! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Kozmetika hrou


Vyrobte si svoju vlastnú kozmetiku. Stojí to za to!Táto kniha je plná úžasných voňavých receptov, inšpiráciu na víkendovú večeru však nečakajte. Prináša totiž návody na výrobu čisto prírodnej kozmetiky, ktorá je v súlade s prírodou, netoxická a ekologicky šetrná. Priestor je venovaný aj detskej kozmetike a domácej drogérii – prípravkom na pranie, čistenie či dezinfekciu. Autorka sa tejto téme venuje už niekoľko rokov. Bohaté skúsenosti, ktoré nazbierala, odovzdáva ďalej prostredníctvom svojho blogu a workshopov. To najzaujímavejšie teraz vybrala a pripravila pre vás. Odhalíte tajomstvo esenciálnych olejov a byliniek a dozviete sa všetko o ich blahodarnom vplyve na naše telo. Zistíte, aké pomôcky a ingrediencie použiť a kde ich zohnať. Vďaka názorným fotopostupom všetko zvládne aj úplný začiatočník. Vyrobte si svoju vlastnú kozmetiku. Stojí to za to!
Na stiahnutie
8,40 €

Protizápalová kúra


Zápal je znak toho, že je vaše telo vyvedené z rovnováhy a táto protizápalová príručka vám pomôže lepšie identifikovať a pochopiť signály, ktoré vám dáva vaše telo. V kombinácii s výsledkami najnovších výskumov zápalov, sa príručka zameriava na komplexný prístup k zdraviu. Odhaľuje vplyv výživy, trávenia, spánku, stresu a iných faktorov životného štýlu na zdravie. Na záver nájdete rozpis 6-týždňového programu, ktorý vám načrtne, aké kroky podniknúť. Súčasťou je aj týždenný jedálniček s množstvom vynikajúcich receptov.
Na stiahnutie
12,00 €

Sladké a fit


Sladké a fit = málo kalórií a veľa zdravých ingredienciíSkvelé dezerty, pri ktorých ani nezbadáte, že sú zo zdravších surovín! Marlenka, šúľance, jahodové knedličky či bounty tyčinky? Aj z týchto dobrôt sa dajú pripraviť skvelé a nutrične hodnotné verzie. Sladké a fit = málo kalórií a veľa zdravých ingrediencií. Usilujete sa žiť zdravo, no bez sladkého si život neviete ani len predstaviť? S našimi receptami to nie je žiaden problém. V koláčikoch sme znížili množstvo kalórií, zvýšili obsah bielkovín a zaobišli sme sa aj bez použitia bielej múky a rafinovaného cukru. Stále sú však chutné, jednoduché na prípravu a vy si ich môžete dopriať bez výčitiek. Na svoje si prídu aj ľudia s intoleranciou na lepok, laktózu či vegáni.
Na stiahnutie
10,20 €

Vítej, dni saunování


Z trojice e-knížek těchto rozprav se první knížka VÍTEJ, DNI SAUNOVÁNÍ, zabývá životně důležitým vlivem tepla a významem jeho transportu na uživatele saunové lázně-- saunistky i saunisty. Předložena je tabulka typů běhu saunování, která umožňuje jej absolvovat podle tepelné náročnosti. Neschází popis úkonů k zachování bezpečnosti lázně a k dosažení jejího příznivého efektu. Uvedeny jsou informace o pomůckách pro běh saunování a o zařazení praktických prostředků fyzikální stimulace jako jeho doplňků. Jde např. o místně cílené či celotělové masáže, ale i další vlastní aktivity saunistů (respirační cviky, zavěšování na ribstolu, chůze aj.). Popsaná je i modifikace běhu saunování s ohledem na věk, profesi a osobní situaci, aby se tradiční saunování představilo jako přítelkyně moderního člověka. Předmětem textů jsou také odlišnosti horkovzdušné lázně od jiných teplodárných subjektů. Vysvětluje se, jaká má být správná kombinace saunové lázně jak s chladným vodním prostředím (plaváním ve volném vodním zdroji či ve swim-spa), tak i s moderními typy horkovodních lázní (hot-spa). Tato e-knížka je úvodem k popisu fyziologických účinků a vlivů na organismus saunujících a zařazení saunování do života od kolébky k hrobu a také k ukázání historie cesty horkého vzduchu do sauny v dalších e-knížkách.
Na stiahnutie
9,49 €

Kompletní průvodce půstem


Půst byl v minulosti velmi rozšířen. Lidská společnost ho zná už celá tisíciletí, ale v posledních desetiletích jako bychom na něj už zapomněli. Přitom právě v dnešní konzumní době, kdy setrvale roste počet lidí s nadváhou a cukrovkou 2. typu, můžeme využít jeho léčebných účinků v boji s různými zdravotními obtížemi. Vynechání jídla po určitou dobu je opravdovou výzvou. Snídáme, svačíme, obědváme, zase svačíme, večeříme a někdy ledničku otevíráme i v noci. Ale co kdybyste zkusili jít proti proudu, alespoň na chvíli nejedli a počkali, co to s vámi udělá? Kanadský nefrolog Jason Fung v knize Kompletní průvodce půstem popisuje vše, co by vás mohlo v souvislosti s tímto tématem zajímat. Představuje různé druhy půstů (krátkodobé i ty dlouhodobé), přičemž zdůrazňuje jejich variabilitu, díky níž si každý člověk může zvolit režim, který mu bude vyhovovat. Nikdo nemusí být vězněm svého půstu. Na základě klinických studií i vlastních zkušeností Fung vyvrací zažité přesvědčení, že cukrovka 2. typu je chronické progresivní onemocnění, které se postupem času zhoršuje a lze ho mít pod kontrolou jen s pomocí větších a větších dávek léků. Uvádí řadu zajímavých příběhů pacientů, kteří s cukrovkou 2. typu žili mnoho let a díky postnímu režimu dokázali s touto vážnou nemocí během pár měsíců úspěšně zatočit. Kromě toho vás přesvědčí, že: Půst je na hubnutí mnohem účinnější než všechny možné diety. Hladovění je mýtus a naučí vás, jak s pocitem hladu pracovat. Během půstu nespalujete svalovou hmotu. Tělo už se v pravěku adaptovalo na delší období bez jídla. Nárůst nebo ztráta svalové hmoty je především záležitostí cvičení. Půst snižuje hladinu glukózy v krvi, ale nikoliv na nebezpečnou úroveň. Tělo množství glukózy v krvi pečlivě sleduje a existuje několik mechanismů, díky nimž ho udržuje ve správném rozmezí. Půst neskončí přejídáním. Naopak s prodlužující se dobou půstu chuť k jídlu klesá. Autor nabízí užitečné postní tipy a radí, jak půst opatrně přerušit a jak předcházet vzniku problémů po delším – týdenním až čtrnáctidenním – půstu. Dozvíte se, jaké tekutiny pít během půstu a jak se stravovat v nepostní dny. V samotném závěru knihy najdete přehled několika základních postních režimů, včetně možných jídelníčků a receptů na zdravé a chutné pokrmy, které můžete využít během přerušovaného půstu.
Na stiahnutie
13,95 €

dostupné aj ako:

Von z pasce zvanej demencia!


Demenciu má stále viac ľudí. Ak nenastane zmena vo výskume a spoločnosť nezmení svoj postoj, máme sa čoho obávať. Gerald Hüther, jeden z renomovaných nemeckých odborníkov na ľudský mozog, nám v jeho revolučnej knihe veľmi jednoduchým spôsobom vysvetľuje, ako sme sa dostali do tejto katastrofálnej slepej uličky. Jeho teória: Demenciu nespôsobujú odbúravacie procesy a usádzanie v mozgu súvisiace so starnutím, ale potlačenie schopnosti mozgu regenerovať a kompenzovať. Tieto procesy by mali prebiehať aj v mozgu človeka vo vysokom veku. Neuroplastický potenciál však strácame, pretože žijeme v podmienkach, v ktorých sa nevieme tešiť z objavovania a prestávame aj tvoriť. Dobrá správa pre všetkých: Z tejto pasce môžeme uniknúť. Hüther v knihe vysvetľuje ako. Je načase, aby nastala zmena paradigmy.
Na stiahnutie
7,69 €

