Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 55 miestach na Slovensku
Kolektív autorov: Frankies Spuntino

Počet strán: 256

Väzba: tvrdá

EAN: 9781579654153

Jazyk: anglický

ISBN: 9781579654153

Dátum vydania: 2. augusta 2010

Vydavateľstvo:  Artisan

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 3 cm x 15 cm x 23 cm

Frankies Spuntino



Dostupnosť:
Vypredané
Cena v e-shope: 21,80 
Bežná cena: 22,95 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade a je vypredaný aj u vydavateľa. Pozrite si, či nám zostali posledné kusy v zozname kamenných predajní nižšie.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

From Brooklyn's sizzling restaurant scene, the hottest cookbook of the season. .. From urban singles to families with kids, local residents to the Hollywood set, everyone flocks to Frankies Spuntino a tin-ceilinged, brick-walled restaurant in Brooklyn's Carroll Gardens for food that is "completely satisfying" (wrote Frank Bruni in The New York Times). The two Franks, both veterans of gourmet kitchens, created a menu filled with new classics: Italian American comfort food re-imagined with great ingredients and greenmarket sides. This witty cookbook, with its gilded edges and embossed cover, may look old-fashioned, but the recipes are just we want to eat now. The entire Frankies menu is adapted here for the home cook from small bites including Cremini Mushroom and Truffle Oil Crostini, to such salads as Escarole with Sliced Onion Walnuts, to hearty main dishes including homemade Cavatelli with Hot Sausage Browned Butter. With shortcuts and insider tricks gleaned from years in gourmet kitchens, easy tutorials on making fresh pasta or tying braciola, and an amusing discourse on Brooklyn-style Sunday "sauce" (ragu), The Frankies Spuntino Kitchen Companion Kitchen Manual will seduce both experienced home cooks and a younger audience that is newer to the kitchen.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie