! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


Az élő agy


Miben hasonlítanak a drogelvonás tünetei egy összetört szívre? Hogyan tanulhat meg egy vak ember a nyelvével, vagy egy siket a bőrével látni? Miért látták az emberek az 1980-as években enyhén pirosas árnyalatúnak a könyvoldalakat? Lehetséges-e, hogy egyszer majd úgy vezérelünk egy robotot, ahogyan az ujjainkat mozgatjuk? Miért álmodunk éjjelente, és mi köze van ennek a Föld forgásához? Ezekre a kérdésekre a válasz a szemünk mögött rejtőzik. A bolygónkon valaha létrejött legnagyszerűbb technológia az a másfél kilós szerv, amely a koponya üregében helyezkedik el. Ez a könyv nem egyszerűen arról szól, hogy mi az agy, hanem arról, hogyan működik. Az agy varázslata nem azokban a részekben található meg, amelyekből felépül, hanem annak módjában, ahogyan ezek a részek elektromos, élő szövetként szüntelenül újrarendezik kapcsolataikat. Az élő agy bemutatja az Eagleman saját laboratóriumában évtizedek óta folyó kutatások eredményeképpen született felfedezéseket a szinesztéziától az álmodáson keresztül a testünkön viselhető neurotechnológiai eszközökig, amelyek forradalmasítják mindazt, amit az érzékelésről eddig gondoltunk.
Na stiahnutie
12,65 €

A hazugság ára


Nina már sosem tud megbocsátani Maggie-nek azért, amit tett. És sosem tudja őt elengedni. Azt mondják, minden háznak megvannak a maga titkai – ez alól az sem kivétel, melyen Maggie és Nina oly régóta osztozik. Csakhogy ezeket a titkokat nem temette el a múlt. Maggie és Nina minden második este együtt vacsorázik. Amikor befejezik, Nina felkíséri Maggie-t a padlásszobájába, ahol nehéz láncok kerülnek rá, hogy sehová se mehessen onnan. Maggie ugyanis megbocsáthatatlan bűnöket követett el Ninával szemben, és most megfizet értük. De Nina sok mindenről nem tud, ami a múltban történt, és ha Maggie-n múlik, ez így is marad – még akkor is, ha belehal. Mert ebben a házban az igazság sokkal veszélyesebb a hazugságoknál.
Na stiahnutie
11,26 €

Ragyogj a csillagjegyeddel


Engedd, hogy a csillagok vezessenek! Kamatoztasd az állatövi jegyek energiáit egy évre szóló, 365 gyakorlattal, és változz önmagad legbámulatosabb változatává az asztrológia segítségével! Az asztrológiát végtelenül gyakorlatias és mélyen inspiráló módon használhatjuk a mindennapjainkban: világosságot, útmutatást és bátorítást kínál életünk ösvényén. Akár a Kos, a Rák, a Vízöntő vagy a Halak jegyében születtél, Heidi Rose Robbins lélekközpontú asztrológiára építő motivációs könyve játékos feladataival, ösztönző kihívásaival és elmélkedéseivel a segítségedre lesz, hogy jobban megértsd az asztrológiai év állatövi jegyeit, és mélyebben kiaknázhasd a bennük rejlő energiát.  Az asztrológiai év minden egyes napjának megvan a saját, egyedi rezgése. Ha tudod, miként működj együtt ezzel az energiával, akkor mélyebb tudással vértezheted fel magad az életutad legújabb kihívásai előtt. Megismerésükkel feltárhatod a kívánságaidat, hibáidat és félelmeidet, és fellobbanthatod a benned rejlő szenvedélyt. A Ragyogj a csillagjegyeddel egy teljes évnyi, az asztrológia által inspirált 365 gyakorlati üzenetet tár fel előtted, amelyek mindegyike a belső tisztánlátásra és a megújulásra hív.  Az üzenetek a Nap aktuális jegyhelyzete szerint szerveződnek, és kozmikus nézőpontra emelkedést kínálnak mind az asztrológia iránt amatőr szinten érdeklődők, mind a profi asztrológusok számára. Ezek az üzenetek az asztrológiai év 12 hónapjának minden napjára kínálnak könnyen használható és egyszerűen értelmezhető praktikákat: minden egyes üzenetben van egy gyorsan elvégezhető gyakorlat, egy írásos feladat, vagy egy kreatív tevékenységre sarkalló üzenet. A gyakorlatokkal a javunkra fordíthatjuk az adott nap egyedi asztrológiai energiáját. •          Fedezd fel a zodiákus jegyek legfontosabb tulajdonságait, és ismerd meg az asztrológiai képleted 3 legfontosabb elemét: a Nap, a Hold és az aszcendens. •          Hangolódj rá az egyes hónapok fő témájára, hogy nagyobb tisztánlátással és lelkesedéssel mélyedhess el az adott hónap energiáiban. •          Végezd el a napi sugallatok izgalmas feladatait: gondolkodásra, cselekvésre ösztönző gyakorlatok, meditációk, komfortzónából kimozdító, szelíd kihívások és kérdések, elmélkedések, versek és megerősítések formájában. A dolog roppant egyszerű: bármelyik napon elkezdheted a könyv által javasolt munkát. Csak kövesd a javaslatok üzeneteit az év során, így apránként feltárhatod fénylő, hiteles önmagadat!    A szerzőről: Heidi Rose Robbins 25 éve hivatásos asztrológus, ügyfelek ezreit segíti a világ minden pontján, hogy nagyobb hitelességgel és tisztánlátással éljék az életüket. A The Radiance Project podcast házigazdája, Ted-X-előadó, a napi rutinból kiszakító önismereti elvonulásokat szervez, és két verseskötet szerzője. 
Na stiahnutie
13,77 €