HIT: Kompletný sprievodca histamínovou intoleranciou


Histamínová intolerancia (HIT) patrí v súčasnosti medzi rozšírené ochorenia. Postihuje mnohých z nás, aj keď o jej existencii často netušíme. Jej príznakmi môžeme trpieť dlhodobo a sú také rôznorodé, že si ich zvyčajne nedokážeme dať do súvisu so stravou, ktorú naše telo nevie správne spracovať. Dôvodom je neznášanlivosť histamínu – látky, ktorá sa vyskytuje v mnohých potravinách. Na hladinu histamínu v krvi okrem stravy vplývajú aj gény, okolité prostredie a stres. Ak prekročí únosnú hranicu, vzniká zápalová reakcia a telo reaguje symptómami, ktoré nám strpčujú život. Dobrá správa je, že ak o HIT získame informácie a pochopíme mechanizmus tohto ochorenia, môžeme ju dostať pod kontrolu. Najlepšie dlhodobou, spočiatku striktnou diétou, pri ktorej vylúčime potraviny s vysokým obsahom histamínu. Táto kniha vás bude sprevádzať na ceste k uzdraveniu. Je kompletnou príručkou o HIT; informuje o príčinách vzniku ochorenia, symptómoch a možnostiach liečby. Navyše v nej nájdete zoznam nízkohistamínových potravín a viac ako 150 skvelých receptov od predjedál až po dezerty.
Na stiahnutie
11,90 €

Detoxikácia reflexnou terapiou


Ak chceme opraviť neodtekajúcu vodu v umývadle, musíme mať najskôr priechodné potrubie. A rovnako je to aj s ľudským telom. Ako sa môžeme priblížiť k svojmu ideálu zdravia, keď je telo preplenené toxickým odpadom? Jediná cesta je spriechodniť potrubia ...
Na stiahnutie
3,00 €

Nemoc jako křižovatka


Publikace se obrací k onkologickým pacientům a jejich rodinám ve snaze jim jednoduchým výkladem poskytnout pomoc při zvládání zhoubné nádorové nemoci. Pacient je vystaven náročné léčbě a jejím následkům, což vyžaduje, aby si udržel dobrou psychickou kondici nejen on, ale k jeho podpoře i osoby, které ho obklopují. Pro tento úkol je nezbytné, aby si obě skupiny – jak pacienti, tak jejich rodiny – vypěstovaly účinnou obranu, což vyžaduje motivaci, snahu a úsilí. Kniha představuje možnosti, jak se naučit pracovat sám se sebou a podpořit tak prostřednictvím vlastní psychiky i zlepšení somatického stavu.
Na stiahnutie
7,19 €

dostupné aj ako:

