Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Sladká kuchyňa strana 33 z 36

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha 1000 receptov - Pečenie (-70%)


Chcete sa stať majstrom v kuchyni, ktorý dokáže pripraviť tie najlepšie dobroty, akým nikto z vašich blízkych neodolá? V takom prípade určite siahnite po knihe 1000 receptov – Pečenie, ktorá je plná výborných receptov na koláče, torty, pečivo, sušienky, chlieb a slané dobroty. Vstúpte s nami teraz do úžasného sveta pečenia! Sami sa presvedčte, že láska naozaj prechádza cez žalúdok a vy sa jej môžete vďaka tisícke receptom venovať tak často, ako len budete chcieť.
Vypredané
5,25 € 17,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moje skvelé koláčiky (-70%)


Počas roka máme 365 príležitostí spríjemniť si život koláčikom. Táto jedinečná kniha vám ponúka skvelé recepty na sladké a slané dezerty s múkou, bez múky, s ovocím i bez ovocia, pečené i nepečené, ale aj také, ktoré sú vhodné pre maškrtníkov s potravinovou intoleranciou. Sú to koláčiky na každý deň, ich príprava je jednoduchá a rýchla, no nájdete tu aj náročnejšie recepty na slávnostné príležitosti. Niektoré už poznáte z autorkinej fb stránky Moje jedlo. Autorka v nich opäť siahla po alternatívnych a zdravých surovinách, samozrejmosťou je, že všetky sú ľahko dostupné. Tematicky je kniha rozdelená podľa ročných období a ponúka dobroty zo sezónneho ovocia a zeleniny, ale aj také, na ktorých si môžete pochutnať bez ohľadu na ročné obdobie.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lulus - receptár (-70%)


Receptár Lulus je zápisník, do ktorého si môžete zapisovať všetky nápady, rady a dobré recepty zo svojho okolia. Je farebný, nápaditý a prehľadný, aby bol vaším spoľahlivým spoločníkom. Navyše Lulus pre vás pripravila 15 nových receptov, ktoré môžete vyskúšať, kým vezmete pero do ruky a vytvoríte si vlastnú cukrársku knižku. Priestor na vaše recepty je rozvrhnutý tak, aby ste si ich mohli zapísať čo najfunkčnejšie, je tam miesto pre malý nákres aj riadky určené pre postrehy pri pečení. Lucia Gažová je autorka veľmi úspešnej cukrárskej knižky Lulus-cukrárka. Jej cukrárske umenie už presiahlo hranice jej rodného mesta a jej recepty si zamilovalo celé Slovensko. Chutné a esteticky dotiahnuté do najmenších detailov predstavujú nový trend slovenského cukrárstva. Bonusom sú kapitoly Ako ozdobiť tortu? alebo Ako pripraviť candy bar?, ktoré z vás urobia dokonalú pohostinnú gazdinú.
Vypredané
4,17 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pečieme bez múky (-70%)


Bezlepkové pečenie – jednoduché a rýchle Chcete alebo musíte piecť bez lepku a potrebujete inšpiráciu? V tejto knihe nájdete všetko, čo hľadáte: ovocné a krémové torty, detské narodeninové torty s motívmi, koláče na plech, zeleninové koláče, muffiny, pečené lízanky, sladké drobnosti a iné dobroty. S desiatimi základnými receptami na korpusy bez múky môžete vykúzliť akýkoľvek koláč či tortu podľa vlastnej chuti a fantázie. • Veľa prirodzene bezlepkových receptov • Všetky suroviny sú ľahko dostupné • Množstvo informácií o bezlepkovom nakupovaní a pečení
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sladké zdobenie - Rady a nápady (-70%)


Petra Tóthová je jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku. Jej spoluprácu často vyhľadávajú špecializované printové médiá, ktoré sa venujú jedlu a svadbám. Spolupracovala na rôznych projektoch, ako sú reklamné kampane, knihy, učebné texty pre cukrárov a televízne programy. Pravidelne sa zdokonaľuje vo svojich znalostiach absolvovaním zahraničných kurzov. Certifikát PME aj kurz u Peggy Porschenovej ukončila v Londýne a pokračovala kurzom prípravy čokolády v Peru. Posledné kurzy absolvovala v New Yorku a na najlepšej kuchárskej škole na svete v Le Cordon Bleu London. Petrinou srdcovou záležitosťou sú luxusné, ručne modelované kvety z cukru, ktoré vyzerajú ako živé, navyše sú sladké, jedlé a trvácne. Ručná práca zaručuje každému kvietku originalitu a hodnotu. Luxusné kvety sú jedinečnou ozdobou svadobných dezertov a z každej torty vyčarujú umelecké dielo. Petra Tóthová Založila značku Art Cakes a spolu s manželom otvorili vlastnú kaviareň v centre Bratislavy. Pravidelne organizuje cukrárske kurzy pre všetkých priaznivcov cukrárskeho umenia. www.artcakes.sk Photos © 2018 by Dušan Křistek
Vypredané
8,97 € 29,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Guľôčky plné energie (-70%)


