! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Národná kuchyňa - ostatné strana 34 z 41

Genial italienisch


Jamie Oliver ist zurück von seiner kulinarischen Entdeckungsreise durch Italien. Von der Toskana bis Sizilien ist er durchs Land gefahren und hat den Menschen in die Töpfe geguckt. Sein sechstes Kochbuch erzählt vom täglichen guten Essen und von den Menschen, die etwas davon verstehen. Mit Jamie unterwegs in Italien: persönliche Geschichten, stimmungsvolle Bilder und über 120 traditionelle Rezepte aus allen Regionen. Von selbstgemachter Pasta über perfektes Risotto bis zum Zitronen-Sorbet: authentisch – köstlich – genial.
Vypredané
29,93 € 31,51 €

Varenie v priamom prenose


Najzaujímavejšie recepty z populárneho rozhlasového programu relácie Frekvencia 1. Základné princípy receptov: jednoduchosť, prehľadnosť a zlučiteľnosť s našimi tradičnými stravovacími návykmi.
Vypredané
17,25 € 18,16 €

Culinaria Itálie


Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to vzrušující cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, geografických a kulturních souvislostech. Provede nás celou Itálií, nabídne vše, co je pro italskou kuchyni podstatné a co ji činí tak vyhledávanou a inspirativní. Výběr se neomezuje jen na dobře známé pochoutky, jako je pizza, pesto, rizoto, parmezán či gorgonzola, ale je mnohem bohatší a neopomene žádnou z delikates - sýrové placky frico, pískavicové chlebánky a sladké pšeničné bochánky, ovoce z marcipánu jako živé… Kniha poslouží také jako zasvěcený rádce pro výběr potravin a slouží k poznávání jakostních výrobků od napodobenin. Jídlo vždy patřilo k italskému umění žít, italská kuchyně je stejně jako všechny velké a dokonalé věci prostá, avšak nekonečně vynalézavá, poskytující slovy neuchopitelné požitky. Kniha vedle milovníků italské kuchyně jistě nadchne všechny ostatní, kteří dokáží ocenit výborné a kvalitní jídlo.
Vypredané
47,27 € 49,76 €

Nobu West


Nobu Matsuhisa is in a class of his own and his restaurants remain very much the places to eat. In "Nobu West", the first of his books to be written and published originally in English, he collaborates with Mark Edwards, Head Chef at Nobu London to create over 120 Westernised Nobu recipes. Working with seasonal produce in the kitchens of the Nobu restaurants in London, Nobu and Mark have made the unique Nobu repertoire more accessible, simpler and even more delicious. The range of recipes include: Crispy Skin Poussin with Spicy Lemon Garlic, Dover Sole with Spicy Onion Ponzu, Iberian Pork with Soy and Ginger, Mediterranean Shrimp Ceviche, Rice Pizza and Suntory Whiskey Cappuccino. Filled with advice on sourcing and preparing ingredients and essential cooking techniques, the book is immediately more accessible to those less familiar with Japanese food and culture. Enticing photographs of the finished dishes by master Japanese photographer Eiichi Takahashi, as well as numerous step-by-step sequences act as an invaluable guide to the cook and make this one of the most beautiful cookbooks of 2006.
Vypredané
43,23 € 45,50 €

Všetko o čínskej kuchyni


Poznávacia kulinárska cesta najznámejšími druhmi kuchárskeho umenia, starého viac ako 4000 rokov.
Vypredané
18,89 € 19,88 €

Moderná slovenská kuchárka


Každá gazdiná ocení recepty, ktoré využívajú stále dostupné suroviny z domáceho trhu. Moderná slovenská kuchárka prináša niekoľko oprášených tradičných receptov, ktoré zožali úspechy na viacerých svetových výstavách. Nájdete v nej jedlá, ktoré nie sú veľmi náročné ani na čas, ani na peňaženku, pritom však dobre vyzerajú a sú veľmi chutné. Zárukou ich kvality je jeden z našich popredných a vo svete známych kuchárov, pán Jozef Rybár.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Lacná kniha Varenie v priamom prenose (-90%)