Ako sa za 30 dní naučiť piť vodu


Hľadáte radu, ako zmeniť veci k lepšiemu? Trápi vás zdravie, nedokážete sa prinútiť radikálne zmeniť stravovacie návyky, preto hľadáte prvý zásadný krok, ktorý vám pomôže? Túžite chudnúť a začať s detoxikáciou svojho tela? Viete o tom, že vám pomôže „obyčajná“ čistá voda? Nie je síce všeliekom, ale bez nej nefunguje nič. Ponorte sa do jej tajomstva s eBookom Ako sa za 30 dní naučiť piť vodu. Autorka publikácie, špecialistka na vodu a pitný režim, Dominika Jurčíková, vám v nej kreatívne pripomenie, to čo už dávno viete, ale zabudli ste na to – voda je základom všetkého živého. Tento ebook je jedinečná "učebnica" pitného režimu, akú nikde inde nenájdete. Je zložená z dvoch pôvodných publikácií (Ako sa za 30 dní naučiť piť vodu a O vode v kocke) a nič podobné v takomto rozsahu neexistuje. Dostanete tak unikátny súbor dôležitých poznatkov, v ktorom nájdete skompletizované výsledky autorkinho 10 ročného štúdia pitného režimu, vrátane podrobných návodov a pomôcok ako sa naučiť hydratovať telo tak, aby ste pocítili citeľné zlepšenie len vďaka tejto nenáročnej zmene. Vďaka Dominikinej precíznej práci, už nemusíte pátrať prečo piť vodu, postupne sa naučíte, napiť sa za akýchkoľvek okolností, aj počas bežného, pracovného dňa tak, aby to vyhovovalo vášmu telu, aj pracovným návykom. eBook Ako sa za 30 dní naučiť piť vodu vám počas 30 dní, krok za krokom „uloží“ pitie vody do podvedomia, aby sa z neho stal pre vás zvyk. Ak ste si aj vy niekedy položili niektorú z nasledovných otázok, tento eBook je určený práve vám. • Prečo by som mal/a piť čistú vodu? • Ako sa naučiť piť obyčajnú vodu, keď mi nechutí? • Ako zistím, koľko potrebuje konkrétne moje telo? Ako toto množstvo vypiť? • Kedy piť, keď mi to práca nedovoľuje? • Ako nezabudnúť piť? • Čo s potrebou ísť na WC? • Ktorými inými nápojmi doplniť pitný režim? Odpovede, kreatívne, praktické návody a všetko čo potrebujete vedieť preto, aby ste začali s očividnými výsledkami zlepšovať postavu, pleť, jednoducho komplexný zdravotný stav, budete mať na jednom mieste. Navyše za cenu, ktorú pravidelným pitím vody ušetríte už za 1 mesiac. Ak ste si doteraz hovorili je to LEN voda, po prečítaní si budete hovoriť voda NAD zlato!
Na stiahnutie
7,00 €

Falošne negatívne výsledky v medicíne


V knihe nájdete informácie, ktoré sú nielen pre lekárov, ale predovšetkým pre bežných ľudí. Môžu Vám pomôcť až zachrániť život, či minimálne zlepšiť zdravie. Je veľkou chybou spoľahnúť sa len na samotné vyšetrenia. Vždy budú len pomocné, rozhodujúci je človek, ako sa má, aké má prejavy. Výsledky vyšetrení fungujú často ako klapky na očiach a z nás sa stali roboti.
Na stiahnutie
2,90 €

Čínska štúdia


Čínska štúdia je najvýznamnejšou knihou o výžive a zdraví, aká bola spracovaná za ostatných osemdesiat rokov. Ponúka prekvapivé pohľady na stravovanie, dlhodobé zdravie, chudnutie aj konkrétne rady, ako úspešne predchádzať ochoreniam. Prináša tiež nádej, pretože rozptyľuje množstvo mýtov a dezinformácii o zdraví. Čínska štúdia je mimoriadne užitočná, vynikajúco napísaná a zásadne dôležitá kniha. Práca Dr. Campbella je revolučná vo svojich tvrdeniach a pozoruhodná v jednoduchosti, s akou predkladá výsledky svojho celoživotného výskumu. Je súhrnom prevratných vedeckých štúdií, ktoré poskytujú odpovede na neustále kladené otázky lekármi, vedcami a čitateľmi zaujímajúcimi sa o zdravie. Na základe dôkladných dlhoročných výskumov, ktoré trvali 44 rokov, odkrýva prekvapivé odpovede na tie najdôležitejšie otázky o výžive našich čias: Čo skutočne spôsobuje rakovinu? Ako si môžeme predĺžiť život? Ako zastavíme epidémiu obezity? Čínska štúdia je založená na neoblomnom vedeckom výskume, nie na povrchných špekuláciách a módnych trendoch a spolieha sa na pevné a presvedčivé dôkazy. Upriamuje pozornosť na rozlúsknutie zložitého tajomstva, prečo sa niektorí ľudia tešia lepšiemu zdraviu ako iní. Je napísaná prístupným a zábavným spôsobom. T. Colin Campbell je jedným z velikánov, najrešpektovanejších autorít v oblasti výživy na svete, je predstaviteľom zásadného obratu v našom chápaní zdravia. Ako uznávaný profesor na Cornell University je Dr. T. Campbell Einsteinom v oblasti výživy. Pôsobil vyše štyridsať rokov v poprednej línii nutričného výskumu. Jeho odkaz, vo forme knihy Čínska štúdia, je tou najkomplexnejšou štúdiou o zdraví a výžive aká sa kedy uskutočnila. Má titul Emeritný profesor Jacoba Gould Schurmana v odbore nutričná biochémia na Cornell University. Získal financovanie na viac ako sedemdesiat rokov recenzovaného výskumu a je autorom vyše 300 vedeckých štúdií. Čínska štúdia bola vyvrcholením dvadsaťročného partnerstva Cornell University, Oxford University a Chinese Academy of Preventive Medicine.
Na stiahnutie
13,90 €

