! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 454 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha 1000 receptov - Pečenie (-70%)


Chcete sa stať majstrom v kuchyni, ktorý dokáže pripraviť tie najlepšie dobroty, akým nikto z vašich blízkych neodolá? V takom prípade určite siahnite po knihe 1000 receptov – Pečenie, ktorá je plná výborných receptov na koláče, torty, pečivo, sušienky, chlieb a slané dobroty. Vstúpte s nami teraz do úžasného sveta pečenia! Sami sa presvedčte, že láska naozaj prechádza cez žalúdok a vy sa jej môžete vďaka tisícke receptom venovať tak často, ako len budete chcieť.
Vypredané
5,25 € 17,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lulus - receptár (-70%)


Receptár Lulus je zápisník, do ktorého si môžete zapisovať všetky nápady, rady a dobré recepty zo svojho okolia. Je farebný, nápaditý a prehľadný, aby bol vaším spoľahlivým spoločníkom. Navyše Lulus pre vás pripravila 15 nových receptov, ktoré môžete vyskúšať, kým vezmete pero do ruky a vytvoríte si vlastnú cukrársku knižku. Priestor na vaše recepty je rozvrhnutý tak, aby ste si ich mohli zapísať čo najfunkčnejšie, je tam miesto pre malý nákres aj riadky určené pre postrehy pri pečení. Lucia Gažová je autorka veľmi úspešnej cukrárskej knižky Lulus-cukrárka. Jej cukrárske umenie už presiahlo hranice jej rodného mesta a jej recepty si zamilovalo celé Slovensko. Chutné a esteticky dotiahnuté do najmenších detailov predstavujú nový trend slovenského cukrárstva. Bonusom sú kapitoly Ako ozdobiť tortu? alebo Ako pripraviť candy bar?, ktoré z vás urobia dokonalú pohostinnú gazdinú.
Vypredané
4,17 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nátierky a šaláty (-70%)


Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa času a výsledok je vždy vynikajúci. Šaláty ako prílohu k hlavným jedlám alebo ako hlavné jedlo pripravujeme najmä z čerstvej zeleniny, ale aj zo zemiakov, cestovín či z ryže. Základné suroviny môžeme kombinovať s mäsom, rybami alebo s údeninami a ochutiť dresingmi alebo bylinkovými zálievkami. Zvláštnu skupinu šalátov tvoria osviežujúce ovocné šaláty.
Vypredané
2,67 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pečieme bez múky (-70%)


Bezlepkové pečenie – jednoduché a rýchle Chcete alebo musíte piecť bez lepku a potrebujete inšpiráciu? V tejto knihe nájdete všetko, čo hľadáte: ovocné a krémové torty, detské narodeninové torty s motívmi, koláče na plech, zeleninové koláče, muffiny, pečené lízanky, sladké drobnosti a iné dobroty. S desiatimi základnými receptami na korpusy bez múky môžete vykúzliť akýkoľvek koláč či tortu podľa vlastnej chuti a fantázie. • Veľa prirodzene bezlepkových receptov • Všetky suroviny sú ľahko dostupné • Množstvo informácií o bezlepkovom nakupovaní a pečení
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sladké zdobenie - Rady a nápady (-70%)


Petra Tóthová je jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku. Jej spoluprácu často vyhľadávajú špecializované printové médiá, ktoré sa venujú jedlu a svadbám. Spolupracovala na rôznych projektoch, ako sú reklamné kampane, knihy, učebné texty pre cukrárov a televízne programy. Pravidelne sa zdokonaľuje vo svojich znalostiach absolvovaním zahraničných kurzov. Certifikát PME aj kurz u Peggy Porschenovej ukončila v Londýne a pokračovala kurzom prípravy čokolády v Peru. Posledné kurzy absolvovala v New Yorku a na najlepšej kuchárskej škole na svete v Le Cordon Bleu London. Petrinou srdcovou záležitosťou sú luxusné, ručne modelované kvety z cukru, ktoré vyzerajú ako živé, navyše sú sladké, jedlé a trvácne. Ručná práca zaručuje každému kvietku originalitu a hodnotu. Luxusné kvety sú jedinečnou ozdobou svadobných dezertov a z každej torty vyčarujú umelecké dielo. Petra Tóthová Založila značku Art Cakes a spolu s manželom otvorili vlastnú kaviareň v centre Bratislavy. Pravidelne organizuje cukrárske kurzy pre všetkých priaznivcov cukrárskeho umenia. www.artcakes.sk Photos © 2018 by Dušan Křistek
Vypredané
8,97 € 29,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zdravé desiate nielen pre deti (-70%)