Potrebujete si dodať energiu? Chcete podporiť svoj imunitný systém? Alebo hľadáte len niečo ľahké na zahryznutie? Recepty na tieto vegetariánske guľôčky využívajú prísady bohaté na sacharidy s nízkym glykemickým indexom, bez rafinovaného cukru, obsahujú len zdravé tuky – a výborne chutia. Dodajú vám energiu, udržia pod kontrolou hladinu cukru v krvi a ich príprava je taká jednoduchá, že ju zvládnu aj deti. Guľôčky plné energie predstavujú ľahké občerstvenie, ktoré si môžete pripraviť kedykoľvek.
Vypredané
2,07 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt (-70%)


Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy "100 najslávnejších receptov." Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie dobroty z viacerých kútov našej planéty, aj keď treba poznamenať, že v tejto knihe sa autor viac zameral na náš stredoeurópsky jazýček. Nájdete tu najchutnejšie, múčniky, torty, koláče, zákusky, sladké či slané pečivo. Niektoré recepty sú náročnejšie na čas či zručnosť, ale iné postupy zvládne aj začiatočník. Aj v tejto knihe sa dozviete niečo z histórie danej dobroty. Ako a kedy vznikla, ako sa časom menila či upravovala. Kto bol autorom, či po kom bola pomenovaná. Okrem iného sa dozviete, že niektoré recepty vznikli vlastne omylom, že pôvodné mafiny či anglický puding vôbec neboli sladké, že výroba pardubického perníka sa traduje už od 15. storočia a kde pečú chlieb mŕtvych.
Vypredané
4,17 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pečieme s láskou (-70%)


Sladkosti máme všetci radi, niekto menej, niekto viac a niekto ešte viac. Zároveň si však čoraz viac ľudí začína uvedomovať, že nášmu telu neprospievajú ani zvonka, ani zvnútra. Preto vám autori v tejto knihe ponúkajú recepty, ktoré zaručene uspokoja vašu chuť na sladké a zároveň nezaťažujú váš organizmus ako tradičné koláče.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bezlepkové kváskovanie sladké (-70%)


Každý môže žiť zdravšie ako si myslím a nemusí sa preto vzdávať ani sladkých dobrôt.
Vypredané
7,20 € 24,00 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Lacná kniha Moderní česká cukrařina (-70%)


Od vánočky až po nejnovější trendy v cukrařině. Nejlepší cukrářské recepty pohromadě! I cukrářské řemeslo si zaslouží svého kreativního designéra – a Josef Maršálek je jedním z nejlepších. Prestižními cenami ověnčený cukrář pracoval více než sedm let v londýnském kulinárním týmu luxusního domu Harrods, pekl pro britskou královnu, cestoval po světě, sbíral zkušenosti v Americe i v Indii a udával cukrářské trendy celému světu. A teď sepsal na základě svých zkušeností kuchařku dostupnou pro všechny. Najdete v ní 47 jeho nejoblíbenějších receptů zahrnujících českou klasiku i moderní dobroty a můžete se inspirovat osvědčenými cukrářskými triky nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilé. Nechte se zlákat a přijměte pozvání do sladkého světa plného lahodných krémů, křupavých těst, neodolatelných moučníků a sametových polev – do světa, který si ode dneška můžete upéct a připravit sami doma!
Vypredané
4,50 € 14,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čokoláda (-70%)


Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná ,,australská královna čokolády“, provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny, kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu. Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké, středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi, takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě. Čokoládové brownies, sušenky s kokosem či malinami, čokoládové koláče, karamelová nebo čokoládová pěna, čokoládový krém brulee, mléčné čokoládové medové pralinky... To je čokoláda! Svůdná, nádherná, nejlepší!
Vypredané
7,04 € 23,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrnčeková kuchárka (-70%)


Kniha ponúka osvedčené recepty na prípravu sladkých múčnikov na všedné, ale aj na sviatočné dni, recepty na slané koláče i na domáci chlieb. Skúsení autori nahradili váženie surovín meraním pomocou hrnčeka, v niektorých prípadoch použili aj iné miery ako lyžicu, hrsť a pod. Prípravu pečených i nepečených múčnikov tým výrazne urýchlili a zjednodušili, takže si s nimi hravo poradí aj zaneprázdnená gazdinka.
Vypredané
4,20 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čokoláda (-70%)


24. kuchařka Edice Apetit 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné…
Vypredané
6,59 € 21,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sladké pečenie (-70%)


Koláče, prvý z radu kuchárok z Edícia Apetit (vyd. 2010), je prvou knihou, ktorú sme sa rozhodli preložiť pre našich slovenských čitateľa do slovenčiny. Kuchárka ponúka sto preverených receptov na skvelé koláče. Ovocné, čokoládové, orechové, českej, svetové, zdravé ... Od jednoduchých rezov pečených na plechu, po rafinované, svadobné a kysnuté s posýpkou až po cheesecake ... Na svoje si príde naozaj každý! Stovka starostlivo vybraných a redaktorkami Apetit vyskúšaných koláčov je rozdelená do ôsmich kapitol: • Tvarohové koláče • Orechové koláče • Letné ovocné koláče • Jesenné ovocné koláče • Čokoládové koláče • České koláče • Svetové koláče • Zdravé koláče
Vypredané
3,90 € 12,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Múčniky a múčne jedlá (-70%)


