! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 216 z 227

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Nevěra a co s ní (-90%)


Přední český sexuolog zúročil v této knize zkušenosti ze své mnohaleté poradenské praxe. Píše o nich poučeně, lehce a s odpouštějícím nadhledem. Vždyť nevěra má nejméně tolik podob jako láska.
Vypredané
0,93 € 9,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sprievodca detskými chorobami (-90%)


Medzi základné podmienky správneho telesného vývoja a psychickej pohody dobrý zdravotný stav. Hovorí sa, že deti rastú s chorobami. Myslia sa tým, samozrejme, bežné detské ochorenia, s ktorými zápasia často. Vie však rodič vždy odlíšiť, kedy ide o menej závažnú chorobu, ktorú možno zvládne aj sám, a kedy je potrebná odborná pomoc? Niekedy áno, niekedy nie. Táto kniha má rodičom pomôcť správne ošetrovať choré dieťa a správne sa rozhodnúť, kedy je potrebné navštíviť lekára. Autorka sa pri jej zostavovaní opierala o bohaté skúsenosti z klinickej a ambulantnej praxe. Ponúka prehľadnú orientáciu v najčastejších detských chorobách s odborným výkladom a poradenstvom. Dozviete sa, čo jednotlivé ochorenia spôsobuje, aké majú príznaky, ako sa im vyhnúť aj ako chorému dieťaťu pomôcť, aby čo najskôr vyzdravelo. Jasný, zrozumiteľný text je doplnený o užitočné prehľadné tabuľky a grafy. Veríme, že kniha splní svoj účel a prispeje nielen k správnej starostlivosti o choré dieťa, ale aj k prevencii ochorení.
Vypredané
1,97 € 19,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pozor, padání skal (-90%)


Humorný příběh úskalími, že ho žádná žena jen vypráví o třech mužích odlišného věku, vzdělání i zkušeností, kteří se vyrovnávají se spletitými situacemi partnerských vztahů. Doktor Skřivan je muž natolik obeznámený s partnerskými tak nerozhází. Zato docent Ort, ač je šťastně ženatý, se pikantním situacím nebrání. Právě o něj projevuje nebývalý zájem manželka třetího z nich, mladého fotbalového funkcionáře Pišty. Jak si kamarádství poradí s nevěrou?
Vypredané
0,86 € 8,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prečo skáčem (-90%)


Aký je život s autizmom? Vieme vycítiť, čo si autista myslí, čo cíti, aby sme mu dokázali pomôcť? Na tieto otázky odpovedá pozoruhodná knižka, ktorú napísal Naoki Higašida, keď mal iba trinásť rokov.Naoki má vážnu formu autizmu, no napriek tomu sa naučil komunikovať s okolitým svetom. Vo svojej knižke Prečo skáčem nám dáva nahliadnuť do ťažko pochopiteľnej mysle, ktorú naprogramoval autizmus. Vysvetľuje záhadné správanie autistov, prezrádza, ako vnímajú čas, život, krásu a prírodu. Svoje rozprávanie končí prekrásnou poviedkou Som stále tu, ktorá dokazuje, že autistom nechýba humor, fantázia ani empatia.Mnoho rodičov autistických detí po prečítaní knižky zažije rovnaký pocit ako prekladateľ tejto knihy David Mitchell. Cez myseľ Naokiho Higašidu spoznal myseľ vlastného autistického syna a pochopil, že život s normálnymi ľuďmi je pre autistu nekonečne namáhavý. Naokiho snaha vysvetliť iné, svojské správanie je dojímavá a odzbrojujúca, ponúka čitateľom zriedkavú príležitosť pozrieť sa na svet z celkom inej perspektívy.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sexi rady pre sexi baby od chlapov (-90%)


„Kiežby urobila toto...“ Viete, čo chodí po rozume vášmu partnerovi? Teraz to už viete! Odtajnili sme jeho najtajnejšie priania. Povinné čítanie pre všetky ženy, ktoré chcú vedieť, čo sa deje v partnerovej hlave – a v jeho slipoch. „Ktovie, ako sa mu bude páčiť, keď...“ Z anglického originálu Sex tips for girls by guys (Dorling Kindersley Limited, London 2012) preložila Erika Mináriková.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zlatý rodinný album (-90%)


