! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


How to Drink Coffee


The many stimulating and aromatic things you can do with a coffee bean, richly illustrated and sure to perk you up! Discover how to make a perfect cup, from stimulating ristretto to comforting mocha; experiment with spices and spirits and the many varieties of coffee drinks; and learn how to make some delicious recipes using your favourite flavour. Jump-start your brew with this coffee knowledge! You'll discover how to master the bean to make your own dream cup, and the colourful package makes the book a perfect gift for the person in your life who simply can't do anything before their first cup of the day.
U dodávateľa
18,95 € 19,95 €

Kávé


Több mint ötszáz éve nyíltak az első kávéházak Európában. Mára a kávé az egyik legfontosabb élvezeti cikk, de a kávéivás annál jóval több is: hagyomány, kultúra, társasági esemény. A könyv világkörüli útra kalauzolja az olvasót, megismerteti a legfontosabb kávétermelő helyeket Etiópiától Braziliáig, bemutatja a kávé útját a cserjétől a csészéig, és beavat a ma zajló kávéforradalom legfontosabb részleteibe. A gasztronómiához és a borászathoz hasonlóan a kávékultúra is látványosan fejlődik, a modern gépeknek köszönhetően pedig már nemcsak a kávézókban ihatunk tökéletes kávét, hanem saját magunk is elsajátíthatjuk a baristák, vagyis a kávémesterek tudását. A receptek mellett számos gyakorlati tanács, szemléletes illusztráció és fogalommagyarázat is a kezdő otthoni baristák rendelkezésére áll. A szerzőről: Több mint tíz éve foglalkozik újságíróként a kávéval. KávéBár Bazár néven szakmai rendezvényt alapított, amely mára az itthoni kávés világ meghatározó eseménye lett, és az Országos Barista Bajnokságnak is helyet ad. KávéBárBlog néven blogot vezet.
Vypredané
15,16 € 15,96 €

New Art of Coffee


While the popularity of craft cocktails and home bartending have helped people create their own drink-driven memories, the possibilities for coffee have remained rather tame. Much more than a guide to beans or brewing, The New Art of Coffee shares how to create inspiring concoctions and flavor profiles from comforting and rejuvenating to celebratory and adventurous. Nearly fifty recipes paired with beautiful photography will inspire and offer something for every taste and time of day hot, iced, carbonated, post-workout, decaffeinated, alcoholic, and deconstructed. Organized by mood, the recipes range in complexity from a quick quaff to a showstopping slow build, allowing readers to match the drink with the moment. Enjoy a Moonwater with breakfast, a Throw Em A Haymaker after a hard workout, or an Amuse as a happy-hour delight. The Don is the ideal after-dinner companion, and there s nothing quite like powering down with a Windmill Cookie Steamer after a long day.
Vypredané
29,93 € 31,50 €

V kategórii káva, čaj nájdete bohatý výber kníh a publikácií, ktoré vás zavedú do fascinujúceho sveta týchto obľúbených nápojov.

Tieto knihy vám prinášajú informácie o rôznych druhoch kávy a čaju, ich pôvode, pestovaní, spracovaní a pripravení. Naučte sa rozpoznávať jedinečné chute, vône a textúry týchto nápojov a objavte rôznorodé spôsoby prípravy.

Objavujte rôzne druhy kávových zŕn a čajových lístkov z rôznych častí sveta. Dozviete sa o tradíciách a rituáloch súvisiacich s kávou a čajom v rôznych kultúrach.

Naše knihy vám poskytnú tipy a triky na prípravu dokonalej šálky kávy či čaju a naučia vás odborné postupy, ako ich správne degustovať a párovať s rôznymi jedlami.

Nech ste nadšenými milovníkmi kávy, čaju alebo oboch, naša literatúra vám poskytne cenné informácie a inšpiráciu pre vaše zážitky. Prehlbujte svoje znalosti o týchto nápojoch a objavujte nové chute a príjemné rituály spojené s kávou a čajom.