! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Romantická beletria strana 498 z 500

Šum príboja


Keď sa Mathilda Rainbirdová rozhodne odkázať svoj dom trom príbuzným, ktorých vôbec nepozná, netuší, že dáva dokopy skupinku ľudí s rozličnými osudmi a záujmami, ktorí by sa možno nikdy nestretli. Dvadsaťjedenročná Tessa, ktorá sa už poučila, že je vždy lepšie ostať sám ako žiť s nesprávnymi ľuďmi, je krásou domu v zálive jednoducho očarená. Will, vdovec na dôchodku takisto, nehovoriac o príťažlivej Isobel, ktorá sa oň stará. Všetko závisí od ich príbuznej Beatrice, pôvodne rozhodnutej speňažiť zdedený majetok. Čaro jedných spoločne strávených Vianoc na morskom pobreží však zmení všetko. A ako sa nečakané udalosti v rýchlom slede rútia jedna za druhou, Isobel, ktorá po mnohých životných peripetiách konečne našla teplo domova, je čoraz väčšmi presvedčená, že stará láskavá Mathilda nezomrela, ale ďalej žije v každom z hŕstky ľudí zomknutých v hrejivom pocite spolupatričnosti.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Nebezpeční starí mládenci


Traja priatelia Charlie, Adam a Gray už prekročili štyridsiatku, a ešte vždy sa neoženili. Spolu sa plavia na Charlieho luxusnej jachte po Stredozemnom mori a vychutnávajú si život slobodných mužov, ktorí sa nemusia nikomu zodpovedať. Skúsenosti so ženami však majú viac ako dosť - hoci nie sú ženatí, to im nebráni užívať si život. Charlie by aj bol ochotný sa oženiť, ale žena jeho snov musí byť dokonalá. Gray takisto ešte nestretol tú pravú. Vždy sa mu do života priplietli psychicky narušené ženy, ktoré musel zachraňovať pred ich bývalými milencami. Adam nehľadá dokonalosť ani tú pravú ženu - chce si len užívať. A najradšej s dvadsaťročnými krásavicami bez zábran. Po návrate z plavby však zavládne v ich živote nečakaný chaos. Maliar Gray sa zblíži s galeristkou Sylviou, filantrop Charlie stretne v azylovom dome pre týrané deti krásnu Carole a Adamovi sa na rockovom koncerte pripletie do cesty čarovná Maggie. Podarí sa im získať si srdcia nebezpečných starých mládencov?
Vypredané
8,17 € 8,60 €

Nemožné


Keď sa dynamická majiteľka galérie stretne s nekonvenčným umelcom, od pohromy nie je ďaleko. No ak dvaja úplne odlišní ľudia zdieľajú vášeň k umeniu, Parížu a jeden k druhému, nič nie je naozaj nemožné... alebo áno? Saša je tradične založená žena, Liam chodí v decembri bez ponožiek. Saša je vdova, ktorá je vďačná za každú chvíľu strávenú s tým najúžasnejším manželom na svete. Liam žije v manželstve, aké dokáže zvládnuť len `šialený` umelec, a uvedomuje si, že za krachom stojí jeho nemožné impulzívne správanie. Saša metodicky buduje z otcovej parížskej galérie medzinárodne úspešný podnik, Liama patrí k najoriginálnejším a najpozoruhodnejším maliarom súčasnosti. A hoci sú povahovo rozdielni ako deň a noc, zázrak umenia ich zbližuje. Otázkou ostáva, či si Saša dokáže ustrážiť svoju povesť a utajiť škandalózny vzťah. A ako sa Liam, ktorý žije len pre danú chvíľu, dokáže zmieriť so ženou, čo chce mať všetko pod kontrolou?
Vypredané
8,17 € 8,60 €

