! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hra Safari ruleta


Vyplň svoje zvieratko farebnými geometrickými tvarmi ako prvý a budeš víťaz! Najprv otoč ruletou a pozri sa, čo si vytočil. Uhádni farbu a geometrický tvar, ktorý si vytočil. Teraz sa pozri na svoje zvieratko a skús pohľadať tento tvar na ňom. Ak sa tam nachádza, môžeš tvar položiť na správne miesto na svojom zvieratku. Ak takto zaplníš všetky prázdne miesta na svojom zvieratku ako prvý, budeš víťaz! Hracia plocha sa postaví zo 4 častí puzzle, ale je možné priložiť ďalšie 2 kusy hernej plochy a môžu tak hrať až 6 hráči. Hra rozvíja poznanie základných farieb a geometrických tvarov, pozornosť, jemnú motoriku a zmysel pre hru. Obsah hry: 6 kusov puzzle hracej dosky, 36 farebných geometrických tvarov, červená plastová ruleta, návod.
Vypredané
24,90 €

Hra Učím sa programovať


Kód je jazyk používaný na komunikáciu s počítačmi. S touto hrou sa deti naučia programovať zábavným spôsobom a pochopia základy programovacieho jazyka a logiku programovania. Úlohou detí je priviesť opičku k banánom čo najkratšou cestou. Deti sa krok za krokom naučia plánovať a porozumejú slovám ako rovno, doľava a doprava, skok, rotácia a opakovanie. Táto hračka obsahuje aj kontrolu správnosti, čím sa stáva autokorektívnou, teda deti môžu samostatne hru používať a svoje riešenie si overovať. Takto rozvíjajú svoju schopnosť analyzovať a riešiť problémy, tvorivo myslieť a plánovať krok za krokom. Hra Učím sa programovať je prvým krokom pre deti na vstup do jazyka digitálneho sveta bez použitia obrazoviek. Hračka nesie označenie STEAM (z ang. veda, technológia, inžinierstvo, umenie a matematika), čím deklaruje svoju edukačnú hodnotu pre domácnosti aj školy. Hra obsahuje: 1 kufrík, 20 plánov na programovanie v 3 rozličných úrovniach náročnosti, 1 opička, 28 kódov (príkazov)
Vypredané
35,90 €

Albi hra Ubongo Junior


V hre Ubongo Junior sa všetci hráči súčasne snažia postaviť skladačku z farebných dielikov, na ktorých sú roztomilé zvieratká. Malí hráči si môžu vybrať jednoduchšiu skladačku z dvoch dielikov alebo ťažšiu, z troch. Kto zadanie zloží ako prvý, zvolá: „Ubongo!“ a bude odmenený drahokamami z vrecúška. Ale aj ostatní majú ešte šancu na odmenu, pokiaľ stihnú skladačku dokončiť počas času, ktorý je odmeraný presýpacími hodinami. Hráč, ktorý počas hry nazbiera najviac drahokamov, zvíťazí. Ubongo Junior je variantom obľúbenej rodinnej hry, ktorá je tentokrát určená priamo deťom. Veselé farby a roztomilé zvieratká spoľahlivo zaručia, že sa deti budú pri skladaní veľmi dobre zabávať. TIP pre rodiny: túto hru možno kombinovať so základnou hrou Ubongo – deti a dospelí tak môžu hrať dohromady. Obsah: 50 kariet so 100 rébusmi, 4x9 farebných dielikov, 72 drahokamov, presýpacie hodiny, látkové vrecúško a herný návod v českom a slovenskom jazyku.
Vypredané
27,99 €
zľavy Haba

Hra Príšerky zo skrine


"Večer vyzerá svet úplne inak. Na stenách sa objavujú tajomné tiene, pod posteľou číhajú strašidlá a príšerky ... Nemôžete zaspať? Bojíte sa príšeriek? Začnite hrať a zažeňte ich späť do ich skrine! Jednoduchá kooperatívna hra pre deti od troch rokov. Snahou hráčov je nájsť hračku, ktorá vydesí príšerky, ktoré sa zhromažďujú okolo postele. Každá príšerka sa bojí len jedinej určitej hračky - tej, ktorá je vyobrazená na jej karte. Ak hráč otočí správny žetón hračky, príšerka je vystrašená a jej kartu odloží do skrine. Ak však otočí nesprávny žetón, žiadnu príšerku nezaženie, namiesto toho musí otočiť jeden z troch dielikov príšerky Chvostozubky. Pokiaľ je otočený jej posledný tretí dielik, teda pokiaľ hráči mali tri neúspešné pokusy, objaví sa pri posteli ďalšia príšerka. Hráči zvíťazia pokiaľ sa im podarí zahnať všetky príšerky do skrine. Pokiaľ sa pri posteli objaví štvrtá príšerka, hráči prehrali. Hru ovplyvňujú aj žetóny malérov, ktoré môžu urýchliť príchod príšeriek. Hra sa dá prispôsobiť veku hráčov a pravidlá obsahujú niekoľko variant. Tu si môžete stiahnuť najnáročnejší variant hry nazvaný Príšerky v skupine."
Vypredané
14,99 €

