Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE OD 15 EUR

Viera Machová, Alžbeta Slavkovská: Éčka v potravinách Metodická príručka pre učiteľov chémie
Počet strán: 110
Väzba: mäkká, brožovaná
EAN: 9788081402517
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-8140-251-7
Dátum vydania: 30. novembra 2016
Vydavateľstvo:  Raabe
Orig. vydavateľstvo: 
Rozmery: 1 cm x 21,5 cm x 30 cm

Éčka v potravinách Metodická príručka pre učiteľov chémie

Dostupnosť:
Posielame do 3 dní
Naša cena: 14,25 
Bežná cena: 15,00 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

O knihe: JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový štandard štátneho vzdelávacieho programu.

Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní. Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie