! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Indiai konyha


Az indiai konyha kulináris sokszínűségéről és rendkívüli ízgazdagságáról híres. Ebben a remek szakácskönyvben ínycsiklandó főételek, egzotikus köretek és csábító desszertek nagy választékát találjuk. A zöldségektől a halakon, a húsokon és a szárnyasokon keresztül az édességekig minden alkalomhoz megtalálható itt a megfelelő étel. A receptek egyszerűek és könnyen áttekinthetők, friss hozzávalókat tartalmaznak, és az elkészült fogások különleges aromákkal és rendkívüli változatossággal örvendeztetnek meg bennünket. - Több mint 170 ínycsiklandó étel - Praktikus tippek és variációk - Lépésről lépésre követhető útmutatók látványos fényképekkel - Változatos kínálat, számos különlegesség és vegetáriánus étel
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Ízletes sütemények


Készítsünk tökéletes tortákat, süteményeket, kekszeket és kenyérféléket e praktikus szakácskönyv segítségével. A lépésről lépésre kalauzoló fényképek és a világos, tömör utasítások könnyedén vezetnek be a sütés rejtelmeibe, az előkészületektől egészen az utolsó simításokig. Érezzük magunkat jól a konyhában, és rövidesen szemkápráztató és ízletes alkotásokkal lephetjük meg barátainkat és családunkat. A kötetben szereplő 60 egyszerű recept mutatós illusztrációkkal és leírásokkal könnyen érhető és követhető, így még a kevésbé tapasztalt konyhatündérek számára is garantált a siker. A könyv a spirálkötésnek és a kinyitható talpnak köszönhetően könnyedén elhelyezhető akár a konyhapulton is.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Těstoviny


Kniha s efektní obálkou doplněnou stužkou na zavázání, s bohatým fotografickým doprovodem a s postupy, které jsou popsané krok za krokem, vám ukáže, že těstoviny lze kombinovat téměř s čímkoli, od masa přes zeleninu až po ovoce, a že výborně chutnají i s jednoduchými bylinkovými omáčkami. Kuchařka nabízí velký výběr receptů z celého světa - kromě polévek a lehkých pokrmů tu najdete také masité a zeleninové hlavní pokrmy, těstoviny s rybami a plody moře a dokonce dezerty! Chcete vyzkoušet polévku s krevetovými měšci nebo italskou minestrone s omáčkou pesto, fettuccine s ořechovou omáčkou, grilované kuře s nudlemi, lasagne se špenátem a kuřetem nebo s bažantím masem, domácí nudle se zeleninou, medová hnízda či pečené sladké ravioli? Pokud ano, tak kuchařka u vás doma rozhodně nesmí chybět!
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Partiételek


Amikor valóban el akarjuk kápráztatni a vendégeinket, lepjük meg őket saját készítésű finomságokkal. Mi magunk is meg fogunk lepődni, hogy milyen gyorsan és egyszerűen az asztalra varázsolhatjuk azokat a kedvelt mártogatósokat és pástétomokat, ízletes rágcsálnivalókat és remek tésztákat, amelyeket ez a szakácskönyv tartalmaz. A receptek útmutatásai könnyen követhetők, valamennyi ételhez friss hozzávalókat használunk, és az asztalra kerülő fogások nem csupán ízletesek, hanem szemet gyönyörködtetőek is. A teendőket lépésről lépésre bemutató fotóknak köszönhetően még a kezdő háziasszonyok is nyugodtan vállalkozhatnak e nagyszerű partiételek elkészítésére. -Több mint 170 ínycsiklandó recept. -Praktikus tippek és variációk. -Lépésről lépésre követhető útmutatók látványos fényképekkel. -Változatos kínálat, számos különlegesség és vegetáriánus étel.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Gyors és könnyű ételek


Készítsünk ízletes és gyors ételeket e praktikus szakácskönyv segítségével. A lépésről lépésre kalauzoló fényképek és a világos, tömör utasítások könnyedén vezetnek be a főzés rejtelmeibe, az előkészületektől egészen az utolsó simításokig. Érezzük magunkat jól a konyhában, és rövidesen szemkápráztató és ízletes alkotásokkal lephetjük meg barátainkat és családunkat. A kötetben 60 minden ízlésnek és alkalomnak megfelelő fogást találunk. Ezek az ételek fél óránál kevesebb idő alatt elkészíthetők. A mutatós illusztrációkkal büszkélkedő csábító ételek leírásai könnyen érhetők és követhetők, így a kevésbé tapasztalt konyhatündérek számára is garantált a siker. A könyv a spirálkötésnek és a kinyitható talpnak köszönhetően könnyedén elhelyezhető akár a konyhapulton is.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Chřest v kuchyni


Kniha přináší zkušeným i mladým kuchařkám i zahrádkářům základní informace o chřestu, jak botanické, tak návod na zahrádkářské pěstování této zeleniny. Navazují kapitoly s recepty, které dokazují, že chřest má nekonečně mnoho kuchařského využití. Publikace končí informacemi o účincích chřestu na lidské zdraví.
Vypredané
1,13 € 1,19 €