Najzaujímavejšie recepty z populárneho rozhlasového programu relácie Frekvencia 1. Základné princípy receptov: jednoduchosť, prehľadnosť a zlučiteľnosť s našimi tradičnými stravovacími návykmi.
Vypredané
1,82 € 18,16 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Varenie v priamom prenose


Najzaujímavejšie recepty z populárneho rozhlasového programu relácie Frekvencia 1. Základné princípy receptov: jednoduchosť, prehľadnosť a zlučiteľnosť s našimi tradičnými stravovacími návykmi.
Vypredané
0,91 € 18,16 €

dostupné aj ako:

2000 najlepších receptov z našej i zahraničnej kuchyne


V knihe nájdete zdravé jedlá z vašej záhrady, pochúťky pre slávnostné príležitosti, špeciality pre labužníkov a to najlepšie z kuchyne starej mamy.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Veľká európska kuchárka


Vybrať z európskych kuchýň typické tradičné i modernéjedlá, recepty vhodné na každodenné varenie i naslávnostné príležitosti, nápady na nové využitie známychsurovín i recepty z menej bežných ingredienciínebolo ľahké. Dobrých a zaujímavých jedál sú tisíce.V knihe nájdete recepty z jednotlivých európskychštátov zoradené v kapitolách: Šaláty a studenákuchyňa, Polievky a omáčky, Mäso, Hydina a domáci králik, Zverina, Ryby a plodymora, Zelenina a huby, Strukoviny a obilniny, Cestoviny, Zemiaky a ryža, Sladké tepléjedlá, Múčniky a Dezerty. Vyberať si môžete z takmer 2000 receptov, ktoré sprevádzajúlákavé farebné fotografie. Kniha nadväzuje na úspešnú Veľkú domácu kuchárku,ktorá vyšla v Slovarte. A tak aj vo Veľkej európskej kuchárke najdte Školu varenia,ktorá vás zoznámi so základmi varenia a pečenia.
Vypredané
18,89 € 19,88 €

Šumavská kuchařka


Autor dlouhá léta pracoval na Šumavě v oblasti gastronomických služeb. Ve své kuchařce nabízí tradiční i nové recepty, které vznikly v kuchyni jeho i jeho přátel, myslivců, lesáků a dalších obyvatel Šumavy.
Vypredané
5,59 € 5,88 €

Lacná kniha Šumavská kuchařka (-70%)


Autor dlouhá léta pracoval na Šumavě v oblasti gastronomických služeb. Ve své kuchařce nabízí tradiční i nové recepty, které vznikly v kuchyni jeho i jeho přátel, myslivců, lesáků a dalších obyvatel Šumavy.
Vypredané
1,76 € 5,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Írska kuchyňa (-70%)


O írskom národe sa hovorí, že je tesne spätý s pôdou. Poľnohospodárske plodiny si tu ľudia dopestujú sami a varia z nich výnimočné pokrmy. Základom írskych jedál sú zemiaky. Pridávajú sa do chleba, cesta a mnohých jedál, ktoré sa konzumujú počas dňa. Hydina, hovädzie a jahňacie mäso sa používajú pri príprave teplých, sýtych pokrmov, ktorými je Írsko preslávené (napríklad írsky hrniec alebo hovädzie mäso, ku ktorému sa podáva pivo). Táto knižočka je cestou, ako preniknúť do tajomstiev írskej kuchyne. Obsahuje recepty na jednoduchú prípravu polievok a hlavných jedál, naučíte sa piecť írsky chlieb a tradičné pečivo a zoznámite sa s množstvom zaujímavých farmárskych pokrmov.
Vypredané
0,69 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Recepty - Tex-mex kuchyně


