle más garanciánk lenne a teljesség tényleges belső értékein kívül. Hogy segítsek utadon, minden fejezet végén felajánlok egy meditációt. Ezek a meditációk nem receptek, amelyek alapján megjavíthatunk minden nehézséget és boldogtalanságot, de segítettek nekem is, és azoknak is, akikkel dolgoztam, hogy kitágítsuk világunkat, és bensőségesebb viszonyt alakítsunk ki önmagunkkal.” sztanak a mindennapi teendők, teremts alkalmat rá, hogy saját magaddal lehess. Fogadd Oriah meghívását és tárd ki szívedet. A Meghívó a lélek vágyódásának térképe, a szenvedélyes élet óhajtása és szembenézés önmagunkkal, hogy ne érjük be az igazságnál kevesebbel. Gyönyörű „dal”, amely szájról szájra terjed, e-mailben továbbítják, és lelkigyakorlatokon olvassák fel. Aki meghallotta, annak megváltoztatta az életét. A Meghívó kitárja egy új élet kapuját, amely mögött csak meghittséget és őszinteséget találsz, békés együttélést önmagaddal és a körülötted lévő világgal. A Meghívó felbecsülhetetlen értékű kalauz az élet kínálta valódi szépség felfedezéséhez. Oriah utazásra hívja lelkedet. Fogadd el a meghívást, és tárd ki szívedet e jelentőségteljes út előtt! „Meghívásom lényege az, hogy éljük életünket nagyobb meghittséggel, anélkül hogy bármiféle más garanciánk lenne a teljesség tényleges belső értékein kívül. Hogy segítsek utadon, minden fejezet végén felajánlok egy meditációt. Ezek a meditációk nem rece
Na stiahnutie
4,76 €

dostupné aj ako:

Kívánjunk egyszerűen!


Minden gondolatunk – energia, s mint ilyen, mindent megtesz azért, hogy megnyilvánuljon. Útja során keres egy másik, hasonló rezgésű energiát, amely vele egy hullámhosszon van. Így a gondolat ereje által magunkhoz, az életünkbe vonzzuk mindazt, amit szeretnénk. Nagy sikert aratott könyve, a Kívánjunk sikeresen! után Pierre Franckh bebizonyítja, hogy a jól megfogalmazott kívánságok valóban teljesülnek. Új könyve, a Kívánjunk egyszerűen! annak a sok lelkes olvasónak az igaz és hiteles történetét mutatja be, akik sikerrel alkalmazták ezt a technikát. A szerző meggyőző és gyakran vidám történetek alapján ad hasznos tanácsokat az alábbi témakörökben: - Hogyan valósíthatjuk meg életünkben mindazt, amit csak kívánunk? - Hogyan kerülhetjük el a hibákat? - Hogyan tehetjük erősebbé a kívánságunkat? - Milyen megfogalmazásban sikerülnek a legjobban a kívánságok? - Hogyan kívánnak mások?
Na stiahnutie
3,92 €

dostupné aj ako:

Napi útmutatás az angyalodtól


„Ez a könyv megfelelő alkalmat teremt arra, hogy napi rendszerességgel kapcsolatba lépj őrangyalaid szerető energiáival. Ideális esetben minden reggel elolvashatsz egy üzenetet, mielőtt elkezdenéd a napodat. A lapokat akár számozott sorrendjük alapján is olvashatod, vagy hagyhatod, hogy a könyv annál az üzenetnél nyíljon ki, amely az adott pillanatban számodra a legfontosabb. Minden egyes oldal egy praktikus, emberközeli üzenetet tartalmaz az angyaloktól, amelyen keresztül segítenek, hogy csodás napod legyen – és miközben elolvasod, valószínűleg hallani és érezni is fogod saját angyalaid útmutatásait. Mindennap ellátnak egy tanáccsal, amely cselekvésre ösztönöz, vagy megmutatják, mire összpontosíts annak érdekében, hogy több békét és boldogságot teremts az életedben. A napi üzenetet egy gondolat vagy egy ima követi, amelynek segítségével tovább mélyítheted kapcsolatodat az angyalokkal. Mondd ki fennhangon, írd le, vagy csak egyszerűen gondolkozz el rajta a nap folyamán – tedd azt, ami a legtermészetesebbnek tűnik számodra, hiszen az angyalok mindig hallanak téged. Ne aggódj, ha megfeledkezel róla, vagy ha nincs időd követni az angyalok aznapra szóló tanácsait. A legfontosabb lépés az, hogy szavaik elolvasása által magadba szívd szeretetteljes energiáikat. Ugyan a kötet a reggeli meditációt részesíti előnyben, bármikor haszonnal forgathatod – akár reggel, akár este. Azt tanácsolom, tartsd az ágyad melletti komódon vagy az asztalodon, hogy bármikor kéznél legyen, amikor csak szükséged van egy föntről érkező vigasztaló ötletre.” Doreen Virtue
Na stiahnutie
9,27 €