Neplodnosť


V praxi som si všimla, že sa často nemyslí na jednotlivé možnosti príčin neplodnosti a rovno sa ide na umelé oplodnenie, alebo hormonálnu liečbu. V hre je nielen život a zdravie dieťatka, ale aj jeho rodičov, dokonca aj otca.
Na stiahnutie
1,90 €

Paracelsovo lékařství


Kniha se zabývá uměním léčení a jeho pojetím ve filosofii, astrologii, alchymii a terapii Paracelsa (1493 – 1541), jedné z nejvýznamnějších osobností historie lékařství. Homeopatie či antroposofická medicína by byly bez jeho přínosu nemyslitelné a moderní farmacie či chemie z jeho učení čerpá mnohé podněty. Kniha obsahuje mnohé příklady, botanické popisy a přehledy, které ji proměňují v nezbytnou dennodenní pomůcku pro každého, kdo se zajímá o znalosti umění léčení.
Na stiahnutie
25,99 €

dostupné aj ako:

Močové kamene


Nájdete tu rady všeobecného lekára pre dospelých k tejto téme. Ako zabrániť ich vzniku? Ako je to s prevenciou, liečbou? Riešenie nie je len o sledovaní sona, alebo rozbíjaní kamienkov, či užívaní liekov. Riešenie je aj v ľuďoch samotných, aby poznali svoje ochorenie čo najlepšie.
Na stiahnutie
2,90 €

Nabitá kuchárka


70 zdravých receptov pre štíhle a pevné telo od tých najlepších trenérov a osobností zo sveta cvičenia a zdravia. Chýba vám energia? Potrebujete sa dobiť? Nejedzte len preto, lebo ste hladní. Jedzte preto, aby ste mali energiu na fungovanie počas celého dňa. Strava, ktorú prijímate, totiž ovplyvňuje vaše zdravie, výkon, to, či chudnete alebo priberáte, to, ako sa celkovo cítite. Inšpirujte sa 70 zdravými receptami, ktoré pre vás pripravilo viac než 40 najlepších slovenských trénerov a osobností zo sveta cvičenia a zdravia z prestížnej súťaže FIT LEADER. V tejto zdravej kuchárskej knihe nájdete: - 70 zdravých receptov z bežne dostupných surovín. - Chutné jedlá na raňajky, obedy, večere, dezerty, snacky a nápoje. - Rýchle recepty nenáročné na prípravu rôznych výživových smerov. - Výživové hodnoty, čas prípravy a počet porcií pri každom recepte. - Inšpiratívne rozhovory s odborníkmi na zdravú stravu. - Užitočné rady a tipy o zdravých potravinách. V knihe Nabitá kuchárka sa taktiež dozviete: - Ako získať energiu (nielen) z jedla. - Čo je základom úspešného chudnutia a udržania si postavy. - Najviac energie vám v živote odoberá... Hodnotné bonusy zadarmo Pri zakúpení tejto knihy získate navyše 2 užitočné e-knihy úplne zadarmo /viac sa dozviete v knihe/. Vytvorené expertmi na zdravý životný štýl Do knihy NABITÁ KUCHÁRKA sme vybrali tých najlepších slovenských trénerov a výživových poradcov, ktorí majú so svojimi klientmi reálne a dlhodobé výsledky. Portál CVIČTE.SK od roku 2010 staviame na overených odborných informáciách a odporúčaniach profesionálov. Vďaka tomu ho každoročne číta viac než 1,3 mil. fanúšikov zdravého životného štýlu, čím sa radí medzi TOP slovenské portály o zdravej strave a pohybe na Slovensku. Je pre nás cťou, že sme organizátorom a garantom prestížnej súťaže FIT LEADER, oceňujúcej najlepších trénerov, ktorých nájdete práve v knihe NABITÁ KUCHÁRKA. Ide o najväčšiu súťaž v oblasti zdravého životného štýlu na Slovensku, v ktorej hlasovalo už v prvom ročníku viac než 24 000 ľudí a aj odborná porota, zložená z uznávaných odborníkov. Vydávame taktiež špecializované knihy zamerané na zdravú stravu, takým bol aj predchádzajúci bestseller ZDRAVÉ RÝCHLOVKY, ktorý si kúpilo už tisícky spokojných zákazníkov.
Na stiahnutie
13,90 €

dostupné aj ako:

Medicínske médium: Liečivá sila potravín


Medicínske médium Anthony William pomohol desaťtisícom ľudí dostať sa zo zdravotných problémov, ktoré im lekári nesprávne diagnostikovali, nevhodne liečili alebo ich vyliečiť vôbec nevedeli. Darí sa mu to vďaka božskému hlasu, ktorý mu doslova šepká do ucha a prezrádza korene ľudských trápení či chorôb, ako aj prostriedky na ich liečbu. Vo svojej prvej knihe, v bestselleri New York Times Medicínske médium, Anthony prezradil, ako zostaviť špecifické liečebné plány na desiatky chorôb, pri ktorých výživa zohráva hlavnú úlohu. Jeho ďalšia kniha Medicínske médium: Liečivá sila potravín sa bližšie zaoberá liečivými účinkami viac než päťdesiatich druhov ovocia, zeleniny, byliniek, korenín a divorastúcich plodov, ktorých konzumácia má jedinečný vplyv na zdravie človeka. Anthony vysvetľuje vlastnosti každej potraviny, symptómy a ochorenia, pri ktorých môže pomôcť alebo ich úplne vyliečiť, ako aj emočnú a duchovnú podporu každej z nich. Knihu dopĺňa lahodnými receptami, vďaka ktorým si maximálne vychutnáte blahodarné účinky každej potraviny. Sú to napríklad sladké zemiaky plnené dusenou kapustou alebo medovo-kokosová zmrzlina. V tejto knihe zistíte: - prečo sú lesné čučoriedky „potravinou vzkriesenia“, špargľa studňou mladosti a prečo nám citróny po zlých správach zdvihnú náladu, - ktoré potraviny najúčinnejšie uľavia pri žlčníkových kameňoch, vysokom krvnom tlaku, mozgovej otupenosti, problémoch so štítnou žľazou, migréne a stovkách iných symptómov a ochorení, - akú špecifickú liečivú moc má kivi, uhorka, mačací pazúr, kokos a veľa ďalších potravín, - pravdu o maškrtných chutiach, ako využiť stres vo svoj prospech a aká je kľúčová úloha ovocia pri plodnosti. Informácie, ktoré nám Anthony prináša, sa často dramaticky líšia od tradičných poznatkov medicíny, a tak nečakajte len dookola opakované staré známe fakty. Naopak, pripravte sa na celkom nové poznatky napríklad o tom, že v pomarančoch je oveľa viac než len vitamín C. Pochopíte silu prostriedkov, vďaka ktorým sa vyliečite z chorôb a udržíte seba a svojich blízkych v bezpečí. Medicínske médium Anthony William radí, ako zmeniť svoj život pomocou skrytej liečivej sily ovocia a zeleniny. Okrem iného sa v knihe dočítate: - o podstatných špecifických faktoroch, ktoré majú na svedomí rastúci počet ochorení, ako aj o tom, ako pred nimi chrániť seba a svojich blízkych, - o potravinách, ktoré dokážu opraviť DNA, posilniť imunitný systém, zlepšiť duševné zdravie, alkalizovať všetky telesné sústavy či ochraňovať pred negatívnymi emóciami ostatných, - o technikách, ktoré z ovocia, zeleniny, byliniek, korenín a divo rastúcich plodov spravia liečivé potraviny ako stvorené pre individuálne potreby každého z nás. Dozviete sa tiež o konkrétnych potravinách, po ktorých sa oplatí siahnuť pri stovkách ochorení a príznakov, ako sú napríklad: úzkosť auto imunitné ochorenia rakovina cukrovka tráviace problémy únava potravinové alergie neplodnosť zápaly nespavosť lymská borelióza strata pamäti migréna ochorenie štítnej žľazy priberanie na hmotnosti
Na stiahnutie
19,90 €

dostupné aj ako:

Poďme vyzdravieť spolu!


Praktická príručka zdravia, ktorú spísala MUDr. Višňovská Milota na základe svojej praxe ako všeobecná lekárka pre dospelých. Vnímať medicínu v súvislostiach je mimoriadne dôležité na ceste ku zdraviu. Nikdy nejde len o jeden orgán. Nájdete tu rozpracovaných 19.tém. Kniha je určená pre všetkých ľudí, ale hlavne pre zdravotné problémy dospelých.
Na stiahnutie
4,90 €

Vége a szívbetegségnek


Dr. Joel Fuhrman, a Vége a cukorbetegségnek című New York Times sikerlistás könyv írója tudományosan bizonyított és a saját új orvosi tanulmányával egybehangzó gyakorlati programot kínál a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére és visszafordítására. Dr. Fuhrman, a betegségmegelőzés és táplálkozástudomány szakértője azokhoz az olvasókhoz szól, akik a saját kezükbe akarják venni az egészségüket, és nem akarnak gyógyszereken élni vagy bonyolult, költséges, szükségtelen és igen gyakran hatástalan orvosi eljárásokon vagy műtéteken átesni. Hangsúlyozza, hogy a betegek nagy részét az orvosok igen ritkán tájékoztatják a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint és a szívbetegségek leghatékonyabb kezelési módjairól. A legfrissebb tudományos kutatásokon és Dr. Fuhrman huszonöt éves, klinikai szívgyógyászati tapasztalatain alapuló Vége a szívbetegségnek című könyvből megtudhatjuk, hogyan csökkenthető jelentős mértékben a koleszterinszint, a vérnyomás és a testsúly, vagy hogyan mulasztható el teljes mértékben még az igen előrehaladott szívbetegség is anélkül, hogy veszélyes angioplasztikai vagy bypassműtéti eljárásokra lenne szükség. Dr. Fuhrman elárulja, hogyan étkezzünk szívünk optimális egészségének fenntartásához, a saját eltérő igényeinknek, testtípusunknak és állapotunknak megfelelően. A könyvben részletes táplálkozási terveket találhatunk az egészséges keringési rendszert támogató ételek és rágcsálnivalók finom receptjeivel együtt, illetve hasznos kérdésekről olvashatunk orvosok és betegek számára egyaránt. A szerzőről Dr. Joel Fuhrman szakorvos és táplálkozáskutató, aki étrenddel és természetes eszközökkel előzi meg és gyógyítja a betegségeket. A Pennsylvaniai Egyetem orvosi karán végzett. A Nutritional Research Foundation kutatási igazgatója, emellett a Whole Foods Market szakmai tanácsadói testületének is tagja. Ha többet meg akarsz tudni a szerzőről, keresd fel a honlapját: www.drfuhrman.com
Na stiahnutie
11,24 €

dostupné aj ako:


Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.