! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Série


Vanek úr Párizsban


Rejtő Jenő klasszikusai e-könyvben
Na stiahnutie
0,99 €

dostupné aj ako:

Csak egy nap


Allysont, a burokban nevelt amerikai lányt érettségi ajándékként a szülei befizetik egy nyugat-európai körútra. Londonban, egy szabadtéri Shakespeare előadáson találkozik Willemmel, a lezser holland színésszel, és azonnal kipattan közöttük a szikra. Amikor a sors másodszor is összehozza őket, Allyson rá nem jellemző módon letér a járt útról, és követi Willemet Párizsba. A szikrából egyetlen nap alatt fellobban a láng… amíg Allyson arra nem ébred az együtt töltött viharzó nap után, hogy Willem elment. A sorsfordító napot az önmegismerés éve követi: Allyson megszabadul a belé nevelt korlátoktól, hogy megtalálja igazi szenvedélyeit és talán az igazi szerelmet.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Hogyan szeress?


Reena Montero szerette Sawyer LeGrande-ot amióta az eszét tudta: olyan természetes volt ez számára, akár a levegővétel, és olyan végtelen, akár az idő. Csakhogy Sawyer ezt látszólag egyáltalán nem észlelte… amíg egy napon, hihetetlen ugyan, de megvilágosodott. Reena és Sawyer zűrös és bonyolult kapcsolatba kerültek egymással. Aztán Sawyer hirtelen, egyetlen szó nélkül lelépett a párás floridai városból, Reena pedig magára maradt összezavarodva és - terhesen.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

A sebesült robotrendor


A tizenegy részbol álló füzetes sorozat elso darabja. A Kozmopol-9 foszereploi a jövo marsi rendorei. Kozmopol-9 90/1
Na stiahnutie
2,82 €

Akik életet cseréltek


Joinville a gyarmati hadsereg harmadik számú személyhajója volt, amely Észak-Afrika, Madagaszkár és Indokína között bonyolította le a legénységi utánpótlások forgalmát. Ezen a hajón fecsegtek egész nap az amerikai turisták. Itt a matrózokat nem kergették az idegösszeomlás felé a munkájukat bámuló, kérdezgeto utasok, nem ültek egész nap az uszodában, és nem táncoltak a zuhany alatt. Ezen a hajón igyekszik John Brisac az idegenlégióba. Szerencsés véletlen folytán szembeutazik vele régen nem látott unokatestvére. Terve máris kész a szerepcserére, de sors közbeszól, és életet cserélnek. Az unoktestvérre szomorú sors vár. Meg kell tanulnia patkányokkal aludni, hozzászokni a golyók röpködéséhez. A tét: küzdelem életre-halálra.
Na stiahnutie
2,81 €

Szalmaláng


E könyv főhőse, a derék, vidám Palócz Vera olyan, mint a többi hasonlókorú társa. Bizony, neki is hevesebben dobog a szíve, ha alkalma van személyes megismerni egy divatos színészt vagy karmestert. Aztán, ha egy szívélyes mosolyt, vagy komoly szót kap tőlük, máris szerelemről ábrándozik… Palócz Veránál az ábrándozásnak az a vége, hogy levelet ír. Csakhogy a levélnek különös sorsa lesz – hogy mi, azt a regényből tudja meg az olvasó.
Na stiahnutie
4,48 €

Aranyeső


Egy érettségi előtt álló lány rendszerint már jó ideje eldöntötte, milyen pályát válasszon magának. De ha az érettségi után akadályra bukkan? Ha kiderül, hogy sem tehetsége, sem lehetősége nincs a sokszor megálmodott szakképesítés megszerzésére? Aki erős akaratú és tehetséges, az előbb-utóbb megtalálja méltó hivatását, akin pedig hangulatai uralkodnak, könnyen elveszti fejét és kapkodni kezd… Ez történik Burián Ágnessel, a vékony, szőke csillaghegyi kislánnyal is, aki első kudarca után dacból és elkeseredésből választ szakmát; szinte menekül szülei elől, szakít szerelmével. Sikerül-e ennek a bájos, mély érzésű, de szeszélyes lánynak sebzetlen szívvel kikerülni a saját maga kavarta örvényből? Erre ad választ a Szalmaláng tehetséges fiatal írójának új regénye, mely a mai lányok nagy kérdéseit veti fel, és a könnyből és mosolyből szőtt történeten keresztül felejthetetlen fiatal arcokkal ismerteti meg olvasóit.
Na stiahnutie
4,76 €

dostupné aj ako:

Piszkos Fred, a kapitány


?Piszkos Fred, a kapitány!? Hogy hol és milyen hajón, mikor és milyen minosítés alapján lett kapitány, ezt még a fegyintézetek és bunügyi nyilvántartók sem tisztázták, annyi más körülménnyel együtt, amelyek Piszkos Fred személyével összefüggésben idonként felmerültek, de afelol senkinek sem lehetett kétsége, hogy Piszkos Fred valóban kapitány. Ki is lenne kapitány, ha nem o, aki név szerint ismeri a világ összes révkalauzát, pertuban van az ausztráliai csarungi törzs varázslójával, és olyan ciklonban csak egyszer hajózott eddig, hogy közben kialudt a pipája. (De utóbb kiderült, hogy ez a pipa nem volt Watson gyártmányú manillagyökér.) Idonként zsebre dugta a kezét, megrántotta a nadrágját, és imbolygó felsotesttel elindult. Volt a lényében valami csodálatos közöny és kihívó megvetés mindenkivel szemben. De a legszembeötlobb egyéni jellemvonásként mégiscsak az élt róla a köztudatban, hogy o a világ legpiszkosabb embere. Ez olyan közvetlen bizonyításra nem is szoruló benyomás volt, mint a filozófia rendszerének bármelyik, úgynevezett osténye. Napbarnított arca mint a nagy misztériumot orizte az utolsó mosdás idopontját. Csak annyi látszott futólag is kétségtelennek, hogy ez az idopont találgatás tárgyát sem képezheti mint közelmúlt dátum. Egyáltalán kétségesnek látszott, hogy ez az ember valaha tisztálkodott-e.
Na stiahnutie
2,81 €