Kniha s chutnými desiatami, ktoré sú také "cool", že ich budú vaše deti radi jesť a nosiť do školy. Keby len deti! Dokonca aj Vy! Zdravé recepty od popredných slovenských a českých odborníčok na zdravú stravu sú vhodné na desiatu do školy, do práce, ale aj so sebou do auta na služobné cesty, či na rodinné výlety. Aj my ako rodičia detí sme dlhé roky riešili, čo dať deťom na desiatu, aby to bolo zdravé, chutné a pritom rýchlo pripravené. Veď stravovať sa zdravo sa dá aj chutne. Ale čo zo zdravej stravy sa dá zobrať so sebou ako desiata? Už nemusíte rozmýšľať, urobili sme to za vás :-) Dlhoročný problém sme vyriešili tak, že sme dali dokopy hlavy odborníčok a vydali túto perfektnú kuchársku knihu. Nájdete v nej recepty slané aj sladké, z ovocia i zo zeleniny. Čo v nej rozhodne nenájdete, to je biely cukor, biela múka a ani žiaden stužený margarín. Recepty sú pekne rozdelené a označené nálepkou vegetarian, vegan, raw... glutenfree, lactose free, egg free... možno pre niekoho sú to cudzie slovíčka, ale pre niekoho iného podstata a nutnosť. Čo je ešte úžasné: okrem receptov sa v knihe dozviete, prečo je fajn danú zdravú potravinu zaradiť do jedálnička, v čom je zdraviu prospešná pre nás všetkých. Takisto je v knižke aj veľa šikovných a praktických rád do kuchyne. No jednoducho: v tejto kuchárskej knižke je všetko, čo správna mama a otec na prípravu zdravých desiat potrebuje vedieť. K zakúpenej knihe ZDRAVÉ DESIATE nielen pre deti získavate ako BONUSY ZADARMO 2 elektronické knihy: SMOOTHIE RECEPTY - Zdravie v každom hlte a ZDRAVÉ TORTY nielen na oslavu. Viac sa dočítate v knihe ZDRAVÉ DESIATE nielen pre deti.
Vypredané
5,97 € 19,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Paleo, cesta ke zdraví (-70%)


Chcete se stravovat zdravě, jíst přirozenou stravu, která vám poskytne všechny důležité živiny, a přitom se v ničem příliš neomezovat? Pak je tu pro vás kuchařka Paleo, cesta ke zdraví, která vám přináší spoustu báječných receptů inspirovaných zásadami paleo stravy. Všechny recepty jsou bez obilovin, lepku, rafinovaného cukru a dalších surovin, které neodpovídají filozofii palea. Nebudete si však připadat, že vás paleo nějak omezuje. Naopak si ho vychutnáte – recepty jsou chuťově bohaté, s rozmanitými přísadami, zábavné a nápadité, takže si paleo životní styl zamilujete. Pobaví vás drobné osobní příběhy autorky a oceníte její realisticky´ přístup – ano, i ona občas „zhřeší“ a dá si něco sladkého nebo trochu mléka a mléčných výrobků. V kuchařce najdete stručný úvod do paleo stravy a filozofie, seznam potravin, které paleu vyhovují a kterým se naopak vyhnout, a jednoduché, ale přesto zajímavé recepty. Kuchařku Paleo, cesta ke zdraví musí mít každý lovec a sběrač dnešní doby! Proč je tahle kuchařka právě pro vás: *Máte rádi dobré jídlo – rádi jíte, rádi vaříte a nad pěknými obrázky jídel se vám sbíhají sliny. *Chcete dobré a chutné jídlo, které bude současně prospívat vašemu zdraví. *Chápete, jak je zdravá strava důležitá pro celkové zdraví a pohodu. *Snažíte se zhubnout nebo musíte dodržovat bezlepkovou dietu. *Zajímáte se o paleo, o kterém všichni mluví. *V paleu se vyznáte, ale hledáte novou inspiraci.
Vypredané
2,10 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kiše a tarty (-70%)


Kiše a tarty sa hodia takmer na každú príležitosť – či už ako drobnosť na zahryznutie k aperitívu, tradičný francúzsky hlavný chod alebo šťavnatý dezert. Sú praktické, rozmanité a nikdy sa nezunujú. Okrem klasiky, za ktorý sa považuje lotrinský slaninový koláč, si v tejto knihe našli miesto aj chutné a kreatívne variácie, napríklad figový kiš s čerstvým syrom a cibuľovou marmeládou alebo lososový kiš s wasabi. Nájdete tu aj sladké a krémové koláče ako šťavnatý dulový tart so zabayone zo šampanského alebo čerešňovo-marcipánový tart. Určite si vyberiete podľa vlastnej chuti.
Vypredané
4,17 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moje skvelé koláčiky (-70%)


