Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Grilovanie, Wok strana 9 z 13

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Dokonalé barbecue


Nič sa nevyrovná dymovej chuti jedla pripraveného na drevnom uhlí. A keď sa chutný pokrm spojí s posedením v prírode s rodinou a priateľmi, život už nemôže byť lepší! Tento jedinečný sprievodca grilovaním prináša všetko, čo potrebujete na dokonalú párty: Klasické recepty na barbecue od hovädzích hamburgerov cez trhanú bravčovinu až po grilovanú kukuricu. Rady, ako očariť hostí celou škálou zaujímavých chutí, napríklad bravčovou panenkou s korením jerk či lepkavými kuracími krídelkami. Návody na prípravu domácich príloh, omáčok, dezertov a nápojov, aby ste svoje barbecue menu doviedli do dokonalosti. Tipy, ako čo najlepšie využiť gril a grilovacie nástroje a pomôcky.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Weber - Steaky


Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými hovädzími steakmi. Pripraviť dnes výborný šťavnatý steak dokážete aj vy. Pomôže vám pritom táto kniha, ktorá vám ponúka najmodernejšie poznatky o grilovaní a množstvo skvelých nápadov a receptov nielen pre fanúšikov grilovania, ktorým ide v prvom rade o nefalšovanú chuť mäsa bez množstva prísad, ale aj pre tých, ktorí obľubujú výnimočné chute a radi popustia uzdu vlastnej fantázii. Recepty v tejto knihe si nevyžadujú výnimočné kuchárske schopnosti. Sú jednoduché a nenáročné, určené na večery, keď vám prišiel na chuť dobrý steak. Pozvite si zopár priateľov, namiešajte im drinky a usaďte sa vonku okolo ohňa. Keď vo vzduchu pocítite vôňu dreveného uhlia a opečeného mäsa, pôžitok bude perfektný.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Weber - Burgery


Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak. Táto kniha vám ponúka nápady, ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín, preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Grilujeme s Weberom


Grilovanie je udalosť pre labužníkov pod šírym nebom, oslava pre mladých i starých. Prináša radosť a pôžitok - a to hosťom aj hostiteľom! Kniha Grilujeme s Weberom ponúka originálne recepty pre všetky chute: od predjedál po dezerty, od hamburgerov cez zemiačiky až po pizzu Margherita, od steaku až po celú morku. Okrem toho recepty na marinády, majonézy a prílohové šaláty. Recepty dopĺňajú mnohé tipy a podrobné informácie o správnom zaobchádzaní s grilom a grilovaným pokrmom.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Recepty z diviny a rýb


Jedinečné recepty z diviny a rýb potešia každého labužníka. Lahodná chuť špecialít z jeleňa, diviaka, bažanta či kapra alebo šťuky Vám naznačí...
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Pečeme maso


Vážení gurmáni a příznivci dobrého jídla, vítáme Vás ve světě pochoutek z pečeného masa. Najdete zde dávno zapomenuté recepty našich prababiček i recepty úplně nové. Všechny jsou z 1-1,5 kg masa, u drůbeže, králíka a ryb většinou z celého jednoho kusu. Je proto obtížné určit o kolik porcí se u jednotlivých receptů jedná. Pečená masa se dají velmi dobře ohřát i další den a tak je na Vás, jestli k právě připravené pochoutce zasednete s pozvanými hosty či s celou rozvětvenou rodinou nebo jen v úzkém rodinném kruhu, pak si můžete pochutnání dopřát ještě jednou, pouhým ohřátím zbylého masa. Přejeme Vám pohodové vaření a dobrou chuť.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Zvěřina


Mäso z diviny je charakteristické výraznou chuťou a vôňou. Zverina je cenená pre vysoký obsah bielkovín, vitamínov a niektorých minerálnych látok. Je vyhľadávaná pre ľahkú stráviteľnosť a predovšetkým špecifickú chuť. Chuť mäsa závisí nielen na druhu zveriny a jej kuchynskej úprave. Aby sme mäso z ulovenej zveri neznehodnotili, je potrebné s ním správne zaobchádzať.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Grilování DVD


Máte rádi grilování? Chcete se o něm dozvedět něco víc? Naučit se tradiční i méně tradiční pokrmy na grilu. Na novém titulu Pražského kulinářského institutu "Grilovaní krok za krokem" rozhodně najdete spoustu neotřelé inspirace pro vaše zahradní slav nosti. Na třech DVD najdete 4 a půl hodiny videa s recepty zameřenými pouze na grilování. 7 předních českých kuchařů vám ukáže jak na to. Součástí balení jsou i tistěné brožury se všemi recepty.
Vypredané
8,82 € 9,28 €

Klobásy, salámy, paštiky


Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám přináší 63 osvědčených receptů, které ukazují, co lze doma vyrobit z hovězího, vepřového, jehněčího, kozího, drůbežího masa a ze zvěřiny: Vyzkoušejte salámy, párky, klobásy, jelita, jaternice, uzení, nasolování, plnění do střev nebo konzerv. Kromě toho kniha obsahuje návod, jak připravit šťavnaté uzené maso, šunku, chutné huspeniny a paštiky.
Vypredané
9,40 € 9,89 €

