Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Nové objednávky už nestihneme doručiť do Vianoc.
Zoznam predajní
Lenka Mančíková: Kvások
Počet strán: 160
Väzba: neuvedená
EAN: 9788081114670
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-8111-467-0
Dátum vydania: 5. októbra 2017
Vydavateľstvo:  Noxi
Orig. vydavateľstvo: 
Hmotnosť: 0,34 kg

Kvások

Dostupnosť:
Na sklade
Nedoručíme do Vianoc
Naša cena: 14,45 
Bežná cena: 14,90 €
Zľava 3%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

O knihe: "V kvásku sme dostali veľký dar. Množiaca sa energia pomáha nasýtiť telo i dušu, spája ľudí a rodiny po celé generácie. Jeho sila tkvie v schopnosti rozšírovať sa a ďalej rásť. Niekedy sa jeho sila utlmí, aby potom opäť zosilnel. V mnoho sa kvások podobá nám, ľuďom. "

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiemi.

Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a naštartujú vase chuťové poháriky.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie
Anita
Anita
28. februára 2018
Knižka je úžasná

Autorka výborne opisuje spôsob kváskovania, podrobne opisuje druhy múky, recepty sú výborné, od kedy pečiem kváskový chlieb, iný ani nechceme. Manželovi sa zlepšuje kvalita pokožky, s ktorou bojuje už viac rokov. Mne sa zlepšuje trávenie. Knižku odporučujem každému, kto chce niečo dôležité spraviť pre svoje zdravie, aby začal konzumovať živý chlieb. Chuť chleba je neporovnateľná so zakúpeným v obchode. Pani Mančíková má aj webovú stránku Pečenie s láskou, kde sú aj ďalšie informácie, a veľmi rada odpovie aj na prípadné otázky. Dokonca ak má niekto problém so založením kvásku, môžete si od nej zaobstarať super kvalitný sušený kvások, aj bezlepkový aj s návodom ako sa oň starať. Ja pečiem základný chlieb 2 x do týždňa, škvarkové pagáčiky sú výborné a aj recept na závin je fantastický. Podľa pani Mančíkovej pečiem dva mesiace, a kombinujem s chladničkovým kvasením, keďže pracujem na tri zmeny. Prosím, nevzdávajte sa pri prvom neúspechu, verte mi, oplatí sa dať energiu a čas na zdokonaľovanie sa s kváskovým pečením. Vaše zdravie sa vám zato úprimne poďakuje.

Beáta Baksová
Beáta Baksová
20. februára 2018
B

Výborná kniha začínam podľa nej piecť kvaskový cchlebík