! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Jak se zalíbit (-70%)


Bývalý zvláštní agent FBI přichází s příručkou plnou vlastních osvědčených strategií, jak si díky umění číst ve výrazech lidské tváře, gestech a postojích snadno získat oblibu, a dosáhnout tak svých cílů. Kniha Jak se zalíbit je vyzbrojena všemi nástroji, které potřebujete k proměně cizince na přítele. Ať už jde o obchodní schůzku, první rande nebo přijímací pohovor. Coby analytik behaviorálního programu divize národní bezpečnosti FBI se Jack Schafer specializoval na analýzu chování a rekrutování nových špionů. Na základě svých zkušeností vyvinul průlomovou dynamickou strategii profilování teroristů a odhalovaní závažných podvodů. A protože se lidé všude na světě chovají podobně, účinkují tyto postupy a dovednosti stejně dobře při chytání zločinců a přetahování nepřátelských agentů jako v každodenním životě při získávání nových zakázek, přátel i životních partnerů. Dr. Schafer vám prozradí vlastní recept na přátelství. Díky němu se naučíte rozpoznat, co které výrazy obličeje znamenají, který postoj je odmítavý a jak jej můžete změnit ve vstřícný. Na příkladech ze své pracovní praxe i osobního života demonstruje, jak změnit veřejné mínění ve váš prospěch, jak se stát šéfovým oblíbencem nebo jak získat náklonnost druhého pohlaví. Poradí vám, jak vycítit lež, naladí váš „radar“ na zachycování neverbálních narážek a předvede vám, jak z chování ostatních zjistit, co si o vás myslí. Vedle dekódování neverbálních signál a pravidel „řeči přátelství“ vás také seznámí s tím, jak odhalit rizika číhající ve virtuálním prostředí internetu. Metody popsané v této knize mohou využít prodejci i zákazníci, manažeři, šéfové, podřízení, všichni, kdo hledají nové přátele či lásku, partneři, kteří si už nejsou sebou moc jistí, ale i rodiče ke zlepšení a upevňování svých vztahů s dětmi. Osvojíte-li si tipy a techniky z této knihy, budete snáze získávat nové přátele. Protože už budete vědět, jak se zalíbit.
Vypredané
4,35 € 14,49 €

dostupné aj ako:

Máte právo být bohatí


Proslulá kniha Dr. Napoleona Hilla Myšlením k bohatství neomezuje pojem bohatství pouze na kritéria, jako jsou jmění a sláva. Vy máte právo být bohatí a zasloužíte si být bohatí v každém směru – nejen finančně, ale také, co se vašeho osobního a duševního života týče. Tato zdánlivě jednoduchá myšlenka dala vzniknout filozofii bohatství a úspěchu, jež od svého vzniku ovlivňuje všechny generace. Kniha Máte právo být bohatí obsahuje přepisy těch nejzásadnějších a nejdůležitějších přednášek a projevů Napoleona Hilla, přičemž tato nadčasová slova přináší v knižním vydání čtenářům vůbec poprvé. Přednášky, které najdete v této knize, byly ve spolupráci s Nadací Napoleona Hilla pečlivě vybrány a uspořádány pro současné publikum, aby jak novým, tak stávajícím fanouškům Napoleona Hilla poskytly spoustu čerstvých poznatků, které vám, jakmile je vstřebáte, mohou navždy změnit život.
Vypredané
11,61 € 12,22 €

Lacná kniha Máte právo být bohatí (-90%)


Proslulá kniha Dr. Napoleona Hilla Myšlením k bohatství neomezuje pojem bohatství pouze na kritéria, jako jsou jmění a sláva. Vy máte právo být bohatí a zasloužíte si být bohatí v každém směru – nejen finančně, ale také, co se vašeho osobního a duševního života týče. Tato zdánlivě jednoduchá myšlenka dala vzniknout filozofii bohatství a úspěchu, jež od svého vzniku ovlivňuje všechny generace. Kniha Máte právo být bohatí obsahuje přepisy těch nejzásadnějších a nejdůležitějších přednášek a projevů Napoleona Hilla, přičemž tato nadčasová slova přináší v knižním vydání čtenářům vůbec poprvé. Přednášky, které najdete v této knize, byly ve spolupráci s Nadací Napoleona Hilla pečlivě vybrány a uspořádány pro současné publikum, aby jak novým, tak stávajícím fanouškům Napoleona Hilla poskytly spoustu čerstvých poznatků, které vám, jakmile je vstřebáte, mohou navždy změnit život.
Vypredané
1,22 € 12,22 €

dostupné aj ako:

Work Clean


Night after night, chefs and their crews are able to multi task and produce in a way that puts deskbound workers to shame. In Work Clean, Dan Charnas uncovers their secret: mise-en-place - the organizational system that transforms the lives of its practitioners through focus and self-discipline. Through interviews with top chefs working in professional kitchens all over the world, culinary students, line cooks and restaurant employees, Charnas reveals the ten major principles of mise-en-place - including 'Arranging spaces', 'Finishing actions' and 'Slowing Down to Speed Up' - and demonstrates how they can be used to boost productivity in all aspects of life.
Vypredané
10,40 € 10,95 €

Grit


Why do naturally talented people frequently fail to reach their potential while other far less gifted individuals go on to achieve amazing things? The secret to outstanding achievement is not talent, but a passionate persistence. In other words, grit. MacArthur Genius Award-winning psychologist Angela Duckworth shares fascinating new revelations about who succeeds in life and why. Based on her cutting-edge research, Duckworth shows how many people achieve remarkable things not just by relying on innate natural talent, but by practising what she calls grit. She then offers a Grit Formula to help anyone to become more gritty, focusing on six key factors: hope, effort, precision, passion, ritual and prioritisation. She reveals: why people who test high for talent often fail to achieve their potential, and why people who do not test high for talent often "overachieve" what others expect them to do; how grit can be learned, whatever your IQ or circumstances; why stubbornness is a key characteristic of gritty people; when to be stubborn and when giving up is the grittiest thing you can do; how gritty people found their passion, and you can find yours; how gritty experts practise, and how you can do the same in your own life; what the people who care about you can do to boost your grit when you need it most; and, how grit is cultivated in the highest-performing sports teams, companies and schools. Leaping past cliches such as 'success is all about hard work', Grit offers a fresh and motivating way to climb to heights far beyond what natural talent would predict.
Vypredané
12,30 € 12,95 €

How to Be an Artist Without Losing Your Mind


Be true to your artistic self?but don’t quit your day job. Whether you're a new graduate, considering a job change, or a creative type who isn’t finding time to pursue your passions, don’t fall for this line: “Do what you love and the money will follow.” The world is full of starving artists, but you don’t need to starve financially to thrive artistically. Author JoAnneh Nagler wants you to welcome your creativity and continue to make art?but to do so with a plan. In this groundbreaking book, she provides step-by-step strategies to teach writers, sculptors, painters, musicians, designers, and other artists how tohave a well-supported, well-lived life?and make art at the same time. Learn how to: Answer your own artistic callings and get to your art work Give up starving and struggling and build a supported, creative daily life Manage time, money, and day jobs with easy-to-learn, simple tools Develop rock-solid creative work ethics and motivational skills No matter what kind of creative person you are, this book has the tools you need to live the life you’ve always wanted to live?right now, and for your whole life long.
Vypredané
12,30 € 12,95 €
  • 4,6 /5

Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí


Dale Carnegie ponúka vo svojich knihách, ktoré sa stali svetovými bestsellermi, praktické návody, ktoré môžete začať používať hneď zajtra. Táto knižka hovorí o veľkom tajomstve správneho prístupu k ľuďom, ako urobiť dobrý dojem, viesť dialóg, ako si nenarobiť nepriateľov a získať si druhých na spoluprácu.
Vypredané
16,06 € 16,90 €

10% Entrepreneur


Start something new, develop your career and diversify your skills - without giving up your day job. You want to launch a business, try something new and make yourself more employable, but you don't want to lose the security of your job. You no longer have to choose. Instead, become a 10 per cent entrepreneur. In The 10 per cent Entrepreneur, Patrick J. McGinnis shows you how to integrate entrepreneurship into your life by investing 10 per cent of your time and, if possible, 10 per cent of your capital into side projects. You will generate more income, discover new opportunities, sharpen your skills - and get the life you've always wanted.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Umenie ticha (TED)


