! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 428 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Moučníky a dezerty - rychle & chutně


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné dezerty. Přehled potřebných surovin, podrobné návody k přípravě s pruměrnou dobou vaření, výživná hodnota pokrmu.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Sviatočné recepty na pečené mäso


Pečené mäso je čosi mimoriadne. Keď ho dávame do rúry, je to akoby signál na príjemné posedenie celej rodiny a najlepších priateľov okolo dobrého jedla. V Sviatočných receptoch na pečené mäso sme vzali všetky druhy mäsa vhodného na pečenie, pridali zopár jednoduchých príchutí, upiekli ho na niekoľko rôznych spôsobov a spojili s tradičnými prílohami - výsledok je lahodný.
Vypredané
2,18 € 2,29 €
  • 5 /5

Pochúťky z mletého mäsa


Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej, mexickej, španielskej i v kuchyni Stredného východu. V knižočke sa nachádzajú recepty nielen z časom osvedčeného mletého hovädzieho mäsa, ale aj z jahňacieho, kuracieho, bravčového a teľacieho.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Čínská kuchyňa


Čínska kuchyňa patrí medzi najobľúbenejšie kuchyne sveta. V poslednom čase sa aj u nás objavilo množstvo špeciálnych exotických surovín a prísad, ktoré uľahčujú prípravu širokej palety čínskych jedál. Jedlá v čínskej kuchyni nie sú náročné na prípravu a nie sú ani drahé, čo ich v dnešnom svete posúva na popredné miesto. Vďaka hojnému využívaniu zeleniny a rýchlej príprave, ktorá zachováva výživné látky, je prijateľná aj pre tých, ktorí sa chcú zdravo stravovať. Hoci je príprava čínskych jedál pomerne jednoduchá, pomocou zrozumiteľných návodov v knižke ju zvládnete ešte ľahšie.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Ryža


Táto malá zbierka receptov, ktorých základom je ryža, predstavuje ryžu v novej úlohe - ryža tu totiž nie je súčasťou a doplnkom jedál, ale hviezdou stola. Jestvuje nespočetné množstvo jedál, z ktorých si môžeme vybrať, napríklad dusená ryža s mäsom, rybou alebo zeleninou, rizotá a nákypy alebo exotickejšia paella či dolmady. Názorné fotografie, zrozumiteľné návody a rady varenie určite uľahčia.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Talianska kuchyňa-Zelenina


Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept. Väčšina jedál je ilustrovaná neodolateľnou farebnou fotografiou. Ide len o slané jedlá.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Nízkotučné jedlá


Autorka tejto knižočky tvrdí, že to, akí sme, závisí od množstva tuku, ktorý zjeme. Zbierka jej receptov umožňuje konzumovať chutné nízkotučné jedlá každý deň a ostsť pritom štíhly a zdarvý.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Cestoviny ľahko a rýchlo


Každý sa poteší pariacej sa mise chutných cestovín. Nie každý ich však vie pripraviť ako talianska mamma. Vyberte si spomedzi smotanových omáčok, zdravej grilovanej zeleniny, nespočetného množstva syrov...Cestoviny ľahko a rýchlo prinášajú množstvo nápadov, ako pripraviť skutočné hody z tradične obľúbených surovín.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Omáčky a zálievky


Omáčky sú základom receptára každého dobrého kuchára - táto knižočka ponúka kyslé aj sladké omáčky, rozličné zálievky a celú škálu častí, príkrmov a šalátov spolu s radami na ich použitie. Aj tomu najobyčajnejšiemu jedlu dokážu pridať na chuti i vzhľade.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Chuťovky


Pekne naaranžované chuťovky vyzerajú vždy veľkolepo - hoci ich príprava zväčša zaberie dosťčasu. Pomocou tejto knižočky však zistíte, aké jednoduché je vytvoriť perfektné miniatúrne lahôdky. Môžete využiť mnohé recepty od klasických paštét a nátierok až po chutné košíčky a drobné pečivo - a vaši hostia budú nadšení vašou vynachádzavosťou - avšak len vy budete vedieť, aké to bolo jednoduché.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Obľúbené zemiakové recepty


Recepty jednoduché i zložitejšie od predjedlál až po hlavné jedlá. (200x135, 64 s., FB, MV)
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Talianska kuchyňa-Cestoviny


Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept. Väčšina jedál je ilustrovaná neodolateľnou farebnou fotografiou. Ide len o slané jedlá.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Špeciality na grile


Špeciality na grile - to je aj vôňa dreveného uhlia, príjemná atmosféra v záhrade v spoločnosti priateľov... Dobrú chuť!
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Moderná slovenská kuchárka


Do štyridsať receptov na tému slovenskej kuchyne je predmetom tejto knižky. Náš popredný slovenský šéfkuchár vybral, navaril a opísal jedlá, ktoré sa často objavujú na stoloch v slovenských domácnostiach. Tieto jedlá mali úspech aj na viacerých Svetových výstavách EXPO, kde ich naši kuchári pripravovali. Predslov ku knižke napísal populárny komik Július Satinský.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Kurča ľahko a rýchlo


Vedomie, že po skončení hektického dňa môžeme pripraviť večeru za tridsať minút, pôsobí upokojujúco. Kurča ľahko a rýchlo predstavuje zbierku receptov na ľahkú a jednoduchú prípravu rozmanitých jedál z kuracieho mäsa. Výsledok je zaručený. Všetky jedná vyzerajú a chutia výborne a všetci členovia vašej domácnosti si na nich isto pochutnajú.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Varíme pre deti


Recepty pre malé i väčšie deti, praktické rady až po narodeninové jedlá. (200x135, 64 s., FB, MV)
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Netradičné múčniky


Diabetické, celiatické, nízkokalorické a iné sladkosti pre zdravé maškrtenie. (140X200, str.101,MV,ČB)
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Ľahko, rýchlo a bez mäsa


Ak ste sa nazdávali, že nemôžete mať potešenie z bezmäsitej kuchyne, poďte sa pustiť do našich ľahkých, rýchlych a bezmäsitých jedál. Všetky chutné a výživné jedlá pripravíte do 30 minút. Oceníte ich najmä v dnešných uponáhľaných časoch, keď stres treba vyvážiť aspoň zdravou stravou.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Výborné šaláty


Táto knižočka obsahuje kolekciu klasických šalátov, šaláty upravené na špeciálne príležitosti, výborné šaláty ako hlavné jedlá a čerstvé krehké šaláty, ktoré môžu byť prílohami ku každému chodu. Nájdete tu aj informácie o rôznych druhoch šalátov a návody, ako pripraviť chutné zálievky a omáčky, ktoré nasadia korunu každému šalátu.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.