Csillagpor (új kiadás)


Falva falva egy aprócska település Angliában. Arról a falról kapta a nevét, amely a falu határában húzódik, és elválasztja az emberi világot a varázslatok birodalmától. Egy októberi estén a fiatal Tristran Thorn hullócsillagot lát a falon túl a földre zuhanni, és hogy elnyerje a gyönyörűséges Victoria kezét, megígéri a lánynak: elhozza neki a lehullott csillagot. Tristran elindul hát élete nagy kalandjára a falon túli varázslatos világba, amelyet a legfurcsább teremtmények és soha nem látott lények népesítenek be.
Na stiahnutie
6,99 €

Szeretném, ha szeretnél


„Édes, romantikus regény, az Idétlen időkig és az Igazából szerelem rajongóinak.” – Jodi Picoult New York Times bestsellerszerző  Egy nap mindörökké? Gemma Petersnek nincs mire panaszkodnia. Rádiós producerként vált ismertté Los Angeles zenei életében. Legjobb barátnője, Lila tűzbe tenné érte a kezét, és minden este Rex, hűséges labradorja várja otthon.  Azonban mióta rocksztár exbarátja kihasználta őt, hogy lemezszerződést kapjon a rocklegenda apjától, a randizás terén a „zenészt nem" szabályt alkalmazza, ami egyre inkább a „nincs randizás" szabályává válik. Szóval mikor Gemma egy csütörtök reggel (szó szerint) összefut Jackkel, először azt hiszi, hogy a sors végre megkegyelmezett neki. Elvégre ez a srác aranyos, és valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva déja vu érzés keríti hatalmába, amikor ránéz a férfire. A lányra egyáltalán nem jellemző, hogy elfelejtene egy fiút, akit megcsókolt, akkor mégis hogyan magyarázza Jack ajkainak álomszerű emlékét az övén? De ez nem egy átlagos csütörtök. Számukra nem. Valójában hónapok óta újra és újra átélik ezt a napot. És míg Gemmának sejtelme sincs, hogy időhurokban van, addig a fiú minden egyes ismétlésnek kínzó tudatában van. Szerencsére Jacknek van egy elmélete, amivel véget vethet ennek. „Egyszerűen” mielőtt a nap véget érne, csak rá kell vennie a lányt, hogy beleszeressen. Holly James amerikai írónő egy csipetnyi misztikummal megfűszerezett romantikus regénye garantáltan elvarázsolja az olvasókat. És bebizonyítja, hogy a szerelem időtlen és határtalan.  „Jack elkötelezettsége Gemma iránt melegséggel töltött el.” – Alicia Thompson bestsellerszerző “Holly James szakértője annak, hogyan fonja össze a romantika, a humor és az önérvényesítés szálait, mindezt a napfénytől áztatott, könnyed varázslattal szikrázó kaliforniai környezetben.” – Ashley Winstead írónő "Egy diadalmasan bájos könyv!" – Liz Fenton & Lisa Steinke bestsellerszerzők
Na stiahnutie
13,52 €

Szeress most!