Prečítajte si nečakané vyznanie uznávaného novinára a cestovateľa o tom, že ticho môže byť jedinečným dobrodružstvom. Pico Iyer prežil svoj život cestovaním po celom svete - od Veľkonočných ostrovov cez Etiópiu, Kubu až po Kátmandú - a písaním o svojich cestách. V tejto knihe sa paradoxne venuje svojej radosti z pokoja a ticha, na ktorú ho upozornil svetoznámy pesničkár Leonard Cohen. "V určitom bode všetky horizontálne cesty celého sveta prestanú dávať zmysel a vy už nebudete túžiť ísť hlbšie, zažívať výzvy a nečakané okamihy, pretože pohyb je najdôležitejší v pokoji. V dobe rýchlosti som si uvedomil, že nič nemôže byť lepšie než spomaliť. V dobre ruchu nemôže byť nič drahšie ako pozornosť. A v dobe neustáleho pohybu nie je nič naliehavejšie než potreba sedieť v tichu." Ponorte sa do ticha a nájdite nový vzťah k svetu tak, že sa od neho odstrihnete.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Road to Character


The No. 1 New York Times bestseller on the secret to leading a good life We live in a Big Me culture: universities and businesses alike reward goal-oriented superstars and those who self-promote are most likely to thrive. But what does this say about us? David Brooks argues that our hunger for wealth and status is eroding our ability to create meaningful inner lives. To show us how to live better, he looks at people whose sense of humility was fundamental to their success. What they all understood was a simple but counterintuitive truth: in order to fulfil yourself, you must learn how to forget yourself.
Vypredané
14,20 € 14,95 €

Nepristúp na kompromisy


„Máme vášho syna a chceme osem miliónov. Ak ich nedostaneme, zomrie.“ Nikdy ste si nemysleli, že by sa to mohlo stať práve vám. Chris Voss sa v podobných situáciách ocital pravidelne. Ako člen špeciálneho tímu FBI a expert na medzinárodné vyjednávania sa zúčastňoval na záchrane rukojemníkov v Spojených štátoch, na Strednom východe, Filipínach či Haiti. Teóriu vyjednávania skúmal celý svoj život, poznatky testoval v praxi a zhrnul ich do nových a komplexných pravidiel, vďaka ktorým nekompromisne, ale slušne a bez zbytočných prestreliek či obetí, dosiahnete všetko, čo chcete, či už je to zníženie nájmu, keď vám ho práve zvýšili, záchrana vlastnej firmy pred špekulantom či odkúpenie výnosnej nehnuteľnosti. Chris vám ukáže správne techniky, konkrétne slovné spojenia či jednotlivé kroky postupovania v situáciách, keď nestačí asertívny boj o presadenie vlastného záujmu, ale nevyhnutne (a nenásilne) musíte zmeniť správanie a postoj druhej strany.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Lacná kniha Umenie ticha (TED) (-50%)


Prečítajte si nečakané vyznanie uznávaného novinára a cestovateľa o tom, že ticho môže byť jedinečným dobrodružstvom. Pico Iyer prežil svoj život cestovaním po celom svete - od Veľkonočných ostrovov cez Etiópiu, Kubu až po Kátmandú - a písaním o svojich cestách. V tejto knihe sa paradoxne venuje svojej radosti z pokoja a ticha, na ktorú ho upozornil svetoznámy pesničkár Leonard Cohen. "V určitom bode všetky horizontálne cesty celého sveta prestanú dávať zmysel a vy už nebudete túžiť ísť hlbšie, zažívať výzvy a nečakané okamihy, pretože pohyb je najdôležitejší v pokoji. V dobe rýchlosti som si uvedomil, že nič nemôže byť lepšie než spomaliť. V dobre ruchu nemôže byť nič drahšie ako pozornosť. A v dobe neustáleho pohybu nie je nič naliehavejšie než potreba sedieť v tichu." Ponorte sa do ticha a nájdite nový vzťah k svetu tak, že sa od neho odstrihnete.
Vypredané
5,45 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Umenie ticha (TED) (-90%)


