! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Spoločenské hry strana 8 z 10

Haba Lepiaca tavná pištoľ od 6 rokov


Pozor - horúce! Tepelná lepiaca pištoľ Terra Kids je ideálna na rýchle a pohodlné lepenie rôznych materiálov, napríklad vlnitej lepenky, korku a dreva. Okrem toho je vybavený vypínačom a kontrolkou. Poskytuje pevné uchopenie pre pohodlnú a presnú prácu. Deti môžu začať ihneď, pretože spotrebič je dodávaný so štartovacím balíčkom piatich lepivých tyčiniek. Materiál: bavlna, plast.
Vypredané
20,13 €

Kto som - hra v plechovke


Kto alebo čo som? Pekár, lev alebo dokonca kanvica? Na výhru tejto hry potrebujete chladnú hlavu, pretože víťazom môže byť iba ten, kto kladie správne otázky a kombinuje ich správnym spôsobom. Obsah: 1 čelenka, 1 otáznik, 40 kariet, 10 počítadiel a návod na hru. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
11,99 €

Haba spoločenská hra pre deti Karuba junior


Hráči spolu vyrazia na vzrušujúce hľadanie pokladov v džungli na ostrove Karuba! Podarí sa im usporiadať karty tak, aby sa dostali ku všetkým pokladom skôr, ako na ostrov vpadnú zlí piráti? Hráči budú musieť spolupracovať a dávať pozor na tigre, ktoré blokujú cesty. Vďaka zručnosti a kúsku šťastia môžu byť rýchlejší ako piráti! Hra obsahuje: 28 herných kariet, 2 ks hracích dosiek, 3 dobrodruhovia, 1 pirátska loď a návod na hru. Počet hráčov: 2 - 4 Trvanie hry: od 20 min Vhodné pre deti: od 4 rokov. Materiál: kartón.
Vypredané
22,25 €
zľavy Haba

Haba Baterka na svietenie od 4 rokov


Takže slnko zapadlo? Žiadny problém! Baterka osvetľuje cestu pre deti aby bola jasná a bezpečná, ktoré sa chcú vydať na nočnú výpravu. Batérie (3 x 1,5 V AAA) nie sú súčasťou balenia. Materiál: hliník, plast.
Vypredané
14,83 €

Haba mini hra v kovovej krabici Ovocný sad


V ovocnom sade visia najšťavnatejšie čerešne, jablká, slivky a hrušky. Ale niekto iný ich chce ukradnúť. Havran Theo je na ceste! Teraz hráči potrebujú šťastie na hod kockou a tímovú prácu, aby sa pokúsili nazbierať ovocie skôr, ako drzý havran vstúpi do sadu. Je to cestovná verzia populárnej klasickej hry. Hra obsahuje: 4 stromy, 4 zelené jablká, 4 červené čerešne, 4 žlté hrušky, 4 modré slivky, 8 dielikov cesty, 1 havrana (Theo), 1 kocka s farebnými symbolmi, 1 návod a kovovú krabičku. Vhodné pre deti: od 3 rokov.
Vypredané
9,53 €

Počítanie s krúžkami


Klasická nastrkovacia hra, ktorá výborne precvičí motorické schopnosti dieťaťa, koordináciu pohybov jeho očí a rúk, ale aj sústredenosť, trpezlivosť, logické myslenie či vizuálne vnímanie. Jej najväčším benefitom je však schopnosť rozpoznávania a pomenúvania farieb, ktoré povedie až k tréningu počítania do 5! Materiálové zloženie: drevo a zdravotne nezávadné farby. Obsah: základová doska s kolíkmi a 15 farebných krúžkov. Hmotnosť: 0,37 kg. Rozmery: 27 x 5 x 9,5 cm. Odporúčaný vek: 2 roky a viac.
Vypredané
12,90 €

Vedecký set Elektrina


Edukatívny vedecký set, vďaka ktorému zvládnete základy elektrickej energie hravou formou. Podstatou je zostavenie 22 bezpečných elektrických obvodov, a to bez potreby spájkovania. Dozviete sa napr. prečo soľný roztok vedie elektrinu, ako funguje motor, budík či siréna, čo sa deje, keď sa rozsvieti žiarovka, alebo rozdiel medzi sériovým a paralelným obvodom. Práca so sadou prehĺbi váš záujem o fyziku, bude stimulovať rozvoj vašich kognitívnych funkcií, ale aj zvedavosť, sústredenosť, audiovizuálne vnímanie, logické uvažovanie i predstavivosť. Vyžaduje 4 batérie LR06, ktoré však nie sú súčasťou balenia.
Vypredané
23,50 €
  • 5 /5

Lietadlo na gumičku


Poskladaj si vlastné lietadlo, natiahni gumičku a sleduj, ako ľahko letí. Materiál: pena Veľkosť: 36 x 42 x 20 cm
Vypredané
12,99 €

