! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Umění války


Před dvěma a půl tisíci lety byla sepsána kniha Umění války, jejíž myšlenky ovlivňují způsoby vedení válek dodnes. Přesto jejím hlavním poselstvím není návod, jak vést úspěšně vojenské operace, ale to, aby vojska nevedla zbytečnou válku proti Nebi, kterou nakonec nelze vyhrát. Válka je, ať chceme, nebo ne, významnou součástí našich dějin a v mnoha případech i našich životů. Je výhodné jí rozumět. Václav Cílek v této knize předkládá svoji interpretaci Sunova spisu na základě několika zásadních anglických překladů. Vzhledem k povaze pramenů je zjevné, že nejde o sinologické dílo, ale o pokus o poctivý čtenářský překlad. Ostatně, existují dva, navzájem se doplňující druhy znalců – ti, kdo umí čínsky, a ti, kdo dlouhou dobu srdcem prožívali východní poezii a aspoň trochu žili životem horského poustevníka, byť na částečný úvazek. Ti první někdy při překládání ztratí srdce textu a těm druhým se stává, že v zrcadle původního textu nespatří odkaz vzdálené země, ale svoji vlastní tvář.
U dodávateľa
15,57 € 16,39 €

dostupné aj ako:

Felszabadított lélek


"Ki vagyok én?" Ha belemerülsz ebbe a kérdésbe, rövidesen rádöbbensz, milyen nehéz pontos választ adni rá. Énünk mibenlétét kutatva a szellemi tanítómester Michael Singer arra a következtetésre jut, hogy igazi identitásunk a tudatosságunkban rejlik - abban a képességünkben, hogy külső szemlélőként meg tudjuk figyelni önmagunkat és a minket körülvevő külvilágot is. A meditáció és éber lét évezredes tradícióinak segítségül hívásával Singer rávezeti az olvasót, miként fejlesztheti tudatosságát olyan magas fokra, hogy lábát szilárdan megvethesse a jelenben, és kioldhassa lelkéből az ott feltorlódott fájdalmas emlékeket. Az első részben Singer énünket vizsgálja, és felfedi a mindannyiunknak oly ismerős belső dialógusok természetét. A második részben megismerkedhetünk a lényünkben áramló energiákkal, és a szerző fokozatosan rávezet, miként tárjuk fel szívünket az egész életünket átható tapasztalat frissítő energiái előtt. A harmadik rész arra tanít, miként küzdjük le bezárkózásra, önsorsrontó befelé fordulásra késztető hajlamainkat. A megvilágosodás, az egyetemes tudat befogadása a negyedik rész témája. Végül az ötödik részben Singer visszakanyarodik mindennapi létünkhöz, és megtanít rá, miként szegődjünk a határokat nem ismerő, korlátlan boldogság nyomába. A könyvnek mindvégig olvasmányos és egyúttal lebilincselő a stílusa, nyoma sincs benne súlyos tudományos dogmáknak vagy erőszakos hittérítésnek. És minden fejezetben találhatunk néhány könnyű gyakorlatot, amelyek nagyszerűen illusztrálják a szerző elképzeléseit.
U dodávateľa
14,69 € 15,46 €

Felszabadultan élni


Manapság egyre inkább arra törekszik az ember, hogy több örömet éljen meg és mélyebb értelmet találjon az életében. Előfordulhat, hogy ezeket nem ott keresi, ahol kellene? Ha a kiegyensúlyozott, harmonikus lelki és szellemi állapotunk külső körülményektől függ - munka, új lakás vagy egy különleges vakáció - akkor borítékolható, hogy előbb-utóbb elégedetlenek leszünk. Az igazi szabadságot és boldogságot belül kell megtalálnunk. De hogyan induljunk neki ennek a belső utazásnak? A Felszabadultan élni egyszerre mélyreható és praktikus. Világos útmutatással szolgál arra nézve, hogyan lépjen túl az ember azokon a gondolatokon, érzéseken és szokásokon, amelyek miatt kátyúban van. Átfogóan értelmezhető lesz, honnan erednek a gondolatok és érzelmek, és hogyan hatnak az ember természetes energiaáramlására. Apránként megszabadulhatunk az ún. szamszkaráktól, vagyis pszichológiai hegektől, amelyek miatt letapadunk és nem tudjuk elérni a csúcspotenciálunkat. Ideje felhagyni a küszködéssel és belekezdeni a dolgok megtapasztalásába: elsajátítani Michael A. Singer gyakorlati tanításait, amely a felszabadultság, a nyíltság, az önismeret birtokában élhető élet felé hajtja az embert. Legfőbb ideje Felszabadultan élni!
U dodávateľa
16,03 € 16,87 €

A kreatív folyamat: Az alkotás mint életmód


Rick Rubin mesteri módon segít az embereknek abban, hogy kapcsolatba kerüljenek saját kreativitásuk forrásával. Ebben a csodálatosan míves könyvben az évek során felgyülemlett bölcsességét osztja meg olvasóival. "Eredetileg arról akartam írni, hogyan készítsünk minél nagyszerűbb műveket. De végeredményben arról szól a könyv, hogyan éljünk." - Rick Rubin Sok híres zenei producer ismertsége arra épül, hogy létrehozott valamiféle karakteres hangzást, amelyet egy adott korszakhoz kötünk. Ellenben Rick Rubin egy közeget teremt meg, amelyben mindenféle műfajban alkotó, mindenféle hagyományba tartozó zenészek képesek arra összpontosítani, pontosan kik is ők, és mit kell nyújtaniuk. Rick rendszeresen segített az előadóknak túllépni saját várakozásaikon, hogy önkéntelenül felszabadítsák a bennük rejlő ártatlanságot, és ezáltal elkerülhetetlenné váljon a meglepő dolgok születése. Rubin az évek során ráébredt, mi tesz jót a kreativitásnak és mi nem; felismerte, hogy művésznek lenni nem egyes konkrét teljesítményeken múlik, hanem inkább azon, hogy az ember milyen viszonyt alakít ki a világgal. A művész által bejárható útnak mindannyian nekivághatunk. A kreatív folyamat élményszerű, jótékony tudást tartogat, egy élet munkáját sűríti magába. Megtudhatjuk belőle, miként állítsuk szolgálatunkba a kreativitás pillanatait, perceit, óráit, napjait - azt a felvillanyozott, magasztos állapotot, amelyhez egyre közelebb juthatunk, amely egész életünkre kiterjedhet.
U dodávateľa
16,03 € 16,87 €

Uncertain


TO ACHIEVE THE EXTRAORDINARY, FIRST EMBRACE THE UNKNOWN... Discover the definitive guide to our fear of uncertainty, and how we can stop it from holding us back. Do you fear uncertainty? Why is the unknown so paralysing? And how can we use doubt to our advantage? Our safe modern world has wired us to fear the unknown, rather than use it to our benefit. But what if there was a way of turning that uncertainty into our greatest strength? Imagine being able to make important decisions without anxiety. Imagine being the calm at the centre of every storm. In Uncertain, the world-renowned psychologist Professor Arie Kruglanski shows us that there's only one certain way to face the unknown, and that is to fundamentally change the way we perceive it. This definitive book will transform the way you think about the unknown. Suddenly, you'll stop fearing uncertainty and learn to not only face it, but also harness the power that comes with it. Don't let uncertainty rule your life. Instead, embrace it and achieve the extraordinary.
U dodávateľa
20,85 € 21,95 €

Manifesztálj végre!


Hozd ki a legjobbat minden pillanatból! Íme egy színes, vicces, izgalmas és mégis elgondolkodtató vezetett napló, amely segít kitűzni a céljaidat és megvalósítani a legvadabb álmaidat. Töltsd meg hát a lapjait élettel, vidámsággal és bátor gondolatokkal! Ez a szókimondó manifesztációs napló pontosan azzal a kellő adag bátorítással, inspirációval és pimaszsággal vértez fel, amely ahhoz kell, hogy legyőzd az önbizalomhiányt, és egy mozdulattal sarkig tárd az új lehetőségek ajtaját. "A lehetetlen egy olyan szemlélet, amit igazából nem kell elfogadnod." Monica Sweeney sajátos, frappáns humorú és ösztönző naplózási technikája egyedülálló, ahogy azt az Engedd el végre! korábbi kötetéből megismerhettük. A Manifesztálj végre! ugyanolyan lendületes, friss és magával ragadó. Engedd el az összes rossz kifogást, és szerezd meg azt, ami a tiéd! Menni fog ez, nem nagy ördöngösség. "Itt az ideje győzedelmeskedni! Nagyon nehéz hinni a saját erődben, amikor a háttérben ott van egy nagy, ijesztő, mi-a-fene-lehet-ez árnyék. A kétségek eloszlatása azonban beindítja a manifesztálás varázslatát."
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

