! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Slovenská beletria strana 231 z 234

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Stratení v bytí


Autroky spracovali niektoré z osudov, ktoré odvysielala televízia JOJ v talkshov Skutočné príbehy s vierou, že čitateľ sa po prečítaní knižky nebude musieť pýtať, načo to je a prečo to vlastne dočítal.
Vypredané
5,99 € 6,31 €

Medzi dvoma domovmi 3


Posledný z troch zväzkov antológie slovenských autorov žijúcich alebo pôsobiacich v zahraničí. Dielo zahŕňa tvorbu autorov krajanských komunít v Česku, Maďarsku, Rumunsku, Srbsku a exilových autorov. Antológia Medzi dvoma domovmi 3 vznikla v spolupráci s Svetovým združením Slovákov žijúcich v zahraničí. Zostavovateľmi diela sú Michal Harpáň, Peter Cabadaj a Vladimír Skalský.
Vypredané
9,46 € 9,96 €

Polom


Vypredané
7,60 € 8,00 €

Známi i menej známi slovenskí autori - tu spoznáte príbehy slovenských knižných talentov ako Róbert Bryndza, Dominik Dán, Táňa Keleová - Vasilková, Ivica Duricová, Boris Filan, Jana Benková, Kristína Tormová, Dušan Dušek,...