! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Motivačná literatúra strana 73 z 73

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Umenie výrečnosti


Ak si už niekedy premýšľal nad tým: - Ako byť zhovorčivejší - Ako lepšie prezentovať svoje myšlienky a vyjadriť jasnejšie svoj názor - Ako sa stať spoločenským alebo len chcel zlepšiť svoj prejav, tento tréningový program je určený práve pre teba. Jeho hlavnou výhodou je, že v ňom nájdeš minimum teórie. Výrečnosť je zvyk a ten sa najlepšie formuje opakovaním. Vďaka poznatkom o formovateľnosti aktívnej slovnej zásoby a špeciálne pripraveným cvičeniam je tento proces spracovaný atraktívnou formou, ktorá je určená pre každého bez ohľadu na vek. Pod drobnohľad si Umenie Výrečnosti zobrali blogy sme.sk, ini.sk a akozbalit.sk Autor Dominik Pleva je tvorcom internetovej šou s názvom WonderShow, portálu Wonderboy.sk a pravidelným prispievateľom na viaceré slovenské blogy.
Predaj skončil
5,90 €

A mennyország felfedezése


Kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk? A mennyország létezik szerzője letűnt korok bölcseivel, modern természettudósokkal és azokkal a hétköznapi emberekkel karöltve írta meg ezt a könyvet, akik mélyen spirituális élményeik során ráébredtek, hogy a mennyország tényleg létezik, mi pedig valójában kozmikus lények vagyunk. Amikor A mennyország létezik megjelent, néhány olvasó azt írta Dr. Eben Alexandernek, hogy szerintük a halálközeli élménye lehetetlenség. Ugyanakkor sokan írtak neki arról is, hogy a története összhangban áll a saját élményeikkel. Dr. Alexandernek ez segített rájönni, hogy ha megosztja a történetét, az sokaknak lehetővé teszi, hogy elhiggyék, amit őseink konkrétan tudtak: az életnek és az univerzumnak mélyebb jelentősége van a földi létezésünknél. Dr. Alexander több ezer olyan emberrel találkozott és levelezett, akikre hatással volt a története. Továbbá abba is beleásta magát, hogy mit mondanak a világ nagy vallásai és filozófusai arról, hogy a lélek túléli a halált. Mélyen meglepte, hogy a múltnak ezek a hangjai milyen gyakran állnak összhangban azzal, amit a jelenkor hétköznapi szereplőitől hall. A mennyország felfedezésében megoszt néhányat azon történetek közül, amelyeket az emberek meséltek el neki, és feltárja az összefüggéseket közöttük, és aközött, amit világunk spirituális hagyományai állítanak a lélek útjáról. A mennyország felfedezése megmutatja, hogyan feledtük el azt, amire most végre kezdünk rájönni: hogy kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk.
Predaj skončil
5,58 €

dostupné aj ako:

Poselství mistrů


Učení duchovních Mistrů, hlas lásky volající přes propast světů… Od autora bestsellerů Mnoho mistrů, mnoho životů a Jedna duše, mnoho těl. Zatímco ve svých předešlých knihách se dr. Weiss zabýval spíš vlivem minulých životů na současné životy lidí, v tomto díle se zaměřil na nadčasové, blahodárné a vpravdě božské působení netělesných bytostí, jež jsou zasvěceným známé coby Mistři. Tito moudří duchovní průvodci bdí nad našimi osudy a je jen na každém z nás, zda se rozhodne jejich velkorysé nabídky využít. Pro každičkého člověka na této planetě má totiž duchovní svět přichystáno nekonečné množství všemocné síly, jíž se v tomto vesmíru nic nevyrovná. Ta síla má jméno láska… O tom, že se nejedná o žádné naivní pohádky svědčí kromě nesporné vědecké prestiže autora také množství autentických výpovědí osob, které se podrobily regresi. Kniha proto obsahuje skutečná, přesná a doslovná poselství duchovních Mistrů, která byla při sezeních zaznamenána. Doplňují ji texty meditačních technik, které čtenář může s úspěchem vyzkoušet sám na sobě a otevřít si tak cestu ke zdroji nekonečné jednoty a síly. Brian Weiss je sice psychiatr, ale zároveň je to i kouzelník, který nám otevírá oči a rozhrnuje před námi závoje, za nimiž můžeme spatřit lidskou duši v celé její božské kráse,“ prohlásila Joan Borysenková, známá americká autorka knih o léčbě těla působením mysli.
Predaj skončil
7,10 €

Sila zvyku


Njlepšia kniha roka 2012 podľa The Wall Street Journal a Financial Times. Prečo sa niektorí ľudia a firmy snažia o zmenu celé roky, zatiaľ čo iní sa zmenia cez noc? Ako zvyky vznikajú, prečo vôbec existujú a možno ich zmeniť? Charles Duhigg nám ukáže, ako niektorí ľudia, podnikatelia alebo vlády dokážu meniť veci k horšiemu alebo lepšiemu. Je neuveriteľné, ako ľahko možno manipulovať ľudmi. Ak pochopíme, ako zvyky fungujú, môžeme ich veľmi ľahko zmeniť a využiť vo svoj vlastný prospech. Zlepšíme tak nielen mnohé oblasti svojho osobného a pracovného života, ale i fungovanie celej spoločnosti. Strhujúce rozprávanie, podložené mnohými najnovšími vedeckými poznatkami, prináša celkom nové chápanie ľudskej povahy a jej potenciálu na zmenu!
Predaj skončil
9,90 €

dostupné aj ako:

7 návykov skutočne efektívnych ľudí


Svetový bestseller Stephena R. Coveyho pomohol miliónom ľudí na celom svete osvojiť si zásady, vďaka ktorým dokázali zmeniť svoj súkromný i pracovný život k lepšiemu. Uznávaný odborník na vedenie ľudí a poradca mnohých svetových spoločností v knihe definuje sedem hlavných princípov, ktoré sú základom pre vytvorenie cieľavedomej, vnútorne vyrovnanej osobnosti a kľúčom pre dosiahnutie úspešného, harmonického života. Covey na konkrétnych príkladoch demonštruje, ako dodržiavanie jeho siedmich zásad úspechu prinieslo ľuďom úžasné výsledky v rozvoji ich vlastnej osobnosti aj vo vzťahoch k iným. Dnes už klasická kniha 7 návykov úspešných ľudí je jednou z najpredávanejších kníh na svete, predalo sa z nej viac ako 15 miliónov výtlačkov a bola preložená do 40 jazykov. Patrí medzi sto najdôležitejších kníh 20. storočia. V slovenčine vychádza prvýkrát.
Predaj skončil
10,95 €

Napoleon Hill a jeho Mysli a zbohatni


Kniha Mysli a zbohatni je považovaná za najúspešnejšiu knihu všetkých čias na tému úspechu. Obsahuje rady, týkajúce sa každej stránky úspechu, počnúc tým, ako zarobiť prvý milión, cez spôsob ako sa stať skvelým vodcom, až po nasmerovanie svojho osobného rozvoja. Táto aktuálna interpretácia Hillovho diela nie je prepisom originálu. Karen McCreadie vám na jej stránkach priblíži 13 jednoduchých krokov Hillovho receptu na úspech. Vyberá a komentuje prenikavé myšlienky z knihy Mysli a zbohatni a dokumentuje nadčasovosť Hillových výnimočných názorov ich oživením prostredníctvom novodobých príkladov a výsledkov vedeckých výskumov. Ich prijatie a správne uplatnenie vám dokáže zmeniť život. Svieži prístup, použitý pri interpretácii Hillových myšlienok, umožnil pretaviť výnimočné poznanie, obsiahnuté v origináli, do pútavého sprievodcu k jednej z najpozitívnejších a najvplyvnejších kníh na svete.
Predaj skončil
3,95 €

Elbocsátottak?


Kevés ennél aktuálisabb könyvet forgathat manapság az olvasó, amikor napról-napra növekszik a munkát keresők száma. A szerző saját tapasztalatból tudja, mi megy végbe egy frissen utcára kerülő fejében. Összefoglalja, mit kell tenni a mielőbbi talpra állás, egy új munkahely megtalálása érdekében. Hogyan dolgozza fel a munkanélkülivé válás traumáját, hogyan kell magát vonzó munkaerő-piaci „termékké” képeznie, milyen a jó önéletrajz, hogyan viselkedjünk a bemutatkozó interjún, majd szerencsés esetben az új munkahelyen? A munkakeresők ilyen és hasonló kérdéseire válaszol, gazdag példaanyaggal illusztrálva Herczku Mónika „receptkönyve”.
Predaj skončil
1,24 €

Ébresztő! 2.


Spitzer Gyöngyi, ismertebb nevén Soma Mamagésa Ébresztő című könyvének első kötete, a hozzá írt Nők Lapja Cafés levelekből, és az azokra adott válaszokból, a legérdekesebbeket kiválogatva 2006-ban jelent meg. A könyv nagy sikert aratott, így az olvasók örömére most itt a folytatás. Soma írásaiban egyedi és használható tanácsokat ad, javarészt olyanokat, amelyek neki beváltak. Az életéből vesz segítséget – nem illúziót ad, hanem megoldást. Nem terheli az olvasót pszichológiai szakkifejezésekkel, csak azt írja le, ami a témához szorosan kapcsolódik és azt is közérthető formában. Az embereket alaposabb önismeretre, a személyiség mélyebb rétegeinek a felfedezésére és a befelé fordulás mellett az aktív cselekvésre biztatja. Egy olyan világképet mutat nekünk, amelyben boldogan élnénk mindannyian.
Predaj skončil
3,76 €

Motivačná literatúra prináša široký výber kníh a textov, ktoré slúžia ako zdroj inšpirácie a motivácie. Táto literatúra vám pomôže objaviť nové perspektívy, rozvíjať pozitívny životný postoj a dosahovať osobný rast a úspech.

Prečítajte si motivačné knihy a získajte návody, tipy a stratégie na dosiahnutie vašich cieľov, prekonanie prekážok a naplnenie vášho potenciálu. Motivačné knihy vám pomôžu rozvíjať sebaúctu, pozitívne myslenie, sebapoznanie a dosiahnuť životnú rovnováhu.

Vyberte si z najlepších diel svetoznámych autorov a nechajte sa inšpirovať ich príbehmi úspechu a motivujúcimi myšlienkami. 

K najznámejším autorom motivačnej literatúry patria Brené Brown, Dale Carnegie, Simon Sinek, či Mark Manson.

.