Nincs harag


A fiatal szerzőpáros könyve azoknak szól, akikkel előfordult már, hogy magányosnak, frusztráltnak, unottnak, túlterheltnek vagy bizonytalannak érezték magukat a munkahelyen. Javaslatokkal szolgál, mit tegyél, ha ki akarsz törni régi érzelmi mintáid börtönéből, vagy sikeres csapatot és egészséges cégkultúrát szeretnél építeni. - Hogyan mutassuk ki érzelmeinket úgy, hogy továbbra is professzionálisnak tűnjünk? - Mi tegyünk, ha a lelkünk mélyén túlterheltnek érezzük magunkat, vagy szorongunk - próbáljuk palástolni, vagy engedjünk szabad utat az érzéseinknek? - Hogyan élvezzük a nyaralást anélkül, hogy a fiókunkban landoló megválaszolatlan e-mailek rabjai lennénk? - Főnökként mit tegyünk, ha az új, lelkes alkalmazottunk bejelöl a Facebookon? Ahhoz, hogy igazi eredményt és sikert érjünk el a munkában, meg kell tanulnunk "észszerűen érzelmesnek" lenni, és a lehető legcélszerűbb módon kimutatni az érzelmeinket. Ehhez nélkülözhetetlen egyfajta "érzelmi kommunikációs képesség" kialakítása, hogy hatékonyan észleljük érzelmeinket, és tudjuk, hogyan és mikor fordíthatjuk ezeket eredményes cselekvéssé. "Amikor belépünk egy céghez, részletes útmutatást kapunk arra vonatkozóan, hogyan ütemezzük a meetingeket és miként töltsük ki a költségkimutatást. Viszont senki sem mondja el, mit tegyünk, ha feldühít bennünket egy kolléga, vagy hogyan nyerjük vissza a lelki békénket, ha elszúrtunk egy meetinget a főnökkel." Ebben ad gyakorlatias tanácsot ez a kedves, humoros illusztrációkban gazdag könyv.
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

Vypni svoju myseľ


Ustavične nad niečím premýšľate, dookola neprimerane analyzujete minulé situácie a máte pocit, že vám z toho vybuchne hlava? Prílišné premýšľanie vedie k zvýšenému stresu, problémom so spánkom a spúšťa úzkosť. Môže byť dedičné, viac ním trpia ženy a spôsobuje ho aj životospráva alebo trauma. Prestaňte sa trápiť minulosťou a snažiť sa predpovedať budúcnosť. Zostaňte vedome v prítomnosti a nemyslite na veci, ktoré by sa mohli stať, no nakoniec sa nikdy nestanú. Už žiadne bezsenné noci s neutíchajúcimi myšlienkami. Osloboďte svoju myseľ od prílišného premýšľania, prelomte negatívne vzorce správania a cíťte sa konečne lepšie.
U dodávateľa
13,29 € 13,99 €

Kundička. Návrat k sobě


Tato kniha vás opět propojí s vašim nádherným ženstvím. Konečně přestanete ignorovat nebo dokonce potlačovat tu část sebe samé, která je klíčem k autentickému a naplněnému životu. Přestanete se cítit bezmocná, vyčerpaná a nespokojená a budete mít odvahu probudit v sobě sílu a potenciál, o kterých jste dosud možná neměla tušení. Vrátit se do své síly skrze svou kundičku neznamená mít sex s hodně lidmi, mít ho pořád a prožívat jeden slastný orgasmus za druhým. Vlastně to vůbec není o sexu. Ano, může to tak by´t taky. Ale návrat do své síly skrze kundičku znamená, že si vezmete zpět svou erotickou sílu. Co se v knize dozvíte? Jak probudit své ženské tělo a spojit se se svými nejniternějšími touhami. Pouze když znáte své touhy a svá přání, můžete si je začít plnit a dělat věci, které vás baví a dávají vám smysl. Že potěšení není za odměnu, ale zdrojem vaší životní energie. Naučíte se na tento zdroj napojovat a začnete žít rozzářený a autentický život. Že smyslnost není jenom o sexualitě. Ale probuzená smylsnost a rozprouděná sexualita rozzáří i váš intelekt a vyladí emoční rovnováhu. Jak vaše vzrušení může rozzářit všechno a všechny kolem vás. Jak pocítit hluboké emoce, ztělesnit je a propojit se se svou nejhlubší sílou. I životní propady pro nás skrývají veliké dary, když máme odvahu a sílu, podívat se jim do očí.
Na sklade 2Ks
24,04 € 25,30 €

Kapesní kouč


Jaké by to bylo, kdybyste věděli, že máte ve svém životě někoho, kdo vás se zájmem vyslechne, podpoří a nasměruje k tomu, co udělat nebo jak se rozhodnout? Průvodce, na kterého se můžete za všech okolností spolehnout? Takovým průvodcem vám bude tato kniha. Poslouží jako osobní kouč, který vás provede nejrůznějšími životními situacemi s hlubokou vírou, že odpovědi na své otázky máte v sobě. Podpoří vás ve vaší jedinečnosti a schopnosti nalézat řešení v nejrůznějších životních situacích.
Na sklade 1Ks
15,19 € 15,99 €

Života čarování


Pracovní sešit je určen všem, kteří jsou v tíživé situaci v některé oblasti svého života nebo do života startují. V pracovním sešitě naleznete ne jen praktické a stručné informace, ale také prázdné stránky na poznámky. Oblasti života jsou odděleny barevnými listy pro lepší orientaci.
Na sklade 2Ks
10,24 € 10,78 €

Pozitív gondolkodás napló


ALAPOZD MEG A JÓ HANGULATOT 3 PERC, VAGY AKÁR MÉG RÖVIDEBB IDŐ ALATT! A Pozitív gondolkodás napló egy 60 napos motivációs napló, melyben nemcsak a napi hangulatodat tudod követni, de felfedezheted segítségével hogyan használhatod a pozitivitás erejét, hogyan edzheted az elmédet, és hogyan terelheted jobb irányba az életedet. Mindössze 3-3 percet kell rászánnod reggel és este, hogy gondolkodásmódodat, egészségedet és céljaidat tekintve a helyes útra kerülj. Digitális eszközeink használatával olyan sok időt töltünk, hogy fontos lenne feleleveníteni egy korábbi szokást: írjuk le naponta papírra is gondolatainkat, érzéseinket, céljainkat és győzelmeinket. A Pozitív gondolkodás napló a mentális egészségedet erősíti minden egyes nap amikor használod. Élvezd az érzést, hogy a napot pozitívan indítod és pozitívan zárod! Kristen Butler, a pozitivitást erősítő napló szerzője megosztja veled azokat az eszközöket és gondolkodási stratégiákat, amelyek segítettek neki abban, hogy egy depressziós, összetört emberből boldog, életerős emberré váljon, és kiteljesedjen. Ez a könyv azoknak készült, akik úgy érzik, megrekedtek, és azoknak, akik pozitívabban szeretnének élni. Azonnal látni fogod, hogy apró dolgokkal könnyen meg lehet változtatni az életedet, ha kitartó és következetes vagy. NAPLÓD A KÖVETKEZŐ 5 FŐ TERÜLETEN SEGÍT TÉGED: 1. Szokások 2. Gondolkodásmód 3. Egészség 4. Önbecsülés 5. Siker Ne hagyd, hogy a negativitás, a stressz, az önbizalomhiány, a halogatás és még sok más tényező a boldog élet útjába álljon! A boldogságod csak néhány új szokásnyira van tőled!
Na sklade 1Ks
15,49 € 16,31 €
  • 5 /5

Miluj ľudí, používaj veci


Nikdy predtým v histórii neboli ľudia tak zahltení vecami ako dnes. Často kvôli tomu zanedbávajú svojich blízkych. Autori obľúbeného blogu The Minimalists skúmajú, ako sa nám život a vzťahy zlepšia potom, čo sa zbavíme materiálnych prežitkov. Predovšetkým ale ukazujú, ako prehodnotiť sedem dôležitých oblastí našich životov: vzťah k veciam, pravde, sebe, peniazom, hodnotám, tvorivosti a ľuďom. Predkladajú nielen návod, ako žiť plnohodnotne a zmysluplne, ale aj množstvo námetov na zamyslenie.
Na sklade 5Ks
20,89 € 21,99 €

Találd fel önmagad!