Albi hra Ubongo Junior


V hre Ubongo Junior sa všetci hráči súčasne snažia postaviť skladačku z farebných dielikov, na ktorých sú roztomilé zvieratká. Malí hráči si môžu vybrať jednoduchšiu skladačku z dvoch dielikov alebo ťažšiu, z troch. Kto zadanie zloží ako prvý, zvolá: „Ubongo!“ a bude odmenený drahokamami z vrecúška. Ale aj ostatní majú ešte šancu na odmenu, pokiaľ stihnú skladačku dokončiť počas času, ktorý je odmeraný presýpacími hodinami. Hráč, ktorý počas hry nazbiera najviac drahokamov, zvíťazí. Ubongo Junior je variantom obľúbenej rodinnej hry, ktorá je tentokrát určená priamo deťom. Veselé farby a roztomilé zvieratká spoľahlivo zaručia, že sa deti budú pri skladaní veľmi dobre zabávať. TIP pre rodiny: túto hru možno kombinovať so základnou hrou Ubongo – deti a dospelí tak môžu hrať dohromady. Obsah: 50 kariet so 100 rébusmi, 4x9 farebných dielikov, 72 drahokamov, presýpacie hodiny, látkové vrecúško a herný návod v českom a slovenskom jazyku.
Vypredané
27,99 €

Hra Príšerky zo skrine


"Večer vyzerá svet úplne inak. Na stenách sa objavujú tajomné tiene, pod posteľou číhajú strašidlá a príšerky ... Nemôžete zaspať? Bojíte sa príšeriek? Začnite hrať a zažeňte ich späť do ich skrine! Jednoduchá kooperatívna hra pre deti od troch rokov. Snahou hráčov je nájsť hračku, ktorá vydesí príšerky, ktoré sa zhromažďujú okolo postele. Každá príšerka sa bojí len jedinej určitej hračky - tej, ktorá je vyobrazená na jej karte. Ak hráč otočí správny žetón hračky, príšerka je vystrašená a jej kartu odloží do skrine. Ak však otočí nesprávny žetón, žiadnu príšerku nezaženie, namiesto toho musí otočiť jeden z troch dielikov príšerky Chvostozubky. Pokiaľ je otočený jej posledný tretí dielik, teda pokiaľ hráči mali tri neúspešné pokusy, objaví sa pri posteli ďalšia príšerka. Hráči zvíťazia pokiaľ sa im podarí zahnať všetky príšerky do skrine. Pokiaľ sa pri posteli objaví štvrtá príšerka, hráči prehrali. Hru ovplyvňujú aj žetóny malérov, ktoré môžu urýchliť príchod príšeriek. Hra sa dá prispôsobiť veku hráčov a pravidlá obsahujú niekoľko variant. Tu si môžete stiahnuť najnáročnejší variant hry nazvaný Príšerky v skupine."
Vypredané
14,99 €

Hra Preteky korytnačiek


Jedna z najkrajších detských hier - jednoduché pravidlá, svižná hra a nápaditý nápad (aj dva). Nejde totiž o obyčajné preteky s hádzaním kociek a jednoducho dúfaním, že vám padne lepšie, než iným. Vyhráva korytnačka, ktorá sa prvá dostane k šalátu. Pohybujete nimi však pomocou ľahko zrozumiteľných kariet (červená jedna dopredu, ľubovoľná dozadu, posledná o dve dopredu,...). Zároveň netušíte, kto je ktorá korytnačka (každý si na začiatku iba tajne vylosuje tú svoju a všetko sa prezradí až na konci) - pohybujete teda aj korytnačkami ostatných. No a do tretice: ak á skončiť korytnačka na políčku, kde už nejaká stojí, nepostavíte ju vedľa nej, ale na ňu. Tvoria sa tak stĺpčeky korytnačiek a keď sa hýbe spodná, zvezie so sebou aj ostatné na nej...
Vypredané
17,99 €

Hra Cink!


"Obrovská mísa plná ovocného salátu z banánů, jahod, citronů a švestek. Kdo první sáhne po zvonku, když se objeví pět kusů od stejného druhu ovoce? Skvělá postřehová hra pro děti, které si zvoneček zamilují. Méně už dospělí, protože zvoneček je opravdu pořádně slyšet :-)."
Vypredané
12,99 €

Hra Zetor, nehnevaj sa Dino


Každá hra je zábavnejšia, keď do nej prizvete traktor. Parťák Zetor vás o tom presvedčí aj pri "" obyčajnom "" člobrdu. Obľúbená deskovka v traktorové háve má rovnaké pravidlá ako klasické človeče, ale herný plán zdobia motívy Zetoru. Hre vládne vyvážená kombinácia náhody, ktorá vie pekne rozhnevať, a taktiky. Vyhráva samozrejme ten, kto ako prvý dopraví svoje figúrky do správneho domčeka. Hra bola vyrobená v ČR a užijú si ju ako malí traktoristé, tak dospeláci. Balenie obsahuje: 1 herný plán, 16 figúrok v 4 farbách, 1 hracia kocka s bodmi.
Vypredané
7,49 €