Hra Preteky korytnačiek


Jedna z najkrajších detských hier - jednoduché pravidlá, svižná hra a nápaditý nápad (aj dva). Nejde totiž o obyčajné preteky s hádzaním kociek a jednoducho dúfaním, že vám padne lepšie, než iným. Vyhráva korytnačka, ktorá sa prvá dostane k šalátu. Pohybujete nimi však pomocou ľahko zrozumiteľných kariet (červená jedna dopredu, ľubovoľná dozadu, posledná o dve dopredu,...). Zároveň netušíte, kto je ktorá korytnačka (každý si na začiatku iba tajne vylosuje tú svoju a všetko sa prezradí až na konci) - pohybujete teda aj korytnačkami ostatných. No a do tretice: ak á skončiť korytnačka na políčku, kde už nejaká stojí, nepostavíte ju vedľa nej, ale na ňu. Tvoria sa tak stĺpčeky korytnačiek a keď sa hýbe spodná, zvezie so sebou aj ostatné na nej...
Vypredané
17,99 €

Hra Cink!


"Obrovská mísa plná ovocného salátu z banánů, jahod, citronů a švestek. Kdo první sáhne po zvonku, když se objeví pět kusů od stejného druhu ovoce? Skvělá postřehová hra pro děti, které si zvoneček zamilují. Méně už dospělí, protože zvoneček je opravdu pořádně slyšet :-)."
Vypredané
12,99 €

Hra Zetor, nehnevaj sa Dino


Každá hra je zábavnejšia, keď do nej prizvete traktor. Parťák Zetor vás o tom presvedčí aj pri "" obyčajnom "" člobrdu. Obľúbená deskovka v traktorové háve má rovnaké pravidlá ako klasické človeče, ale herný plán zdobia motívy Zetoru. Hre vládne vyvážená kombinácia náhody, ktorá vie pekne rozhnevať, a taktiky. Vyhráva samozrejme ten, kto ako prvý dopraví svoje figúrky do správneho domčeka. Hra bola vyrobená v ČR a užijú si ju ako malí traktoristé, tak dospeláci. Balenie obsahuje: 1 herný plán, 16 figúrok v 4 farbách, 1 hracia kocka s bodmi.
Vypredané
7,49 €

Drevené kocky Krtko a priatelia 12 Dino


Zoznámte deti so všetkými Krtečkovými kamarátmi. Myška, zajačik a zajačica, sova alebo malá vtáčatá na ne vykuknú pri skladaní skladačky z 12 ilustrovaných drevených kociek. Okrem divadla na šesticu rôznych obrázkov ponúkne hračka deťom veľa zábavy a spôsob ako rozvíjať šikovné rúčky. Kombinovaním kocôčok navyše zapojí aj fantáziu a tvorivosť. Na pomoc si môžu zobrať obrazovej predlohy. Skladačka bola vyrobená v ČR a nadchne všetky šikovné deti od 3 rokov.
Vypredané
12,49 €

Hra Tučniaci


Vitajte na Južnom póle! Malí tučniaci sú pripravení sa s vami zahrať. Hoďte farebnými kockami a nájdite vajíčka v správnej farbe. Komu sa podarí ako prvému zozbierať 6 tučniakov? Tučňáci je zábavná hra na precvičenie pamäte a rýchlych reakcií vašim ratolestí. Trošku šťastia sa však tiež zíde.
Vypredané
25,99 €
  • 5 /5

