! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Grilovanie, Wok strana 10 z 13

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Myslivecké guláše


Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny.
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Grilování aneb světová barbecue kuchařka


V kuchařce českého autora žijícího v Americe najdete praktické rady a především mnoho receptů na přípravu masa na roštu i na rožni, na suché kořenící směsi k nakládání masa, na marinády, omáčky, vhodné přílohy, saláty a dezerty.
Vypredané
5,59 € 5,88 €

Grilování, rožnění a uzení


Bezvadný průvodce pro přípravu gastronomického zážitku počínaje vhodným oblečením, prostíráním a konče nápojem na rozloučenou, příručka plná vynikajících receptů, které vám zpříjemní krásné chvíle s přáteli. Na rozdíl od jiných kuchařek tu však naleznete nejen spoustu návodů na přípravu šťavnatých steaků, kotlet, špízů, kuřátek na rožni, grilovaného rybího či mletého masa, ale i tipy na vhodné doprovodné dobroty, jako dipy, saláty, přílohy, ovoce, dezerty, moučníky. Nechybí ani nápoje hodící se právě pro takovou příležitost.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Recepty z hovězího masa


Bohatý výběr jídel připravený z oblíbeného a všestranně použitelného hovězího masa. Obsahuje výborné nápady, které určitě stojí za to vyzkoušet, a možná zde najdete i zcela nová jídla, které dosud nemáte ve svém kuchařském repertoáru.
Vypredané
2,91 € 3,06 €

Recepty z vepřového masa


Polévky, kotlety, krkovička, řízky, plec, mleté maso, zabíjačkové hody, guláše, bůček a jiné...
Vypredané
2,91 € 3,06 €

Grilujeme doma i v prírode


Základné pravidlá grilovania, recepty vhodné na slávnostné príležitosti, úprava pokrmov, klasické steaky, rebierka, ryby, hydina, mleté mäso, toasty, fondue, ovocie a zelenina, zemiaky, dipy a rôzne omáčky a k tomu ovocné miešané nápoje a chladené nápoje na dobrú náladu.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Sütés-főzés szabadtűzön


A szabadban főzés és sütés inkább szól a kikapcsolódásról, mint magáról a táplálkozásról. Ilyenkor minden leleményes ötletet be lehet dobni a közösbe, nem félünk, hogy úszni fog a konyha, valóban „szabadabbnak” érezzük magunkat attól, hogy odakinn főzőcskézünk. Általában nem egyedül állunk neki e kellemes műveletnek, hanem társasággal, családdal, barátokkal, tehát alkalomszámba megy, és mint ilyen, kiemel a hétköznapokból. Van, aki csak úgy ébred szombat reggel, hogy ma túl szép az idő a bennüléshez, és azonnal elfut pár mogyorófavesszőt vágni egy kis szalonnázáshoz; más megtervezi előre, bevásárol, szeletel, pácol, akár napokig is. Majd a grillezni valóhoz frissen kirántja a zöldhagymát, salátát a földből, az illatoknak senki nem fog tudni ellenállni. No meg ott a jó öreg bogrács, van lapos fenekű meg kerek, akaszthatjuk rúdra, háromlábra, kampóra, – olyan rotyogós gulyások, halászlevek főnek benne, míg elszórakoztatjuk egymást, vagy végigkapirgáljuk a kertet egy gereblyével, hogy „a király bácsi is megnyalja mind a tíz ujját utána!” Szerényebb eszközök ugyanolyan jól megteszik: tárcsán sütjük az őzlábgombát, túróval töltött csiperkét, flekkent. Én még a négybevágott krumplit is bedobom a közepébe. Szenzációs. Aztán a sok új masinéria, ilyen-olyan grillezők: kerekek, négyszögűek, fedettek, fedetlenek, kerekesek, csak meg nem szólalnak, mit-hogyan rendezz el rajtuk! És kiderül, bármelyik jó a szabadtüzes sütéshez. Ilyenkor megengedőbb, nyitottabb, barátságosabb mindenki, figyeljük csak meg, jobban megy az összedolgozás a cél érdekében, pattognak a viccek, jópofa mondások, élénkebbek a gyerekek, az egész kert vagy erdőszéle, patakpart és sátortábor, minden és mindenki arra vár, hogy végre elkészüljön a finom fogás. Ám bármennyire is szabadak vagyunk, ne feledkezzünk meg a tűzről, csak úgy rakjuk meg, ahogy szabad, ahol szabad, ezt nagyon be kell tartanunk, és megtanítanunk a gyerekeknek. A grillező eszközöket pedig nagyon szépen, rendben kell eltenni, ápolni, hogy valóban bármikor előhúzhassuk, ha sütni támad kedvünk. No jó, a mogyoróvesszőket nem muszáj, azt vághatunk következő alkalommal frisset, ruganyosat, ha kószálni lesz újra kedvünk!
Vypredané
2,14 € 2,25 €

