! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Spoločenské hry strana 7 z 10

Hra Krajiny Európy


Spoločenská hra, ktorá vás prevedie zákutiami a zaujímavosťami Európy. Turisti cestujú autobusom naprieč všetkými 51 krajinami Európy - nie div, že sú už trochu zmätení. Našťastie ste tu vy, experti na Európu, ktorí im pomôžu sa zorientovať. Dokážete podľa indícií na kartičke zistiť, v ktorej krajine sa práve nachádzajú? Čím skôr je krajina správne identifikovaná, tým viac bodov turista získa. Vyhráva ten hráč, ktorý najlepšie pozná mapu Európy a dokáže čo najskôr dostať svojho turistu hracím plánom dostať do cieľa. Hra zabaví a potrápi celú rodinu. Hra obsahuje: 4 turistov, 1 herný plán, 4 referenčné tabuľky s vlajkami, 76 hracích kariet (51 kariet krajín, 16 kariet odpovedí, 8 kariet rizika, 1 karta Nepozeraj sa!) a návod. Hra je určená pre: 2-4 hráčov. Vhodné pre deti: od 8 rokov UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
16,99 €

Spoločenská hra Lovci múch


Počítajte, kým tlieskajú: kto chytí muchu najrýchlejšie so správnym výsledkom? V tejto turbulentnej vzdelávacej hre si 2 - 6 hráčov precvičí násobilku. Táto hra podporuje presné pozeranie, sústredenie a násobenie v rozsahu čísel 1-100. Obsah: 6 plácačiek na muchy, 42 kariet na muchy, 5 kariet s kvetmi, 45 drevených mušiek, 2 desaťstranné číselné kocky, 1 sada pokynov UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
32,99 €

Rodinná hra Karuba


Konečne! Po dlhej plavbe loďou sa hľadači pokladov dostali na ostrov Karuba a môžu sa vydať na lov skrytých pokladov. Kto povedie ich expedičný tím po najchytrejšej trase cez chodníky džungle, bude dávať pozor na ostatných hráčov a bude dávať pozor na zlato a kryštály na ceste? Najdôležitejšie je začať behať včas! Prví hráči si zabezpečia najcennejšie chrámové poklady. Obsah: 4 ostrovy, 64 kryštálov, 16 zlatých nugetov, 16 chrámových pokladov, 16 dobrodruhov, 16 chrámov, 144 dielikov džungle, 1 návod UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
34,99 €
zľavy Haba

Spoločenská hra Zviera na zviera


Originálna drevená spoločenská hra Zviera na zviera pomáha zdokonaľovať jemnú motoriku, priestorovú predstavivosť a koordináciu ruka-oko. Patrí k najpopulárnejším hrám svetoznámej nemeckej značky Haba vôbec - počas desiatich rokov od jej uvedenia na trh sa z nej po celom svete predalo už viac než 600- tisíc kusov a na konte má tiež niekoľko prestížnych ocenení! UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
22,99 €

Moja prvá hra Medvedík - farby a tvary


Hra pre malých hráčov učí deti zábavným spôsobom základné farby a geometrické tvary. Hra obsahuje 4 obojstranne potlačené hracie karty s otvormi pre umiestnenie rôznych farebných geometrických tvarov. Súčasťou hry sú okrem iného aj pravidlá pre dve klasické stolné hry. Deti sa pri hraní zoznamujú s rôznymi farbami a tvarmi, tieto dve kooperatívne hry s pravidlami u detí upevňujú tieto vedomosti. Jednotlivé dieliky skladačky pri voľnej hre nie sú iba zábavné, ale zároveň podporujú motoriku a rozpoznávanie detailov. Obsah balenia: 8 drevených dielikov (štvorec, trojuholník, kruh a kvet), 4 hracie dosky, 2 hracie kocky, 1 karta so symbolmi, návod. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
12,99 €

Moja prvá hra U Lekára


Hra rozvíjajúca spoluprácu pre hráčov od 2 rokov. Pripravte malé deti na návštevu u doktora pomocou tejto hry. U pána doktora v ordinácii sa stále niečo deje. Malý chlapec prišiel na očkovanie, dievčatko Grétka malo nehodu a malá Ema kašle. Pomocou hry sa zábavnou formou naučia ako prebieha návšteva u lekára. Hráči pomáhajú pánovi doktorovi liečiť malých pacientov a zoznamujú sa s nástrojmi. Dieťa, ktoré si najlepšie zapamätá, kde sa nachádza náplasť, teplomer a ďalšie nástroje, získa najviac medvedíkov. Hra má jednoduché pravidlá pre 4 malých hráčov od 2 rokov. Doba jednej hry je cca 10 minút. Hry zo série Moje prvé hry umožnia vášmu dieťaťu vyvíjať sa v hravom prostredí. Doskové hry stimulujú rôzne schopnosti a zručnosti dieťaťa: jemnú motoriku, koordináciu ruka-oko, rozvoj reči, rozpoznávanie predmetov. Spoločná hra a rozprávanie sa o rôznych situáciách môžu pomôcť odstrániť strach z neznámeho. Obsah hry: 4 karty pacienta, 1 figúrka doktora, 1 lekárnička, 1 doktorský kufrík, 6 lekárskych nástrojov (z kartónu), 2 samolepky náplasti, 2 samolepky masti, 20 dielikov farebných medvedíkov, 1 pravidlá hry. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
20,99 €

Hra Ticho ako myška


Myšiak Morris sa po špičkách vkradne do syrového hradu, aby ukradol nejaký kráľovský syr. Ale pozor: Kráľovské poplachové zvony nesmú zvoniť! Opatrne sa snažíte zasunúť svoje drevené palice cez otvory syrového hradu bez toho, aby ste sa ho dotkli. Ostatní hráči medzitým musia byť ticho ako myši! Ak sa hráč pohybuje príliš odvážne, okamžite zazvonia poplašné zvončeky a ich ťah je u konca. Obsah: 1 syrový hrad (v štyroch častiach), 2 zvončeky, 2 farebné kocky, 16 drevených palíc, návod na použitie UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
13,99 €

Moja prvá hra Na Stavbe


Jednoduchá hra pre deti od 2 rokov. Táto hra umožní vášmu dieťaťu vyvíjať sa v hravom prostredí a otvorí mu mnoho tém. Hra stimuluje rôzne schopnosti a zručnosti vášho dieťaťa: priradzovanie, pamäť, jemnú motoriku, koordináciu ruka-oko a vyjadrovacie schopnosti. Staviteľ medvedík Bruno potrebuje pomôcť so stavbou domu. Hráči musia nájsť zodpovedajúce časti a odviesť ich na stavenisko pomocou sklápačky. Postupne vznikajú základy, steny, strecha a záhrada. Obsah balenia: sklápačka Kullerbü, medvedík Bruno (drevená postava), plán stavby, stavenisko, 4 drevené kocky (základy, murivo, strecha, krovie), 4 plániky (základy, murivo, strecha, krovie), 12 dlaždíc s dopravným kužeľom, pravidlá hry. Hru možno napojiť na guľôčkovú dráhu Kullerbü, ktorá nie je súčasťou balenia. Možno dokúpiť samostatne. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
20,99 €

Moja prvá hra Ide sa spinkat!


Moja prvá hra Ide sa spinkať od Haba. Zajačik, medveď a mačka sa však nemôžu uložiť, pretože ich postele, vankúše a prikrývky sú rozhádzané. A čo viac, každé zvieratko chce svoju obľúbenú plyšovú hračku. Ak majú deti dobrú pamäť a trochu šťastia pri obracaní dielikov, môžu uspieť v tom, že dostanú svoje zvieratko do postele ako prvé. Veľmi dôležitá téma rodič – dieťa je spracovaná hravou formou. Hra obsahuje: 3 figúrky zvierat, 3 plyšové hračky, 3 postele, 3 vankúše, 3 prikrývky, 20 kartičiek, 1 tabuľka a pravidlá hry. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
10,99 €
  • 3 /5