Kate élete felborul egy ártatlan csók miatt, de most mindent újra kezdhet ott, ahonnan indult.
Na stiahnutie
1,46 €

Denevér-szárnyú lélek


Az új versek minden sora ars poétikával mélyen átitatott társadalmi bírálat is, melyben az író számon kér, vallatt, kérdéseket fogalmaz meg. Ahogy fogalmaz: ,,radikális kérdőjeleket" kellene hasítani az önmagát manipuláló, kétszínű, és velejéig groteszk világba. Ugyanakkor nem fukarkodik akkor, amikor szinte zsigerileg lebontja a lehető legapróbb részletekig saját benső lírai énjét kezdve az emlékezés láncolatától egészen a felnőtti életforma összetett, ügyes-bajos dolgáig. A burok, tartós magány-tudat, és makacskodni vágyó hiány, akár valami benső kényszer, vagy felelősségérzet átlüktet sorain. Elemi, önmarcangoló indulatok, cinikus öniróniával fűszerezett hallatszanak a versek mélyeiről. E mostani kötet közel három év anyagát igyekszik méltó módon összefogni. továbbra is gazdagítva a lírai termésanyagot.
Na stiahnutie
5,61 €

Öt számjegyű lecke


Ottó egy teljesen átlagos tizennyolc éves fiú, akinek életében a legnagyobb problémát egyelőre az érettségi abszolválása jelenti. Erőteljesen fejlődő szelleme, amely egyre közelebb kerül a kegyetlen valósághoz, amely valóság majd várni fogja őt érettségi után rideg korlátaival együtt, hogy bekebelezze őt és könyörtelenül odahelyezze, ahová való, szembenéz a számára nem túl sok jóval és előrelépési lehetőséggel kecsegtető 1956 utáni szocialista nagyvilággal. Egy átlagos fiú, mégis egy valamiben  más, mondhatni több, mint a nagy átlag: ez pedig a nagyravágyás. Nem különösebben jóképű, de nem is csúnya, nem különösebben jó testalkatú, de nem is előnytelen kinézetű, és nem különösebben okos, de bizonyos  dolgokban igen csak vág az esze. A lányoknál jellemzően nincs túl nagy sikere, legalábbis azoknál a lányoknál, akiknél ő sikereket szeretne aratni, amely meglehetősen bosszantja őt, annak ellenére is, hogy már hosszú  ideje egy párkapcsolatban él együtt egy Réka nevet viselő rendkívül  tisztalelkű, szép és odaadó lánnyal. Ottó finoman szólva sem elégedett, ő valami igazán rendkívülit és kiemelkedőt szeretne elérni az életében, amellyel nem is szeretne túl sokat várni, mivel egyáltalán nem érdekli a tanulás, sejti, hogy érettségije csapnivaló lesz, és hogy talán nem is fog sikerülni első nekifutásra abszolválnia azt, így csak a hosszadalmas problémák várnak rá, miközben egyetemre kérdéses, hogy bekerül-e valaha egyáltalán, és egy olyan hétköznapinak mondható szakmának a birtokában pedig, mint például asztalos, ács, autószerelő, kőműves, pék, szakács vagy akár egyszerű aktatologató hivatalnok, nem terem túl sok babér a számára. Hamar felismeri, hogy ami a legvalószínűbben várhat rá, az mindössze kispolgári élet közvetlenül a szocializmus legsötétebb időszaka után. Egy napon megismerkedik egy újfajta szerencsejátékkal, amit lottónak kereszteltek el. Ezt a nyugati világból jött szerencsejátékot országszerte reklámozzák és nagydobra verik, ötöslottó a neve, és a lényege az, hogy kilencvenkilenc számból ötöt el kell találni, amely öt számot, amiket egyenként mind a saját ikszeivel jelöl meg a játékos, élő műsorban emel ki egy üveggömbből a műsorvezető. Aki eltalálja ezt az öt kihúzott számot, az több millió forintnyi nyereménnyel, valamint egy vadonatúj autómobillal gazdagodhat. Ottó legjobb barátja, Peti, egy matekzseni. Ő neki van egy kidolgozott terve az ötöslottó megjátszására, és segít is megjátszani barátjának a számokat, aki végül, ha kalandos úton is, de eléri a célját, és milliomossá válik. Ezután Ottó elköltözik a családi házból, és felutazik Győrből a fővárosba teljesen különálló életet élni. Az érettségit, mint ahogyan azt előre megérezte, valóban nem sikerült neki letennie első nekifutásra, de végül aztán nem is fogja érdekli őt egyáltalán a tanulás, időt és energiát már egyáltalán nem szentel annak, elhatározza, hogy végleg otthagyja az iskolát. Élete gyökeres fordulatot vesz, a pénz teljesen elveszi az eszét és megváltoztatja jellemét, felismerhetetlenné torzítja azt, átformálja őt. Új barátok és barátnők lépnek be az életébe, akik rengeteg csalódást okoznak neki, mialatt kétségbeesetten igyekszik új életstílust felvenni és új életformát élni, és tartozni valamilyen társasághoz. Fájdalmasan megismeri az életet, és a pénz által felemelt  állapotban tanulja meg fokozatosan lefelé csúszva annak leckéit. Időközben teljesen elhidegül Rékától, akiről kiderül, hogy súlyos, életveszélyes betegségben szenved. Végül már alkalmi nők karjaiban és különféle bódítószerek mentális ölelésében keresi azt a válfajú boldogságot, amiért egy gyufaszálat sem kell megmozdítania, amikor észhez téríti őt egy tragikus fordulat…  
Na stiahnutie
3,94 €

