! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Série


Gyilkos árny az éjszakában


Izgalmas történet egy rendőrfelügyelőről, aki mint törvénytisztelő állampolgár nem tehet semmit a várost uraló maffiavezérek ellen. A kérdés: milyen módot találjon arra, hogy a banditákat eltegye láb alól, és mégse essen bántódása...?
Na stiahnutie
2,25 €

Lenni vagy élni


A sci-fi családregény következő darabja a Marson játszódik. Az egyik Dorg-iker - mint frissen kinevezett rendőrtiszt és egyben űrhajós - szolgálattételre érkezik a Marsra. Már az első órában bevetik egy nagyon furcsa - és mint kiderül, politikai hátteret sem nélkülöző - ügybe, ahol kockára kell tennie az életét...
Na stiahnutie
3,38 €

Pokoljárás


A szerző két ógörög monda eseményeit és szereplőit viszi előre a távoli jövőbe. A különös bolygón játszódó kalandos történetben felbukkan Dédalosz is Ikarosz, Ariadné és az ifjú Thézeusz.
Na stiahnutie
3,38 €

dostupné aj ako:

Skorpió


A sci-fi családregény soron következő kötetében a Dorg-ikrek már felnőtt férfiak, és Dél-Afrikában kerülnek szembe egy igen veszélyes és rejtélyes "élőlénnyel". Amelyik talán nem is élőlény. A régi emberi múlt halálos üzenete a jövő emberei számára?...
Na stiahnutie
3,10 €

Szép lövés volt, drágám!


A kis füzet négy hosszabb elbeszélést tartalmaz, mindegyik izgalmas bűnügyi-fantasztikus történet.
Na stiahnutie
2,25 €

Terra


A szerző legérdekesebb, igen elgondolkodtató sci-fi regénye. Tízezer év múlva, a különféle galaxisokban szétszóródott emberiség már nem is tud a Földről, a közös eredetről. A bolygó létét mesének, legendának hiszik. Ám ekkor előáll Yarkos, az űrutazó, és elmondja, hogy ő éppen a Terráról - vagyis a Földről - érkezett...
Na stiahnutie
3,10 €

Tűzáldozat


A füzetes történet egy mai magyar mini-krimi: valaki felgyújtott egy autót, amelyben éppen két fiatal szerette egymást. A nyomozógárda munkája során az olvasó előtt feltárul a pár előélete és a kisváros hangulata. Ebben a kisvárosban, ugyanezekkel a főszereplőkkel játszódik a "Visszajövök, mire felébredsz" című füzetes regény is.
Na stiahnutie
2,25 €

Vadak között


A száműzött Oban Dorg felesége, Letta a Földre utazik, hogy kieszközölje férje felmentését. Itt azonban titokzatos erők az életére törnek.Valakik mindenképpen meg akarják akadályozni, hogy bebizonyítsa férje ártatlanságát. Ezek az erők még ikerfiai elrablásától sem riadnak vissza.
Na stiahnutie
2,82 €

Kennedy


Az ?1960-as évek elején John F. Kennedy, a korszak férfiideálja és az Amerikai Egyesült Államok 35. elnöke, óriási népszerűségnek örvend. Felesége, Jackie pedig bájával, stílusérzékével ejti rabul a világot. Kennedy elnöksége sikerre ítéltetett, akárcsak az Arthur-legendában Camelot városa: az idilli boldogság oázisa reményt és optimizmust jelent a hidegháború sivatagában. Ám ötven évvel ezelőtt, 1963. november 22-én a dallasi puskalövések az egész nemzetet megrendítik, napokig szomorúság és zavartság uralkodik az országban. Mi történt? Ki ölte meg az elnököt? Milyen erők állhattak a háttérben? Sokféle találgatás kelt szárnyra azóta. A hidegháború kiéleződésével Kennedy több befolyásos ellenfelet is szerzett magának, például Nyikita Hruscsov szovjet vezetőt, Fidel Castro kubai diktátort és Allen Dullast, a CIA igazgatóját. Ezen kívül bátyja, Robert Kennedy igazságügy-miniszter szigorú intézkedései a szervezett bűnözés felszámolására tovább növelte azok számát, akik szerettek volna leszámolni az elnökkel.
Na stiahnutie
7,69 €

dostupné aj ako:

Basil and Barnabas


Aunt Barbara lets them do it because she likes dachshunds even better than lavender, and of all dachshunds it is Basil and Barnabas she likes the best. Although it must be admitted, she has no other dachshunds. Lavender grows in Aunt Barbara's garden as grass grows elsewhere. Its scent fills the little cottage where Aunt Barbara lives with Uncle Balthasar and the two dachshunds. Here everything smells of lavender, but especially the dachshund twins, who romp about and play hide-and-seek in it all day long.
Na stiahnutie
4,48 €

Basile et Barnabé


Dans le jardin, la lavande, ça pousse comme de l’herbe. Son parfum emplit toute la maisonnette ou vivent tata Barbara, tonton Balthazar et les teckels jumeaux. Ici tout fleure bon la lavande, surtout les teckels qui jouent a cache-cache et gambadent dans les champs de lavande. Dans le jardin, la lavande, ça pousse comme de l’herbe. Son parfum emplit toute la maisonnette ou vivent tata Barbara, tonton Balthazar et les teckels jumeaux. Ici tout fleure bon la lavande, surtout les teckels qui jouent a cache-cache et gambadent dans les champs de lavande. Tata Barbara les laisse faire, car elle aime les teckels encore plus que sa lavande et Basile et Barnabé plus que tous les autres teckels. Il faut dire qu’elle n’a que ces deux-la.
Na stiahnutie
4,48 €