Zaručene overené a vyskúšané recepty na sladké i slané dobroty od skúsených autorov. od najjednoduchších a najrých - lejších až po zložitejšie, nie však také, ktoré by nezvládla ktorákoľvek šikovná gazdinka.
Vypredané
4,49 € 14,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sladká kuchařka (-70%)


Sladká kuchařka z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube” od Cupcake Jemmy ukazuje klasické i zcela nové recepty, které dodají šmrnc vašemu pečení. Sladká kuchařka se věnuje nejen základům pečení a všem těm obezličkám, po kterých budou vaše dortíky něco extra, ale samozřejmě i receptům na 50 úžasných cupcakes a dortů. Kuchařka je rozdělena do kapitol podle ročního období. Ne proto, že se v nich používají sezonní suroviny, ale hlavně proto, že vyvolávají jedinečné pocity, které souvisejí s určitým obdobím v roce. Takže ať bude jakákoliv roční doba, budete si moct vybrat nějakou tu rošťáckou laskominku. Nic tady není příliš komplikované, takže nemáte žádnou výmluvu, proč to nezkusit.
Vypredané
3,77 € 12,55 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Úžasné dorty (-50%)


Mich Turnerová Její dorty zdobí stoly Madonny, Pierce Brosnana nebo Davida Beckhama. Jedna z nejlepších profesionálních cukrářek vás uvede do světa pečení a zdobení originálních dortů a moučníků. Naučte se péct máslové, čokoládové nebo ovocné dorty, nadýchané rolády, mramorky, minidortíky. Dozvíte se, jak správně připravit korpus, čím ho naplnit, jak ho ozdobit, jak pracovat s čokoládou, marcipánem, fondánem a nejrůznějšími polevami. Po absolvování této cukrářské školy si troufnete i na svatební třípatrový!
Vypredané
2,33 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt (-50%)


Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy "100 najslávnejších receptov." Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie dobroty z viacerých kútov našej planéty, aj keď treba poznamenať, že v tejto knihe sa autor viac zameral na náš stredoeurópsky jazýček. Nájdete tu najchutnejšie, múčniky, torty, koláče, zákusky, sladké či slané pečivo. Niektoré recepty sú náročnejšie na čas či zručnosť, ale iné postupy zvládne aj začiatočník. Aj v tejto knihe sa dozviete niečo z histórie danej dobroty. Ako a kedy vznikla, ako sa časom menila či upravovala. Kto bol autorom, či po kom bola pomenovaná. Okrem iného sa dozviete, že niektoré recepty vznikli vlastne omylom, že pôvodné mafiny či anglický puding vôbec neboli sladké, že výroba pardubického perníka sa traduje už od 15. storočia a kde pečú chlieb mŕtvych.
Vypredané
6,95 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mrazené maškrty (-50%)


Nanuky už dávno nie sú generačnou záležitosťou a nepodliehajú ani zmenám ročných období – milujeme ich všetci po celý rok. Ich príprava pritom vôbec nie je náročná. Pustite sa do objavovania novej generácie mrazených maškŕt, ktorým nikto neodolá. Chutí, tvarov a farebných variácií je neúrekom a fantázii sa medze nekladú. Dajte na paličku alebo do formičky všetko, čo máte radi. Ingrediencie môžu byť tradičné, ale aj prekvapivé a nezvyčajné. Výsledkom budú ľadové pochúťky plné ovocia, sladké, kyslé, smotanové alebo pikantné, ochutené alkoholom či úplne uletené. Jednoducho božské a cool. Kreatívnymi nanukmi vo vás vyvoláme nové chúťky – vyskúšať ich už musíte sami! Urobte si v mrazničke dostatok miesta – prichádzajú nanuky novej generácie!
Vypredané
6,95 € 13,90 €

dostupné aj ako:


Kuchárske knihy v kategórii sladká kuchyňas sa venujú receptom, technikám a histórii prípravy dezertov, koláčov, zákuskov a ďalších sladkých jedál. Tieto knihy sú určené pre kuchárov, pekárov, cukrárov, nadšencov pečenia a všetkých, ktorí majú záujem o vytváranie lahodných sladkostí.

V knihách zameraných na sladkú kuchyňu nájdete rôzne typy receptov a postupov, ktoré vám umožnia pripraviť rôzne dezerty. Od jednoduchých a rýchlych receptov pre začiatočníkov až po zložitejšie a zdobené koláče pre skúsených cukrárov. Tieto knihy často obsahujú nápady na originálne kombinácie prísad, techniky zdobenia a tipy na skladovanie a servírovanie sladkých jedál.

V literatúre o sladkej kuchyni sa tiež často nachádzajú informácie o histórii jednotlivých receptov a tradíciách spojených s rôznymi dezertmi z rôznych krajín. Okrem toho sa môžete dozvedieť o rôznych surovinách používaných v sladkej kuchyni a ich vplyve na chuť a textúru jedál.