Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 431 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Netradičné múčniky


Diabetické, celiatické, nízkokalorické a iné sladkosti pre zdravé maškrtenie. (140X200, str.101,MV,ČB)
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Moderná slovenská kuchárka


Do štyridsať receptov na tému slovenskej kuchyne je predmetom tejto knižky. Náš popredný slovenský šéfkuchár vybral, navaril a opísal jedlá, ktoré sa často objavujú na stoloch v slovenských domácnostiach. Tieto jedlá mali úspech aj na viacerých Svetových výstavách EXPO, kde ich naši kuchári pripravovali. Predslov ku knižke napísal populárny komik Július Satinský.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Kurča ľahko a rýchlo


Vedomie, že po skončení hektického dňa môžeme pripraviť večeru za tridsať minút, pôsobí upokojujúco. Kurča ľahko a rýchlo predstavuje zbierku receptov na ľahkú a jednoduchú prípravu rozmanitých jedál z kuracieho mäsa. Výsledok je zaručený. Všetky jedná vyzerajú a chutia výborne a všetci členovia vašej domácnosti si na nich isto pochutnajú.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Varíme pre deti


Recepty pre malé i väčšie deti, praktické rady až po narodeninové jedlá. (200x135, 64 s., FB, MV)
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Špeciality na grile


Špeciality na grile - to je aj vôňa dreveného uhlia, príjemná atmosféra v záhrade v spoločnosti priateľov... Dobrú chuť!
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Ľahko, rýchlo a bez mäsa


Ak ste sa nazdávali, že nemôžete mať potešenie z bezmäsitej kuchyne, poďte sa pustiť do našich ľahkých, rýchlych a bezmäsitých jedál. Všetky chutné a výživné jedlá pripravíte do 30 minút. Oceníte ich najmä v dnešných uponáhľaných časoch, keď stres treba vyvážiť aspoň zdravou stravou.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Výborné šaláty


Táto knižočka obsahuje kolekciu klasických šalátov, šaláty upravené na špeciálne príležitosti, výborné šaláty ako hlavné jedlá a čerstvé krehké šaláty, ktoré môžu byť prílohami ku každému chodu. Nájdete tu aj informácie o rôznych druhoch šalátov a návody, ako pripraviť chutné zálievky a omáčky, ktoré nasadia korunu každému šalátu.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Moderná slovenská kuchárka


Každá gazdiná ocení recepty, ktoré využívajú stále dostupné suroviny z domáceho trhu. Moderná slovenská kuchárka prináša niekoľko oprášených tradičných receptov, ktoré zožali úspechy na viacerých svetových výstavách. Nájdete v nej jedlá, ktoré nie sú veľmi náročné ani na čas, ani na peňaženku, pritom však dobre vyzerajú a sú veľmi chutné. Zárukou ich kvality je jeden z našich popredných a vo svete známych kuchárov, pán Jozef Rybár.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Nápoje od A po Z


Knižka prináša užitočné informácie o rozličných druhoch teplých a studených nápojov (káva, čaj, mlieko, ovocné a zeleninové nápoje, alkoholické nápoje a množstvo tradičných i originálnych receptov a návodov na ich prípravu. Určite si z nich vyberiete ten, na ktorý máte práve chuť a ktorý Vás i Vašich blízkych osvieži, povzbudí alebo príjemne naladí.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Jedlá z pštrosieho mäsa a vajec


V tejto kuchárskej knihe nájdete veľké množstvo rozmanitých receptov na prípravu chutných a zdravých jedál z pštrosieho mäsa a vajec, od jednoduchých až po skutočné gurmánske špeciality. (145X210, str.59, MV,ČB)
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Talianska kuchyňa-Vegetariánska kuchyňa


Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a stupeň zložitosti prípravy (jednoduchá, náročná, stredne náročná), ako aj pre koľko porcií je uvedený recept. Väčšina jedál je ilustrovaná neodolate ľnou farebnou fotografiou. Ide len o slané jedlá.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Talianska kuchyňa - Mäso


Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept. Väčšina jedál je ilustrovaná neodolateľnou farebnou fotografiou. Ide len o slané jedlá.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Jedlá z jedného hrnca


Každá kuchárka ocení, ak pripraví v krátkom čase pokrm, ktorý má dokonalú chuť. Takto jednoducho a rýchlo sa pripravujú jedlá z jedného hrnca - zapekané pokrmy, cestoviny s rôznymi omáčkami, španielske paelly či minútky. V tejto knižočke isto nájdete inšpiráciu, pretože je to zbierka receptov z celého sveta, je to výber tých najlepších postupov na prípravu obľúbených pokrmov z jedného hrnca.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Šaláty


Šaláty sú nielen chutné, ale sú aj zdrojom vitamínov, minerálnych látok, vláknin a iných pre organizmus výživných látok, nevyhnutných na zachovanie zdravia a dobrej nálady.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Jedlá zo strukovín a obilnín


Ďalšia knižka zo série Dobrá kuchyňa s receptami jediel zo strukovín a obilnín. (140X205, str.109, MV,ČB)
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Jedlá z hydiny


Zdravé, chutné, hospodárne...
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Pizze A Zapekacky


V tejto kuchárskej knižočke nájdete množstvo rozllčných receptov na cestá, zapekacie zmesi a omáčky, ktoré obohatia váš repertoár zabehnutých receptov. Nájdete tu i mnohé obľúbené jedlá ako pizza so šunkou a ananásom, tuniakové ponorky či mnohé ďalši e nápadité recepty. Knižočka vás zbaví starostí pri premýšľaní, ako prekvapiť rodinu či hostí pri rôznych príležitostiach.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

S láskou na Vianoce


Je to práve na Vianoce, keď človek tak trochu verí na zázraky, nielen ty či ja, ale celý svet, celé ľudstvo. Hovorí sa, že tento sviatok je práve preto, lebo bez zázrakov sa jednoducho nedá žiť.
Vypredané
2,38 € 2,50 €

Rychlá pánev


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy připravované na pánvi. přehled potřebných surovin podrobné návody k přípravě s průměrnou dobou vaření výživná hodnota každého pokrmu žádné speciální kuchyňské vybavení
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.