Zlatý rodinný album pre tých, ktorých milujete, ktorí majú miesto vo vašom srdci. Môžete ho s láskou zaplniť fotografiami najbližších a najdrahších ľudí, a tak navždy zachovať spomienku pre ďalšie rodinné generácie. Fotografie prvé i posledné, svadobné, promočné, najstaršie, ktoré sa zachovali. Je pekné ich mať spolu, aby ste mohli s láskou pozerať na históriu a rodokmeň svojej rodiny. K fotografiám, ktoré sú aktuálne alebo tvoria rodokmeň vašej rodiny pridajte meno, roky či láskavú prezývku. Veľa lásky a zlatých dní do vašich rodín a priateľstiev.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 44 hier na podporu hry s bábkou pre deti predškolského veku - 2.vydanie (-90%)


Teoretické spracovanie problematiky hry s bábkou sa orientuje na vývinový profil dieťaťa raného a predškolského veku. 44 hier je rozdelených do skupín tak, aby bolo možné prostredníctvom nich deťom vysvetliť ako funguje a pohybuje sa ľudské telo, a zároveň sa tak deti naučia ako pohybovať s animovaným predmetom, alebo s jednoduchou bábkou. Zmeny v tejto publikácii nastali v prvej skupine hier zameraných na zrkadlenie a v teoretickom prepracovaní témy hra s bábkou. Ide o druhé prepracované vydanie publikácie, ktorá vyšla v roku 2016.
Vypredané
0,45 € 4,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A dosť! Francúzske deti nevystrájajú pri jedle (-90%)


Odhaľte tajomstvo výchovy detí z Paríža Keď sa americkej novinárke Pamele Druckerman narodilo dieťa v Paríži, nemala ambície stať sa „francúzskym rodičom“. Francúzske rodičovstvo nie je známou vecou ako napríklad francúzska móda a francúzske syry. Dokonca aj francúzski rodičia sami trvajú na tom, že nerobia nič zvláštneho. Napriek tomu francúzske deti prespia celú noc vo veku dva alebo tri mesiace, deťom jej priateľov to trvalo rok alebo aj viac. Francúzske deti jedávajú zdravé jedlá, na rozdiel od iných detí, ktoré zjedia len hranolčeky s kečupom a vyprážaný syr. A zatiaľ čo jej americkí priatelia trávia návštevy riešením hádok medzi svojimi deťmi, jej francúzski priatelia popíjajú kávu, kým sa deti pokojne hrajú. Vo Francúzsku je materstvo samé o sebe úplne iným zážitkom. Vo Francúzsku neplatí, že matky malých detí nemajú vlastný život. Francúzske matky nie sú otrokyňami svojich detí, majú aj priestor pre seba a napriek tomu sú vynikajúcimi rodičmi. Majú jednoduchý, pokojný vzťah so svojimi deťmi, ktoré im Druckermanová môže len závidieť. Francúzske deti sú rovnako búrlivé, zvedavé a kreatívne ako Američania. Ale sú oveľa lepšie vychované a správajú sa slušne. Rodičia ich do ničoho nasilu nenútia a dovolia im objavovať svet svojím vlastným tempom.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Svadba a iné slávnostné príležitosti (-90%)


