Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Sladká kuchyňa strana 34 z 36
Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.
Lacná kniha Sladké zdobenie - Rady a nápady (-25%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Famózní! 3: Od babičky (-25%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Sviatočné pečenie (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Bleskovky v kuchyni - Múčniky (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Dezert nie je hriech (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Álom sütikivitelben (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Magické bábovky (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Creme brulée & panna cotta (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Múčniky a múčne jedlá (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Hrnčeková kuchárka (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Édes ajándékok (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Álom sütikivitelben (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha BezCukráreň (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Zelené koláčiky (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Cupcaky a koláčiky (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Koláč mojej mamy (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Sladký design Pečení a zdobení s Hankou Rawlings (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Holky, jezte zase vdolky (-90%)
dostupné aj ako:
Lacná kniha Sacher szakácskönyv. Osztrák konyhaművészet (-90%)
dostupné aj ako:
Kuchárske knihy v kategórii sladká kuchyňas sa venujú receptom, technikám a histórii prípravy dezertov, koláčov, zákuskov a ďalších sladkých jedál. Tieto knihy sú určené pre kuchárov, pekárov, cukrárov, nadšencov pečenia a všetkých, ktorí majú záujem o vytváranie lahodných sladkostí.
V knihách zameraných na sladkú kuchyňu nájdete rôzne typy receptov a postupov, ktoré vám umožnia pripraviť rôzne dezerty. Od jednoduchých a rýchlych receptov pre začiatočníkov až po zložitejšie a zdobené koláče pre skúsených cukrárov. Tieto knihy často obsahujú nápady na originálne kombinácie prísad, techniky zdobenia a tipy na skladovanie a servírovanie sladkých jedál.
V literatúre o sladkej kuchyni sa tiež často nachádzajú informácie o histórii jednotlivých receptov a tradíciách spojených s rôznymi dezertmi z rôznych krajín. Okrem toho sa môžete dozvedieť o rôznych surovinách používaných v sladkej kuchyni a ich vplyve na chuť a textúru jedál.