Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Geografia - ostatné strana 39 z 55

Firenze és Toscana


Útikönyvünk szakértő útmutatásokkal és gyakorlati tanácsokkal segíti Firenze és Toscana minél jobb megismerését: fényképek, illusztrációk, térképek; helyi termékek és hagyományos ételek; alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról; szállodák és éttermek; látnivalók és fesztiválok listája..
Vypredané
21,56 € 22,69 €

Mallorca - Marco Polo


Naprakész információk, bárhová utazunk! Kalandok és élmények 24 órába sűrítve. Ötletek és javaslatok, hogy kevés pénzből hogyan érezzük jól magunkat és hová menjünk vásárolni. Zene, klubok, művészet és építészet, kulturális élet és étkezési szokások, minden fontos esemény, dátum és cím! Hasznos internet oldalak, interaktív térképek.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Lisszabon


Biztos tippeket, praktikus tanácsokat találhatunk a Marco Polo sorozat e könyvében, melyet 10 oldalas várostérkép melléklet egészít ki.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Firenze és Toscana


Az útikönyvet a világ legjobb utazási szakértői készítették. Megtalálható benne minden, ami a tökéletes utazáshoz szükséges: - a legfontosabb és a kevésbé ismert látnivalók, - séta- és túraútvonalak könnyen áttekinthető térképekkel, - nem mindennapi helyek, - tudnivalók a helyi kultúráról és szokásokról, - nyaralási ötletek és tippek, - alapvető információk A-tól Z-ig, - vásárlási ötletek, étteremajánló, sport- és szórakozási lehetőségek.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Tenerife 1:150 000


Vypredané
7,51 € 7,90 €

Lacná kniha Brüsszel


Fedezze fel Brüsszelt térképpel a kezében! E kötet lapjain kikeresheti a 80 legfontosabb turisztikai látnivalót, s további 200 válogatott címet: szállodák, éttermek, sörözők, színházak, hangversenytermek, üzletek és piacok elérhetőségét és adatait. A kihajtogatható térképek pedig nagy segítséget nyújtanak a tájékozódásban. Ne feledje a sorrendet: kinyitni, kihajtani, felfedezni! Főbb városrészek: -Grand-Place / Ilot Sacré -La Monnaie / Cathédrale / Sainte-Catherine -Bourse / Saint-Géry -Marolle s / Saint-Gilles / Ixelles -Sablon / Mont des Arts / Quartier royal -Quartier européen / Cinquantenaire
Vypredané
0,44 € 8,81 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha India


Fedezze Indiát a könyv segítségével! Több mint 2400 fénykép, illusztráció és térkép, alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról, séták, túraútvonalak és tematikus körutak, éttermek, szálláshelyek és közlekedés. Részletesen kidolgozott térképek segítenek az eligazodásban. Ha ebből a könyvből tájékozódik, nem lesz szüksége más útikönyvre!
Vypredané
2,21 € 44,23 €

dostupné aj ako:

Ámerika avagy a véredény nyomában


A régmúlt után jönnek az új kalandok: az Újvilág! Badár Sándor és hű társa, Horváth János most elmondják, milyen az igazi Ámerika... Hőseink elindulnak, hogy meglátogassák a kutyaszán és az Iditarod földjét, és tizenháromezer kilométeres útjuk során minduntalan Mórahalomba botlanak. A kötet végére az olvasó biztos lehet abban, hogy hülyék mindenhol vannak, és ez olyan igaz minthogy, hogy az Északi Sarkkör sem lehet meg magyarok nélkül.
Vypredané
9,98 € 10,50 €

London


A kisméretű, színes fotókkal illusztrált kötet rövid történelmi áttekintés után bemutatja London legfontosabb látnivalóit, nevezetességeit. A kötet végén praktikus információkat talál az utazó a helyi közlekedésről, üzletek nyitva tartásáról, szállás helyekről és éttermekről.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Kína


Akár a Nagy Falon, akár a Jangcén közelítjük meg a világ egyik legnépesebb és mára legdinamikusabban fejlődő országát, semmiképp sem hagyjuk ki a Tienanmen teret, a Tiltott Várost, az ősi és a modern Kínát, melyhez kiváló útmutató ez a hasznos kiadvá ny. Hova menjünk, mit nézzünk meg, mit kell tudni a népről, kultúrájukról? Rövid kérdések, részletes válaszok.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Brüsszel


A kötet remek ötleteivel és pontos információival minden segítséget megad ahhoz, hogy turistaként is teljes képet kapjunk Brüsszelről és annak életéről. Nemcsak a szálláslehetőségekről, a kulturális programokról és az egyéb látnivalókról tájékozódhat unk, de nyelvi segítséget is kaphatunk a könnyen kezelhető és átlátható szerkezetű könyvből. A pontos tájékozódást több részletes térkép is segíti.
Vypredané
7,24 € 7,62 €

Egyiptom


A kötet remek ötleteivel és pontos információival minden segítséget megad ahhoz, hogy turistaként is teljes képet kapjunk Egyiptomról és annak életéről. Nemcsak a szálláslehetőségekről, a kulturális programokról és az egyéb látnivalókról tájékozódhat unk, de nyelvi segítséget is kaphatunk a könnyen kezelhető és átlátható szerkezetű könyvből. A pontos tájékozódást több részletes térkép is segíti.
Vypredané
9,79 € 10,31 €