Počas roka máme 365 príležitostí spríjemniť si život koláčikom. Táto jedinečná kniha vám ponúka skvelé recepty na sladké a slané dezerty s múkou, bez múky, s ovocím i bez ovocia, pečené i nepečené, ale aj také, ktoré sú vhodné pre maškrtníkov s potravinovou intoleranciou. Sú to koláčiky na každý deň, ich príprava je jednoduchá a rýchla, no nájdete tu aj náročnejšie recepty na slávnostné príležitosti. Niektoré už poznáte z autorkinej fb stránky Moje jedlo. Autorka v nich opäť siahla po alternatívnych a zdravých surovinách, samozrejmosťou je, že všetky sú ľahko dostupné. Tematicky je kniha rozdelená podľa ročných období a ponúka dobroty zo sezónneho ovocia a zeleniny, ale aj také, na ktorých si môžete pochutnať bez ohľadu na ročné obdobie.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mäso - kuchárska kniha (-70%)


Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše 300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho, jahňacieho mäsa a diviny, ale aj dôležité informácie o tom, ako rozpoznať kvalitné mäso, ako ho správne porciovať a dozviete sa v nej aj o vhodných prísadách, ktoré vylepšia jeho chuť. Pomocou tejto knihy sa stanete ozajstným majstrom v príprave a spracovaní mäsa.
Vypredané
7,47 € 24,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec (-70%)


Poctivá domácí kuchyně připravovaná s láskou, aby jídlo bylo požitkem, i když výběr ingrediencí ovlivňuje celiakie, potravinová alergie nebo intolerance. Kniha je zdravou inspirací pro každého, kdo chce skvěle jíst, nepřibírat na váze a mít dobré zažívání. Úryvek z úvodu: Cílem této kuchařské knihy je představit vám chuťově bohatý způsob stravování bez lepku, mléka, vajec, koncipovaný s důrazem na výběr nutričně hodnotných surovin jako jsou bezlepkové alternativy obilovin, mléka a vajec, čerstvé, sezónní ovoce i zelenina, houby, kvalitní maso, bylinky, koření a přírodní ochucující přísady. Domácí příprava pokrmů z čerstvých a kvalitních potravin totiž výrazně zvyšuje jistotu, že to, co jíte, vám neublíží, což platí při stravování s potravinovým omezením (např. z důvodu celiakie nebo potravinové alergie či intolerance) obzvlášť. (...) Vařím s láskou k jídlu, které lidem poskytuje skvělý chuťový zážitek a přiměřeně zasytí, nepůsobí zdravotní obtíže a nepřibírá se po něm snadno na váze. A také proto, že (řečeno s trochou nadsázky slovy G.B.Shawa): "Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu".
Vypredané
4,59 € 15,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tradičné Vianoce takmer bez alergénov (-70%)


Kniha Tradičné Vianoce takmer bez alergénov sa zameriava na varenie s histamínovou intoleranciou, avšak prináša možnosti aj pre širšie spektrum čitateľov, nakoľko v nej nájdete mnoho receptov vhodných aj pri iných intoleranciách či alergiách. Je zameraná na najtradičnejšie slovenské recepty akými sú kapustnica, medovníky, závin, štedrák a pod., ibaže s menšími obmenami aby boli vhodné pre histaminikov ale aj celiatikov, či alergikov na bielkovinu kravského mlieka, orechy, vajcia... Kapustnica bez kyslej kapusty, závin bez kysnutia či medovníky bez lepku, mliečnej bielkoviny a vajca? To všetko sa dá a chutí to často na nerozoznanie od originálu. V knihe nájdete aj rôzne vysvetlivky, náhrady a alternatívy potravín a tak isto aj špeciálnu kapitolu "Recepty mojich priateľov", v ktorej nájdete 12 receptov od známych, slovenských a českých foodblogerov, kuchárov či cukrárov.
Vypredané
4,92 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 8 (-70%)


Tie najlepšie recepty už v ôsmej časti Receptov z časopisu Život.polievky * jedlá z bravčového i hovädzieho mäsa * jedlá z hydiny a rýb * bezmäsité jedlá * koláče a iné sladkosti * šaláty a nátierky * z každého rožka troška
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Babičkine polievky, omáčky, prívarky (-70%)


Polievku vie uvariť aj menej skúsená gazdinka. Uvariť však také polievky, aké varili naše babičky, vie dnes už málokto. Naše babičky vedeli navariť lacno a zároveň veľmi chutne. Inšpirujte sa ich receptami. V tejto knihe nájdete polievky jednoduché, každodenné, ale aj náročnejšie. Mäsové, zeleninové, rybacie, strukovinové, hubové... Vývary, husté, krémové... Jednoducho, každému podľa jeho chuti. A že je tých chutí naozaj neúrekom, uvidíte sami. Naučíte sa aj, ako si pripraviť poctivé domáce rezance, fliačky, halušky či knedličky. Od polievok nie je ďaleko k omáčkam či prívarkom, takže aj milovníci týchto jedál si určite vyberú z množstva receptov. A keďže je dobrá rada nad zlato, pridali sme opäť veľa rád a užitočných tipov.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Síla léčivých polévek (-70%)