,,Létezik egy nagy változásokat, rendszerváltást, kihívásokkal teli digitális forradalmat megélt generáció Magyarországon, amely magára maradt" - állítja Yvonne Dederick, a Pályakezdő milliárdosok című, nagy sikerű könyv szerzője, aki a fiataloknak szóló útmutatásai után most a negyven és az ötven pluszos korosztállyal osztja meg a tanácsait. Az egykori pénzügyi igazgató, TV2-tulajdonos, illetve a Viasat 3 csatornán futott Feleségek luxuskivitelben című tévés reality-műsor szereplője nem amerikai motivációs könyvekből sajátította el, hogyan legyen sikeres, vagy miként kezelje a sorsfordító változásokat az életében, hanem ő maga járta végig a példaértékű utat: magyar és brazil felmenőkkel, a pesti flasztertől Amerikán keresztül a nagy nemzetközi cégek európai és budapesti tárgyalóasztaláig. Yvonne megrázó és tanulságos személyes példák bemutatásával, megható érzékenységgel, éleslátással és derűvel adja a kalauzt a sodródó generáció kezébe. Hogyan éljük túl a digitális forradalom és megváltozott társadalmi normák világát a rendszerváltlás előtt belénk rögült reflexekkel? Hogyan éljük meg a középkorúságot és az előttünk álló időskort, amikor ma életerősnek és tettre késznek kell maradnunk? Hogyan szakítsunk a múlttal a szakmánkban és a magánéletünkben, és miképp találjuk meg az új utunkat? Hogy tanuljunk meg a bizonytalan világban bizonyosak maradni önmagunkban? Hogyan találjuk meg a számunkra megfelelő segítő módszert az újrakezdéshez a szerteágazó és egymásnak sokszor ellentmondó irányzatok világában? A szerzőtől mindemellett megtudhatjuk, hogy a Mindfulness meditációs technika és szemléletmód hogyan lehet segítségünkre bármely élethelyzetben. Az egyes fejezetek végén pedig hasznos önfejlesztő gyakorlatok nyújtanak kapaszkodót a hétköznapokhoz.
U dodávateľa
11,50 € 12,11 €

A csapatjáték 17 vitathatatlan törvénye


Felépíteni és fenntartani egy sikeresen működő csapatot egyáltalán nem egyszerű feladat. Még azoknak is komoly fejtörést okoz, akik már sikeresen vezették a csapatukat a legmagasabb csúcsok felé. Megismételni a sikert nagy kihívás. Mi volt a korábbi sikerek kulcsa? Talán a csapattagok elhivatottsága a munka iránt? Vagy a "kémia" működött a tagok között? Léteznek-e, és ha igen, melyek azok az eszközök, amelyek arra használhatók, hogy felépítsük vagy szükség esetén újraépítsük a csapatunkat? A csapatjáték 17 vitathatatlan törvénye című könyvben a New York Times bestsellerszerző, világhírű vezetési szakértő, John C. Maxwell leírja azokat az alapvető csapatformáló tényezőket, melyek elengedhetetlenek egy sikeres csapat kialakításához, legyen szó üzletről, családról, vagy bármilyen szervezetről. Néhány törvény ebből a gyakorlatias, az alapokig visszanyúló könyvből: A Flow Törvénye - Egy ötvenéves férfi még úszni sem tudott, mégis képessé vált arra, hogy teljesítse a világ egyik legnehezebb triatlonversenyét. A Teljes Kép Törvénye - Nem is olyan régen az Amerikai Egyesült Államok egyik elnöke nem volt rest buszra szállni, az éjszakákat egy pincében tölteni és napi szinten keményen, a két kezével dolgozni. Az Eredményjelző Törvénye - Miközben számos internetes vállalkozás tönkrement, az egyikük e törvényt alkalmazva folyamatosan nőtt, és egyre több pénzt termelt. Az Árcédula Törvénye - Egy forrásokkal és tehetséges emberekkel rendelkező vállalat tulajdonosai figyelmen kívül hagyták ezt a törvényt, így 128 év működés után a cég bezárta kapuit.
U dodávateľa
12,02 € 12,65 €

