! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Spoločenské hry strana 6 z 10

Haba spoločenská hra pre deti Údolie Vikingov


V údolí Vikingov sa koná každoročná súťaž v zhadzovaní sudov. Ste dosť statoční, aby ste sa mohli súťaže zúčastniť? Pomocou guľôčky zhadzujte sudy a chytro posúvajte Vikingov po móle. Najlepšie umiestnení Vikingovia získavajú zlaté mince, ktoré si zbierajú do svojej vikingskej lode. Víťazí hráč s najbohatším Vikingom! Je potrebná odvaha, šikovnosť a ochota riskovať, pretože ten, kto príde po móle príliš ďaleko, môže spadnúť do vody a odíde s prázdnymi rukami. Cieľom hry je nazbierať do svojej vikingskej lode čo najviac zlatých mincí. Herná atmosféra vás pohltí a zaručí zábavu až do poslednej sekundy tejto hry. Taktická hra pre deti od 6 rokov. Hra obsahuje: 1 veľkú hraciu dosku s údolím Vikingov (zložená zo 7 častí), 8 vikingských vlajok, 4 žetóny Vikingov, 1 kartónová pálka, 4 lode (každá zložená zo 4 kartónových častí), 1 lopta, 24 zlatých mincí,
Vypredané
22,25 €

Haba spoločenská hra Puff Pastries


Táto hra trénuje motoriku pier a úst a hravým spôsobom tak podporuje vývoj reči. Hráči sa naučia cieľavedome nadýchnuť a súčasne ovládať dĺžku a silu svojho dychu. Hra končí, keď bola rozdaná posledná snehová pusinka. Ten kto má najviac snehových pusiniek vyhráva a môže si hovoriť ""Kráľ nadýchaných koláčov"". Vynikajúce želé a čokoládový koláč - hráči dychom odpália loptičku, aby dosiahli tieto dobroty. Umiestnite loptičku do správnej jamky a vyhrajte krémovú pusinku. Vhodné pre deti: od 4 rokov. Počet hráčov: 1 - 4.
Vypredané
13,77 €

Haba stavebnica Farebné kryštály


Kryštáľové bloky je možné skladať podľa vlastnej farebnej schémy dieťaťa alebo jednoducho podľa poskytnutých šablón šablón. Táto hra na stohovanie ponúka mladým umelcom na skladanie viac kreatívnych možností. Drevené bloky a hranoly je možné v stohovacom ráme rozložiť na plocho alebo nad sebou. Jasné a farebné hranoly a krásny tvar stohovacích blokov zaručujú dlhotrvajúcu a rozmanitú zábavu. Hračka obsahuje: 14 stohovacích blokov, 1 stohovací rám, 12 šablón šablón. Vhodné pre deti od: 3 rokov. Rozmer: 7 x 22 x 31 cm.
Vypredané
27,55 €
zľavy Haba

Haba textilná kniha pre bábätká Záchranné vozidlá


Prvá knižka pre najmenších čitateľov. Hebká textilná knižka o milých autíčkach sa dá zavesiť aj do kočíka. Vzbudzuje prirodzenú zvedavosť a stimuluje tak detské zmysly. Kniha sa dá vďaka suchému zipsu upevniť na kočík, postieľku či autosedačku. Na okraji knižky je hryzátko. Možnosť prania pri teplote 30 stupňov Celzia. Vhodné pre deti: od 6 mesiacov Rozmer: 12 x 10 cm. Materiál: bavlna/polyester.
Vypredané
9,53 €

Spoločenská hra Baletka


Ruky hore tie, ktoré by chceli byť krásnou a šikovnou primabalerínou. Spoločenská hra Baletka vám dá teraz príležitosť ukázať, čo vo vás je! Táto jednoduchá pohybová hra pre dievčatá vás naučí najrôznejšie baletné pozície. Tak čo, skúsite to? Obsahom hry je drevená figúrka baletky, 12 kartičiek s vrchnou časťou baleríny, 12 kartičiek so spodnou časťou baleríny a viacjazyčný návod. Úlohou hráčov je odkrývať dvojice kartičiek a fyzicky napodobňovať zobrazené baletné figúry. Hráči si teda precvičia nielen telo, ale aj svoju myseľ, lebo po odkrytí novej figúry musia najskôr zopakovať postupne všetky predchádzajúce figúry. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,99 €

Haba Vysávacia pištoľ na hmyz


Perfektné vybavenie do prírody pre mladých prieskumníkov. Pomocou tohto lapača môžu deti pozorovať chrobákov, pavúkov a ďalší hmyz nájdený v prírode či na záhrade. Lapač má 3 úrovne satia – nízku, strednú a vysokú. Všetky sú pre malé tvory bezpečné, nespôsobia im žiadnu ujmu. V nádobe si deti hmyz prezrú, a potom ho vypustia späť do prírody. Na prevádzku lapača sú potrebné batérie – 4 ks, AA, nie sú súčasťou balenia. Vhodné pre deti: od 3 rokov. Rozmery produktu: 29 x 6 cm. Materiál: plast.
Vypredané
23,31 €

