! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Teoria prava 3vyd


Kolektív autorov tvoria výborní odborníci na teoretické otázky práva, ktorí sú poprednými univerzitnými pedagógmi na Slovensku, v Čechách a v Rakúsku. Učebnica je určená pre študentov nižších ročníkov práva. Predstavuje vstup do metodologicko-pojmového systému právnej vedy. Môže však byť užitočnou pomôckou pre všetkých, ktorí pracujú s legislatívou či z iného dôvodu potrebujú teoreticky podložiť svoje právne znalosti. V publikácii sú spracované základné pojmy, vzťahy a zákonitosti z oblasti právnej vedy.
Vypredané
14,70 € 15,47 €

Trestné právo hmotné 1+2 učebnica


Prvý zväzok (všeobecná časť) obsahuje ucelený systém poznatkov z trestného práva hmotného. Zohľadňuje zásadné zmeny v slovenskom trestnom práve, ktoré vznikli schválením rekodifikovaného Trestného zákona, najmä novú kategorizáciu trestných činov, oko lnosti vylučujúce protiprávnosť, nový systém sankcií a postup pri ich ukladaní. Druhý zväzok (osobitná časť) reaguje na novú systematiku osobitnej časti Trestného zákona. Sú v ňom s dôrazom na nové skutkové podstaty trestných činov rozobraté a vysvet lené jednotlivé znaky skutkových podstát trestných činov a najdôležitejšie pojmy pre pochopenie a zvládnutie danej problematiky. Učebnica je určená najmä študentom, všetkým tým, ktorí majú záujem o získavanie teoretických poznatkov z trestného práva, ako aj právnikom v aplikačnej praxi.
Vypredané
18,14 € 19,09 €

NZ o odpadoch 41/2009


Vypredané
3,33 € 3,50 €


Právna literatúra poskytuje komplexný výber kníh a textov, ktoré sa zaoberajú zákonmi a ich právnymi aspektmi ako aj právnymi systémami. Táto literatúra je vhodná pre právnikov, študentov práva a všetkých záujemcov o legislatívne témy.

V literatúre z oblasti práva nájdete diela pokrývajúce rôzne právne disciplíny, ako napríklad ústavné právo, teóriu práva, občianske právo, rodinné právo, pracovné právo, verejné právo, správne právo, trestné právo, obchodné právo, európske právo, dejiny práva, právo Českej republiky aďalšie. Tieto knihy ponúkajú podrobné informácie o právnych systémoch, princípoch, procesoch, zákonoch a právnych predpisoch.

Autori v tejto oblasti sa zameriavajú na vysvetlenie a analýzu právnych tém, prinášajú teoretické perspektívy, príklady z praxe, históriu a výklady relevantných judikatúr.

Prehľadajte našu kategóriu Právo a objavte široký výber diel od renomovaných autorov, ktoré vám poskytnú podrobné informácie o právnych témach a prispievajú k vašej odbornosti a právnemu rozvoju.