Névtelen áldozatok


Jane és Pálma unalmasnak induló reggele egy csapásra megváltozik, abban a pillanatban, amikor a Pálma által okozott koccanásos balesetben, egy holttestet találnak az autó csomagtartójában. A sofőrnek fogalma sincs arról, hogy mi van a zsákban, mivel ő csak egy “szállító”. A halottnál nincs igazolvány, így az azonosításhoz Jane az éjszaka nagy embere, Dobó Renátó és az egyik besúgója, Jakab Konrád segítségét kéri. Konrád felismeri az embert, akit mindenki csak Humbuk Bandinak hív, mivel egy szélhámos, így a gyanúsítottak száma hirtelen végtelen lesz. Bandi gyilkosa még meg sincs, amikor a Normafánál egy azonosítatlan áldozatot találnak. A nőnél semmilyen irat nincs, így először azt kell kinyomozniuk, hogy ki is az ismeretlen halott. Jane munkáját tovább nehezíti a csapatába berakott két zöldfülű és akkor váratlanul előkerül a harmadik névtelen áldozat…
Na stiahnutie
8,45 €

La nostra famiglia


Szicília, Olaszország ékköve, de mégis a mocsok uralja, a La Nostra Famiglia székhelye.Constance mindig is abban a hitben élt, hogy a tökéletes házasságtitka a szerelem. Az ő csodálatos és gyönyörű édesanyja is erre nevelte, aki sajnálatos módon meghalt évekkel ezelőtt. Az apja, a fiatal lányt most egy olyan szituációba kényszeríti, ami miatt muszáj fejet hajtania. Vajon Constance megtalálja a szerelmet a forró Szicíliában?  Flavia egy csúnya szakitás után a testvérével és a barátnőikkel a spanyol tengerpartra utazik kikapcsolódni. Ott viszont megismerkedik a jóvágású Jorge-val, aki felperzseli a fiatal lány testét. Ám fellobbanó vágyát a hazugságok hálója darabokra zúzza, de a fiatal lány nem szomorkodik sokáig, hisz megacélozza magát és egy veszélyes mosolyban megtalálja az igaz szerelmet.
Na stiahnutie
6,17 €