Jsou výživné, dají se zařadit do jídelníčku při redukci váhy, rychle je připravíte, jsou levné a přirozeně léčí. Kniha má svou duši, ze které se linou vůně a dobré recepty na 80 léčivých polévek, které do vás doslova vlijí životní sílu. Jsou to životabudiče a tekuté elixíry z rostlin, bylin, zeleniny, masa a ryb, ale i další, v nichž vás autorka provede svou léčivou domácností. Poodhalí při tom i taje zapomenutých návodů pro očistu domova, které kdysi bývaly v rodinách běžné. Prováděly je ženy, když chránily své domovy, a léčily jídlem, dobrým slovem, radou nebo bylinou.
Vypredané
5,76 € 19,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Břicháč Tom a Lucie (-70%)


Je třetím pokračováním úspěšných knih Břicháče Toma. V této knize najdete inspiraci na snadné recepty, jež můžete připravit z dostupných surovin za pár minut. Ve své kuchyni vytvoříte úžasně vypadající jídla, na která se stačí jen podívat a budou se vám sbíhat sliny. Potěšíte nejen sebe, ale pochutná si celá vaše rodina. V knize najdete nejen zdravé recepty od snídaní až po večeře, ale i slavnostní menu, kterým potěšíte své návštěvy. Podle receptů snadno připravíte i vánoční cukroví, které můžete mlsat bez hříchů a nemusíte se bát přibírání ani o Vánocích. Vaříme zdravě a chutně pro celou rodinu, s láskou a nadšením. - zdravěji bez použití bílého cukru - bez pšeničné mouky - z dostupných surovin - s jednoduchou přípravou, kterou zvládne každý Ve své kuchyni za pár minut připravíte: - Zdravou svíčkovou s knedlíčky - Lehkou zeleninovou pizzu - Arašídové mini řízečky - Banánovou zmrzku - Krůtí paštiku - Dýňové rizoto
Vypredané
4,92 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jeruzalém (-70%)


Autori knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrastali v 70. a 80. rokoch minulého storočia v Jeruzaleme, bez toho aby sa poznali. Yotam žil v židovskej štvrti na západe mesta a Sami v jeho arabskej štvrti na východe. Stretli sa v Londýne v roku 1999 a stali sa z nich obchodní partneri vo firme Ottolenghi, ktorá mimo iného prevádzkuje reštaurácie a lahôdky. Ich zážitky z detstva im po čase poslúžili ako inšpirácia pri písaní tejto knihy. Tradičné recepty upravili tak, aby vyhovovali životnému štýlu a chutiam súčasných kuchárov a zákazníkov. Kniha je napísaná ako pocta mestu, kde sa stretáva mnoho kultúr a tiež mnoho kuchýň z rôznych častí sveta. Obsahuje 120 receptov na prípravu zaujímavých pokrmov zo zeleniny, strukovín a z mäsa, ale aj dezertov vybraných autormi podľa ich chutí a zvykov pri varení a tiež spomienok na to, ako sa varilo v ich rodinách. Nesnažia sa podrobne dokumentovať židovskú a arabskú kuchyňu v meste, ide im skôr o zachytenie vlastných skúseností a ich prenesenie do súčasného štýlu varenia.
Vypredané
7,47 € 24,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Očistné polievky (-70%)


Zistite, ako môžu polievky zlepšiť vaše zdravie Stačí mixér – a obyčajné suroviny, ktoré používate každý deň, sa zmenia na jedlo plné živín. Zlepšite si zdravie niektorou z 10 očistných kúr, ktoré vám pomôžu znovu nadobudnúť energiu, schudnúť a ešte oveľa viac. V knihe nájdete viac ako 80 receptov na sezónne polievky vrátane studených polievok, vývarov a silných polievok. Nakúpte si zásoby do kuchyne a naučte sa pripravovať a skladovať jednoduché polievky, ktoré vás zasýtia a zlepšia vám zdravie.
Vypredané
4,17 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Umenie koktailov (-70%)


Každým rokom pribúda mnoho nových barov a takisto barmanov, ktorí vymýšľajú stále nové a nové kombinácie alkoholických i nealkoholických nápojov. Publikácia Umenie koktailov je odrazom všetkýc zmien vo svete barmanstva. Prvýkrát v slovenskom jazyku vychádza úplný súhrn všetkých 54 receptúr miešaných nápojov, ktoré definovala International Bartenders Association. Tie najvýznamnejšie koktaily a longdrinky, ktoré patria k najobľúbenejším na svete, nájdete s podrobným receptom a farebným obrázkom. Obsahuje aj podrobné návody na prácu pri barovom pulte domácom i profesionálnom.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:


Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.