! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ezoterika strana 291 z 331

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Silnejší než zlo (-70%)


„Život je ustavičné zápasenie so zlom a ten, kto chce zápasiť, musí svojho nepriateľa dobre poznať. Keď chceme premôcť nepriateľa, ktorého základnou zbraňou je klamstvo a podvod, potom jeho dokonalé spoznanie znamená polovicu úspechu. Úplným víťazstvom je láska, ku ktorej sa človek dostáva prostredníctvom modlitby.“ (otec Amorth) Gabriele Amorth – narodil sa v Modene v roku 1925. Po tom, ako získal doktorát v odbore práva, vstúpil do Spoločnosti sv. Pavla. Kňazské vysvätenie prijal v roku 1954. Je známym exorcistom a odborníkom v oblasti mariológie. Je tiež členom medzinárodnej Pápežskej mariánskej akadémie a čestným prezidentom Medzinárodnej asociácie exorcistov. Napísal mnoho kníh. Vo vydavateľstve SALI - FOTO vyšla v roku 2012 jeho kniha Spomienky exorcistu.
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Len láska je skutočná (-70%)


Čo ak láska naozaj trvá naveky? Čo ak je smrť iba bránou, otvorenou k novým zrodeniam a ďalším stretnutiam s našimi milovanými? Uznávaný psychiater doktor Brian L. Weiss je presvedčený, že to tak naozaj je. Verí, že každý z nás má svoju spriaznenú dušu. Na stránkach tejto knihy odkrýva pravdivý a bezpochyby strhujúci príbeh dvoch pacientov – Elizabeth a Pedra, ktorí netušia, že sa milovali celé stáročia. Až pokým ich osud znovu nezvedie dohromady… Nazrite do minulých životov zdanlivo cudzieho muža a ženy, sledujte vzrušujúcu cestu, po ktorej sa k sebe približujú a objavte mocnú pravdu myšlienky, že láska nikdy nezomiera…
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Léčivé, magické a ochranné symboly Slovanů (-70%)


Originálna maľovanka. Nájdete tu symboly z hlaholiky, slovanského runového písma aj takzvané runeskripty; ďalej potom tradičné staroslovanské amulety. Ku každému obrázku – ornamentu je pridaný komentár. Pri vyfarbovaní sa môžete ponoriť do meditácie vychádzajúcej z významu daného symbolu, čím dosiahnete duševnú rovnováhu, zlepšíte si zdravotný stav, ochránite sa pred nepriazňou osudu alebo si privoláte to, čo chcete. Všetky uvedené symboly sú kľúčom k božskej sile: každý zo symbolov v sebe nesie silu určitého božstva.
Vypredané
2,70 € 9,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kniha anjelov, 2. vydanie (-70%)


Kniha anjelov, inšpirujúci sprievodca históriou a poslaním anjelov, čerpá z tradičných aj mystických prameňov. Ponúka pohľad na osobité vlastnosti najobľúbenejších anjelských bytostí, na ich postavenie, funkcie, úlohy a prejavy (poslovia, sprostredkovatelia, ochrancovia či spoločníci). Takisto podrobne opisuje vyše tridsať obradov na získanie anjelskej pomoci vo všetkých oblastiach života. Môžete sa im venovať podľa toho, kedy a od ktorého anjela práve potrebujete pomoc. Na šiestich zapečatených stranách nájdete obrady vyznačujúce sa mimoriadnou účinnosťou a silou.
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Můj otec byl MIB (-70%)