Kuchyně tex-mex je kulinářským propojením mexické a texaské kuchyně. Jsou to v první řadě pikantní plněné tacos, enchiladas a buritos, kořeněné salsy z čerstvých rajčat a chilli papriček, grilovaná žebírka a pečené ryby a k tomu chlazené drinky. Toto snadné, rozmanité a originální kuchařské umění vychází z indiánských, mexických a evropských vlivů. V této knize se seznámíte nejen s klasickými pokrmy, jako je chilli con carne nebo kukuřičné tortilly, ale i s recepty na přípravu předkrmů, steaků, omáček a příloh, pokrmů ze zeleniny, těstovin, vajec, kukuřice, rýže a brambor a rovněž jídel z nejrůznějších druhů masa včetně ryb a plodů moře. Kromě toho se naučíte připravovat nové dezerty a pečivo a v každé kapitole jsou navíc doporučeny vhodné nápoje. A ještě něco navíc: recepty na barbecue s nápoji a návrhy dekorací. Přes 100 receptů a více než 250 skvělých barevných fotografií zve na kulinářskou cestu po jihozápadě Severní Ameriky.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Čínská kuchyně po česku


Kuchařka pro všechny milovníky čínské kuchyně všech 150 receptů, které jsou pro vás v publikaci připraveny, jsou recepty na pokrmy čínské kuchyně přizpůsobeny našim jazýčkům.
Vypredané
4,86 € 5,12 €

Stredomorská kuchyňa


Táto inšpiratívna kuchárska kniha oživuje vzrušujúce chute Stredomoria. Ponúka očarujúcu zbierku 120 chutných stredomorských jedál a spája staré recepty s novými, v ktorých sa odzrkadľuje intenzita a vitalita stredomorského života. Všetky recepty sú jednoduché a zrozumiteľné. Používajú sa v nich čerstvé suroviny, sú chutné a už na prvý pohľad pôsobivé.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Nové recepty v slovenskej kuchyni


Táto kniha vám ponúka výber vyskúšaných receptov, získaných od ľudí z celého Slovenska. Je výnimočná najmä tým, že sa v nej objavujú prvky tradičnej kuchyne spolu s najnovšími poznatkami o modernom stravovaní a v širokom zábere ponúka recepty pre individuálne potreby celej rodiny – od tradičných receptov až po tie moderné. Veríme, že kniha zaujme všetky generácie.
Vypredané
9,43 € 9,93 €

Asijská kuchyně po česku


Jestliže nepatříte zrovna mezi příznivce domácí české kuchyně, pak je právě pro vás určena tato kuchařka. Najdete v ní přes 300 receptů na speciality i lidová jídla z Indie, Indonésie, Malajsie, Thajska, Vietnamu, Japonska, Číny či Arabských států. Co třeba zkusit někdy k večeři Hovězí terijaki, Saté s arašídovou omáčkou nebo tajemně znějící pokrm Otak-otak?
Vypredané
10,22 € 10,76 €

1000 klasických receptů z celého světa


1000 rozmanitých a lákavých receptů s jednoduchými postupy uvádí původní suroviny z řady zemí. Japonská tempura, italské těstoviny, španělské tortlly a thajská karí představuje jen zlomek z bohatství mnoha exotických pokrmů. Ponořte se do stránek této knihy a zažijte svátek chutí a vůní různých kultur. Nechte se v jediném okamžiku přenést na druhý konec světa! Tato obsáhlá kniha plná nejrůznějších receptů je doplněna řadou barevných fotografií, které ilustrují přípravu pokrmů krok za krokem.
Vypredané
25,19 € 26,52 €

V kategórii literatúry národná kuchyňa - ostatné nájdete široký výber kníh a publikácií, ktoré vám ponúkajú možnosť preskúmať tradičné kulinárske štýly a jedlá z rôznych krajín sveta.

Tieto knihy vás prevedú jedinečným svetom gastronómie, kde sa môžete obohatiť o nové recepty, techniky a zaujímavosti zo všetkých kútov sveta. Naučte sa pripravovať autentické jedlá a objavujte tajomstvá národných kuchýň rôznych kultúr.

Nezáleží na tom, či máte radi exotické chute ázijskej kuchyne, bohatosť príchutí stredomorskej kuchyne alebo tradičné pokrmy z južnej Ameriky, v tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám pomôžu obohatiť váš kulinársky repertoár.