A mennyország álkulcsa


Az ősi kultúrák ránk maradt üzeneteiben vannak utalások szerint az emberiség már nem először jutott olyan fejlettségi szintre, amikor megfelelő morális háttere híján végül elpusztította önmagát. Ma ismét válaszút előtt állunk. De a valós veszélyek mellett, szédítő távlatokat kínáló kibontakozási lehetőségeink is felgyorsultak. Egyre több nagyszerű ismeret áll rendelkezésünkre, amellyel megteremthetnénk új, élhető világunkat. De vajon tudunk-e élni az elénk táruló óriási lehetőségekkel? E kérdéseket feszegeti Szepes Mária, s a mai kor emberének szinte minden időszerű problémáját érinti. Közös töprengésre hív bennünket. Kérdez. Olykor provokál. Fel akarja rázni az embert kábult tétlenségéből, hogy minden vészhelyzetből van kiút! A világot megváltani lehetetlen vállalkozás lenne. De önmagunkat és környezetünket ráeszméltetni a bennünk, körülöttünk szüntelenül jeleket adó összefüggésekre és csodákra – ez elérhető! Ismerjük meg a bennünk szunnyadó erőket, határtalan képességeket! Ne sodródjunk vakon át az életen, amikor mi magunk alakíthatjuk sorsunkat, a körülöttünk lejátszódó eseményeket! Engedjük magunkhoz a bölcseletet, a szelíd jóságot, mert gyógyul tőle a világ, s rajta minden élet.
Na stiahnutie
4,76 €

Bátorság


Az élet tele van kétségekkel, meglepetésekkel – ebben rejlik a szépsége! Osho szerint a bátorság nem azonos a félelem hiányával, inkább szembenézés a jelenlétével. Bemutatja, honnan erednek a félelmeink, miként érthetjük meg ezeket, és honnan meríthetünk bátorságot szembesülni velük. Arra biztat minket, hogy örüljünk minden bizonytalanságnak és változásnak, amelyek lehetőséget teremtenek az új élményekre, s önmagunk és a bennünket körülvevő világ megteremtésére. Útmutatást ad belső bátorságunk fejlesztéséhez, képessé tesz hitelesen és elégedetten élni mindennapjainkat. Ezáltal lesz merszünk kiállni az igazunkért, szembeszegülni mások jogtalan véleményével, s magunkhoz ölelni az ismeretlent – a kapcsolatainkban, a karrierünkben vagy akár annak megértésében, hogy kik vagyunk és hová tartunk. A kötet számos meditációs technikát is tartalmaz, amelyek segítenek megbarátkozni félelmeinkkel. Sosem érkezel el egy olyan pillanathoz, amikor azt mondhatod: „Immár nincs bennem bizonytalanság.” Mert ha ezt mondod, azzal a halálodat jelented be; elpusztítottad önmagadat. Az élet szüntelenül áramlik, ezer és egy kétség között. Ebben rejlik a szabadsága. Ne nevezd ezt bizonytalanságnak, se félelemnek.
Na stiahnutie
7,01 €

Lángoló időfolyó


A Lángoló Időfolyó kék bolygónk életnemző, létfenntartó érrendszere. E könyv azokkal a varázslatos időkategóriákkal foglalkozik, amelyekben percnyi álmainkban évezredeket tölthetünk el. Visszapergethetjük a múltat. Felkereshetjük ősi kultúrák virágzó fényességét. Lehetetlen? Nem az. A modern technika visszajátssza a XX. század valamennyi bűnének, emelkedésének, hanyatlásának minden dokumentumát. Miért ne hatolhatna be az ember saját belső kozmoszába, előző életeinek intenzív élményei közé? Szepes Mária közli e visszahatoló meditáció módszertanát. Sikerrel próbálta ki önmagán, mégse ajánlja akárkinek. Igen kockázatos vállalkozás. Szakember ellenőrzése szükséges hozzá. Van-e olyan valaki, aki ne találkozott volna eltemetett, meggyászolt szeretteivel, álmai időkategóriájának megjelenítő hatalma által? Az álom nem ismeri a halált. A Lángoló Időfolyónak a legnagyobb rejtelme azonban a küszöbön várakozó hidegfúzió felfedezése, „a vízből keletkező tűz csodája”. Ami egyszerre oldja meg a környezetszennyezés, a szegénység és az olajéhség problémáját. Mert a járműveket víz hajtja, szennyezés nélkül. Ha egy idea az emberi elmében megszületik, azt tudományos felfedezés követi. Íme a „planetáris gondolat”, amelyre írók, tudósok, művészek, humanisták várnak választ a korszak megoldhatatlannak tűnő problémáira. E tanulmánysor is azt a bizonyosságot tükrözi, hogy a megvalósítás küszöbön áll. Az Érzékeken túli víziók olyan világról szól, amelynek képességei valamennyi emberben benne élnek. Idéző formulája a szomjas hiányérzet, a soha be nem teljesedő vágy, a másik nembe való beleolvadás, a szerelmi halál. Minden, ami külön való, egyesülésre törekszik. Az anyag mélységében történik a tragikus szatíra, amelyben egyik lény felfalja a másikat. Ez a nemek kettészakadásának és az Unio Misztikának a drámája. Bolygónk misztériumszínpadain szüntelenül ez a színjáték bonyolódik. Valamennyi darab halállal végződik, de a színész felkel, lesminkel és elindul az új szerepek felé.
Na stiahnutie
7,58 €

Jaguár v těle, motýl v srdci


„Šaman“ jako „prostředník mezi světem duchů a světem přírody“ je slovo, které se dnes používá na Západě hodně často. Nicméně nejde o zaměstnání a člověk se jím nemůže sám jmenovat. V domorodých společnostech se člověk šamanem většinou rodí. Ya’Acov Darling Khan je jedním z mála lidí ze Západu, kteří byli uznáni za šamana domorodými staršími a učiteli. Po zásahu bleskem se Ya’Acov vydal na třicetiletou cestu do srdce šamanismu, aby vyléčil sám sebe a naučil se pomáhat druhým moudrostí, kterou nabyl díky svým zkušenostem. Studoval u domorodých učitelů od Arktidy přes USA po Jižní Ameriku a zúčastnil se rituálů na mnoha zvláštních místech, například ve velšských jeskyních a v hloubi amazonského pralesa. V současné době dál studuje a pravidelně cestuje do ekvádorské Amazonie, kde pracuje s Ačuáry a se Zápary. Celá tisíciletí pomáhali šamani lidem v komunitách udržovat vnitřní rovnováhu a žít v souladu s vnějším světem a se světem duchů. Tato skvěle napsaná kniha je nejen nesmírně upřímnou, humornou a inspirativní autobiografií, ale zároveň slouží jako příručka lidem z různých kultur, kteří se chtějí navrátit ke svým prvotním kořenům a v rámci nového snu napomáhat zrození lepšího a humánnějšího života na Zemi.  
Predaj skončil
13,48 €

Prázdná židle


Patříte ke stále rostoucímu počtu lidí, kteří chtějí převzít zodpovědnost za svůj život? Učitel a terapeut Mike Boxhall, čerpající z mnohaletých zkušeností s tisíci žáků, nabízí cestu k duchovní svobodě, probuzenému vědomí a rozpoznání pravého Bytí. Z výchozího bodu ve stavu nehybnosti zve čtenáře na náročnou, ale obohacující objevnou cestu. Svými úvahami na témata, jako je nepřipoutanost, požehnaná všednost, forma a prázdnota a práce s láskou, strachem a nejistotou, ukazuje nové, neomezené možnosti jak v terapeutické praxi, tak mimo ni. „Nebudu vám radit, jací máte být! Nikdo jiný než vy to ani nemůže vědět, takže nabízet vám ,návod‘ na spiritualitu by byla troufalost. Doufám, že vám tento text poslouží jako zrcadlo, v němž spatříte odraz svého vlastního Bytí, a že díky reflexi práce druhých, kteří se snaží dosáhnout vyšší úrovně svobody, zjistíte jak shodit část okovů, které tíží nás všechny.“  
Predaj skončil
7,71 €

Bílý oheň


Bílý oheň je sbírka Moojiho esenciálních spirituálních poučení stlačených do podoby pilulky. Tato poučení, když jsou polknuta, jsou jako božský granát, jenž sprovodí ze světa utrpení a klamné představy a odhalí pravou podstatu člověka, kterou je dokonalé a věčné bytí. Mooji je mezinárodně proslulý Mudrc, který nás směruje přímo k trvalé Pravdě těmi nejkrásnějšími, nejláskyplnějšími a nejživějšími cestami. Jeho výroky probouzejí tuto věčnou moudrost v našich srdcích, odplavují vše, co není skutečné, a zanechávají pouze radost a klid ryzího bytí.
Predaj skončil
11,03 €