Mimozemšťané žijí mezi námi, a to již hodně dlouhou dobu! Kdo jsou tito záhadní Muži v černém (MiB)? Od 50. let minulého století se objevují u fenoménu UFO, dotěrně se vyptávají svědků, konfiskují jim pořízené fotografie, a někdy je dokonce i ohrožují. Víme o nich dosud jen velmi málo. Jistý MiB kontaktoval krátce před smrtí svého syna, uvedl ho do této organizace jako svého nástupce a zasvětil do zákulisního dění, jež se odehrává na pozadí nám známých událostí. Jedná se o svět plný tajných organizací, zázračných technologií, které známe jen ze sci-fi filmů, i utajených mocenských struktur, jež naši planetu pevně svírají v pařátech. Když se Jason Mason dozvěděl od svého otce všechny informace o činnosti a cílech této organizace, zmocnil se ho takový vztek, že se rozhodl podělit o tajné vědomosti s veřejností. Na podzim roku 2015 kontaktoval Jana van Helsinga a poskytl mu interview, které mělo původně vyjít v knize Whistleblower!. Na Jana van Helsinga zapůsobily Jasonovy informace tak mocně, že ho vyzval, aby o tomto tématu napsal celou knihu. Jason Mason se tedy pokusil doložit neuvěřitelné skutečnosti, o nichž mu vyprávěl jeho otec, a jeho tvrzení i zjištění doplňují aktuální výpovědi whistleblowerů, například Coreye Goodea, Michaela Prince, Simona Parkese, Williama Tompkinse a dalších. Čtenářům se tak otvírá zcela nový náhled na svět. Kniha pojednává (nejen) o těchto mimořádně zajímavých otázkách: Žijí mimozemšťané na Zemi již miliony let? Jakou roli hráli Chazaři, co je prapůvodem Baalova kultu a Babylonského bratrstva a jak vnímali první křesťané Ježíše Krista? Jsou jezuité a příslušníci italských rodin černé šlechty mocnější než Rothschildové a Rockefellerové? Čím se zabývají ultratajné projekty stínové vlády? Kdo jsou Nordici a Drakoniáni? Existovaly na Antarktidě německé základny a jsou tam dodnes? Vlastní Vatikán důkazy o starobylých vysoce rozvinutých civilizacích a o přítomnosti mimozemských ras na Zemi? Žili dříve na Zemi obři a existují o tom důkazy? Je Měsíc umělé těleso? Co se skutečně odehrávalo v rámci misí Apollo? Jak je to s návratem nebeského tělesa Nibiru a božstev Anunnaki a kdo jsou tajní bohové iluminátů? Existují přístroje, které nahlížejí do budoucnosti? Funguje již déle než šedesát let tajný vesmírný program se základnami po celé Sluneční soustavě, který je pod kontrolou tajných německých společností a členů SS? Jsou po celé Galaxii rozmístěny vstupní portály, jimiž je možné cestovat? Prožíváme v současnosti zvýšení frekvencí v naší části Galaxie? Pomáhají nám příznivě naklonění mimozemšťané s pokročilými technologiemi v tom, abychom tyto změny šťastně přečkali a aby se Země definitivně osvobodila od vlády temných sil? Lze cestovat v čase? Co je cestovatelům v čase známo o minulosti a budoucnosti Země?
Vypredané
10,23 € 34,10 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha O zmysle života (-70%)


Múdrosť, toto slovo sa najčastejšie spája s vekom a veľmi často sa zamieňa so slovom inteligencia. Ak by sme chceli dôjsť k určitému zovšeobecneniu, potom môžeme povedať, že inteligencia veľmi úzko súvisí s vekom a poznaním, či už individuálnym alebo celospoločenským a to vyúsťuje do múdrosti človeka, či ľudskej múdrosti. I. Ruisel 1999 zdôrazňuje, že ľudská inteligencia je pozoruhodný fenomén a umožňuje rutinné vykonávanie veľkého počtu zmysluplných aktivít, a práve ten veľký počet a zmysluplnosť sa nedajú dosiahnúť za krátky čas a bez využívania rozumu. Vo svojich úvahách parafrázujúc Ananieva pridáva aj iný fenomén a to, že inteligencia je zároveň aj večným problémom ľudstva, či už s dôsledkami našich nesprávnych hodnotení a rozhodnutí (napr. Černobyl) alebo pokusmi o zjednodušenú interpretáciu inteligencie. Inteligencia vždy bude pôsobiť nezávisle, bez šablón, schém a vopred stanovených kritérii a to platí aj pre jej výsledok, ktorým je múdrosť. Je to dané kognitívnou podstatou človeka, o ktorom už starí Gréci vedeli, že sa riadi svojim rozumom. Nezabúdajúc že pre sokratikov bola múdrosť - sofia hlavnou cnosťou ... Avšak je pochopiteľné, že inteligencia pôsobí v celostnom kontexte ľudskej existencie, individuálnej i ľudskej skúsenosti. Je to schopnosť podmieňujúca efektívnosť človeka v každodenných životných situáciách, zvlášť v tých náročných. O to významnejšie sa nám problematika múdrosti, inteligencie spája so seniorom, ktorý je dennodenne postavený do náročných životných situácii, ktoré od neho vyžadujú stupeň inteligentných rozhodnutí. Ak ich nenachádza, častokrát je sklamaný, nešťastný a stráca zmysel života. Reflexia zmyslu života seniora je predmetom úvah autorov v spektre odborného pohľadu, ale je tu cítiť aj vlastnú zaineresovanosť, pretože seniori sú neomysliteľnou súčasťou nášho života, sú to naši rodičia, starí rodičia, susedia, učitelia, ale aj študenti... Senior, zmysel života, jeho každodenné napĺňanie a hľadanie toho autentického života k zmyslu rezonuje v nás už niekoľko rokov aj s výskumami, ktoré boli doteraz realizované. Toto vydanie monografie kolektívu autorov je rozšíreným vydaním publikácie Múdrosť veku - vek múdrosti 2OO9 a pokusom odpovedať na otázkyhľadania zmyslu života adresnejšie a komplexnejšie aj v kontexte multidisciplinárnosti. Ponúkajúc otvorený dialóg odborníkov, ktorí hľadajú, analyzujú, odpovedajú na túto základnú otázku z pohľadu filozofie, etiky, teológie, sociálnej práce, sociálnej pedagogiky, literárnej vedy, andragogiky a psychológie. Domievajúc sa, že každý si v nej nájde svoje vlastné odpovede na tak závažné otázky povedané slovami V.E. Frankla, že "zmysluplným sa život stane, keď v ňom ide o niečo, čo má zmysel, čo človeka prekračuje, ani nie ta, čo do dĺžky, ale skôr čo do výšky a hĺbky".
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lunární horoskopy - Kouzelná moc Měsíce (-70%)


