Najnovšie - Knihy - Mäso, Ryby strana 4 z 7
Sushi jednoduše a rychle
Kuracie prsia na 78 spôsobov
Nový velký rybí receptář Miloše Štěpničky
Maso (Hovězí / Vepřové / Jehněčí / Drůbeží / Zvěřina)
Ínyenc szárnyasok
Lacná kniha Ínyenc szárnyasok (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Ínyenc szárnyasok (-90%)
dostupné aj ako:
Captain's Dinner
Szárnyas finomságok
Sült húsok és más húsos ételek
Domáca udiareň
Domácí uzení masa na grilu i v udírně
Zvěřinová kuchařka
Füst és láng - Grillezés és szenvedély
Päťdesiat odtieňov kuraťa
Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi
Maso
Mäso - kuchárska kniha
Kategória literatúry mäso, ryby ponúka bohatý výber kníh a publikácií zameraných na recepty, techniky prípravy a inšpiráciu týkajúcu sa jedál z mäsa a rýb. Tieto knihy vám umožnia objaviť rozmanitosť a vynikajúci chuťový zážitok, ktorý tieto živočíšne produkty prinášajú.
V literatúre o mäse a rybách nájdete recepty na rôzne druhy mäsa - od hovädzieho, bravčového a kuracieho mäsa, po exotické druhy a špeciality z rôznych kuchýň sveta. Rovnako tak nájdete aj recepty na rôzne druhy rýb a morských plodov, od sladkovodných druhov po obľúbené morské ryby.
Okrem receptov vám knihy o mase a rybách poskytnú aj tipy na výber kvalitného mäsa a čerstvých rýb, techniky správnej prípravy, marinovania a grilovania. Získate informácie o dochutení, používaní byliniek a korenín, aby ste mohli dosiahnuť vynikajúci výsledok.
S knihami o mäse a rybách budete mať zdroj inšpirácie pre vaše kulinárske dobrodružstvá. Môžete experimentovať s rôznymi druhmi mäsa a rýb, objavovať nové chutové kombinácie a zdokonaliť sa v technikách prípravy.