Kulcs


Sok idő eltelt az engelsforsi gimnáziumban történt tragédia óta, de a Kiválasztottak még nem heverték ki az őket ért megrázkódtatást. Pedig ideje összeszedniük magukat, mielőtt megint összedől körülöttük a világ. Sok kérdésre ismerik már a választ. A titkok lelepleződtek. Tudják, kire számíthatnak, kiben bízhatnak. A napok mégis hiábavalóan telnek, miközben ők egyetlen dologban lehetnek biztosak: hamarosan minden megváltozik… A svéd szerzőpáros fiatal felnőtteknek szóló trilógiájának első két kötete, a Kör és a Tűz óriási sikert aratott az egész világon, és nagy várakozás előzte meg a befejezést, amelyben végre megoldódnak az olvasók idegeit borzoló sötét és misztikus történet talányos kérdései. végre megoldódnak az olvasók idegeit borzoló sötét és misztikus történet talányos kérdései.
Na stiahnutie
7,58 €

dostupné aj ako:

A láthatatlan légió


Rejtő Jenő klasszikusai e-könyvben
Na stiahnutie
0,99 €

dostupné aj ako:

A pokol zsoldosai


Rejtő Jenő klasszikusai e-könyvben
Na stiahnutie
0,99 €

dostupné aj ako:

Az elátkozott part


Rejtő Jenő klasszikusai e-könyvben
Na stiahnutie
0,99 €

dostupné aj ako:

Bradley Tamás visszaüt


Rejtő Jenő klasszikusai e-könyvben
Na stiahnutie
0,99 €

Piszkos Fred közbelép


Rejtő Jenő klasszikusai e-könyvben
Na stiahnutie
0,99 €

Kiskorú banditák


A marsi rendorök ezúttal kiskorú bunözokkel kerülnek szembe. Kozmopol-9 90/2
Na stiahnutie
2,82 €

Összecsapás a föld alatt


A banditák a Mars talaja alatt rejtoznek. Kifüstölésükre vállalkoznak a bátor rendorök.. Kozmopol-9 90/9
Na stiahnutie
2,82 €

Tigrisléptu rettegés


A marsi állatkert odatelepített lakói elszöknek, és az új korban vadállatot sosem látott emberek között hatalmas rémületet keltenek. A rendoröknek kell befogniok az elszabadult vadakat... Sorozat: Kozmopol-9 90/8
Na stiahnutie
2,82 €

Az ellopott század


?A walesi herceg már négy napja nem ment ki a kapun, mert rongyos volt a nadrágja. Nem a jó megjelenés szabályait becsülte ennyire, hanem inkább attól tartott, hogy a káplár, akitol nagyon félt, kihallgatásra küldi és két hét celullebüntetésre terjeszti fel. Ofensége azonban nem szerette a magánzárkát, különösen a százlábúak kevéssé vonzó társasága miatt.? Lacroix fohadnagy megszökik hogy eltunt barátját felkutassa. Elfogják, lefokozzák és kitaszítják a légióból, de javíthatatlan, újra beáll mint közlegény, majd ismét megszökik. Ez alkalomból legénye lop egy század katonát. Az oket üldözo gyarmati hadsereg ellenére eljutnak a Szahara túlsó végére, ahol egy eltunt barát és egy ?bújkáló? oázis rejtélyére egyaránt fény derül?
Na stiahnutie
1,13 €

Kincsvadászok


Kathy Reichs, a New York Times sikerlista-vezető írónő regényei szolgáltatták az alapját a most is futó Dr. Csont tévésorozatnak. A Virals volt az első ifjúsági regény-sorozata, ami időközben már több kötetesre bővült, és a sorozat egyre sikeresebb. Egy kincs, amelynek nyoma veszett. Veszélyes kalandok. Halálos ellenségek. Tory és barátai még hozzá sem szoktak a félresikerült orvosi kísérlet nyomán kialakult rendkívüli képességeikhez, amikor arról értesülnek, hogy be akarják zárni szüleik munkahelyét, a Loggerhead szigeten működő LIRI intézetet. Ez azt jelentené, hogy a Fertőzötteknek életük legkeményebb kihívásával kellene szembenézniük: az elválással. Amikor Tory tudomást szerez Anne Bonny, a híres kalóznő évszázadok óta elveszett kincséről, a falka kockázatos tervet sző. Útjuk váratlan akadályokhoz, ördögi csapdákhoz, és rémisztő földalatti alagutakhoz vezet. Csakhogy kiderül, mások is kutatnak a kincs után, ezért a hajsza könnyen végzetessé válhat. De hőseink jól tudják: az elveszett kincs megtalálásához, az intézmény és barátságuk megmentéséhez dörzsölt, erős és összeszokott falkára van szükség! A Dr Csont – regényeivel világhírűvé vált írónő a Virals- Fertőzöttek sorozat második kötetében sem takarékoskodik az izgalmakkal, amelyeket szokása szerint fanyar humorával fűszerez. A kalózok szerelmeseinek is ajánlott regény, önmagában, kerek egészként is olvasható.
Na stiahnutie
5,04 €

dostupné aj ako:


Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.