Albi hra V kocke! BrainBox


Nový prírastok do kolekcie hier V kocke! tentokrát ako stolová hra. Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Úlohy sa tu zdajú na prvý pohľad úplne jednoduché. Hráči hádžu kockou a po ceste postupne zbierajú karty. Víťazí hráč, ktorý ako prvý získa jednu kartu z každej kategórie a vráti sa do stredu hracieho poľa. V čom je teda rozdiel? Keď zdvihnete veko škatule, najskôr sa ako mávnutím čarovného prútika objaví samostatná hracia plocha. Hra obsahuje 160 kariet v 8 rôznych kategóriách (zábava, ľudia a miesta, športy, zaujímavosti, umenie a literatúra, jedlo a pitie, príroda, história), a tiež pole, na ktorom môžete skúsiť získať viac než jednu kartu. Ale ako pri všetkých stratégiách s vysokým rizikom, aj táto má svoje nevýhody... Zistite, kto si vo vašej rodine zaslúži prezývku "bystrá hlava". Nemusí to byť ten, o kom si to myslíte. Hra obsahuje: 160 kariet s obrázkami, presýpacie hodiny, 4 figúrky, osemstennou hracou kockou a pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
29,99 €

Albi V kocke! Doprava


V kocke! Doprava je desaťminútová hra na precvičenie pamäti a vedomostí alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Vašou úlohou bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet s obrázkami dopravných prostriedkov. Ako na to? Vždy si vyberiete 1 kartu, dívate sa na ňu 10 sekúnd (než sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Je hlavná farba sanitky žltá, alebo zelená? Je vidno šoféra buldozéru? Majú všetci cyklisti na hlave helmu? Zapamätali ste si to? Ak áno, karta je vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 55 kariet s obrázkami dopravných prostriedkov a vždy 6 otázkami.
Vypredané
17,99 €

Botley robot


Robot Botley BotleyTM kombinuje základné programovanie bez použitia obrazovky i programovania pokročilejších funkcií, ako je napríklad detekcia predmetov alebo sledovanie čiernej čiary. Začať je preto veľmi jednoduché, no robot ponúka tiež dostatok náročnejších úloh, ktoré pomôžu rozvíjať vaše programovacie schopnosti.
Vypredané
49,99 €
  • 5 /5

Hra Harry Potter: Turnaj troch kúzelníkov Dino


Prijmite magickú výzvu Trojčarodejníckeho turnaja a vstúpte do bludiska plného kúzelných stvorení a mágie. Buďte prvý, kto prejde bludiskom a získa pohár. Ale buďte opatrní, na akčných políčkach môžete stretnúť pomoc, ale aj prekážky, ktoré môžu poradím riadne zamiešať. Špecifikácia: Hra na princípe Človeče nehnevaj sa. Počet hráčov: 2–4. Dĺžka hry: 30 minút. Vhodné pre deti od 5 rokov. Obsah balenia: Plastový herný plán so zabudovanou kockou. 16 figúrok. 48 kariet bludisko. 1 kocka.
Vypredané
16,99 €

Társasjáték A kuflik és az esőtánc


KOOPERATÍV TÁRSASJÁTÉK IZGŐ-MOZGÓ GYEREKEKNEK! Az elhagyatott réten zuhog az eső, és már kezd befolyni a kuflik kupacába... Segítsetek nekik! Járjátok el együtt az esőűző táncot, hogy végre kisüssön a nap, és felszárítsa a tócsákat. Ehhez nincs szükségetek másra, csak jó memóriára, no meg persze táncos kezekre-lábakra. Ugyanis meg kell találnotok az esőtánc egyes darabkáit, hogy összerakjátok a koreográfiát, és eljárjátok a táncot! Garantált a nevetés, miközben együtt ugráltok a képzelt pocsolyákban, a hátatokat vakargásszátok és a hasatokon doboltok! Igazi partijáték a kicsik kedvenceivel, a kuflikkal.
Vypredané
16,10 €

Lajka Űrutazás 3-5-8 éveseknek


Lajka, az űrutazó kutya felfedező útra indul. Találkozik egy csomó érdekes űrlénnyel, majd megérkezik a Kutyuri bolygóra, ahol különleges űrkutyaeledeleket és -játékokat fedez fel, végül a Hexa bolygón nyomoz űrkukacok után... Segítsetek Lajkának, dobjatok a színkockákkal, színezzétek be az űrállatokat, az űrkutyajátékokat, és szerezzetek pontokat a minél hosszabb, színesebb űrkukacokkal! A népszerű 3-5-8 perces mesék nyomán 3-5-8 éveseknek alkottuk meg ezt a játékot, de a legnehezebb játék a felnőtteknek is kihívás!
Vypredané
16,10 €
  • 5 /5