Kártyavárak


A narrátort egy gyászhír visszaröpíti azokba az évekbe, amikor még ifjú volt, s arról ábrándozott, hogy festőnő lesz. Különös korszak volt ez a fiatal lány életében, és az emlékezés feleleveníti benne azt a viharos szerelmi történetet, amelyet húszévesen élt át.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Všechny sladké zítřky


Pokračování osudů Skye O'Malleyové, odvážné krasavice s havraními vlasy a smaragdovýma očima. Skye se stává pěšcem v neúprosné válce mezi anglickou královnou Alžbětou a skotskou královnou Marií. Na příkaz Alžbětin se vdává za krutého Duc de Beaumont de Jaspre. Avšak dovídá se z Alžíru, že její muž ještě žije a odvážný útěk ji přivede k touze jejího srdce. Skye je ženou stvořenou k tomu, aby byla milována, řídící se pouze hlasem své vášnivé duše.
Vypredané
14,69 € 15,46 €

Loď lásky - Love story Plus 12


Talentovaná manažérka Jenny Dentonová sa rozhodne založiť si vlastnú reklamnú agentúru. Plavba výletnou loďou do Nórska jej poskytne nielen šancu spustiť svoju prvú nezávislú reklamnú kampaň, propagujúcu loď Misty Seas, ale aj možnosť spamätať sa zo zrušeného zasnúbenia.
Vypredané
3,63 € 3,82 €

Horúci prameň


Diplomovaná zdravotná sestra Melane Landová sa podujme viesť kliniku prvej pomoci v známom lyžiarskom stredisku Mammoth Lakes. Po príchode do hôr zistí, že vedúcim horskej služby je Tanner Harris, muž, s ktorým v minulosti prežila ľúbostné dobrodružstvo. Tanner jej nemôže odpustiť, že ho klamala, a melaine mu zazlieva, že jej nedal šancu vysvetliť mu svoje správaie. Čoskoro si obidvaja uvedomia, že naprek všetkému sú ich city ešte stále horúcejsie než povestné horské pramene.
Vypredané
3,63 € 3,82 €

Nikdy nehovor nikdy - Love story 254


Výchovnú poradkyňu Kelly Smithovú jedného dňa požiada o pomoc Ryan Matthews, ktorý sa po tragickej smrti svojej sestry a jej manžela z večera do rána stal opatrovníkom ich troch malých detí. Kelly poznala Ryana ako ambiciózneho televízneho spravodajcu, takže ju prekvapilo, že sa vzdal zaujímavej profesie a podujal sa vychovávať cudzie deti. Po počiatočnom váhaní Kelly zistí, že Ryan má predpoklady stať sa dobrým otcom, a tak sa dokonca podujme pomáhať mu v súdnom spore o opatrovníctvo sirôt. Medzi životom ťažko skúšanou Kelly a Ryanom už pri prvom stretnutí preskočí iskra. Ich vzťah má však jeden háčik – Kelly sa už nemieni znovu vydať...
Vypredané
2,49 € 2,62 €

Láska, zvedavosť, Prozac a pochybnosti


Láska, zvedavosť, Prozac a pochybnosti je prvým románom renomovanej a kontroverznej španielskej spisovateľky Lucíe Etxebarríovej. Ako už sám názov napovedá, dej románu je rozprávaním o tom najdôležitejšom v živote – o láske, jej hľadaní, nachádzaní i strácaní a o všetkom, čo je s tým spojené. Hlavnými hrdinkami sú tri veľmi odlišné sestry, ktoré však spája pocit, že sú stratené v kolotoči modernej doby a túžia po láske. Každá z nich sa so svojou túžbou vyrovnáva inak a podľa toho aj žije: najmladšia Cristina sa rozhodla pre nespútaný život slobodnej ženy vo veľkomeste, plný sexu a drog, prostredná Rosa si buduje ohromujúcu kariéru v nadnárodnej spoločnosti a prázdnotu vo svojom živote lieči Prozacom, najstaršia Ana chce mať dokonalú domácnosť a antidepresíva zapíja alkoholom. Všetky tri pociťujú nedostatok niečoho, čo spočiatku ani nevedia definovať, a svoje problémy potláčajú. Nakoniec sú však nútené precitnúť a svojim démonom sa postaviť zoči-voči...
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Nevestin náhrdelník