Svadba a iné slávnostné príležitosti je nezvyčajná publikácia, ktorá nemá zastúpenie na našom trhu, i keď kníh s touto tematikou je isto viacero. Nie je len obyčajným návodom na použitie, i keď tu nájdete množstvo praktických tém k príprave svadby, cirkevných slávností, stužkovej a ďalších rodinných udalostí. Okrem rád, ktoré vám pomôžu vyriešiť nejednu dilemu okolo náročných príprav svadby a osláv, tu nájdete tipy na nezvyčajné, a pritom esteticky hodnotné svadobné pozvánky, výzdobu, pohostenie, mejkap, účesy a šaty nevesty, ale aj tipy na darčeky. Budúce nevesty tu nájdu skvelý praktický návod, ako sa starať o svoje telo a vizáž, aby boli v deň D tými najkrajšími. Viete o tom, ako si pripraviť harmonogram krásy? Pomôckami, ktoré isto mnohí ocenia, sú aj svadobný bontón a svadobné zvyky, z ktorých rôzne tiež môžete zakomponovať do vašej životnej udalosti. Rady a odporúčania, i to, čo je potrebné vybaviť, tu nájdu aj snúbenci, ktorí plánujú obrad v zahraničí alebo si berú cudzinca. Kniha Svadba a iné slávnostné príležitosti je originálnou a cennou aj vďaka obrazovému materiálu v hlavnej kapitole, venovanej svadbe. Zaujímavým momentom knihy, ktorý nepochybne ocenia všetci potenciálni čitatelia, je prelínanie sa nádherných atmosférických fotografií s realitou – odporúčaniami a povinnosťami, ktoré je treba vyriešiť, aby bola vaša svadba skutočne podľa vašich predstáv. A to po všetkých stránkach, i tej finančnej. Svadobný fotograf je nesmierne dôležitou súčasťou každej svadby, preto sme sa rozhodli na ilustrovanie tejto knihy prizvať známeho svadobného a rodinného fotografa – Jána Plachého. Tento pán fotograf bol v roku 2014 zaradený medzi TOP 100 svadobných fotografov sveta a v tom istom roku získala jedna z jeho fotografií pozíciu medzi TOP 10 svadobnými fotografiami na svete v súťaži Hasselblad Masters. V publikácii máte možnosť vidieť mnohé z jeho najkvalitnejších diel. Veríme, že atmosféru, ktorú knihe dodávajú vďaka svojej umeleckosti a originalite, oceníte a poteší vás – či už svadbu ešte len chystáte, alebo už ste svoj veľký deň zažili. Táto publikácia je ideálnym darčekom pre všetkých svadobných “čakateľov”.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nástroje (-90%)


Životné ťažkosti sa nikomu z nás nevyhýbajú. Tradičný terapeutický prístup upriamuje pozornosť do minulosti, no my potrebujeme riešenie tu a teraz. Nástroje nám ho ponúkajú. Autori využívajú jedinečný súbor cvičení – nástrojov –, vďaka ktorým sa naše problémy stanú odrazovým mostíkom k životnej zmene. Prekážky sa zmenia na príležitosti – nájdime v sebe odvahu a rozhodnosť, tvorivosť a pevnú vôľu! Phil Stutz a Barry Michels dlhé roky úspešne využívajú nástroje v terapeutickej praxi a táto revolučná metóda sa teraz dostáva aj k čitateľom na celom svete. Presvedčte sa sami, ako to môže obohatiť váš život.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 101 dní vo vzťahu (-90%)


Veríme, že to, na čo upriamite pozornosť, sa začne objavovať vo vašom živote. A platí to aj o partnerskom vzťahu. V podstate máte dve možnosti. Buď sa zameriate na pozitívne stránky vášho partnera či partnerky alebo budete vnímať prevažne to, čo vám prekáža. Jeden pohľad vás privedie na úžasnú dobrodružnú cestu spoločným životom, druhý k problémom a spoločnému trápeniu. Ktorú cestu si chcete zvoliť? Denník 101 dní vo vzťahu vám pomôže zamerať pozornosť na pozitívne stránky vášho partnera (vašej partnerky) a pomôže vám tak aktívne vytvárať dlhodobo prekvitajúci vzťah, pokým vaša láska trvá.
Vypredané
1,20 € 12,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Léčiva v těhotenství (-90%)