Magnetibook Zvieratá JANOD


"Magnetická kniha Magneti'Book Animals je krásna hračka vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Magnetická skladačka v tvare knihy má pestrofarebný motív, ktorý detí zaujme. Zabavte vaše deti skladaním obrázkov z magnetických dielikov podľa predlohy. Deti podľa kartičiek skladajú zvieratká, ktoré sú rozdelené na viacero častí. Balenie obsahuje 30 magnetických častí a 10 kartičiek s predlohami zvieratiek. Praktické balenie zabezpečí, že sa hračka dá pohodlne prenášať, deti sa s ňou zabavia nielen doma, ale aj na dlhých cestách. Magnetické kniha pre deti je krásna nadčasová hračka pre každé dieťa, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Materiál: Kartón, magnet Rozmery: 19 x 4 x 26 cm."
Vypredané
21,19 €

Albi hra BrainBox Pod lupou: Prázdniny


BrainBox Pod lupou je hra na hľadanie rozdielov a potrápenie vašej pamäte od tvorcov detských postrehových hier V kocke! (BrainBox). Hracie karty zobrazujú rôzne prázdninové aktivity od jazdy na bicykli cez kempovanie až po lyžovanie. Cieľom hráčov je v časovom limite nájsť a zapamätať si 6 rozdielov. Potom hodia kockou a podľa počtu bodiek na kocke musia z pamäti povedať daný počet rozdielov. Pre väčšiu variabilitu hry Pod lupou je každý obrázok vždy v 4 verziách a karty sa medzi sebou líšia 6 rozdielmi. Veľmi jednoduché pravidlá hry dokážete deťom vysvetliť behov sekundy a tak sa môžete hneď pustiť do hrania. Hra BrainBox Pod lupou Prázdniny obsahuje: 48 obojstranných kariet s obrázkami, hraciu kocku, presýpacie hodiny a pravidlá v češtine a slovenčine.
Vypredané
15,99 €

Albi hra BrainBox Pod lupou: V divočine


BrainBox Pod lupou je hra na hľadanie rozdielov a potrápenie vašej pamäte od tvorcov detských postrehových hier V kocke! (BrainBox). Hracie karty zobrazujú rôzne prázdninové aktivity od jazdy na bicykli cez kempovanie až po lyžovanie. Cieľom hráčov je v časovom limite nájsť a zapamätať si 6 rozdielov. Potom hodia kockou a podľa počtu bodiek na kocke musia z pamäti povedať daný počet rozdielov. Pre väčšiu variabilitu hry Pod lupou je každý obrázok vždy v 4 verziách a karty sa medzi sebou líšia 6 rozdielmi. Veľmi jednoduché pravidlá hry dokážete deťom vysvetliť behov sekundy a tak sa môžete hneď pustiť do hrania. Hra BrainBox Pod lupou V divočine obsahuje: 48 obojstranných kariet s obrázkami, hraciu kocku, presýpacie hodiny a pravidlá v češtine a slovenčine.
Vypredané
15,99 €

Lacná hra Vyšívanie Zvieratká a svetre (Pipasik) (-70%)


Sada vyšívania pre najmenších. Obsahuje 6 farebných kariet s otvormi, ktoré si deti môžu samé vyšiť. Priložený je aj názorný manuál. Pre deti od 4 rokov. Súčasťou balenia je 5 kúskov vĺn v bielej, žltej, červenej, tmavo modrej a čiernej farbe a umelohmotná ihla. Bavlnky: 100% Acryl.
Vypredané
3,60 € 12,00 €

dostupné aj ako:


Vaše deti si zaslúžia to najlepšie, a preto vám predstavujeme našu pestrú kategóriu detské hry, ktorá je špeciálne navrhnutá pre najmladších členov rodiny. Ponúkame široký výber hier, ktoré podporujú vzdelávanie, kreativitu a spoločenské interakcie vašich detí.

Ponorte sa do našich vzdelávacích hier, ktoré sú navrhnuté tak, aby deti hravou formou učili a rozvíjali ich intelektuálne schopnosti. Od hier na rozvoj slovnej zásoby až po matematické schopnosti, každá hra je zameraná na stimuláciu mysle a zvedavosti mladých hráčov.

Naše kreatívne hry sú ideálne pre rozvoj umeleckých a konštruktívnych schopností. Či už ide o maľovanie, sestavovanie, alebo hry na role, každá aktivita je navrhnutá tak, aby podporovala kreativitu a imagináciu.

Najdete tu tiež pexesá na rozvoj pamäte a obľúbené magnetické hry.

Pre malých dobrodruhov máme v ponuke aj hry, ktoré ich zavedú do sveta fantázie a dobrodružstva. Tieto hry podporujú sociálne interakcie a tímovú spoluprácu, čo je dôležité pre rozvoj sociálnych zručností každého dieťaťa.

Všetky naše hry sú vyrobené z bezpečných a trvanlivých materiálov, s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť.