! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Súťažte s hrou čLOVEčina pre páry o víkendový pobyt v Banskej Štiavnici

Súťaž o víkendový pobyt v Banskej Štiavnici

Doprajte si so svojou polovičkou viac času na seba v jednom z najromantickejších miest Slovenska. Výherca od nás dostane víkendový pobyt na 2 noci v jednom z najkrajších apartmánov v Banskej Štiavnici, v apartmáne na Trojici, v hodnote 267 €.

Prečo Apartmány na Trojici?

  • Apartmány na Trojici sa nachádzajú priamo na Trojičnom námestí v meštianskom dome z 15. storočia, ktorý je aj národnou kultúrnou pamiatkou.
  • Každá vec a detail, knihy, obrazy aj šálky, si žijú v týchto apartmánoch svoj vlastný príbeh.
  • Je to miesto, kde sa od prvého momentu, ako tam vstúpite, budete cítiť ako doma.
  • Čaká tu na vás ten najlepší „televízny“ program v praskajúcom krbe, knižnica plná kníh, spoločenské hry a výnimočná terasa, na ktorej v zime môžete piť čaj a v lete kávu alebo víno.
  • Ideálne miesto na budovanie a posilňovanie medziľudských vzťahov pri spoločnej úprimnej komunikácii a hre čLOVEčina pre páry.


Chcete vyhrať víkendový pobyt v Banskej Štiavnici v Apartmánoch na Trojici?

Pre zapojenie sa do súťaže stačí, keď si zakúpite hru čLOVEčina pre páry v dátume trvania súťaže, od 12.04.2021 do 30.04.2021, cez internetový obchod www.pantarhei.sk a v poslednom kroku zakliknete: Súhlasím s účasťou v súťaži.

Vopred upozorňujeme, že tí, ktorí si cez www.pantarhei.sk vytvorili rezerváciu s odberom a platbou v kníhkupectve, nebudú do súťaže zaradení.

Celý štatút k súťaži nájdete tu >>Pravidlá súťaže „Človečina pre páry“

 

Prajeme veľa šťastia a dospoznávania.

 

← Predchádzajúci blog

Albi kniha Hravé slovenské dejiny

Nasledujúci blog →

Travis Elborough: Atlas miznúcich miest