! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Spoločenské hry strana 10 z 10

Albi hra Slovensko Junior


Zábavná hra pre zvedavých Slovákov. Myslíte si, že dobre poznáte svoju krajinu? Hra nadväzuje na úspech hry Slovensko - Otázky a odpovede. Hru sme upravili a vytvorili 1 200 nových otázok na zaujímavé témy prístupnejšie mladším hráčom. Súťažiť môžu celé rodiny s deťmi už od 10 rokov. Otázky sú komponované tak, aby neboli triviálne a aby ste sa aj o známych ľuďoch, miestach i udalostiach zábavnou formou dozvedeli veci, ktoré možno ani netušíte. Kartičky s otázkami sú rozdelené do štyroch okruhov: ľudia a spoločnosť, príroda a geografia, kultúra a rôzne. Každou správnou odpoveďou sa dostávate bližšie k cieľu. Žiadnemu z okruhov sa nevyhnete, ale môžete získať na tých, v ktorých máte väčší prehľad. Na to, aby ste v hre zvíťazili, budete potrebovať aj trochu šťastia. Herný materiál: 300 kariet s 1200 otázkami a odpoveďami, herný plán, 6 figúrok, 24 žetónov s mapou Slovenskej republiky v štyroch farbách, kocka, pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
26,90 €

Magnetické divadlo Popoluška


Magnetické divadlo Popoluška obsahuje podstavec, dvoje kulisy z tvrdého papiera, dvoje vodiace palice v a 6 drevených figúrok. Balené v krabici z tvrdého papiera. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne nezávadný. Rozmery výrobku 330 x 200 x 35 mm.
Vypredané
18,18 €

Magnetické divadlo Hrad


Magnetické divadlo Hrad obsahuje podstavec, dvoje kulisy z tvrdého papiera, dvoje vodiace palice v a 5 drevených figúrok. Balené v krabici z tvrdého papiera. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne nezávadný.
Vypredané
13,75 €
zľavy Haba

Albi hra V kocke! História


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a historických udalostí alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! História V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých historických udalostí. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Má Kleopatra na obrázku náušnice? Alebo Kedy pristali prví ľudia na Mesiaci, či Na akej bankovke je portrét J.A. Komenského? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami historických udalostí, s 8 otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje osemstennú hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Albi hra V kocke! Matematika


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a osvojenie si pojmov z matematiky alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Matematika V kocke! Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet s matematickými pojmami. Ako na to? Vždy si vyberiete 1 kartu, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Koľko kúskov pizze je na obrázku? Alebo Ktorý príklad má výsledok 10? či Aké je najväčšie číslo na obrázku? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, karta je vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami k matematickým pojmom a javom, s 8 otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje 8 strannú hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Green Start Play, Draw, Create Kits: Dinosaurs


These Earth-friendly, completely reusable kits contain everything needed for everlasting learning and creativity. Each fun-fi lled kit includes a magnetic write-on/wipe-off board, more than 30 magnetic play pieces, five write-on/wipe-off markers in assorted colors, and a write-on/wipe-off activity book filled withlots of reusable activities and games.
Vypredané
15,95 €
  • 5 /5

Albi hra V kocke! Vynálezy


Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami vynálezov a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a spoznávanie vynálezov a vynálezcov, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! V kocke! Vynálezy Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých vynálezov z celého sveta. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete Vy, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme túto kartu Váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: V ktorom roku bol vynájdený röntgen? alebo akej národnosti bol vynálezca Braillovho písma? alebo ako vypadal objavený penicilín? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, je karta vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami vynálezov a vždy s 8 otázkami. Hra obsahuje návod v slovenčine.
Vypredané
17,99 €

Albi hra V kostce! Příroda (česky)


Dětská hra V kostce! na procvičení paměti vás zavede do světa přírody. Dozvíte se více floře, fauně, přírodních jevech a další zajímavosti. Cílem hry je nasbírat co nejvíce karet s obrázky přírody. S touto společenskou hrou se zabaví děti již od 8 let.
Vypredané
15,99 €
  • 5 /5

Hra Dračí dych


Dračie mláďatá našli neobvyklý poklad: ľadový stĺp so šumivými kameňmi zamrznutými vo vnútri. Každý ich samozrejme potrebuje. Spolu s otcom drakom hráči odstránia jeden ľadový krúžok za druhým a roztavia ľadový stĺp. To spôsobuje, že šumivé kamene padajú. Ale pozor: Zhromažďovať sa môžu iba šumivé kamene. Kto bude mať najviac šumivých kameňov na konci? Obsah: 1 dračí otec, 1 základňa so 4 priečkami, 1 hracia doska, 4 dračie mláďatá, 9 ľadových krúžkov, 90 šumivých kameňov (18 v každej z 5 farieb), 5 šumivých kamenných dlaždíc, 1 dlaždica ľadovej flóry, 1 sada inštrukcii. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
17,99 €

Hra Activity Deti


Detská verzia úspešnej a obľúbenej párty hry Activity, ktorá u detí zábavným spôsobom rozvíja fantáziu, vyjadrovacie schopnosti a slovnú zásobu. Vďaka veselým obrázkom vyjadrujúcim rôzne veci a pojmy je hra určená pre deti už od 4 rokov bez potreby vedieť čítať.
Vypredané
19,99 €