! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Spoločným menovateľom každej knihy sú jej čitatelia

Čo spája všetkých autorov? Čo je ten dôvod, prečo ľudia prestanú písať do šuflíka a vyjdú s kožou na trh?


Spoločným menovateľom každej knihy sú čitatelia. Ich odpoveďou na autorovu myšlienku sú predaje, v ideálnom prípade aj recenzie. Recenzie sú pre mnohých alfou omegou pri nákupe produktu. Divácke hlasovanie Panta Rhei Awards 2020 je vo svojej podstate jedna obrovská recenzia. Veľkolepá akcia však v mnohých ohľadoch stiera osobnejšiu rovinu, intímny vzťah čitateľa a jeho autora. Kým čitateľ dokáže preniknúť do autorovej hlavy, v opačnom smere je to náročnejšie.


V rámci hlasovania Panta Rhei Awards sa spustila aj výzva o najlepšiu recenziu v jednotlivých kategóriách. Hlasujúci môžu posielať krátke videá, odkazy, kde im knižka robí spoločnosť, hovoria, prečo ju majú radi, ako s ňou strávili uplynulý rok a prečo si vybrali práve túto knihu alebo autora.


Po ukončení hlasovania sa vyberú tie najlepšie recenzie za každú kategóriu a autor vybranej recenzie bude mať možnosť stretnúť sa s jeho obľúbeným autorom a odovzdať mu Cenu Knižnej múzy osobne, na natáčaní Panta Rhei Awards- Cena Knižnej múzy 2020. Zároveň bude táto recenzia zaradená do podujatia vysielaného na Dvojke.


Hlasujte za svoju obľúbenú osobnosť knižného sveta aj vy prostredníctvom online hlasovania na www.kniznamuza.sk a zapojte sa do výzvy recenzií počas mesiaca marec. Svoje recenzie či videá posielajte na [email protected].

← Predchádzajúci blog

Marieta Oslanec: Počúvaj srdce

Nasledujúci blog →

Kody Keplinger: Bolo to úplne inak