! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 160
  • Väzba: neuvedená
  • EAN: 9788081114670
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8111-467-0
  • Dátum vydania: 5. októbra 2017
  • Vydavateľstvo : Noxi
  • Hmotnosť: 0,34 kg
  • 5
"V kvásku sme dostali veľký dar. Množiaca sa energia pomáha nasýtiť telo i dušu, spája ľudí a rodiny po celé generácie. Jeho sila tkvie v schopnosti rozšírovať sa a ďalej rásť. Niekedy sa jeho sila utlmí, aby potom opäť zosilnel. V mnoho sa kvások podobá nám, ľuďom."

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiemi.

Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a naštartujú vase chuťové poháriky.
  • Počet strán: 160
  • Väzba: neuvedená
  • EAN: 9788081114670
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8111-467-0
  • Dátum vydania: 5. októbra 2017
  • Vydavateľstvo : Noxi
  • Hmotnosť: 0,34 kg

"V kvásku sme dostali veľký dar. Množiaca sa energia pomáha nasýtiť telo i dušu, spája ľudí a rodiny po celé generácie. Jeho sila tkvie v schopnosti rozšírovať sa a ďalej rásť. Niekedy sa jeho sila utlmí, aby potom opäť zosilnel. V mnoho sa kvások podobá nám, ľuďom."

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiemi.

Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a naštartujú vase chuťové poháriky.

menej

book

202 252 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (2)

5
Beáta Baksová

Recenzia

  • Beáta Baksová

Výborná kniha začínam podľa nej piecť kvaskový cchlebík

Anita

Recenzia

  • 5 /5
  • Anita

Autorka výborne opisuje spôsob kváskovania, podrobne opisuje druhy múky, recepty sú výborné, od kedy pečiem kváskový chlieb, iný ani nechceme. Manželovi sa zlepšuje kvalita pokožky, s ktorou bojuje už viac rokov. Mne sa zlepšuje trávenie. Knižku odporučujem každému, kto chce niečo dôležité spraviť pre svoje zdravie, aby začal konzumovať živý chlieb. Chuť chleba je neporovnateľná so zakúpeným v obchode. Pani Mančíková má aj webovú stránku Pečenie s láskou, kde sú aj ďalšie informácie, a veľmi rada odpovie aj na prípadné otázky. Dokonca ak má niekto problém so založením kvásku, môžete si od nej zaobstarať super kvalitný sušený kvások, aj bezlepkový aj s návodom ako sa oň starať. Ja pečiem základný chlieb 2 x do týždňa, škvarkové pagáčiky sú výborné a aj recept na závin je fantastický. Podľa pani Mančíkovej pečiem dva mesiace, a kombinujem s chladničkovým kvasením, keďže pracujem na tri zmeny. Prosím, nevzdávajte sa pri prvom neúspechu, verte mi, oplatí sa dať energiu a čas na zdokonaľovanie sa s kváskovým pečením. Vaše zdravie sa vám zato úprimne poďakuje.

Odporúčania