! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Grilovanie, Wok strana 10 z 13

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Rybí receptář Miloše Štěpničky


Autor známý z televizního Receptáře přináší vyčerpávající rady, jak v kuchyni zpracovat sladkovodní a mořské ryby a nabízí zajímavé recepty na přípravu ryb a mořských živičichů.
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Speciality na grilu


Návody, jak nejlépe využít různé druhy grilů. Marinády, příprava všech druhů masa a zeleniny. Zajímavé omáčky ke grilovanému masu. Grilované deserty. Pomazánky - více než 300 výhodných a levných receptů.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Myslivecké guláše


Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny.
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Grilování aneb světová barbecue kuchařka


V kuchařce českého autora žijícího v Americe najdete praktické rady a především mnoho receptů na přípravu masa na roštu i na rožni, na suché kořenící směsi k nakládání masa, na marinády, omáčky, vhodné přílohy, saláty a dezerty.
Vypredané
5,59 € 5,88 €

Grilování, rožnění a uzení


Bezvadný průvodce pro přípravu gastronomického zážitku počínaje vhodným oblečením, prostíráním a konče nápojem na rozloučenou, příručka plná vynikajících receptů, které vám zpříjemní krásné chvíle s přáteli. Na rozdíl od jiných kuchařek tu však naleznete nejen spoustu návodů na přípravu šťavnatých steaků, kotlet, špízů, kuřátek na rožni, grilovaného rybího či mletého masa, ale i tipy na vhodné doprovodné dobroty, jako dipy, saláty, přílohy, ovoce, dezerty, moučníky. Nechybí ani nápoje hodící se právě pro takovou příležitost.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Recepty z hovězího masa


Bohatý výběr jídel připravený z oblíbeného a všestranně použitelného hovězího masa. Obsahuje výborné nápady, které určitě stojí za to vyzkoušet, a možná zde najdete i zcela nová jídla, které dosud nemáte ve svém kuchařském repertoáru.
Vypredané
2,91 € 3,06 €

Recepty z vepřového masa


Polévky, kotlety, krkovička, řízky, plec, mleté maso, zabíjačkové hody, guláše, bůček a jiné...
Vypredané
2,91 € 3,06 €

Grilujeme doma i v prírode


Základné pravidlá grilovania, recepty vhodné na slávnostné príležitosti, úprava pokrmov, klasické steaky, rebierka, ryby, hydina, mleté mäso, toasty, fondue, ovocie a zelenina, zemiaky, dipy a rôzne omáčky a k tomu ovocné miešané nápoje a chladené nápoje na dobrú náladu.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Sütés-főzés szabadtűzön


A szabadban főzés és sütés inkább szól a kikapcsolódásról, mint magáról a táplálkozásról. Ilyenkor minden leleményes ötletet be lehet dobni a közösbe, nem félünk, hogy úszni fog a konyha, valóban „szabadabbnak” érezzük magunkat attól, hogy odakinn főzőcskézünk. Általában nem egyedül állunk neki e kellemes műveletnek, hanem társasággal, családdal, barátokkal, tehát alkalomszámba megy, és mint ilyen, kiemel a hétköznapokból. Van, aki csak úgy ébred szombat reggel, hogy ma túl szép az idő a bennüléshez, és azonnal elfut pár mogyorófavesszőt vágni egy kis szalonnázáshoz; más megtervezi előre, bevásárol, szeletel, pácol, akár napokig is. Majd a grillezni valóhoz frissen kirántja a zöldhagymát, salátát a földből, az illatoknak senki nem fog tudni ellenállni. No meg ott a jó öreg bogrács, van lapos fenekű meg kerek, akaszthatjuk rúdra, háromlábra, kampóra, – olyan rotyogós gulyások, halászlevek főnek benne, míg elszórakoztatjuk egymást, vagy végigkapirgáljuk a kertet egy gereblyével, hogy „a király bácsi is megnyalja mind a tíz ujját utána!” Szerényebb eszközök ugyanolyan jól megteszik: tárcsán sütjük az őzlábgombát, túróval töltött csiperkét, flekkent. Én még a négybevágott krumplit is bedobom a közepébe. Szenzációs. Aztán a sok új masinéria, ilyen-olyan grillezők: kerekek, négyszögűek, fedettek, fedetlenek, kerekesek, csak meg nem szólalnak, mit-hogyan rendezz el rajtuk! És kiderül, bármelyik jó a szabadtüzes sütéshez. Ilyenkor megengedőbb, nyitottabb, barátságosabb mindenki, figyeljük csak meg, jobban megy az összedolgozás a cél érdekében, pattognak a viccek, jópofa mondások, élénkebbek a gyerekek, az egész kert vagy erdőszéle, patakpart és sátortábor, minden és mindenki arra vár, hogy végre elkészüljön a finom fogás. Ám bármennyire is szabadak vagyunk, ne feledkezzünk meg a tűzről, csak úgy rakjuk meg, ahogy szabad, ahol szabad, ezt nagyon be kell tartanunk, és megtanítanunk a gyerekeknek. A grillező eszközöket pedig nagyon szépen, rendben kell eltenni, ápolni, hogy valóban bármikor előhúzhassuk, ha sütni támad kedvünk. No jó, a mogyoróvesszőket nem muszáj, azt vághatunk következő alkalommal frisset, ruganyosat, ha kószálni lesz újra kedvünk!
Vypredané
2,14 € 2,25 €