Aby ochránila sestru pred barónom Harwoodom, ich smilným otčimom, Victoria Whitingová ukradne náhrdelník z rodinného dedičstva. Verí, že jej prinesie veľké šťastie, alebo naopak - vženie ju do tragédie, ktorá bude odplatou za ich útek do Londýna. V obave, že ich barón nájde, Victoria vystupuje ako Tory Templová a zamestná sa ako slúžka v domácnosti pekného Cordella Eastona, škandalózneho grófa z Brantu. Cord, túžiaci po milenke, sa zahľadí do Tory, ktorej dôvtip a intelekt ho fascinuje. Jeho city sa však zmenia, len čo sa dozvie o Torinom tajomstve - jej urodzenom pôvode. Nahnevaný, že kompromitoval dcéru šľachtica, musí sa rozhodnúť: ožení sa s Tory a bude ju chrániť, alebo zaprie svoje srdce?
Vypredané
7,86 € 8,27 €

21 dôvodov prečo žena spí s mužom


Doris Lerchová s uštipačnou iróniou i s vážnosťou psychológa odhaľuje skryté zákutia ľudskej intimity, bystrým okom znalkyne medziľudských vzťahov analyzuje otázku spolužitia muža a ženy. V pútavých príbehoch ponúka pestré spektrum postáv, každodenných všedných i originálnych situácií a s detailnou precíznosťou, humorom a ostrovtipom vťahuje čitateľa do osudov blízkych bežnému človeku. Ide o viac či menej harmonické vzťahy medzi mužom a ženou, keď sa treba rozhodnúť, ako ďalej. Ženská intuícia obyčajne nesklame...
Vypredané
7,86 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Příště


Román francouzského spisovatele. Hlavní hrdina Jonathan se ocitá v nezáviděníhodném milostném trojúhelníku a zároveň odhaluje tajemství záhadného obrazu ruského malíře z konce 19. století. Na plátně totiž něco schází, a naopak rentgenové snímky odhalí, že je v něm i něco navíc. Dějem se míhá postava bělovlasé ženy, která se zabývá výzkumem paranormálních jevů, Jonathan cestuje mezi Florencií, Paříží a Londýnem kvůli expertizám a stále častěji se v podivných závratích dostává do minulosti. Ve chvíli, kdy děj spěje ke zdánlivému šťastnému rozuzlení, Jonathan odhalí tajemství obrazu a zároveň i tragédii a lásku, která přežila celé věky. Jeden z nejlepších romantických thrillerů současnosti.
Vypredané
9,78 € 10,29 €

Spiaci tiger


Napriek tomu si pôvabná Londýnčanka Selina Bruceová nie je celkom načistom, či je správny čas na taký životne dôležitý krok. Náhodný objav knihy autora, ktorý na fotografii nápadne pripomína otca, ktorého nikdy nepoznala, ju v pochybnostiach iba utvrdí. A keď sa vedená intuíciou napriek nesúhlasu okolia ocitne na jednom z najmalebnejších miest v Stredozemnom mori, vie, že konala správne. Slnečný ostrov San Antonio so svojimi prostými srdečnými obyvateľmi je liekom na dušu po sychravom, škrobenom Londýne, nehovoriac, že sa tu možno skrýva jej otec. Po krátkom čase však zisťuje, že jej snúbenec mal pravdu, keď ju vystríhal, že neradno budiť spiaceho tigra. Najmä ak čaro mora a slnečného ostrova umocní prítomnosť muža, ktorý si dosiaľ najväčšmi zakladal na vlastnej nezávislosti a slobode.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Růžová dáma


Román o sympatických outsiderech, který vyšel poprvé v samizdatu v roce 1980, a za který autorka získala v roce 1982 cenu Egona Hostovského.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Tanec s vetrom