Mackó úr utazásai


Mackó bácsi most újra felébredt hosszú, mély téli álmából: ismét előjön a rengeteg erdőből, megint vonatra ül, hajóra száll, járja az országot. Bájos butasága, no meg az arany szíve számos mulatságos kalandba keveri, amelyben bizony imposztor Róka Miska is sokszor ludas.
Na stiahnutie
0,96 €

La Fontaine meséi 1. rész


A tücsök és a hangya, A holló és a róka, A róka és a szőlő - és még sorolhatnánk gyermekkorunk kedvelt történeteit. Az e-könyv La Fontaine híres mesegyűjteményének első öt könyvét tartalmazza. A híres fabulák nem csak tanulságosak és nem csak állatmesék, hanem igazi költemények, s némelyek közülük a francia elégikus költészet legszebb darabjai közt foglalnak helyet.
Na stiahnutie
2,79 €

Menekülés a 14-es táborból


Észak-Korea ?elszigetelt, korrupcióval sújtott és atomfegyverekkel felszerelt ország. Kényszermunkatáboraiban mintegy 150-200 ezer politikai fogoly raboskodik, az áldozatok száma szintén több százezerre tehető. Ezen lágerek kétszer annyi ideje léteznek, mint ameddig a szovjet Gulág fennállt, és közel tizenkétszer annyi ideig, mint ameddig a náci koncentrációs táborok.Sin Donghjok az első észak-koreai rab, aki kényszermunkatáborban látta meg a napvilágot és sikerült megszöknie. Gyermekkorát egy nagyfeszültségű szögesdróttal körülvett lágerben töltötte. Mivel nagybátyjai állítólag bűnt követtek el, az állam őt is bűnözőnek tekintette genetikailag, és teljes jogfosztottságban tartotta.Sorsa az államgépezet rendelkezése értelmében örökös kényszermunka volt. Első emléke egy kivégzés, és anyjára mint versenytársra tekintett a mindennapi élelemért. Tizenhárom éves korában beárulta anyját és testvérét, akik szökni akartak. A fiút megkínozták, majd szeme láttára anyját felakasztották, testvérét pedig agyonlőtték.Blaine Harden könyve Sin Donghjok huszonhárom éves rabságának és szökésének története.
Na stiahnutie
6,31 €

dostupné aj ako:

Fertőzöttek


Tory Brennan vérében pezseg a kalandvágy. Nem csoda, hiszen a világhírű törvényszéki antropológus, Temperance Brennan unokahúga. Tory és tudóspalánta barátai, Ben, Hi és Shelton Dél-Karolina egyik félreeső szigetén élnek, de szabadidejükben a Loggerhead-sziget mocsaraiban és a LIRI Kutatóintézet épülete körül ólálkodnak. Amikor az intézet titkos laboratóriumából kiszabadítanak egy tudományos kísérletekre használt farkaskutyakölyköt, megfertőződnek a kutya-parvovírus egy kísérleti törzsével. A titokzatos fertőzés örökre megváltoztatja a négy fiatal DNS-ét és életét. Már nem csak barátok – egy falkába tartoznak. Veszélyesek. Fertőzöttek. A fiatalok tudományos kíváncsiságukat és újdonsült adottságaikat felhasználva egy hidegvérű gyilkos nyomába erednek. A kérdés csak az, hogy képesek-e addig életben maradni, amíg elkapják a kegyetlen ismeretlent.
Na stiahnutie
5,04 €

A Titán-terv


Trin Dorg, a fantasztikus családregény újabb kötetében különös ügyet nyomoz valahol a Kozmosz mélyén, mint űrhajós. A minden erkölcstől és törvénytől elrugaszkodott kutatók az emberi agy átalakításával kísérleteznek, emiatt sokak élete kerül veszélybe. Nem kivétel a főhős sem...
Na stiahnutie
3,10 €

Holnap kezdődik az élet


Egy magyar házaspár Kairóban felszáll a haza induló repülőgépre - mivel válófélben vannak, nem is ülnek egymás mellé. A gépet arab terroristák rabolják el, és Cipruson szállnak le. Megindul az eredmény nélküli alkudozás a hatóságok és a géprablók között. Végül az utasok lépnek akcióba, köztük a magyar férfi is.
Na stiahnutie
3,38 €

Idegenek a szomszédban


Különös könyv - amely ugyan a körülöttünk "ólálkodó" feltételezett Idegenekről szól, de szigorúan csak tudományos adatokat tartalmaz. A szerző felsorolja az összes anomáliát, furcsaságot, amely egyes bolygókra, holdakra és kisbolygókra jellemző, és amelyek esetleg arra utalnak, hogy e mögött Idegenek beavatkozását sejthetjük.
Na stiahnutie
3,38 €

Moszád


A Moszádot napjainkban a világ legjobb és egyben legrejtélyesebb titkosszolgálatai között tartják számon. Ez a könyv bemutatja az ügynökség hatvanéves történetének legmeghatározóbb és legtitkosabb akcióit, melyek hatással voltak Izrael és az egész világ sorsára, így például Eichmann elfogását, a Fekete szeptember felszámolását, az etióp zsidók legendás kimenekítését, a szíriai atomreaktor megsemmisítését vagy éppen a legfontosabb iráni atomtudósok likvidálását.Az alapos kutatómunka és az izraeli vezetőkkel, Moszád-ügynökökkel készített exkluzív interjúk segítségével a szerzők a legapróbb részletességgel elevenítik fel az akciókat és az ügynökök bátor tetteit. Simon Peresz izraeli elnök szavaival élve e könyv elmondja, „amit nem tudtunk, hogy Izrael titkos erői éppen olyan félelmetesek, mint a valódi hadserege”.
Na stiahnutie
7,01 €

dostupné aj ako:


Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.