„Už celá tisíciletí lidé věří, že Měsíc má tajemnou sílu, která ovlivňuje náš život. Působí na naše emoce, na náš vztah k erotice, partnerství i k práci, má vliv na naše zdraví i na choroby, ovlivňuje naši psychiku a dalo by se říci, že náš úspěch či neúspěch záleží na fázi Měsíce,“ konstatuje v úvodu své nové knížky významná astroložka, ale také úspěšná autorka už tří desítek vydaných publikací. Dagmar Kludská (* 1944) píše prózy zaměřené autobiograficky (deníky, vzpomínky), vydala i román a drobnější povídkové příběhy, inspirované zážitky svých klientů, hlavně se ale věnuje literatuře faktu s tematikou své profese: výkladu karet, výkladu snů a astrologii. Právě do této řady patří její knižní novinka, objasňující vliv Luny na všechna znamení Zvěrokruhu. Podle tzv. lunárního kalendáře se zjišťují jednotlivé měsíční fáze (dorůstání a ubývání, úplněk nebo nov), které prokazatelně působí nejen na přírodu, ale i na člověka. Co je tedy v těchto obdobích vhodné dělat, jak se chovat a stravovat, jak si udržovat pevné zdraví, posilovat harmonii v partnerských vztazích, erotiku v milostném životě a jak předcházet potížím? Zkušená autorka zajímavě odpovídá na tyto i na mnohé další otázky.
Vypredané
3,51 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tajomstvo magického kruhu (-70%)


Mnohé oblasti nášho vnímania, ktoré svoje farebným žiarením hovoria o stave človeka, sú vo vzájomnej súčinnosti. Vieme ich precítiť, zamerať, zmerať a popísať. Je možné ich zosúladiť pomocou farieb, tvarov, špecifického textu a farby, ktorá čerpá inspiráciu z colorterapie a z mandaly - magického kruhu života. Každý z nás nosí v sebe priestor,miesto hlboké, čisté, dôverné, kde niekedy utečieme, aby sme sa upokojili, pochopili svoje pocity i konanie. Túžime po spolupatričnosti. Chceme sa prejaviť, milovať a byt milovaný bez strachu z odmietnutia, bolesti, nepochopenia. Chceme sa nájsť bez zranenia duše. Hľadáme dom nášho JA, aby sme pochopili hranice nasej zodpovednosti pre harmóniu a radosť z vlastného bytia.
Vypredané
4,62 € 15,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Svetlo na druhom brehu (-70%)


Svojou prvou knihou Život po živote doktor Raymond Moody zmenil naše názory na smrť. Rozprávanie ľudí, ktorí prešli štádiom klinickej smrti a vrátili sa do života, ich opisy cesty tunelom a príbehy o stretnutí s anjelskými bytosťami potvrdili existenciu života po smrti. Od vydania knihy Život po živote sa naňho nepretržite obracia množstvo ľudí, aby sa s ním podelili o nečakané zážitky, keď sa sami ocitli blízko smrti alebo keď zomrel niekto z ich blízkych. Dospelo bádanie o zážitku prahu smrti (ZPS) k vedeckému dôkazu, že jestvuje posmrtný život? Na tému posmrtného života k nijakému presvedčivejšiemu dôkazu ani nemožno dospieť. To však neznamená, že by sa tieto očividne jestvujúce zážitky nemali s úctou a záujmom skúmať.
Vypredané
2,07 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Magické symboly lásky a romantiky (-70%)