Chutná jídla z masa


Kdysi dávno, ješte v prehistorických časech, jednomu z našich předků - možná měl skřehnuté prsty po úspěšném lovu - spadl do ohně kousek masa a svojí neobvyklou, dráždivou vůní přivábil všechny z okolí. Maso bylo trochu spálené, trochu tvrdé, bez chuti, ale přesto něco nové, něco jiné! Potom někdo přišel na to, že lépe chutná, když se napeče v ohni, ale nad ním, napíchnuté na rožeň a dva vidlicovité klacky se hodí i na obracování rožně...
Vypredané
4,28 € 4,50 €

155 grillétel


Grillezéskor általában az egyszerű, az esetleges pácoláson kívül hosszas előkészítést nem igénylő ételeket készítünk. Az ételeknek úgyis a faszénparázson sütés adja meg a különleges aromájukat. A sikeres grillpartihoz azonban elengedhetetlen a felkészülés, a hely kiválasztásától a menü összeállításáig, a gondos tervezésen túl szükség van megfelelő eszközökre, tüzelőanyagra, hozzávalókra, italokra és még sok minden másra - könyvünk ehhez is segítséget nyújt.
Vypredané
2,14 € 2,25 €

Sviatočné recepty na pečené mäso


Pečené mäso je čosi mimoriadne. Keď ho dávame do rúry, je to akoby signál na príjemné posedenie celej rodiny a najlepších priateľov okolo dobrého jedla. V Sviatočných receptoch na pečené mäso sme vzali všetky druhy mäsa vhodného na pečenie, pridali zopár jednoduchých príchutí, upiekli ho na niekoľko rôznych spôsobov a spojili s tradičnými prílohami - výsledok je lahodný.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Špeciality na grile


Špeciality na grile - to je aj vôňa dreveného uhlia, príjemná atmosféra v záhrade v spoločnosti priateľov... Dobrú chuť!
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Ľahko, rýchlo a bez mäsa


Ak ste sa nazdávali, že nemôžete mať potešenie z bezmäsitej kuchyne, poďte sa pustiť do našich ľahkých, rýchlych a bezmäsitých jedál. Všetky chutné a výživné jedlá pripravíte do 30 minút. Oceníte ich najmä v dnešných uponáhľaných časoch, keď stres treba vyvážiť aspoň zdravou stravou.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Kuře


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy z kuřecího masa.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Barbecue-rychle a chutně


Všechny recepty byly předem pečlivě vyzkoušeny.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Hamburgry a pokrmy z mletého masa - rychle & chutně


Rychlé, snadné, vynikající pokrmy z mletého masa. Postup popsaný krok za krokem a reálné doby přípravy. Příprava nevyžaduje žádné zvláštní kuchyňské potřeby. Všechny recepty pečlivě vyzkoušeny.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Bifteky a jiné speciality z hovězího masa


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy z hovězího masa.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Steaky a jiné speciality z vepřového masa


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy z vepřového masa.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

V kategórii literatúry grilovanie, wok nájdete knihy a publikácie, ktoré sa zameriavajú na umenie grilovania a varenia vo woku. Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, techniky a rozmanité recepty, ktoré vás prenesú do sveta vonkajšieho varenia a exotických chutí.

V literatúre o grilovaní a príprave jedál na woku nájdete rady na výber správneho grilu a woku, tipy na marinovanie, dochutenie a správnu prípravu jedál. Zistíte, ako správne grilovať mäso, ryby, zeleninu a ďalšie ingrediencie. Tiež objavíte techniky a triky pre varenie vo woku, ako správne miešať, ovládať teplotu a dosiahnuť autentické ázijské chute.

Naše knihy o grilovaní a woku prinášajú recepty pre všetkých - od začiatočníkov, ktorí sa tešia na prvotné kroky na grile a vo woku, po skúsených kuchárov, ktorí hľadajú nové výzvy a chuťové kombinácie. Získate nápady na grilovacie menu, originálne recepty na marinády, omáčky a zaujímavé pokrmy.