Az utolsó túlélő


Wim Aloserij átlagos holland férfi, nem meggyőződéses ellenálló, vallását, identitását tekintve sem tartozik a náci rezsim üldözöttei közé. Egyszerű állampolgár a németek által elfoglalt országban, aki véletlenül lesz a történelem sodró eseményeinek áldozata: megmenekül három koncentrációs táborból, majd túléli egy náci börtönhajó, a Cap Arcona bombázását. Ám mostoha életkörülményei ellenére mindvégig az alapvető emberi értékek mentén hozza meg döntéseit, segíti sorstársait, és a háború után képes gyűlölködés nélkül új életet építeni családja számára.   Az utolsó túlélő nyers őszinteséggel számol be a háborús hátország mindennapjairól, a folyamatos fenyegetettségről, az üldözöttek állandó bizonytalanságáról, a lágereket működtető abszurd hierarchiáról, szabályokról és a mérhetetlen brutalitásról. A holland holokauszttúlélő több évtizedes hallgatás után törte meg a csendet: a könyv szerzője személyes interjúk, a koncentrációs táborokban tett közös látogatások alapján, számos eredeti képpel alátámasztva rekonstruálja a férfi szívszorító életútját. 
Na stiahnutie
13,18 €

Szökés a görög szigetre


Minden kezdet előtt kell, hogy legyen egy végSunday Times Bestseller Chloe Marston összetört szívvel elköltözik Londonból, hogy New Yorkban kezdjen újra mindent. Egy olyan vállalkozásnál dolgozik, amely dúsgazdag kliensek megbízására végez szervezési feladatokat. Miközben mások életét zökkenőmentesen bonyolítja, maga Chloe történetesen egy ponton megrekedt. Az egyik nagy hatalmú ügyfél, a jóvágású Joe Lincoln világtól elzárt nyaralót keres egy görög szigeten, úgyhogy Chloe munkához lát. Manhattanben váratlanul felbukkan az exe, Tom, és Chloe élete újra felborul, ezért kap a lehetőségen, hogy Joe Lincolnnal együtt nézze meg a kiválasztandó nyaralót. Időt nyer, eldöntheti, mit tegyen. Tomot már olyan régóta szerette, de a férfi megbántotta – érdemes még egy esélyt adnia neki? Lassanként közelebb kerül Joe-hoz, egyáltalán érdekli még Chloe-t Tom? Azonban Joe ellen vádak merülnek fel. Talán nagyobb a tét, mint a boldogságuk? Kiben bízhat Chloe? Időben kideríti, mi az igazság?
Na stiahnutie
8,42 €

Boldogság kezdőknek


Helen Carpenter sohasem tartozott a kalandvágyó emberek közé, ám házassága összeomlása után öccse unszolására csatlakozik egy túlélőtúrához. Itt az esély, hogy végre összeszedje magát, a vadon és a megpróbáltatások új embert faragjanak belőle, ám miután megtudja, hogy idegesítő öccse még idegesítőbb barátja is velük tart, biztos benne, hogy a túra felér majd egy sorscsapással. Így kezdődik Helen kétségbeejtően hétköznapi életének legkülönösebb kalandja: három hét Wyoming hegyei között, ahol többek között könyörtelen szúnyogok seregével, egy váratlanul lecsapó nyári zivatarral, üzekedő jávorszarvasokkal és egy hordányi lelkes diákkal kell megküzdenie. Az egész egy katasztrófa; ám néha pont katasztrófára van szükség a valóban fontos dolgok megtanulásához. Miközben a hegyek végtelenjében a bosszúságok egyre jelentéktelenebbnek tűnnek, Helen arra is rájön, hogy néha a legidegesítőbbnek tartott emberek kerülnek hozzánk a legközelebb, és olykor teljesen el kell tévednünk ahhoz, hogy megtaláljuk önmagunkat.Katherine Center ellenállhatatlanul mulatságos, szívmelengető regényéből a Netflix készített filmadaptációt. 
Na stiahnutie
11,62 €