Objavte fascinujúci svet romantických symbolov okrem bežne známeho vína, ruží či svetla sviečok, od perál po granátové jablká, od tulipánov po hľuzovky, od vodky po Venušu. Kniha Magické symboly lásky a romantiky skúma históriu ikonografie lásky a prezrádza, ako môžete vo svojom živote využiť mocnú archetypálnu energiu symbolov pri rozvíjaní romantiky, vášne a neutíchajúcej lásky. Z rôznych pozoruhodných zdrojov sa dozviete špeciálne významy symbolov lásky, ako sú jedlá, kvety, vône, drahokamy, tarotové obrazy a farby. Jednoduché inštrukcie vám ukážu, ako použiť tieto symboly a zintenzívniť váš ľúbostný život meditáciou, snívaním a talizmanmi. Tento pútavý sprievodca prináša aj skutočné, aktuálne príbehy o tom, ako ľudia použili symboly lásky pri hľadaní lásky, pri riešení vzťahových problémov či prijímaní ponuky na manželstvo.
Vypredané
2,28 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako dosiahnuť úspech s feng šuej (-70%)


Ľudia sa po stáročia opierali o moc feng šuej a očakávali, že im prinesie šťastie a prosperitu. Autorka knihy používa starodávne pravidlá feng šuej v modernej kancelárii. Uvádza tvorivé nápady, ako zlepšiť feng šuej v prostredí firmy a čo robiť, keď sa objavia problémy spôsobené nadmerným množstvom elektronických prístrojov. Jej tipy pre domácu kanceláriu či akýkoľvek pracovný priestor sa postarajú o to, aby feng šuej pracovalo vo váš prospech.
Vypredané
2,28 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Aj vy ste jasnovidec (-70%)


ROZVÍJAJTE SI JASNOVIDECKÉ SCHOPNOSTI Jasnovidectvo je schopnosť vidieť vizuálne informácie pomocou mimozmyslových prostriedkov. Akoby sa vám pred očami odvíjal film alebo akoby ste snívali s otvorenými očami. Každý, kto si dokáže vizualizovať jednoduchý tvar alebo farbu, má podľa autorky jasnovidecké schopnosti a môže si ich rozvíjať. Katzová predkladá svoje metódy overené časom, príbehy z jasnovideckého veštenia z prvej ruky a techniky najlepších jasnovideckých škôl. Prikladá aj návody na veštenie, liečiteľské metódy, poskytuje interpretáciu vízií a duchovné poradenstvo. Touto praktickou príručkou sa môžete ľahko riadiť. Vhodná je pre každého, kto má záujem o rozvíjanie a podporovanie svojich psychických schopností.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Horoskopy štěstí (-70%)


Známá astroložka a autorka oblíbených horoskopů a mnoha dalších knih o magických a tajemných jevech, tentokrát radí svým čtenářům jak na to, jak si najít a udržet toho správného partnera, jaká znamení se k sobě hodí a jaká se naopak nesnášejí. Také v lásce platí vliv hvězd a znamení zvěrokruhu.
Vypredané
3,51 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príručka čarodejnice (-70%)


Chcete si nájsť nový vzťah, donútiť nevrlého šéfa, aby sa uvoľnil, zmierniť stres alebo iba nájsť parkovacie miesto? Príručka čarodejnice je plná zaklínadiel, kúziel, nápojov a čarov, ktoré vám v tom pomôžu. Tento praktický sprievodca mágiou, založený na wiccanskej filozofii, využíva na čarovanie dôverne známe ingrediencie a predmety každodenného použitia. Preto je veľmi ľahké porozumieť mágii a používať ju. Ak ešte len začínate s čarovaním, táto skvelá príručka vás zasvätí do mágie – ponorte sa do nej a učte sa.
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dějinami za poznáním astrologie (-70%)