Hra v plechovke Kapitán Sudoku


Pripravte si svoje mozgové závity. Magnetická hra je ideálna na cesty autom, loďou, lietadlom, vlakom, autobusom. Herný materiál stabilne drží na kovovom obale hry. Hra je určená pre 1 hráča od 5 do 99 rokov. Hráč si vyberie jednu logickú kartu, umiestni ju doprostred kovového veka a snaží sa zaplniť prázdne polia tak, aby každý obrázok bol iba raz v každom riadku a v každom stĺpci. Cieľom hry je vyplniť všetky políčka na karte pomocou dielikov, a pritom dodržať pravidlá hry sudoku. Pred prvou hrou opatrne vyberte magnety (dieliky sudoku) a zvyšky kartónu vyhoďte. Rozmery hry sú 24 x 16 x 3 cm. Obsah hry: 2 magnetické hracie dosky, 36 magnetických dielikov, 25 obojstranných kariet so zadaním, 1 návod k hre. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
13,99 €

Haba Ďalekohľad kovový od 5 rokov


Pomocou tohto ďalekohľadu môžu mladí prieskumníci podrobne pozorovať svet zvierat a rastlín. Tiež sa dá super využiť aj pri hre na pirátov. Možnosť priblíženia 30 krát. Vhodné pre deti: od 4 rokov. Rozmer produktu: 37 cm.
Vypredané
19,07 €

Haba mini hra v kovovej krabici Dračí dych


Hráči pomáhajú deťom drakov zbierať čo najviac zmrznutých šumivých kameňov. Ohňom sa snažia roztaviť ľadový krúžok po krúžku a postupne dokázali to, že sa trblietavé kamene rozpadli. Každé kolo si hráči musia takticky zvoliť, ktorú farbu šumivého farebného kameňa uplatnia. Vyhráva hráč, ktorý nazbiera najviac šumivých kameňov. Hra obsahuje: 4 ľadové prstene, 45 šumivých kameňov (9 v každej z 5 farieb), 5 dielikov zo šumivého kameňa, 1 dielik z ľadovej kryhy, 1 dračí otec. Vhodné pre deti: od 5 rokov.
Vypredané
9,53 €

Haba spoločenská hra pre deti Pu-Pu Pitstop


3, 2, 1 - pedál až na doraz! Ale pozor, o šampionát sa uchádzajú iba tímy, ktoré sú rýchle pri zastávkach v boxoch. Počas závodu musia hráči pravidelne stavať jamy a odložiť svoje dieliky zastávok. Kocky rozhodujú o tom, ako dlho trvá zastávka v boxe. Preteky vyhráva prvý jazdec, ktorý absolvoval všetky zastávky v boxoch. Hra obsahuje: 1 herný plán, 4 autá, 36 dielikov pitstopu ( 9 ks z každej farby: modrej, červenej, zelenej a žltej farbe), 2 farebné kocky a návod. Vhodné pre deti: od 3 rokov.
Vypredané
11,65 €

Haba spoločenská hra Súboj rytierov


Chcete byť rovnako silní, odvážni a slávni ako rytier Brandon Statočný? Originálna spoločenská hra pre všetky deti s udatným srdcom a zmyslom pre dobrodružstvo! Vstúpte do sveta legiend plného drakov a iných mýtických netvorov. Aby sa rytieri stali rytiermi, musia najskôr zvládnuť kráľovské úlohy a dokázať, že majú dobrú intuíciu. Vašou úlohou je vyhľadať obrov, drakov, čarodejnice a ďalšie nebezpečenstvá! Hráč, ktorý dokáže šikovne umiestniť dieliky vedľa seba, a tým zvládnuť úlohy, bude na konci hry šampiónom. Hra obsahuje: 36 dielikov trojuholníkovej krajiny, postavičku rytiera, 18 kariet rytierských úloh a návod na hru. Počet hráčov: 2 - 4. Dĺžka hry: 10 min. Vhodné pre deti: od 5 rokov.
Vypredané
12,71 €

Haba mini hra v kovovej krabici Zviera na zviera


Hneď ako žaba vyskočila na chrbát klokana, tak už sa ježko pripravuje vyskočiť a pridať sa k nej. Pretože dnes sa stavia veľká pyramída zvierat! Hráči hodia kockou, aby videli, ktoré zo svojich zvierat musia najbližšie umiestniť na tie ostatné. Prvý hráč, ktorý bezpečne umiestni všetky svoje zvieratá na pyramídu, vyhráva. Hra obsahuje: 2 kengury, 2 žaby, 2 kačice, 2 ježkov, 2 motýle, 2 ľadové medvede, 1 krokodíl, 1 herný plán Vhodné pre deti: od 5 rokov.
Vypredané
9,53 €

Spoločenská hra pre deti Krtkovia Janod


Spoločenská hra pre deti Krtkovia Janod na rýchlosť a pozornosť je určená pre deti vo veku 3 - 6 rokov. , pre 2-4 hráčov. Cieľom hry je naplniť svoj košík štyrmi druhmi zeleniny skôr ako ostatní spoluhráči. Buď prvý ale pozor musíš sa snažiť vyhnúť krtkom v záhrade! Spoločenská hra pre deti na rýchlosť a pozornosť. Hru je možné využiť v skoršom veku na učenie farieb (triedenie do množín podľa farby). Spoločenská hra Krtkovia Janod na zdokonalenie sústredenosti pre deti od 3 rokov. . Hra rozvíja: Rýchlosť . Pozornosť a sústredenie. Strategické myslenie.
Vypredané
23,32 €

Haba Fúkacia pištoľ so šípkami 4 ks


Vložte šípku do fúkacej pištole, zhlboka sa nadýchnite a fúkajte šípku vlastným vzduchom! Táto tvrdá plastová tuba od značky Terra kids má 4 šípky, ktoré môžete strieľať kdekoľvek. Terra Kids fúkacia pištoľ je skvelá športová hračka pre staršie deti od 8 rokov. . Obsahuje bezpečnostné šípky s mäkkými prísavkami a skvelými letovými vlastnosťami. Darček je vhodný pre outdoorových športovcov. Šikovná športová hračka pre deti sa skladá z 38,8 cm. dlhej fúkacej trubice a 4 bezpečnostných šípok s veľkým dosahom (cca 10 m) a skvelými letovými vlastnosťami. Fúkacie potrubie jednoducho naplňte šípkou, krátko a energicky fúknite a šípky poletia vzduchom. Vhodné pre deti: od 8 rokov. Materiál: plast.
Vypredané
15,89 €

Spoločenská hra Ovocný sad


Kooperatívna hra Ovocný sad od firmy Haba je nádherne prepracovaná a zábavná hra pre deti. Cieľom je pozbierať ovocie skôr ako priletí havran. Zvládnete to?Táto kooperatívna hra pre predškolské deti bude veľkou zábavou. Kto vyhrá? Vy alebo havran?V ovocnom sade je veľa zrelého ovocia - čerešne, jablká, slivky aj hrušky. Ale niekto ich chce ukradnúť. Blíži sa havran Theo. Je potrebné rýchlo zbierať. Hráči za pomoci tímovej spolupráce potrebujú zvíťaziť nad havranom. Hádže kockou. Ak im padne ovocie, zoberú dané ovocie zo stromu, pokiaľ na strome ešte nejaké je. Pokiaľ padne na kocke košíček, môžu vziať akýkoľvek kúsok ovocia z akéhokoľvek stromu. Pokiaľ však padne na kocke symbol havrana, musí pridať jeden dielik skladačky havrana. Zvládnu deti pozbierať všetko ovocie, než bude havran celý? Hra Ovocný sad je veľmi populárna hra s jednoduchými pravidlami, ktoré zvládnu malé aj predškolské deti. Podporuje vzájomnú spoluprácu hráčov, pozornosť aj logické myslenie. V balení nájdete: základnú hraciu dosku, 10 jabĺk, 10 čerešní, 10 hrušiek a 10 sliviek, 4 košíky, 1 skladačku havrana z 8 kusov, hraciu kocku a pravidlá k hre UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
39,99 €

Moja prvá hra Ovocný sad


Zábavná hra pre najmenšie deti. Hra je veľmi pekne spracovaná. Pravidlá sú prispôsobené malým deťom a herný materiál je prispôsobený pre malé detské ruky. Hra je určená pre deti od 2 rokov. Počet hráčov je 2 až 4, doba jednej hry je cca 10 minút. Úlohou hráčov je pozbierať ovocie zo stromov predtým, než dôjde havran na koniec cesty. Hra podporuje rozvoj jemnej motoriky a spoluprácu. Obsah balenia: 1 havran, 1 ovocný kôš, 4 zelené jablká, 4 červené jablká, 4 žlté hrušky, 4 modré slivky, 5 kariet cesty, 4 stromy, 1 hracia kocka, pravidlá hry. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
25,99 €