! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Recepty so štipkou hereckého korenia


Herečka Zdena Studenková patrí k neveľkej skupine slovenských žien, ktoré sa dokázali presadiť talentom, húževnatosťou, ale i dokonalým zjavom. Má odvahu žiť svoj život naplno a podľa svojich predstáv. Na divadelných doskách špičková herečka, na televíznej obrazovke vtipná a inteligentná účinkujúca, v bežnom živote ozajstná dáma. Len ľudia z jej okruhu však vedia, že je aj vynikajúca kuchárka. Zostavuje vlastné recepty, vylepšuje a dotvára tie najznámejšie pokrmy, vymýšľa nové chuťové variácie, vlastné koreniny. Pokrmy z kuchyne Zdeny Studenkovej nie sú priveľmi nákladné a ich príprava si nevyžaduje – až na niekoľko výnimiek -, veľa času. A ani nemôže, pretože Zdena Studenková bežne varieva aj pre dvadsať hostí. No a aby sa gazdinky pri varení a pečení aj dobre zabavili, korení herečka svoje recepty vtipnými historkami z divadelného zákulisia.
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Magická kapustová polievka


Vždy sýta, dobre naladená a plná energie – taká je diéta s kapustovou polievkou. Jednoduchá a praktická: dá sa robiť vždy a všade. Je ideálna pre všetkých, ktorí majú málo času, musia podať stopercentný výkon a nezvládajú hlad. Zoštíhľujúca, s geniálnym účinkom spaľovania tukov: rozprúdenie látkovej premeny, málo tuku, veľa bielkovín a – trochu pohybu Odporúčajú ju aj lekári: prečisťuje, detoxikuje, zbavuje nadbytočných kilogramov a dodáva množstvo životne dôležitých látok. V cieľovej rovinke čaká vysnívaná postava: s intervalou diétou zmiznú aj posledné tukové vankúšiky. A pomocou 77 magických tipov si udržíte novú ľahkosť bytia.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Světový atlas vína


Kniha, bez ktorej sa milovník vína nezaobíde, ak si chce skutočne vychutnať tento ušľachtilý mok a doceniť jeho pôvab. Čitateľa najprv zasvätene, pútavo a nanajvýš prehľadne uvádza do osobitého sveta vína, jeho dotvárania a kultivovania a potom takmer na 300 kach vlastného atlasu predstavuje svetové vinárske oblasti a ich plody - od vinárskych velmocí typu Francúzsko až po vyslovene menšinové vína. Všetky sú však hodné pozornosti znalca.
Vypredané
53,30 € 56,10 €

Pečieme s pôžitkom


Veľká kuchárska kniha pre všetkých tých, ktorí chcú vyčariť jednoduché lákavé a chutné pohostenie...
Vypredané
12,58 € 13,24 €

101-Varíme cestoviny 3.vydanie


Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok - Potrebné informácie v kocke - Odborné rady krok za krokom, za rozumnú cenu Základné znalosti, ako variť cestoviny zhrnuté v 101 jednoduchých radách. Stručné odpovede na všetky otázky
Vypredané
3,44 € 3,62 €

101-Varíme v mikrovlnke - 2.vyd.


V tejto praktickej príručke z radu „101 praktických rád“ sa milí čitatelia dozviete základné informácie o mikrovlnkách a ich použití v domácnosti pri príprave jedál...
Vypredané
2,49 € 2,62 €

Domáce recepty proti rôznym chorobám


Možno povedať, že sme sa ocitli v dobe, keď sa opäť vo väčšom meradle vraciame ku tradičnej medicíne a potvrdzujeme tak prospešnosť a šetrnosť prírodných liečiv. Tieto majú častokrát menej nepriaznivých vedľajších účinkov ako súčasné lieky. V predkladanej publikácii nájde čitateľ prírodnú domácu lekárničku pre celú rodinu s receptami starej mamy – proti bolestiam hrdla, krvácaniu z nosa, páleniu záhy, lýtkovým kŕčom, lámaniu nechtov a mnoho iných, rokmi overených a účinných prostriedkov proti našim chorobám a boľačkám.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Cestoviny