Kuba


Kuba: az ország, ahol a szegénység ellenére mindenki boldog. Az egzotikus szigeten tudnak valamit az emberek, amit esetleg mi is elsajátíthatunk. Fedezzük fel a salsa hazáját, és ne hagyjuk otthon ezt a hasznos kiadványt sem, mely rengeteg hasznos in formációval segít az úti céllal illetve a kubai "őslakosokkal" való ismerkedésünk során.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Mallorca


Csodálatos hegyszorosok, karakteres városok - Mallorca több mint napfény, homok és bulizás. A Földközi-tenger gyöngyszemének vonzereje töretlen, s az ezerarcú sziget telis-tele van meglepetésekkel. A Baleár-szigetek legnagyobbikát ma is joggal nevezi k a nyugalom szigetének. Tavasszal felébred téli álmából, és az élményekre vágyó nyaralók élettel töltik meg: napközben csodálatos strandok, sötétedés után egészen reggelig a lüktető éjszakai élet csábítja a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat. Aki tö kéletes nyugalomra vágyik, kirándulhat a sziget belső területein, ahol csodálatos hegyek, és magával ragadó táj várja. A sziget fővárosa, Palma de Mallorca óvárosa, a pompás gótikus katedrális felfedezőútra hívnak, de ha kedvünk van hozzá, kisvonaton átszelhetjük Mallorca hegyvidékeit. Kihagyhatatlan a tipikus mallorcai házias étel, az "olla", s az ünnepek, ahol akár "siurell"-t, vagyis a jellegzetes piros-fehér-zöld agyagfigurát is megvásárolhatjuk.
Vypredané
7,24 € 7,62 €

Havanna


Nyissa ki, lapozza fel, hajtsa ki és máris odaér! Fedezze fel Havannát térképpel a kezében! Egyik városrészből a másikba sétálva e kis kötet lapjain kikeresheti a 60 legfontosabb turisztikai látnivalót, és további 150 válogatott címet: szállodák, étt ermek, sörözők, színházak, hangversenytermek, üzletek és piacok. Fontos tudnivalók, megbízható térképek és megszívlelendő tanácsok együtt a városjárók zsebkalauzában! Főbb városrészek: -La Habana Vieja / Catedral -La Habana Vieja / Belén -Capitolio / Centro -Malecón / Colón / San Leopoldo -Cayo Hueso / Vedado / Miramar -Plaza de la Revolución / Nuevo Vedado
Vypredané
8,36 € 8,80 €

Jappán


Badár Sándor és Horváth János - ma két ünnepelt filmcsillag - valamikor réges-régen, 1987-ben, egy különös ötlettől vezérelve elindultak Szentesről Moszkva érintésével Tokióba... Vállalkozásuk érthetetlen módon sikerült! A földgolyó azóta akkorát változott, hogy kalandjaik ma már időutazásnak is beillenek. Könyvük hangoskönyvnek is beillik, elsősorban az olvasás során feltörő hangos kacagás okán... Másrészt azért, mert a sok-sok eleven történetben elmerülve szinte halljuk Badár és Horváth félreismerhetetlen orgánumát.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Lacná kniha Jappán (-90%)


Badár Sándor és Horváth János - ma két ünnepelt filmcsillag - valamikor réges-régen, 1987-ben, egy különös ötlettől vezérelve elindultak Szentesről Moszkva érintésével Tokióba... Vállalkozásuk érthetetlen módon sikerült! A földgolyó azóta akkorát változott, hogy kalandjaik ma már időutazásnak is beillenek. Könyvük hangoskönyvnek is beillik, elsősorban az olvasás során feltörő hangos kacagás okán... Másrészt azért, mert a sok-sok eleven történetben elmerülve szinte halljuk Badár és Horváth félreismerhetetlen orgánumát.
Vypredané
0,89 € 8,89 €

dostupné aj ako:

Bretagne


Az európai kontinens nyugati peremén fekvő, Franciaország részét képező, különleges arculatú Bretagne félszigetként nyúlik az Atlanti-óceánba. Utazásunk elsőrangú célpontja lehet. Ha felkeressük vigyük magunkkal ezt a hasznos kiadványt mely az adott helyre vonatkozó látnivalók, tudnivalók, szokások, ötletek, térképek teljes tárházát felvonultatja.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Ak máte záujem o poznanie sveta, jeho rôznorodosti, prírodných zázrakov, kultúrnych rozdielov a geografických javov, táto kategória je určená pre vás. Nájdete tu široký výber kníh, ktoré vám ponúkajú prehľad o geografii, mapách, zemepisných údajoch a štúdiu svetových regiónov.

Kategória Geografia vám otvorí bránu do sveta poznania a objavovania. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú široký prehľad o zemepise, jeho základných princípoch, geografických procesoch a vplyve na náš svet. S týmito knihami sa budete môcť ponoriť do štúdia regiónov, kontinentov, krajín a miest a získať lepšiu predstavu o ich charakteristikách a významnosti.

Narazíte na knihy, ktoré vám ponúkajú prehľadné mapy, geografické údaje a štatistiky. Zistíte viac o prírodných zázrakoch, riečnych systémoch, vrchovinách, púštiach, oceánoch, populáciách, kultúrach a ďalších geografických javoch.