Praktická bezlepková kuchařka


Kniha PRAKTICKÁ BEZLEPKOVÁ KUCHAŘKA by vám měla pomoci v překonávání začátečnických úskalí při přípravě bezlepkové diety, při získávání vhodných surovin a navíc být inspirací pro vlastní tvůrčí přístupy k vaření a pečení bez lepku.
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Pečení


Vůni a chuti čerstvě upečeného pokrmu se nic nevyrovná. Sbírka více než 170 receptů z celého světa na pečené maso a ryby, zapečené těstoviny či zeleninu, moučníky nebo domácí chléb vám určitě přinese inspiraci při každodenním i svátečním pečení. Postupy vysvětlujeme krok za krokem a pro názornost připojujeme také návodové fotografie. Možná vyzkoušíte kuřecí balíček po italsku, neapolské telecí kotlety, polentu s uzenou treskou, pstruha se slaninou, špagety s masovými kuličkami, nákyp ze tří sýrů, lilek plněný těstovinami, chlebové koláčky s česnekem, žemle se sušenými rajčaty, chléb zadělávaný jogurtem, pomerančovou bábovku, muffiny s brusinkami, mandlové dortíky, malinový či ostružinový koláč, zázvorové dukátky, sušenky s kari kořením… A to je jenom pár zajímavých příkladů.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Mňam aneb prima vařečka 1


V prvním svazku nejoblíbenější české kuchařky najdete pět set receptů na chutná jídla ze všech druhů masa, na pokrmy z rýže, brambor, zeleniny i obilovin z pořadu televize Prima Mňam, aneb Prima vařečka. Inspirujte se novými recepty na polévky, omáčky, přílohy, saláty či dezerty. Vařte zdravě a chutně s televizí Prima!
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Lahodná čokoláda


Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka výberom tých najlepších receptov. Labužníci tu nájdu recepty na slávnostné čokoládové zákusky, koláče i jednoduché sušienky, nechýbajú ani neodolateľné čokoládové nápoje studenej i teplej kuchyne. Všetky recepty sú jednoduché, názorne opísané, doplnené farebnými ilustráciami a ingrediencie používané v receptoch majú najlepšiu kvalitu.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Diéta GI


Strava s nízkym glykemickým indexom je prevenciou proti srdcovo-cievnym chorobám, rakovine, cukrovke i proti nadbytočným kilogramom. Táto kniha obsahuje štyri účinné diétne programy: Génius a Vegetarián na zníženie hmotnosti, Galvanizér na posilnenie energie a GI pre život.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Pečieme na Vianoce


V tejto knihe nájdete recepty, ktoré iste využijete aj hocikedy inokedy, nielen na Vianoce. V knihe nájdete nie iba recepty vychýrené v 20. storočí, ale aj staré, overené časom. Podľa podrobných receptov sa každému podarí vyčarovať tie najchutnejšie dobrôtky.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Losos


"Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa. (230X240 str.144 MV FB r.vyd.2004) "
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Kuchárka pre mikrovlnnú rúru


200 vynikajúcich a chutných pokrmov pre každú príležitosť. Podrobné návody ako postupovať krok za krokom a mnoho ďaľších tipov a nápadov.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Kuchařské suroviny a přísady


Kniha Kuchařské surovniny a přísady je jedinečným sprievodcom v labyrinte surovín a prísad používaných na prípravu pokrmov v kuchyni od zeleniny, strukovín, húb cez ovocie, orechy, obilniny, cestoviny až po syry, ryby a mäso, vrátane byliniek, korenia a iných dôležitých prísad a pochutín, ako sú káva a čaj. Dozvieme sa tu odkiaľ suroviny a prísady pochádzajú, ako sa získavajú, akú majú nutričnú hodnotu a ako sa upravujú v rôznych častiach sveta. Nájdeme tu tiež stovky rád a návodov, ako môžeme všetko používať a spracúvať. Prehľadný text doplnený farebnými fotografiami je nielen fascinujúcim čítaním o tom, čo nám naša planéta ponúka na jedenie, ale aj dôležitým súborom informácií. S týmto sprievodcom budeme nakupovať a variť úspešnejšie a stolovanie nám bude novým potešením.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

100 najlepších slovenských vín 2008


Sprievodca najlepšími slovenskými vínami na trhu v roku 2008 od renomovaného degustátora a odborníka Fedora Malíka. Autor predstavuje 40 najlepších slovenských výrobcov vín a udeľuje ocenenia stovke vynikajúcich vín z ročníka 2007. Dozvieme sa, ako hodnotiť víno, s akým jedlom ho kombinovať, ktoré ročníky boli najlepšie a ktoré sa oplatí kupovať. Príručka, bez akej sa v bohatej ponuke vín dá už len ťažko orientovať.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Najlepšie recepty sladkej hrnčekovej kuchyne


Najlepšie recepty sladkej hrnčekovej kuchyne.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Grilování a rožnění


Rychlá a snadná úprava, znamenitá chuť.
Vypredané
4,90 € 5,16 €

Dieta pro snižování cholesterolu


Kardiovaskulární onemocnění - choroby srdce a krevního oběhu - jsou dnes nejčastější příčinou smrti i invalidity ve většině vyspělých zemích.Vedle kouření a vysokého krevního tlaku je vysoká hladina cholesterolu jedním z hlavních rizikových faktorů vzniku aterosklerózy a jejích obávaných kompikací.
Vypredané
4,90 € 5,16 €

Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.