- 50 nových lákavých kreácií · návody na prípravu · špagety & spol. – lákavá mnohorakosť · pikantné cestovinové šaláty...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Praktická hrnčeková kuchárka


Odmeriavanie hmotnosti jednotlivých surovín na hrnčeky, lyžice alebo lyžičky nám uľahčí prácu a skráti čas potrebný na prípravu zákuskov, koláčov a múčnikov.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Denník študentky Vysokej školy chudnutia


Populárna motivačná trénerka a expertka v oblasti chudnutia Edita Sipeky opäť uľahčí bojovníčkam s nadváhou chudnutie...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Lacná kniha Pečieme s pôžitkom (-90%)


Veľká kuchárska kniha pre všetkých tých, ktorí chcú vyčariť jednoduché lákavé a chutné pohostenie...
Vypredané
1,32 € 13,24 €

dostupné aj ako:

Zelí na 140 způsobů


Přísně vzato je jen jeden druh knih, který zvětšuje štěstí na zemi: Kuchařské knihy. Tato kniha obsahuje 140 receptů se zelím.
Vypredané
4,86 € 5,12 €

Čínská kuchyně po česku


Kuchařka pro všechny milovníky čínské kuchyně všech 150 receptů, které jsou pro vás v publikaci připraveny, jsou recepty na pokrmy čínské kuchyně přizpůsobeny našim jazýčkům.
Vypredané
4,86 € 5,12 €

Zeleninové jedlá a šaláty


Neodmysliteľnou súčasťou zdravej výživy je zelenina, ktorá obsahuje množstvo vitamínov...
Vypredané
3,37 € 3,55 €

Nátierky - kniha dobrých receptov MV


V knihe objavíte fantastický svet všedných, ale aj exotických nátierok, ktoré vás privedú k novým pôžitkom z jedla...
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Myslivecké pochoutky od Huberta


Pokud patříte mezi ty, kteří si rádi pochutnají na mysliveckých pochoutkách a zároveň jste zručnými kuchaři, pak je tato kniha se 150 recepty na myslivecké speciality to pravé. V případě, že jste kuchaři začátečníci vám pomůžou podrobné návody, které jsou uvedeny u každého receptu.
Vypredané
6,20 € 6,53 €

Fitness kuchařka speciál


Naučte se užitečným kuchařským trikům, osvojte si pravidla fitness kuchyně a získejte zkušenosti s nápaditými nákupy, šetrným skladováním potravin a hygienickými zásadami. Nabízí se vám více než stovka vtipných fitness receptů, s jejichž pomocí sestavíte jídelníčky jakoby ušité na míru.
Vypredané
6,20 € 6,53 €

Recepty pro hezké chvíle


Uvědomujeme si, že příprava jídla je doménou především něžnější poloviny národa, ale to nemusí platit absolutně, neboť co by zamilovaný muž neudělal pro ženu svých snů. Také proto jsem připravili tuto neobvyklou kuchařku. Naše recepty nejsou ovšem určeny jen zamilovaným, ale přinesou inspiraci všem, kteří rádi vaři s fantazií.
Vypredané
3,57 € 3,76 €

dostupné aj ako:

Cukrářské dobroty


Možná že jste si všimli, že vzdor tomu, jak málo času máme, vzdor tomu, že cukrárny doslova hýří paletou moučníků, je mezi námi mnoho jedinců, kteří neváhají opásat se zástěrou a pustit se sami do něčeho, o čem mají leckdy pouze nejasnou představu. Snad právě ten pocit napětí a nejistota dobrodruha dodávají vlastnoručním dortům, řezům, věnečkům a jiným dobrotám tu správnou chuť. Pocit, že nejsme jen pasivními konzumenty, ale vytváříme něco sami. Jindy nás žene touha potěšit a překvapit někoho blízkého, dokázat, že jsme pro něj schopni nebo schopny něco příjemného udělat.
Vypredané
4,51 € 4,75 €

Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.