Haba Detské pracovné rukavice


Tieto pracovné rukavice majú všestranné použitie v domácnosti i na záhrade. Elastické manžety okolo zápästia sú jemné a príjemn k pokožke. Latexové jamky na dlaniach sú zase pre bezpečné držanie. Rukavice sú vyrobené z priedušného materiálu. Vhodné pre deti: od 4 rokov. Veľkosť rukavice je 5,5.
Vypredané
6,35 €

Haba spoločenská hra pre deti Miyabi


Taktická hra pre 2 – 4 hráčov vo veku od 8 do 99 rokov ponúka skvelú zábavu za každého počasia. Staňte sa najlepším záhradným architektom sezóny a užite si rodinný večer alebo hru s kamarátmi.
Vypredané
32,85 €

Haba 3D stavebnica oranžová


Trojrozmerné kocky rôznych tvarov umožňujú vytvárať veľkú škálu kreatívnych stavieb. Deti sa môžu hrať samé alebo s rodičmi. Neexistuje žiadna hranica pre vašu kreativitu. Vymýšľajte stále nové a nové varianty. Geometrické tvary rozvíjajú priestorovú predstavivosť a jemnú motoriku. Vhodné pre deti: od 3 rokov. Rozmer produktu: 4,5 x 21,5 x 21,5 cm. Materiál: drevo.
Vypredané
23,31 €

Haba Navliekací drak s číslami


Tento navliekací drak pomáha učiť sa čísla a farby. Každý komponent má iné číslo. Kto ich môže spojiť v správnom poradí? Samozrejme môžu byť farebne navlečené za drakovou hlavou akýmkoľvek spôsobom! Vhodné pre deti: od 2 rokov. Materiál: drevo, plast.
Vypredané
23,31 €

Spoločenská hra Ide sa do archy


Prší už niekoľko hodín! Hráči pomáhajú Noemovi dostať zvieratká a ich kufre na archu. Musia nájsť správny kufor pre každé zvieratko a pamätať si, kde sú mokré kufre. Hráči zvíťazia spolu, akonáhle sú všetky zvieratká na arche. Hra obsahuje: 1 archa (pozostávajúca z dna škatule, 4 priečky, 3 lepenkové kúsky), 10 dielikov s okrúhlymi cestami, 15 dielikov kuforov, 10 zvierat (slon, ťava, kôň, krava, ovca, prasiatko, líška, mačka, myš a ježko), 1 figúrka Noaha, 1 návod na hru. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,99 €

Aranžovacia logická hra Farebné tvary


Táto aranžovacia hra prináša deťom kreatívnu stránku. Ak sú drevené tvary umiestnené tak, aby zodpovedali ilustrácii, začnú sa objavovať farebné tvary, ako sú hviezdy alebo trojuholníky. Deti si môžu dieliky vyskladať aj podľa vlastnej fantázie a vytvoriť tak jedinečne originálne tvary. Odolné laminované karty odolné voči roztrhnutiu ponúkajú nespočetné množstvo variácií a vydržia hodiny nekonečného hrania pre všetky vekové kategórie. Obsah: 18 drevených dielikov, 4 šablóny, 10 obojstranne potlačených šablón. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
19,99 €

Spoločenská hra Rhino Hero


Superhrdina zo zvieracieho sveta nebojácne mieri na najvyššie domy a hľadá zlodejov a podvodníkov. Je rovnako silný ako lev a šikovný ako líška, ale rovnako ťažký ako nosorožec. Dokonca aj tie najodolnejšie viacposchodové budovy sa môžu začať zvlniť. Môžete pomôcť nosorožcovi splniť jeho rozvratnú misiu a postaviť mrakodrap tak vysoký a pevný ako je on sám? Obsah: 31 strešných kariet, 28 stien, 1 základ (= štartovacia karta), 1 nosorožec, 1 sada inštrukcií pre hru. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,59 €
  • 5 /5

Čierny Peter - kartová hra v plechovke


Kartovú hru Čierny Peter netreba nikomu zvlášť predstavovať. Tentokrát prichádza od značky Haba v praktickom cestovnom plechovom boxe, ako ideálny darček tak pre chlapcov, ako i dievčatá! Obsahom balenia je 33 kariet z pevného kartónu, čierna ceruzka na maľovanie na tvár, strúhadlo a jednoduché pravidlá. Hru prehráva ten, ktorému zostane karta Čierneho Petra - nos sa mu preto zmaľuje na čierno ako znamenie porazeného. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
9,99 €