A visszapattanás művészete


Mi az a(z üzleti) reziliencia?Az a képesség, hogy bármilyen nehézség esetén rugalmasak tudjunk maradni. Ahogy a fának sem mindegy, hogy viharban hajlik vagy törik, úgy neked és a vállalkozásodnak sem lesz mindegy, hogy padlóra kerülsz, vagy megerősödve jössz ki egy válságból. Néha túl nagy hangsúlyt fektetünk a külső tényezőkre, és túl kicsit önmagunkra – holott vezetőként, vállalkozóként a kulcs a mi kezünkben van. Csakis rajtad múlik, hogy felvértezed-e magad a nehézségek ellen. A visszapattanás művészetéhez szükséges „szerszámosládát” nyújtja számodra ez a könyv:  - Megismered és megérted a reziliencia természetét – azaz képes leszel a helyén kezelni a félelmet, a kockázatot, a kiégést, a sikert és a kudarcot.- Megérted, hogy az üzleti élet természetes velejárója a nehézség – a rugalmasság azonban felvértez mindarra, ami ezzel jár.- Összeállíthatod a saját rugalmasságkészletedet: tudni fogod, hogy melyik elakadásnál milyen megoldás lehet a segítségedre. Van, amiben már most kiváló vagy, és van, amit csak vész esetén veszel elő. Rajtad múlik, hogy jól működtesd az eszközrendszered. „A mentális rugalmasság és munkatársaink lelki állóképessége cégünk túlélésének záloga lehet! Vedd meg a teljes csapatnak, és legyetek a reziliens cégműködés mesterei ti is! ”Forray Niki, az Ünnepek Áruháza és a Santai Home&Living tulajdonosa Lepés Marianna közel húsz év nagyválla-lati HR- és tréneri tapasztalat után váltott az egyéni fejlesztés irányába, és 2013-ban kezdett coachinggal foglalkozni. Vezetőknek, vállalkozóknak segít rendet ten ni az életükben, megtalálni azokat a fó kuszpontokat, amelyekkel foglalkozni-uk érdemes, és kiiktatni azokat, amelyek nem viszik előrébb sem őket, sem a vállal-kozásukat. Első könyve Citromfacsaró – 25 kérdés, amit sohasem késő feltenni magadnak címmel jelent meg.
Na stiahnutie
22,51 €

Az elveszett newporti nyarak


2019: ?Egy népszerű valóságshow keretei között újítanak fel mutatós régi házakat, a legfrissebb kiszemelt a Rhode Island-i Newportban található Sprague Hall – de a műsor producere aknára fut: jelenleg is a patinás Sprague család leszármazottja, Lucia „Lucky” Sprague lakik a villában, aki csak azzal a feltétellel engedélyezi a forgatást, hogy a romos állapotban levő csónakházhoz nem szabad hozzányúlni. 1899: Énektanárt vesznek fel a Sprague-vagyon naiv, ifjú örökösnője mellé, akit a család egy hozományvadász olasz herceghez szeretne feleségül adni, ezért a fiatal nőnek el kell sajátítania a tökéletes illemet. Az énektanárnak azonban a szolid látszat ellenére megvan a maga pikáns múltja: tulajdonképp búvóhelynek választotta a Sprague Hallt. 1958: Lucia „Lucky” Sprague Mussolini Olaszországából menekült Newportba. Mindig is úgy érezte, nem tartozik a Sprague Hallba, noha a Rhode Island-i közeg apránként befogadta: a nagy múltú dinasztia utolsó sarja lett a férje. De egy sorsszerű éjjelen feltárul a villához tartozó régi csónakház titka, és Luckynak emiatt mindent át kell értékelnie. A valóságshow kamerái forognak, és a ház lerántja a leplet a titkokról, amelyeket a Sprague család örökre el akart temetni.
Na stiahnutie
8,42 €