Odnepaměti vzhlíželi lidé k obloze a hledali v tajemných hvězdných konstelacích svůj osud. Věřili ve spojení mezi nebem a Zemí. Astrologie, z řečtiny astron = hvězda a logos = slovo, se jakožto tradiční hermetický obor již od počátku starověkých civilizací zabývala zkoumáním předpokládaných souvislostí mezi děním na obloze, charakterizovaným zejména pohybem planet, Slunce, Měsíce a dalších prvků, a jeho vlivem na dění na Zemi. V průběhu historie vzniklo v různých částech světa několik různých samostatných astrologických systémů a tradic, které měly pochopení vztahů nebeských a pozemských dějů zprostředkovat. Pouze některé z nich se však vyvíjely ze společných základů. Legenda české astrologie Zoša Kinkorová a spisovatel Miloš Matula v této knize zkoumají, kam až sahají počátky astrologie. Do Egypta či do Sumeru? Na své pouti s odbornou znalostí přiblíží čtenářům tajemství astrologie a její vývoj od nejstarších civilizací (Sumeru, Egypta, Indiánů, Indie, Číny, Řecka, Říma), dále k Arabům, přes Židy až do středověké Evropy a odtud do současnosti.
Vypredané
5,76 € 19,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tarot (-70%)


Dlouho očekávané, přepracované a podstatně rozšířené vydání původní autorovy encyklopedie z roku 1995 je doplněno o nejnovější poznatky a o dosud nepublikovanou studii o původu symboliky trumfů tarotu na českém královském dvoře Karla IV. a Václava IV.Encyklopedie tarotu přehledně popisuje karetní systém tarot, jeho strukturu a význam jednotlivých karet. Autor se podrobně věnuje historii tarotu a vyzdvihuje jeho vztah k zemím Koruny české. Kniha obsahuje zcela nová témata včetně původu karty Papežka, jejíž podobu inspirovala dcera Přemysla I. Otakara a starší sestra svaté Anežky České, Vilemína.
Vypredané
5,36 € 17,86 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slavná a starodávná kniha stínů (-70%)


Slavná a starodávná Kniha stínů pro vědmy a čarodějnice. Nové doplněné vydání Knihy stínů je určeno pro dnešní nové, začínající čarodějnice. Nabízí náhled do historie a rozvoj moderního čarodějnictví a magie západního světa, torii a praktické provedení rituálů a zaříkadel, vysvětluje spirituální hloubku čarodějnictví. Tato kniha vám bude sloužit jako encyklopedie magie, a to tak dlouho, dokud vaše mysl zůstane otevřená, srdce opravdové a vůle silná.
Vypredané
5,36 € 17,86 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Keltské kroniky (-70%)


Skutečný příběh Svatého Grálu Maurice Cotterell při stopování a sledování Keltů, od jejich prvního objevení v čínské poušti Taklamakan přes Evropu do Irska, luští jejich šifry a odhrnuje závoj tajemství. V knize ukazuje, jak Keltové, podobně jako Mayové, Peruánci, Egypťané a Číňané znali supervědu o Slunci a vyšších řádech duchovnosti a zašifrovali své vědění do svých pokladů, aby je mohli opět objevit v budoucím převtělení, pro případ, že by se při nejbližší příležitosti nedostali do nebe. Tajemství z Chrámu nápisů v Mexiku a Brány slunce v Tiahuanaku pomohly autorovi zjistit totožnost Svatého Grálu a nalézt tento pohár, použitý Ježíšem a jeho učedníky při poslední večeři. Autor objevuje, že Grál skutečně vyzařuje světlo a prokazuje tak, že takzvané artušovské legendy se zakládají konec konců na skutečnosti. Nakonec jsou tajemství Grálu, které se dotýkají osudu všech nás, odhalena.
Vypredané
3,95 € 13,16 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vodnář vašich 12 neodolatelných vlastností (-70%)


Kniha popisuje typické vlastnosti lidí narozených ve znamení Vodnáře s vtipem, pozitivně a zábavně. Po přečtení knihy o svém znamení na sebe budete náležitě pyšní! Pobaví čtenáře jakéhokoli věku a vkusu. Hravě kombinuje barevné ilustrační obrázky a vtipný text. Silné stránky jsou vysvětleny na příkladu celebrit, pověstí, historických událostí, zábavných skutečností a anekdot. Kniha čtenáři nabízí vzácnou možnost dozvědět se více i o tajemství slučitelnosti s jinými znameními. Mysleli jste si, že se k určitém znamení nehodíte? Špatně! Kniha nabízí klíč k poznání jiných znamení a odhaluje tajemství, jak spolu dobře vycházet. Na poslední stránce je skryté překvapení, které je možné odhalit pouze za použití zrcátka. 100 % pozitivní. Ideální dárek.
Vypredané
1,96 € 6,53 €

dostupné aj ako:


Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.