Maso, které šetří kapsu


Vaření, nápoje, dieta
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Plátky masa na 50 způsobů


Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely. Dokladem je více než 50 nových receptů. Není řízek jako řízek. Cordon bleu, plněné jablkové řízky, řízek s kokosem a maďarské maso s paprikou – samé lákavé dobroty z vepřového, telecího, krůtího a kuřecího masa nebo třeba z jehněčího či divočiny. Jsou připojeny i tipy, jak dostat stejně perfektní řízek na talíř i na pánev a recepty na jemné přílohy.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

Grilování doma i na chatě


Grilování vepřového, hovězího a telecího masa, drůbeže, zvěřiny, ryb, králíka, ovoce aj.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Grilujeme


Všichni víme, co je grilování. Tento způsob tepelného opracování potravin, především masa, se k nám dostal z anglického prostředí. A my jsme si ho osvojili a přizpůsobili podle svého gusta, jímž je naše česká kuchyně tak proslulá. Grilujeme rádi a často a všechno možné, nejen maso. Grilujeme venku i doma, sami i s přáteli a pro potěšení, ale především abychom si jaksepatří pochutnali. Jak grilovat a co všechno k tomu potřebujeme, abychom byli všichni spokojení, to se lze dočíst v této příručce. Napsal ji zkušený potravinářský odborník a expert na maso a jeho zpracování a využití MVDr. Ladislav Černý, působící jako ředitel Střední odborné školy potravinářské a služeb v Brně. Nejenže v ní sepsal spoustu praktických rad o grilech, jejich údržbě, zacházení s nimi a o vlastní přípravě pokrmů, ale také – a to především – ji doslova napěchoval množstvím receptů. Originálních i převzatých, ale vlastnoručně odzkoušených a samozřejmě ochutnaných nejen jím samotným. Najdeme zde recepty na přípravu všech druhů masa - vepřového, hovězího, telecího, skopového a jehněčího, drůbežího i zvěřiny, ryb a korýšů, mletého masa i uzenin. Autor doplnil i recepty na grilování zeleniny a ovoce včetně dezertů. A připojil i doporučení, které nápoje se k posezení u grilu hodí a jak je připravit. S pomocí této příručky si můžeme uspořádat skutečné hody a pochutnat si na vlastnoručně připraveném pokrmu a dopřát si příjemnou atmosféru grilovací party.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Masové recepty


Zásady správné výživy, příprava jídel, výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, drůbež, ryby a zvěřina.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Kuře


Edice má moderní a zajímavý design a na celkem 96 stranách přináší velmi zajímavé recepty, které rozhodně stojí za vyzkoušení. Kuchařky jako obvykle uvádějí u jednotlivých lahůdek seznam potřebných surovin, přesný pracovní postup a dobu přípravy. Stačí je jen otevřít a některý z receptů vyzkoušet.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Grilování - nápadité dobroty


Grilujete rádi? V tom případě je tato kniha určena právě vám. Ať již vlastníte jakýkoli typ grilu, na každém lze připravit skvělé pokrmy. A navíc, při grilování jste, pospolu s rodinou či přáteli, je to zábava i společenská událost. Doufáme, že naše recepty vás budou inspirovat a již nyní se těšíte na vynikající steaky T-bone, kuřecí křidélka se sezamovou omáčkou či na pikantní vepřové plátky s polentou nebo na grilovanou dýni na zázvoru. A nyní již připravte gril a dejte se do toho. Přejeme vám dobrou chuť.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Ottova kuchařka Grilování


Ottova kuchařka Grilování vám řekne vše co potřebujete vědět o přípravě pohoštění na grilu pro rodinu i hosty.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Szabadtűzi finomságok


Grillen, Tárcsán, Bográcsban
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Ottova kuchařka Vaříme ve woku


Ottova kuchařka Vaříme na woku nám poradí, jak si vybrat správnou pánev a ostatní náčiní, jak připravit základní omáčky, marinády a přílohy a dalších více než 100 rychlých receptů na jídla z celé Asie.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

V kategórii literatúry grilovanie, wok nájdete knihy a publikácie, ktoré sa zameriavajú na umenie grilovania a varenia vo woku. Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, techniky a rozmanité recepty, ktoré vás prenesú do sveta vonkajšieho varenia a exotických chutí.

V literatúre o grilovaní a príprave jedál na woku nájdete rady na výber správneho grilu a woku, tipy na marinovanie, dochutenie a správnu prípravu jedál. Zistíte, ako správne grilovať mäso, ryby, zeleninu a ďalšie ingrediencie. Tiež objavíte techniky a triky pre varenie vo woku, ako správne miešať, ovládať teplotu a dosiahnuť autentické ázijské chute.

Naše knihy o grilovaní a woku prinášajú recepty pre všetkých - od začiatočníkov, ktorí sa tešia na prvotné kroky na grile a vo woku, po skúsených kuchárov, ktorí hľadajú nové výzvy a chuťové kombinácie. Získate nápady na grilovacie menu, originálne recepty na marinády, omáčky a zaujímavé pokrmy.