Hra Tučniaci


Vitajte na Južnom póle! Malí tučniaci sú pripravení sa s vami zahrať. Hoďte farebnými kockami a nájdite vajíčka v správnej farbe. Komu sa podarí ako prvému zozbierať 6 tučniakov? Tučňáci je zábavná hra na precvičenie pamäte a rýchlych reakcií vašim ratolestí. Trošku šťastia sa však tiež zíde.
Vypredané
25,99 €
  • 5 /5

Albi hra V kocke! BrainBox


Nový prírastok do kolekcie hier V kocke! tentokrát ako stolová hra. Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Úlohy sa tu zdajú na prvý pohľad úplne jednoduché. Hráči hádžu kockou a po ceste postupne zbierajú karty. Víťazí hráč, ktorý ako prvý získa jednu kartu z každej kategórie a vráti sa do stredu hracieho poľa. V čom je teda rozdiel? Keď zdvihnete veko škatule, najskôr sa ako mávnutím čarovného prútika objaví samostatná hracia plocha. Hra obsahuje 160 kariet v 8 rôznych kategóriách (zábava, ľudia a miesta, športy, zaujímavosti, umenie a literatúra, jedlo a pitie, príroda, história), a tiež pole, na ktorom môžete skúsiť získať viac než jednu kartu. Ale ako pri všetkých stratégiách s vysokým rizikom, aj táto má svoje nevýhody... Zistite, kto si vo vašej rodine zaslúži prezývku "bystrá hlava". Nemusí to byť ten, o kom si to myslíte. Hra obsahuje: 160 kariet s obrázkami, presýpacie hodiny, 4 figúrky, osemstennou hracou kockou a pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
29,99 €

Albi V kocke! Doprava


V kocke! Doprava je desaťminútová hra na precvičenie pamäti a vedomostí alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Vašou úlohou bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet s obrázkami dopravných prostriedkov. Ako na to? Vždy si vyberiete 1 kartu, dívate sa na ňu 10 sekúnd (než sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Je hlavná farba sanitky žltá, alebo zelená? Je vidno šoféra buldozéru? Majú všetci cyklisti na hlave helmu? Zapamätali ste si to? Ak áno, karta je vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 55 kariet s obrázkami dopravných prostriedkov a vždy 6 otázkami.
Vypredané
17,99 €

Botley robot


Robot Botley BotleyTM kombinuje základné programovanie bez použitia obrazovky i programovania pokročilejších funkcií, ako je napríklad detekcia predmetov alebo sledovanie čiernej čiary. Začať je preto veľmi jednoduché, no robot ponúka tiež dostatok náročnejších úloh, ktoré pomôžu rozvíjať vaše programovacie schopnosti.
Vypredané
49,99 €
  • 5 /5

Hra Harry Potter: Turnaj troch kúzelníkov Dino


Prijmite magickú výzvu Trojčarodejníckeho turnaja a vstúpte do bludiska plného kúzelných stvorení a mágie. Buďte prvý, kto prejde bludiskom a získa pohár. Ale buďte opatrní, na akčných políčkach môžete stretnúť pomoc, ale aj prekážky, ktoré môžu poradím riadne zamiešať. Špecifikácia: Hra na princípe Človeče nehnevaj sa. Počet hráčov: 2–4. Dĺžka hry: 30 minút. Vhodné pre deti od 5 rokov. Obsah balenia: Plastový herný plán so zabudovanou kockou. 16 figúrok. 48 kariet bludisko. 1 kocka.
Vypredané
16,99 €

Társasjáték A kuflik és az esőtánc


KOOPERATÍV TÁRSASJÁTÉK IZGŐ-MOZGÓ GYEREKEKNEK! Az elhagyatott réten zuhog az eső, és már kezd befolyni a kuflik kupacába... Segítsetek nekik! Járjátok el együtt az esőűző táncot, hogy végre kisüssön a nap, és felszárítsa a tócsákat. Ehhez nincs szükségetek másra, csak jó memóriára, no meg persze táncos kezekre-lábakra. Ugyanis meg kell találnotok az esőtánc egyes darabkáit, hogy összerakjátok a koreográfiát, és eljárjátok a táncot! Garantált a nevetés, miközben együtt ugráltok a képzelt pocsolyákban, a hátatokat vakargásszátok és a hasatokon doboltok! Igazi partijáték a kicsik kedvenceivel, a kuflikkal.
Vypredané
16,10 €