Prečítajte si nečakané vyznanie uznávaného novinára a cestovateľa o tom, že ticho môže byť jedinečným dobrodružstvom. Pico Iyer prežil svoj život cestovaním po celom svete - od Veľkonočných ostrovov cez Etiópiu, Kubu až po Kátmandú - a písaním o svojich cestách. V tejto knihe sa paradoxne venuje svojej radosti z pokoja a ticha, na ktorú ho upozornil svetoznámy pesničkár Leonard Cohen. "V určitom bode všetky horizontálne cesty celého sveta prestanú dávať zmysel a vy už nebudete túžiť ísť hlbšie, zažívať výzvy a nečakané okamihy, pretože pohyb je najdôležitejší v pokoji. V dobe rýchlosti som si uvedomil, že nič nemôže byť lepšie než spomaliť. V dobre ruchu nemôže byť nič drahšie ako pozornosť. A v dobe neustáleho pohybu nie je nič naliehavejšie než potreba sedieť v tichu." Ponorte sa do ticha a nájdite nový vzťah k svetu tak, že sa od neho odstrihnete.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Umenie ticha (TED) (-90%)


Prečítajte si nečakané vyznanie uznávaného novinára a cestovateľa o tom, že ticho môže byť jedinečným dobrodružstvom. Pico Iyer prežil svoj život cestovaním po celom svete - od Veľkonočných ostrovov cez Etiópiu, Kubu až po Kátmandú - a písaním o svojich cestách. V tejto knihe sa paradoxne venuje svojej radosti z pokoja a ticha, na ktorú ho upozornil svetoznámy pesničkár Leonard Cohen. "V určitom bode všetky horizontálne cesty celého sveta prestanú dávať zmysel a vy už nebudete túžiť ísť hlbšie, zažívať výzvy a nečakané okamihy, pretože pohyb je najdôležitejší v pokoji. V dobe rýchlosti som si uvedomil, že nič nemôže byť lepšie než spomaliť. V dobre ruchu nemôže byť nič drahšie ako pozornosť. A v dobe neustáleho pohybu nie je nič naliehavejšie než potreba sedieť v tichu." Ponorte sa do ticha a nájdite nový vzťah k svetu tak, že sa od neho odstrihnete.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Hovor ako TED


NAUČTE SA SVOJE MYŠLIENKY ZDIEĽAŤ S OSTATNÝMI A UPÚTAJTE ICH MYSEĽ A SRDCE NATOĽKO, ŽE VÁS BUDÚ NASLEDOVAŤ. Nestačí mať skvelé myšlienky a nápady. Aby sme uspeli, musíme vedieť svoje nápady predať. To je zručnosť, ktorá otvára bránu k splneniu našich snov. Dobre zabalené a podané myšlienky môžu zmeniť svet. Niektorí ľudia sú v prezentácii svojich myšlienok výnimočne dobrí. A my ostatní sa to od nich môžeme naučiť. Táto kniha odhaľuje techniky najlepších TED rečníkov z celého sveta. Hovor ako TED poslúži každému, kto chce: - urobiť skvelú modernú prezentáciu na akúkoľvek tému, - šíriť zaujímavé nápady, - svojím prejavom „chytiť poslucháčov za srdce“, - hovoriť s väčšou sebaistotou a bez strachu, - dodať svojej prezentácii prirodzený spád. TED je celosvetový fenomén. Združuje popredných svetových mysliteľov, ktorí svojimi prezentáciami dokážu nad­chnúť poslucháčov pre čokoľvek na svete. Na konferenciách TEDx s heslom „myšlienky, ktoré stoja za šírenie“ vystupujú zaujímaví ľudia, ktorí majú ostatným čo ponúknuť. Cieľom vzájomného vzdelávania a zdieľania príbehov je vnú­torný rast ako jedincov, tak spoločnosti. V rámci TED konferencií vystúpili napríklad Steve Jobs, Simon Sinek, Brené Brownová a ďalší.
Vypredané
12,34 € 12,99 €

