! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Encyklopédie populárno-náučné strana 36 z 41

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Království divoké přírody (-70%)


Velkolepá obrazová publikace je oslavou volně žijících živočichů naší planety. Mimořádné, dech beroucí fotografie zachycují zvířata v jejich přirozeném prostředí v mnohdy překvapivých situacích a svou autentičností zprostředkují setkání doslova „tváří v tvář“. Poznáte zvířata amazonského deštného lesa, Himálaje, Sahary i jižního pólu, v kapitolách věnovaných jednotlivým kontinentům nechybí žádný ze známých biotopů jako Everglades, Pantanal, Galapágy, Východoafrický příkop, Okavango či Velký bariérový útes, Kniha Svět divoké přírody je mimořádnou šancí poznat fascinující svět volně žijících zvířat z větší blízkosti, než jste si kdy dokázali představit.
Vypredané
11,27 € 37,55 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak pozorovat ptáky (-70%)


V rukou držíte unikátního průvodce, jenž je určen nejen zkušeným ornitologům, ale i laikům, kteří chtějí proniknout do ptačí říše a poznat nejznámější druhy vyskytující se na našem území. Autor pro vás vybral 122 druhů. Kromě popisů jednotlivých ptáků a jejich charakteristických vlastností, sepsal i to, kde u nás daní ptáci žijí a jak je na tom stav jejich populace u nás i v Evropě. Každý ze zahrnutých druhů je doplněn nádhernou ilustrací a u každého je i místo na zápis poznatků z vlastního pozorování.
Vypredané
4,65 € 15,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha The Illustrated Encyclopedia of Dinosaurs (-70%)


An expert and lavishly illustrated guide to the World's best known dinosaurs,together with many lesser known species from the Triassic,Jurassic and Cretaceous periods of Earth's history..Includes non-dinosaurs such as placodonts,nothasaurs,plesiosaur s,ichthyosaurs,..and more...Features an account of the evolution of the earth's geology and the development of life on Earth culminating in the Age of Dinosaurs..Includes more than 900 watercolours,maps,time lines and photographs.
Vypredané
2,10 € 6,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 1000 traktorů (-50%)


Traktory ovlivnily vývoj moderního zemědělství jako málokterý jiný stroj, a jako přímo symbol síly a výkonu se staly nejoblíbenějším užitkovým dopravním prostředkem. Tato rozsáhlá kniha dokumentuje více než 1000 nejslavnějších traktorů v detailních popisech a brilantních celkových barevných vyobrazeních. Vývoj motorizace zemědělství je vykreslen od nejranějších počátků parou poháněných předchůdců traktorů až po nejmodernější všestranné polní giganty současnosti. V této objemné encyklopedii traktorů se představují mezinárodní značky a modely, které psaly dějiny: Lanz, Fendt, John Deere, Allis Chalmers, Ford, Fiat, International Harvester a mnohé další. Detailní údaje o roku výroby, zdvihovém objemu a výkonu, přesné označení typů, zvláštností a množství vyrobených kusů činí z této knihy příručku s neporovnatelnou informační hodnotou.
Vypredané
14,08 € 28,15 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Evoluce - Příběh člověka (-50%)


Encyklopedie je unikátním obrazovým průvodcem lidskou evolucí, v němž se tváří v tvář setkáme s našimi dávnými předky. Vychází z nejnovějších výzkumů a teorií, zkoumá naše vztahy k ostatním primátům a mapuje cestu člověka z Afriky za kolonizací a osídlením světa. Je bohatě ilustrována pozoruhodně realistickými trojrozměrnými rekonstrukcemi našich předchůdců od světoznámých paleovýtvarníků bratří Kennisů.
Vypredané
14,08 € 28,15 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Historie deskových her (-50%)


Historické deskové hry nejsou jen cennými starožitnostmi. Dokážou odkrývat příběhy o dobách, z nichž vzešly. Vypráví o módě, povoláních i koníčcích našich předků. Část z her byla určena pro pobavení a vzdělávání dětí, jiné mířily na dospělé, jimž předávaly nejrůznější sdělení, včetně těch propagandistických či reklamních. Tato kniha vám odhalí tajemství a pozadí vzniku nejzajímavějších deskových her Evropy a Ameriky a díky velkoformátovým reprodukcím herních plánů si můžete některé z nich i zahrát.
Vypredané
17,95 € 35,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Továreň ľudského tela (-50%)


Skrutky a súčiastky tvojho vnútra. Zoznámte sa s pracovníkmi úžasnej továrne ľudského tela! Ťahajú šľachy, dodávajú krv a vstrekujú sliny – títo chlapíci drú vo dne v noci, aby bol tento úžasný stroj v pohybe. Tak si obujte gumáky, nasaďte prilbu a vstúpte dovnútra!
Vypredané
4,45 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zviera, 2. vydanie (-50%)


Zviera je jedinečný encyklopedický sprievodca svetom živočíchov od najväčšieho cicavca po najmenšieho bezstavovca. Ich rozmanitosť a krásu približuje kvalitnými fotografiami, aktuálnym odborným textom a nápaditým dizajnom.
Vypredané
17,45 € 34,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Stručná história Zeme (-50%)


Príbeh našej planéty a organizmov vyvíjajúcich sa na jej povrchu je oveľa veľkolepejší než ktorýkoľvek hollywoodsky trhák plný dejových zvratov. Vedci len nedávno začali dávať dohromady túto veľkolepú záhadu do súvislého príbehu. Renomovaný americký geológ Andrew H. Knoll nám ponúka dôkladný a zároveň prístupný životopis Zeme, v ktorom mapuje jej veľkolepú, 4,6 miliardy rokov trvajúcu históriu. Prináša ucelený pohľad na to, kde sme boli, kde sa práve nachádzame a kam smerujeme.
Vypredané
6,50 € 12,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ľudské telo (-50%)


Kniha obsahuje viac než tisícku detailných umeleckých ilustrácií a fotografií, mapuje anatómiu ľudského tela, zobrazuje každú jeho časť a zároveň vysvetľuje fyziológiu jednotlivých telesných systémov.
Vypredané
18,30 € 36,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Encyclopaedia Beliana 4. Eh - Gala (-50%)


Encyclopaedia Beliana je typom veľkej univerzálnej encyklopédie. V predbežne dvanástich zväzkoch obsiahne približne 150 000 abecedne zoradených hesiel. V zrozumiteľnej podobe ide o výklad najvšeobecnejších princípov, zákonov, pojmov, javov, reálií a súvislostí medzi nimi. Slovenskej verejnosti sa dostáva do rúk aj štvrtý zväzok (Eh - Gala), ktorý obsahuje ďalších približne 10 000 hesiel (počínajúc skratkou oxidačno-redukčného potenciálu pôdy Eh a končiac galaxiou) s dvoma tisíckami ilustrácií.
Vypredané
33,61 € 67,22 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vzhůru do vesmíru (-50%)


Dnes bereme starty kosmických raket téměř jako již něco samozřejmého. Byla ovšem doba, a nikoli tak dávná, kdy celá kosmonautika byla prakticky ještě v plenkách a kdy její vývoj určovalo především soupeření USA a SSSR během studené války. Ačkoli mnohé z toho bylo tehdy popoháněno politickými a vojenskými zájmy, byla to především doba vzrušujících technických objevů, které posouvaly hranice lidských možností, doba, kdy se lidstvu podařilo řadou pokusů, omylů, ale i tragédií splnit si jeden ze svých odvěkých snů – vydat se do Vesmíru.
Vypredané
4,75 € 9,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrady, zámky a tvrze království českého 15 (-50%)


Reprint historického vydání díla o dějinách hradů, zámků a tvrzí v dané oblasti.
Vypredané
18,57 € 37,13 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Stručná história Zeme (-25%)


Príbeh našej planéty a organizmov vyvíjajúcich sa na jej povrchu je oveľa veľkolepejší než ktorýkoľvek hollywoodsky trhák plný dejových zvratov. Vedci len nedávno začali dávať dohromady túto veľkolepú záhadu do súvislého príbehu. Renomovaný americký geológ Andrew H. Knoll nám ponúka dôkladný a zároveň prístupný životopis Zeme, v ktorom mapuje jej veľkolepú, 4,6 miliardy rokov trvajúcu históriu. Prináša ucelený pohľad na to, kde sme boli, kde sa práve nachádzame a kam smerujeme.
Vypredané
9,74 € 12,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ľudia, ktorí zmenili svet (-25%)


Kniha predstavuje 50 významných osobností od najstarších čias po dvadsiate storočie, ktoré rozhodujúcim spôsobom ovplyvnili svetové dejiny. Od Homéra po Picassa, od Ježiša Krista po Einsteina sa zoznámime s mnohými vedcami, vynálezcami, objaviteľmi, štátnikmi, umelcami, velikánmi hudby a výtvarného umenia. Ich životopisy a ďalšie textové materiály sú doplnené množstvom cenných obrazových dokumentov.
Vypredané
17,40 € 23,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vesmír, 2. vydanie (-25%)


NASTÚPTE DO KOZMICKEJ LODE A VYDAJTE SA NA NEUVERITEĽNÚ CESTU... Táto encyklopédia odkrýva vesmír so všetkými jeho fenoménmi vzbudzujúcimi posvätnú úctu, počnúc stredom slnečnej sústavy až po krajné medze známeho kozmu. Kým iné knihy opisujú rôzne aspekty vesmíru, táto vám všetko ukáže - zoberie vás na oslnivý vizuálny prieskum všemožných úžasných objektov a javov. VÁŠ ODBORNÝ SPRIEVODCA Kniha Vesmír vysvetľuje sily a procesy, ktoré udržiavajú kozmos v chode. Zaoberá sa základnými otázkami typu: ako a kedy vznikol vesmír, objasňuje pojmy čas a priestor a snaží sa preniknúť do tajov budúcnosti. VEĽKÁ CESTA Vydajte sa na dobrodružnú výpravu po kamenných vnútorných planétach slnečnej sústavy i po vzdialených plynných obroch a objavujte zvyšok našej domovskej galaxie, Mliečnej cesty. Uvidíte zrod hviezd a kolaps umierajúcich sĺnc, potom pocestujete ďalej až na krajné medze vesmíru. Dobrodružná púť dlhá bilióny kilometrov vás zároveň prenesie ďaleko do hlbokej minulosti. NOČNÁ OBLOHA Knihu Vesmír zdobia efektné hviezdne mapy, ktoré poskytujú jasný prehľad o planétach, hviezdach a iných nebeských telesách viditeľných zo Zeme. Tieto mapy vám umožnia mesiac čo mesiac v roku identifikovať a objavovať viditeľný vesmír. Mapy dopĺňajú komplexné a výstižné profily súhvezdí. Táto ilustrovaná rodinná encyklopédia je dokonalým sprievodcom po majestátnom a nádhernom vesmíre - od kvazarov po kométy, od supernov po teóriu strún.
Vypredané
26,18 € 34,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Atlas lidské migrace (-90%)


Objevte fascinující historii pohybu lidstva během tisíciletí lidské historie, od první cesty z Afriky přes kolonizaci řeckých ostrovů a vikinské objevné plavby po dnešní migrace způsobené hladomory, pronásledováním, válkami či ekonomickými problémy. Kniha Vás seznámí s hlavními příčinami migrace, ekonomickými a společenskými dopady, tradičními cestami a předvídá nové směry lidské migrace. Jedinečné mapy, časové osy a srozumitelný text odhalují motivaci a dopad masových lidských migrací.
Vypredané
2,82 € 28,15 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ottova všeobecná encyklopedie ve dvou svazcích A-L, M-Ž (-90%)


Původní dílo české encyklopedistiky obsahuje téměř 36 000 abecedně řazených hesel, více než 5 500 převážně barevných ilustrací - fotografií, kreseb, map, grafů, schémat a tabulek. Představuje jedinečný projekt, který svou povahou, obsahem a zpracován ím překračuje horizont dosavadní běžné encyklopedické produkce.
Vypredané
1,88 € 18,75 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Úžasné tělo (-90%)


Už jste se někdy podívali do svého těla? Že to nejde? Ale to víte, že ano! Tahle knížka vás zve na báječnou cestu lidským tělem. Společně budeme bořit zavedené mýty, pobavíte se různými kuriozitami, ale také se dozvíte spoustu zajímavých faktů z anatomie, fyziologie, medicíny, historie či mytologie. Svět skrývající se uvnitř vašeho těla (a taky na jeho povrchu) vás dočista ohromí. Věděli jste třeba, že jste majiteli 70 kilometrů nervů? Tohle všechno a ještě mnohem víc na vás čeká na stránkách tohoto průvodce fascinující říší zvanou lidské tělo. Překrásné barevné obrázky, fotografie, tabulky, články učené i vtipné. Spavá nemoc vás u toho rozhodně nepostihne.
Vypredané
1,64 € 16,40 €

dostupné aj ako:


V kategórii populárno - náučné encyklopédie nájdete široký výber kníh, ktoré vám poskytnú poznatky z rôznych oblastí zaujímavým a zrozumiteľným spôsobom. Encyklopédie vám pomôžu získať komplexný prehľad o rôznych témach, ako ľudské telo a človek, príroda, vesmír, veda a technika a história.

Naša ponuka encyklopédií populárno-náučného charakteru vám umožní objaviť fascinujúci svet poznania a rozšíriť svoje vedomosti o rôznych témach.