Gyakorlat teszi a mestert


A Csalóka szerelem és a Ha Rómában jársz szerzőjétől New York Times-bestseller Annie Walker a tökéletesen hozzáillő partnert keresi. De a kentuckyi Rome-ban nehezebb megtalálni, mint hitte. Ez nem nagyváros, mindenki mindenkit ismer, napról napra szűkül a kör, hogy kivel lehet randizni. A fülébe jut, az utolsó férfi, akivel randizott, azt mondta rá: hihetetlenül unalmas. Annie kezdi elhinni, hogy vele van gond. Flörtre vágyik, allűröket akar felvenni, mint a romantikus filmek női főszereplői. Eszébe jut, talán korrepetálásra szorul. Will testőrként dolgozik, tetovált, és hihetetlenül jóképű - ideiglenesen tartózkodik Rome-ban, és egyetlen célt tart szem előtt: hogy ne keveredjen bele érzelmi természetű ügyekbe. Annie arra kéri, segítsen neki, hogy megtalálja az álompasit, és Willnek nincs szíve visszautasítani a nő kérését. A barátság határvonalai veszélyesen kezdenek elmosódni, és Annie megérti, lehet, hogy nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen a szerelem - talán épp elég, ha igaz. "Örökre ott akarok maradni ennek a regénynek a lapjain. Szeszélyes romantika, páratlanul szellemes csacsogással fűszerezve. Az első oldaltól szorítasz Willnek és Annie-nek, hogy sikerrel járjanak." B. K. Borison, a Lovelight-sorozat szerzője Sarah Adams a Csalóka szerelem és a Ha Rómában jársz szerzője. Nashville-ben született, ott is nőtt fel. Családos, hobbija a brit történelem. Első regényét a lányai délutáni alvásai alatt írta. Azért ír, mert reméli, meg tudja nevettetni az olvasóit, de leginkább azt tartja szem előtt, hogy az olvasónak jobb kedve legyen, amikor befejezte a könyvet, mint amikor elkezdte.
Na stiahnutie
8,42 €

Halálos játszmák


Játsszuk ezt: 24 órád van rá, hogy nyerj. Ha megszeged a szabályaimat, a lány meghal. Ha hívod a rendőrséget, akkor is meghal. Ha szólsz a szüleidnek, vagy akárkinek, a lány meghal. Készen állsz? Crystal Donavan üzenetet kap egy rejtélyes appon keresztül, és egy videót, amelyen a húga látszik betömött szájjal, megkötözve. Crystal belemegy az emberrabló játszmájába. Először bizarr feladatokat kell végrehajtania: el kell lopnia egy iskolai dolgozatot, és be kell tennie valakinek az öltözőszekrényébe. Brownie-t kell sütnie, telefonbetyárkodnia kell. Crystal rájön, hogy a feladatok egytől egyig a barátai ellen irányulnak. De ha nem engedelmeskedik, az emberrabló megöli a húgát. Vajon azt akarja megakadályozni valaki, hogy a csapatuk indulhasson a gaming tornán? Vagy titokzatos ellenfele tudomására jutott egy régi titok, és most ezt akarja megtorolni rajtuk? Crystalnek egyre lehetetlenebb helyzetekben kell választania a barátai és a húga között. Szólnia kell valakinek, de közben túl kell járnia az emberrabló eszén. Mielőtt túl késő lesz. "A legtutibb pszichothriller!" - Seventeen Magazine "Hátborzongató és lebilincselő történet." - Kirkus "Hajmeresztő olvasmány! Le sem tudtam tenni a könyvet. Muszáj volt kiderítenem, hogy mi következik! És nekem elhihetitek - a rémület egy percre sem hagy alább!" - R.L. Stine, a Libabőr és a Fear Street szerzője Diana Urban első könyvéről "Pörgős, letehetetlen és abszolút érdekfeszítő. A Halálos játszmák már az első perctől megragadott, és nem engedett a karmai közül a meghökkentő, csavaros végkifejletig. Még akkor sem tudtam kiverni a fejemből, amikor épp nem olvastam." - Amie Kaufman "Fordulatos krimi, melyben magas a tét, és az agyafúrt, zseniális fordulatok az utolsó oldalig megdolgoztatják az olvasó szürkeállományát. Diana Urban legújabb könyve letaglózott." - Jessica Goodman "Villámgyorsan kiolvastam ezt a könyvet; a torkomban dobogott a szívem, szinte fájt visszatérni a való világba. A Halálos játszmák egy lélegzetelállító élmény, mely az utolsó oldalig izgalommal tölti el az olvasót." - Emma Lord "Igazi körömrágós krimi, telis-tele bonyolult barátságokkal, gonoszsággal és képtelen döntésekkel. A Halálos játszmák még sötétebb, még hajmeresztőbb és letehetetlenebb, mint a szerző előző könyve. Diana Urban ezúttal sem retten vissza attól, hogy halálra rémítse a szereplőit - és persze az olvasókat!" - Alyssa Raymond, a Copper Dog Books eladója "Diana Urban ismét megcsinálta! A Halálos játszmákban már az első oldaltól fokozódik a feszültség, és Urban ügyesen tereli a rejtvényekkel teli cselekményt egy olyan bámulatos végkifejlet felé, amire még én sem számítottam. Az olvasók falni fogják a könyvet, ahogy együtt találgatnak Crystallel, miközben egyik képtelen kihívás a másik után következik, és a hősnőnk kénytelen versenyt futni az idővel, hogy megmentse a húgát. Óriási a tét, észbontó minden csavar, a Halálos játszmák önfeledt szórakozást nyújt!" - Tom Ryan "Egy vérpezsdítő hajsza; csupa váratlan csavar, árulás és veszély. A Halálos játszmák egy kényelmetlen kérdést feszeget: vajon ki mindenkinek tudnál ártani azért, hogy megmentsd a húgod életét? Diana Urban a tőle megszokott, erkölcsileg komplex szereplőket és eseménydús cselekményt kínálja az olvasóknak; ha szereted a fordulatos thrillert, amit képtelenség letenni, nem hagyhatod ki a legújabb könyvét." - Sophie Gonzales "A Halálos játszmák az izgalmas kezdetektől a döbbenetes befejezésig bravúros élményben részesíti az olvasót, melyből nem hiányzik a rejtély és a meglepetés. Ebben a feszült thrillerben egyetlen szereplőben sem lehet megbízni igazán; a végső csavar úgy meghökkentett, hogy padlót fogtam tőle." - Wendy Heard Diana Urban nevét több sötét, fordulatos thriller is fémjelzi, ezek közé tartozik a Halálos játszmák. Ha épp nem a kitalált szereplőit kínozza, akkor startup vállalkozásoknak kölcsönzi a tudását a digitális marketing terén. Bostonban él a férjével és a macskájukkal, és rajong a jó könyvekér
Na stiahnutie
8,42 €