Odkaz slunečnice


Tato kniha vznikla na základě otázek a odpovědí autora a jeho klientů. Je to příběh Samuela, který si pamatuje všechny své životy a schopnosti v nich nabyté. V jednotlivých kapitolách se pohybuje časem (od současnosti až do pradávné minulosti), prostorem a děním. Popisuje události, které sám zažil, duchovní zákonitosti a energie a hlavně schopnosti pomáhat druhým. Věnuje se i správnému směru vnímání a pojetí mezilidských vztahů a řešení těžkých životních situací. Čtenáře, kteří se cítí nejistí, nerozumí těžkým životním situacím, jako je smrt blízkého člověka, rozvod, ztráta práce, nemoc, nefungující vztahy, nasměruje jak najít kontakt se svou duší a jak pochopit, proč toto vše zažívá a jak to co nejméně bolestivě překonat. Tato kniha má velikou hloubku, je psaná od srdce a již tím, že ji budete číst, vás bude léčit.
Predaj skončil
10,51 €

Daleko od domova


POZVÁNÍ NA CESTU BOJOVNÍKA Tuto knihu jsem psala pro vás, kteří se svou prací, ať už jakoukoli, snažíte pomáhat druhým. A kteří se v dnešní době cítíte stále vyčerpanější, frustrovanější a zdeptanější, přestože zároveň zažíváte chvíle radosti, sounáležitosti a pevnějšího odhodlání pokračovat.   Tato kniha radí, jak můžeme aktivně, obětavě a s potěšením provozovat své živobytí, když si vědomě zvolíme novou roli – roli bojovníků za lidského ducha.   Tato kniha mapuje cesty, po nichž jsme dospěli až sem – do světa, který nikdo z nás nechce, kde převládla chamtivost, sobectví a represivní moc – pravý opak toho, oč jsme tak horlivě usilovali. Mapy těchto cest ukazují ve vší nahotě chmurnou realitu dneška a projasňují nám úsudek, který potřebujeme, chceme-li být skutečně užiteční.   Tato kniha nabízí mapy pro budoucnost – vedoucí k proměně smutku, rozhořčení a frustrace v pochopení a soucit, abychom mohli této době sloužit se ctí, ohleduplností a odvahou.   Jako bojovníci za lidského ducha objevujeme, jak dělat správně svou práci, která je naším celoživotním posláním. S nadšením se zapojujeme do dění, ztělesňujeme hodnoty, které jsou nám drahé, nelpíme na výsledcích a pečujeme o vztahy s druhými lidmi. Sloužíme lidem a věcem, na nichž nám záleží, a změnou chceme spíše být, než jí dosáhnout.   Pojďme společně objevovat toto „umění boje“.
Predaj skončil
12,25 €

Rozplynutí představ


Ať už se ponoříte do hlubokého učení jakékoliv duchovní tradice, v určitou chvíli se musíte od tradice samotné a od jakékoliv představy osvícení odpoutat. Co zbyde, pokud překročíte duchovní cestu či dokonce osvícení? Kniha Rozplynutí představ si dovoluje jít ještě dále a navrhuje odpoutat se od představ jako takových. Jakkoliv to může znít extrémně či nemožně – jedná se o jednoduché uvědomění, které je dostupné každému člověku během jeho každodenních prožitků. 
Predaj skončil
5,39 €

Chvilka na relaxaci


Praktický a stručný průvodce uvolněním každodenního stresu, speciálně navržen jednou z britských předních autorek knih o zdraví. Všichni potřebujeme v životě trochu klidu. Doktorka Sarah Brewer čtenáře této knihy bez jakéhokoliv zdlouhavého vysvětlování učí, jak porozumět příznakům a dopadům stresu na naše tělo. Dvanáct přehledných cvičení, které čerpají z tradic Východu i Západu, ukazují, jak použít relaxační techniky v praxi, a okamžitě tak uvolnit stres, aniž byste museli výrazně zasahovat do svého životního stylu. Tato praktická a inspirativní kniha je protkána citáty některých z nejvýznamnějších řečníků starověku i současnosti, které vás donutí k zamyšlení a dodají vám pocit klidu. Obsahuje také relaxační moudra, která pomohou každému dosáhnout zdraví a pocitu naplnění.
Predaj skončil
7,43 €

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.