Milióny žien na svete snívajú o bohatom a príťažlivom manželovi, krásnom dome, skriniach plných najdrahších rób, preplnených šperkovniciach a pestrom spoločenskom živote. To všetko mala hlavná hrdinka prvej časti romanticko-dobrodružnej trilógie Helen Remingtonová a predsa nebola šťastná. Despotický manžel jej sen o veľkej láske zničí a Helen s bolesťou v duši, ale pevným odhodlaním, sa rozhodne opustiť muža, ktorý by ju radšej videl mŕtvu ako v náručí iného. Z Helen Remingtonovej sa stáva Nell Channingová a začína nový život na Ostrove troch sestier. Nie je náhoda, že ju život privedie práve sem, kde na ňu čakajú ďalšie dve "sestry" - čarodejnice. Nell pomocou priateliek pretína začarovaný kruh smútku a nebezpečenstva. Z bohatej dámy sa mení na šikovnú kuchárku, spozná muža pri ktorom sa jej rozbúši srdce. Avšak nad jej šťastím visí tieň - manžel ktorý sa ju rozhodne vyhľadať a zabiť
Vypredané
5,23 € 5,50 €

S kůží na trh


Ve svých povídkách přichází Jitka Froimenová doslova a do písmene „s kůží na trh“ – s úsměvem a nadhledem v nich odhaluje nejen sama sebe, ale dovoluje nám proniknout i do světa svých dětí a blízkých přátel, jejichž životy procházejí neuvěřitelnými peripetiemi. Její vtipný a osobitý komentář, s nímž líčí zdánlivě banální situace odehrávající se venku i v „teple domácího krbu“, čtenáře jistě zaujmou a pobaví, neboť z běžných příběhů všedních dnů se stávají příběhy neobyčejné.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Lacná kniha 21 dôvodov prečo žena spí s mužom (-50%)


Doris Lerchová s uštipačnou iróniou i s vážnosťou psychológa odhaľuje skryté zákutia ľudskej intimity, bystrým okom znalkyne medziľudských vzťahov analyzuje otázku spolužitia muža a ženy. V pútavých príbehoch ponúka pestré spektrum postáv, každodenných všedných i originálnych situácií a s detailnou precíznosťou, humorom a ostrovtipom vťahuje čitateľa do osudov blízkych bežnému človeku. Ide o viac či menej harmonické vzťahy medzi mužom a ženou, keď sa treba rozhodnúť, ako ďalej. Ženská intuícia obyčajne nesklame...
Vypredané
4,14 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kártyavárak (-90%)


A narrátort egy gyászhír visszaröpíti azokba az évekbe, amikor még ifjú volt, s arról ábrándozott, hogy festőnő lesz. Különös korszak volt ez a fiatal lány életében, és az emlékezés feleleveníti benne azt a viharos szerelmi történetet, amelyet húszévesen élt át.
Vypredané
0,30 € 3,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Všechny sladké zítřky (-90%)


Pokračování osudů Skye O'Malleyové, odvážné krasavice s havraními vlasy a smaragdovýma očima. Skye se stává pěšcem v neúprosné válce mezi anglickou královnou Alžbětou a skotskou královnou Marií. Na příkaz Alžbětin se vdává za krutého Duc de Beaumont de Jaspre. Avšak dovídá se z Alžíru, že její muž ještě žije a odvážný útěk ji přivede k touze jejího srdce. Skye je ženou stvořenou k tomu, aby byla milována, řídící se pouze hlasem své vášnivé duše.
Vypredané
1,55 € 15,46 €

dostupné aj ako:


Milujete zamilované príbehy plné vášnivého iskrenia? Vybrali sme také, kde sa miesia osudové vyznania i sklamanie. Nechajte sa uniesť vo víroch vášne a tá pravá láska dozrie v pravý čas. Veď čarovný princ niekedy potrebuje len osudové stretnutie.