A fekete angyal lovagjai


A két magyar barlanglakó életébe egyik nap berobban egy lény. Angyal vagy ördög? Mennyországot vagy poklot hoz a testvérpárnak? Angyalok városa – egy város, amelyben nem csak bűbájos szárnyas angyalok laknak. Egy város, amely tele van titokkal és az angyaloknál is rejtélyesebb lovagokkal. Ez a fantasy kisregény A fekete angyal lovagjai sorozat első könyve, mely egy titokzatos világba vezet.
Na stiahnutie
3,38 €

Hová lett Eszter?


Eltűnhet-e valaki egyik pillanatról a másikra, nem csak az életünkből, hanem az emlékeinkből is? Elena a fiatal újságíró egy nap egy fehér borítékban egy fényképet kap, rajta saját kiskori alakjával és egy ismerősnek tűnő tizenéves lány képével, hátulján a szöveggel: Az utolsó, boldog nyár. Mivel pontosan nem emlékszik, ki lehet az idősebb lány a képen, és a különös módon érkezett levél nélküli boríték tartalma sem hagyja nyugodni, párjával, Edmonddal egy hétvégén hazautaznak édesanyjához vidékre. Egy családi albumban megtalálja ennek a fotónak a mását, és megrendülten látja, az idősebb lányt erről és az albumban szereplő összes képről levágták, eltüntették. Kérdőre vonva anyját, az asszony elzárkózik a válaszadás elől, de Elenának beugrik egy név az emlékeiből: Eszter. - Ő volt Eszter? – kérdezi kitartóan, mire az anya kiabálva nekiront. - Eszter meghalt! Eszter meghalt 2003. november. 16-án! Eszter nincs többé, és most már elég legyen ebből! Eszter… Kicsoda Eszter és miért tűnt el a családi fotókról? Erre a kérdésre akar Elena és Edmond választ kapni, és mintha más is azt akarná, hogy Eszter személyére fény derüljön, egy ismeretlen újabb és újabb feladó nélküli leveleket küld, nyomokat, amelyek lassanként feltárnak egy elfeledett, fájdalmas múltat.
Na stiahnutie
4,20 €