Born for This


The New York Times bestselling author of The $100 Startup shows us how to enjoy greater career success and personal fulfilment by finding the work we were born to do, whether within a traditional company or business, or by striking out on our own. In Born For This, Chris Guillebeau shows readers how to create their own self-styled career, offering a practical, step-by-step guide to finding work that feels so right it doesn't even seem like work. Whether this is by launching a side job that turns a passion into a profitable business, winning the career lottery by finding a dream position within a traditional organization, becoming a DIY rock star by fashioning an entirely new profession around our varied interests, or hacking an existing humdrum job into work we will love, Guillebeau offers an actionable method and framework for turning our passions into paychecks.
Vypredané
14,20 € 14,95 €

Rodinná múdrosť od mnícha, ktorý predal svoje Ferrari


Inšpiratívny svetový bestseller, ktorý zmenil život mnohým rodinám na celom svete. Autor v ňom ponúka jednoduchý a efektívny spôsob, ako v dieťati prebudiť skryté vodcovské schopnosti a pomôcť mu, aby sa stalo lídrom vlastného života. Zároveň ide o proces plný rodinnej harmónie, radosti a vnútornej vyrovnanosti. Uvoľnite vo svojom dieťati jeho skrytý talent, umožnite mu prejaviť sa kreatívnejšie, prežiť radosť z detstva a stať sa vzácnym dospelým človekom, zodpovedným za vlastné šťastie a úspech.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Rejection Proof


Rejection? It's nothing to be afraid of...Maybe you avoid situations where you might be rejected. You don't apply for that dream job. You don't ask for that pay rise. You don't ask that person on a date. But it doesn't have to be that way - the only thing standing between you and your goals...is you. Jia Jiang had allowed his fear of rejection to rule his life. But he decided to take radical action: he quit his job and spent 100 days deliberately seeking out scenarios where he would likely be rejected, from ordering donuts interlinked and iced like the Olympic rings to asking to pilot a light aircraft. And something remarkable happened; Jia not only learned how to cope with rejection but also discovered that even the most outrageous request may be granted - if you ask in the right way. In this infectiously positive book Jia shares what he learned in his 100 Days of Rejection, explaining how to turn a 'no' into a 'yes', and revealing how you too can become Rejection Proof and achieve your dreams
Vypredané
8,08 € 8,50 €

Kniha tvůrčího života


Oceňovaný filmový tvůrce Barnet Bain srozumitelně a jasně radí, jak uvolnit sílu svého tvůrčího já. Seznamuje čtenáře s principy kreativity i s novými praktickými metodami, které pomáhají překonat návyky a podporují představivost. Učení známá z autorových filmů a workshopů jsou tak poprvé dostupná i v knižní podobě. Text je určen všem, kdo touží realizovat nějaký projekt, založit nový podnik, vytvořit umělecké dílo, mít naplňující vztah nebo uskutečnit svůj sen – bez ohledu na věk, vzdělání nebo zkušenosti. Barnet Bain je filmový producent a režisér, rozhlasový moderátor a odborník na kreativitu. V rádiu zpovídá podnikatele a vizionáře z oblasti kultury i obchodu. Je poradcem byznys lídrů a na workshopech kreativity učí lidi různého věku a profesí, jak jít za svým cílem. Je držitelem ocenění mediální skupiny Wisdom za využívání médií k propagaci duchovních hodnot.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Motivačná literatúra prináša široký výber kníh a textov, ktoré slúžia ako zdroj inšpirácie a motivácie. Táto literatúra vám pomôže objaviť nové perspektívy, rozvíjať pozitívny životný postoj a dosahovať osobný rast a úspech.

Prečítajte si motivačné knihy a získajte návody, tipy a stratégie na dosiahnutie vašich cieľov, prekonanie prekážok a naplnenie vášho potenciálu. Motivačné knihy vám pomôžu rozvíjať sebaúctu, pozitívne myslenie, sebapoznanie a dosiahnuť životnú rovnováhu.

Vyberte si z najlepších diel svetoznámych autorov a nechajte sa inšpirovať ich príbehmi úspechu a motivujúcimi myšlienkami. 

K najznámejším autorom motivačnej literatúry patria Brené Brown, Dale Carnegie, Simon Sinek, či Mark Manson.

.