Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Sladká kuchyňa strana 33 z 36
Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.
Lacná kniha 1000 receptov - Pečenie (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Moje skvelé koláčiky (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Lulus - receptár (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Pečieme bez múky (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Sladké zdobenie - Rady a nápady (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Guľôčky plné energie (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Pečieme s láskou (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Bezlepkové kváskovanie sladké (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Moderní česká cukrařina (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Čokoláda (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Hrnčeková kuchárka (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Čokoláda (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Sladké pečenie (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Múčniky a múčne jedlá (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Sladká kuchařka (-70%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Úžasné dorty (-50%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt (-50%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Mrazené maškrty (-50%)
dostupné aj ako:
Kuchárske knihy v kategórii sladká kuchyňas sa venujú receptom, technikám a histórii prípravy dezertov, koláčov, zákuskov a ďalších sladkých jedál. Tieto knihy sú určené pre kuchárov, pekárov, cukrárov, nadšencov pečenia a všetkých, ktorí majú záujem o vytváranie lahodných sladkostí.
V knihách zameraných na sladkú kuchyňu nájdete rôzne typy receptov a postupov, ktoré vám umožnia pripraviť rôzne dezerty. Od jednoduchých a rýchlych receptov pre začiatočníkov až po zložitejšie a zdobené koláče pre skúsených cukrárov. Tieto knihy často obsahujú nápady na originálne kombinácie prísad, techniky zdobenia a tipy na skladovanie a servírovanie sladkých jedál.
V literatúre o sladkej kuchyni sa tiež často nachádzajú informácie o histórii jednotlivých receptov a tradíciách spojených s rôznymi dezertmi z rôznych krajín. Okrem toho sa môžete dozvedieť o rôznych surovinách používaných v sladkej kuchyni a ich vplyve na chuť a textúru jedál.