Les, čtyři otázky, život a já


Tato kniha vám může změnit život. Její život je zdánlivě dokonalý, má všechno, po čem vždycky toužila, ale mladá matka dvou dětí se cítí unavená a vyhořelá. Neví, jak zvládat každodenní balancování mezi prací a rodinou, není šťastná a přemýšlí, proč tomu tak je. Když se jednou prochází lesem a přemýšlí o svém životě, potká starou dámu. Ta jí poví o „čtyřech životních otázkách“, které mají moc změnit všechno k lepšímu. Vystresovaná mladá žena je k nim nejprve skeptická, ale postupně si je začne pokládat a uvědomí si, jak se její život během krátké doby zlepšil. Čím více se odvažuje experimentovat, tím vícero dveří se jí otevírá. Je však připravená položit si i poslední otázku? S láskou navržená kniha s půvabnými barevnými ilustracemi Ruth Botzenhardtové
Na sklade 1Ks
15,57 € 16,39 €

dostupné aj ako:

Viac než šťastie


Čo je viac než šťastie? Pokoj a vnútorný mier. Známy autor Frank Kinslow v tejto knihe ponúka praktický návod, ako takýto stav dosiahnuť a zároveň si ho udržiavať tak, aby sa stal viac-menej trvalým. Vysvetľuje, čo skutočný pokoj je, prečo je taký dôležitý, no pritom ho zažívame tak zriedkavo, a ako ho možno dosiahnuť aj bez toho, aby sme sa snažili žiť ako mnísi či pustovníci. Pokoj je bezpodmienečný. Je dosiahnuteľný všade a stále. Nie však tvrdou prácou, silnou vôľou či dlhými hodinami duchovného úsilia. Čítanie tejto knihy, kde sa teória a filozofia prelína s praktickým cvičením, vám zážitok pokoja sprostredkuje a naučí vás zotrvávať v ňom.
Na sklade 4Ks
13,29 € 13,99 €

Štěstí je dost pro každého


Také jste již unaveni pozitivním myšlením, seznamy úkolů nebo vědecky podloženými knihami o štěstí, které nefungují? Pak si určitě zamilujete tuto knihu, v níž najdete jednoduchý a hlavně realistický přístup ke zlepšení svého života. Všichni toužíme po štěstí a šťastném životě. Lidé si myslí, že štěstí je nějaký výjimečný a jedinečný pocit, tak tomu ale není. Skutečný způsob, jak se cítit šťastnější, je rozšířit svou definici štěstí a správně nastavit své myšlení. Zkrátka naučit se přemýšlet jinak. Autorka vás na příbězích skutečných lidí provede praktickými principy štěstí, které pomohly tisícům lidí, a ukáže vám, jak je jednoduše aplikovat v běžném životě. Štěstí totiž máme na dosah. Otázka je jen, jak ho najít. A s tím vám poradí tato kniha, která je praktická, snadno se čte – a funguje!
Na sklade 1Ks
14,61 € 15,38 €

Odpuštění


Tato kniha vyzývá čtenáře, aby se osvobodili od předsudků, které omezují jejich schopnost prožít život v celé jeho bohatosti. Kniha vrhá světlo na přesvědčení a postoje, které jednotlivcům brání v tom, aby byli sami sebou. Text je směsí soucitu a humoru a čtenář je v ní povzbuzován k tomu, aby se postavil čelem k tomu, čemu se obecně nejraději vyhýbá, což mu následně poskytne klíč ke skutečnému vhledu a síle.
U dodávateľa
14,69 € 15,46 €

dostupné aj ako:


Motivačná literatúra prináša široký výber kníh a textov, ktoré slúžia ako zdroj inšpirácie a motivácie. Táto literatúra vám pomôže objaviť nové perspektívy, rozvíjať pozitívny životný postoj a dosahovať osobný rast a úspech.

Prečítajte si motivačné knihy a získajte návody, tipy a stratégie na dosiahnutie vašich cieľov, prekonanie prekážok a naplnenie vášho potenciálu. Motivačné knihy vám pomôžu rozvíjať sebaúctu, pozitívne myslenie, sebapoznanie a dosiahnuť životnú rovnováhu.

Vyberte si z najlepších diel svetoznámych autorov a nechajte sa inšpirovať ich príbehmi úspechu a motivujúcimi myšlienkami. 

K najznámejším autorom motivačnej literatúry patria Brené Brown, Dale Carnegie, Simon Sinek, či Mark Manson.

.