Hra ZOO New York


V Zoo v New Yorku sa chystáte vybudovať zvierací park. Čaká vás stavba zvieracích príbytkov, nové druhy zvierat a starostlivosť o ich potomkov. Hra je svižná, keďže vo svojom ťahu máte k dispozícii len dve akcie, a to buď staviate príbytok, alebo získate nové zviera, aby ste si zvýšili populáciu daného druhu. Čo je ale dôležité, musíte vykonať akcie v správnom čase... Hra je dostupná v českej verzií.
Vypredané
28,99 €
  • 4 /5

Hra Monza


Monza je hra pre deti od 5 rokov, určená pre 2 až 6 hráčov, kto bude prvý na cieľovej čiare? V Monze potrebujú hráči k víťazstvu v tejto závodnej hre rýchle auto, dobrú stratégiu a trochu šťastia. Farebné kocky označujú medzery na trati, po ktorých môžete jazdiť, alebo ktorým pruhom by ste sa mali vydať a kedy by ste sa mali pokúsiť prejsť okolo konkurencie? Hráč, ktorý najskôr prejde cieľovou čiarou, vyhráva! Šesť pretekárskych áut stojí na štartovacej čiare. Sú pripravené na veľké preteky na slávnom okruhu v Monze. Zvíťaziť ale môže len ten hráč, ktorý bude mať šťastie a padnú mu na kockách správne farby a zároveň vymyslí chytré kombinácie, aby išiel po pretekárskom okruhu čo najrýchlejšie. UPOZORNENIE:Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
19,99 €

Haba spoločenská hra Malý vtáčik s veľkým hladom od 3 rokov anglická


Aha, čo tam vylihuje? Štyri malé drzé kuriatka začínajú prehrabávať škrupiny a okamžite majú obrovskú chuť do jedla. Pomôže len jedno - jedlo! Ale pozor. O tom, čím môžu byť kuriatka kŕmené a ako rýchlo budú rásť, rozhodne hádzanie kocky. Z ktorého z nich vyrastie ako prvý vychýrený vtáčik?Obsah: 4 sady kariet (1 sada = 4 karty), 20 riadov na kŕmenie, 1 matrica, 1 hárok so 6 nálepkami a mávod na hru.Vhodné pre deti: od 4 rokov. Filozofia značky HABA je založená na jednoduchom princípe: Deti sú tá najdôležitejšia vec v živote! Vštepovanie základných životných hodnôt, pomoc deťom v ich rozvoji a nezávislosti, podpora ich kreativity a predstavivosti nie je úloha len pre rodičov. HABA ponúka hračky a hry špeciálne navrhnuté pre jednotlivé vekové štádiá vývinu detí. HABA rozvíja a stimuluje vnemy, predstavivosť, kreativitu, motoriku, sociálnu hru. Hračky HABA sú pravidelne oceňované nielen za kvalitu a funkcionalitu, ale aj za svoj krásny dizajn.
Vypredané
9,53 €

Moja prvá hra Hladný ako macko


Postarajte sa o hladného macka a pripravte mu tanier s rôznymi pochúťkami. Čo mu ponúknete ako prvé? To vám napovie veľká drevená kocka. Je možné zahrať si až tri variácie hry a čo je úžasné, pri tejto hre sa neprehráva! Je ideálna na rozvoj reči, pamäti, spoznávanie farieb a jedla. Firma Haba patrí k najuznávanejším výrobcom hračiek na svete. Všetky hračky Haba pomáhajú rozvíjať deťom tvorivosť, fantáziu, zručnosti a sú vyrobené zo 100% prírodných nezávadných a pre deti neškodlivých materiálov. Zároveň venuje vysokú pozornosť ochrane životného prostredia. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
12,99 €

Hra Krajiny Európy


Spoločenská hra, ktorá vás prevedie zákutiami a zaujímavosťami Európy. Turisti cestujú autobusom naprieč všetkými 51 krajinami Európy - nie div, že sú už trochu zmätení. Našťastie ste tu vy, experti na Európu, ktorí im pomôžu sa zorientovať. Dokážete podľa indícií na kartičke zistiť, v ktorej krajine sa práve nachádzajú? Čím skôr je krajina správne identifikovaná, tým viac bodov turista získa. Vyhráva ten hráč, ktorý najlepšie pozná mapu Európy a dokáže čo najskôr dostať svojho turistu hracím plánom dostať do cieľa. Hra zabaví a potrápi celú rodinu. Hra obsahuje: 4 turistov, 1 herný plán, 4 referenčné tabuľky s vlajkami, 76 hracích kariet (51 kariet krajín, 16 kariet odpovedí, 8 kariet rizika, 1 karta Nepozeraj sa!) a návod. Hra je určená pre: 2-4 hráčov. Vhodné pre deti: od 8 rokov UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
16,99 €