Chutná jídla z masa


Kdysi dávno, ješte v prehistorických časech, jednomu z našich předků - možná měl skřehnuté prsty po úspěšném lovu - spadl do ohně kousek masa a svojí neobvyklou, dráždivou vůní přivábil všechny z okolí. Maso bylo trochu spálené, trochu tvrdé, bez chuti, ale přesto něco nové, něco jiné! Potom někdo přišel na to, že lépe chutná, když se napeče v ohni, ale nad ním, napíchnuté na rožeň a dva vidlicovité klacky se hodí i na obracování rožně...
Vypredané
4,28 € 4,50 €

155 grillétel


Grillezéskor általában az egyszerű, az esetleges pácoláson kívül hosszas előkészítést nem igénylő ételeket készítünk. Az ételeknek úgyis a faszénparázson sütés adja meg a különleges aromájukat. A sikeres grillpartihoz azonban elengedhetetlen a felkészülés, a hely kiválasztásától a menü összeállításáig, a gondos tervezésen túl szükség van megfelelő eszközökre, tüzelőanyagra, hozzávalókra, italokra és még sok minden másra - könyvünk ehhez is segítséget nyújt.
Vypredané
2,14 € 2,25 €

Sviatočné recepty na pečené mäso


Pečené mäso je čosi mimoriadne. Keď ho dávame do rúry, je to akoby signál na príjemné posedenie celej rodiny a najlepších priateľov okolo dobrého jedla. V Sviatočných receptoch na pečené mäso sme vzali všetky druhy mäsa vhodného na pečenie, pridali zopár jednoduchých príchutí, upiekli ho na niekoľko rôznych spôsobov a spojili s tradičnými prílohami - výsledok je lahodný.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Špeciality na grile


Špeciality na grile - to je aj vôňa dreveného uhlia, príjemná atmosféra v záhrade v spoločnosti priateľov... Dobrú chuť!
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Ľahko, rýchlo a bez mäsa


Ak ste sa nazdávali, že nemôžete mať potešenie z bezmäsitej kuchyne, poďte sa pustiť do našich ľahkých, rýchlych a bezmäsitých jedál. Všetky chutné a výživné jedlá pripravíte do 30 minút. Oceníte ich najmä v dnešných uponáhľaných časoch, keď stres treba vyvážiť aspoň zdravou stravou.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Kuře


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy z kuřecího masa.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Barbecue-rychle a chutně


Všechny recepty byly předem pečlivě vyzkoušeny.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Hamburgry a pokrmy z mletého masa - rychle & chutně


Rychlé, snadné, vynikající pokrmy z mletého masa. Postup popsaný krok za krokem a reálné doby přípravy. Příprava nevyžaduje žádné zvláštní kuchyňské potřeby. Všechny recepty pečlivě vyzkoušeny.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Bifteky a jiné speciality z hovězího masa


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy z hovězího masa.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Steaky a jiné speciality z vepřového masa


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy z vepřového masa.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Drůbeží speciality


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné drůbeží speciality.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Receptek a nagyitól 61. - Grillezett falatok


A Grillezett falatok című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Japán szárnyasnyárs, Citromos harcsafalatok, Brassói aprópecsenye nyárson - Grillezet falat receptek várnak a különleges ízek kedvelőire!
Vypredané
1,02 € 1,07 €

V kategórii literatúry grilovanie, wok nájdete knihy a publikácie, ktoré sa zameriavajú na umenie grilovania a varenia vo woku. Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, techniky a rozmanité recepty, ktoré vás prenesú do sveta vonkajšieho varenia a exotických chutí.

V literatúre o grilovaní a príprave jedál na woku nájdete rady na výber správneho grilu a woku, tipy na marinovanie, dochutenie a správnu prípravu jedál. Zistíte, ako správne grilovať mäso, ryby, zeleninu a ďalšie ingrediencie. Tiež objavíte techniky a triky pre varenie vo woku, ako správne miešať, ovládať teplotu a dosiahnuť autentické ázijské chute.

Naše knihy o grilovaní a woku prinášajú recepty pre všetkých - od začiatočníkov, ktorí sa tešia na prvotné kroky na grile a vo woku, po skúsených kuchárov, ktorí hľadajú nové výzvy a chuťové kombinácie. Získate nápady na grilovacie menu, originálne recepty na marinády, omáčky a zaujímavé pokrmy.