Praktický rádce pro zodpovědné budoucí maminky, ale také kniha, kterou ocení i zdravotnický personál, pracovníci v lékárnách a studenti středních zdravotnických škol jako doplňkovou učebnici. V knize se dozvíte: Kterým lékům na našem trhu se budoucí maminka musí v těhotenství vyhnout a proč. Které léky plodu neškodí, a které vitamíny a minerály jsou naopak pro zdravý vývoj plodu nezbytné. Jak a čím se léčit v případě nejběžnějších nemocí (chřipka, nachlazení, angína, bolesti hlavy, zácpa, průjem, horečka...). Jak postupovat v případě chronických nemocí (cukrovka, alergie, astma, deprese a mnoho dalších), jaké léky užívat již v době plánování těhotenství, a jakou léčbu pak zvolit v těhotenství. Jak léčit těhotenské potíže (nevolnost, nespavost, vysoký krevní tlak, preeklampsii, těhotenský diabetes...) s ohledem na vývoj plodu. Která léčiva a látky jsou v těhotenství vysoce nebezpečné (Warfarin, Thalidomid, drogy, nikotin, alkohol...) a jejich konkrétní vliv na plod. Vliv očkovacích vakcín na plod, která očkování jsou nezbytná, a která se musí v době těhotenství odložit. Která jsou nejčastěji užívaná léčiva, jejich dávkování a vliv na plod v jednotlivých trimestrech těhotenství. Autor je doktorem farmacie, a společně se svými kolegy – spoluautory se věnuje tématu bezpečné farmakoterapie v těhotenství již několik let. Také provozuje informační server www.safebryo.cz.
Vypredané
0,76 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pozornosť detí v materskej škole – námety a aktivity (-90%)


Brožúra s názvom Pozornosť detí v materskej škole sa venuje momentálne veľmi aktuálnej téme, keďže z roka na rok stúpa počet detí s poruchami pozornosti. So zámerom pomôcť ich včasnému odhaleniu je v brožúre téma spracovaná v naozaj ucelej podobe, v akej ešte nebola inde spracovaná. Brožúra je spracovaná v súlade s inovovaným ŠVP pre materské školy. Autorka je liečebná pedagogička a riaditeľka súkromnej MŠ - tejto téme sa dlhodobo venuje. Výhody brožúry: •Prináša praktické aktivity, ktoré sa dajú rôzne modifikovať (nie jednorazové). •Jej obsah je okamžite využiteľný v praxi. •Predstavuje pomôcku pre učiteľky pri riešení problémov detí s pozornosťou.
Vypredané
2,20 € 22,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tresty vo výchove (-90%)


Publikácia sa zaoberá aktuálnou problematikou trestov a ich aplikáciou vo výchovnom procese z teoreticko-empirického hľadiska. Prezentuje základné východiská problematiky trestov v kontexte súčasných tendencií vo výchove, vymedzuje postavenie trestov v spoločenských súvislostiach, obsahuje prehľad základných druhov trestov uplatňovaných vo výchove, ich funkcie a princípy aplikácie. Súčasťou publikácie je aj pohľad na trestanie vo vybraných krajinách a na výchovné tresty z historického hľadiska. Publikácia je určená rodičom a vychovávateľom, ktorých môže podporiť v uvedomení si zodpovednosti za výchovu detí. V rámci poznania súvislostí uplatňovania konkrétnych trestov vo výchovnom procese môže zvýšiť kvalitu práce učiteľov, sociálnych pedagógov, výchovných pracovníkov a iných odborníkov v oblasti pomáhajúcich profesií. Možno ju tiež využiť ako vhodný študijný materiál pre študentov učiteľstva v rámci bakalárskeho i magisterského štúdia.
Vypredané
0,29 € 2,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mama a dcéra (-90%)


Keď sa stretne niekoľko desiatok mám a dajú dokopy rady o výchove svojich dcér, tak je pritom zábava, dá sa na papier múdrosť vychádzajúca zo srdca, a navyše opadne pritom stres z toho, že nie všetko musí byť vždy dokonalé a ideálne. Ver.sk vám predstavuje skvelý knižný titul, ktorý vás môže odteraz sprevádzať počas celého obdobia výchovy vašej dcéry. Zistíte, že tak nejak podobne sú na tom mamy vo vašej blízkosti alebo aj kdekoľvek inde vo svete.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Povolenie k rodičovstvu (-90%)


Strach rodičov o svoje deti dosahuje v týchto časoch historické maximum. Vo výchove si ľudia nevedia nájsť zlatú strednú cestu medzi hysterickým a prehnaným kontrolovaním detí a vlažným záujmom. Psychiatrička Robin Berman napísala knihu pre všetkých ľudí, ktorí chcú vychovávať svoje deti s láskou a hranicami zároveň. Voľakedy sme síce deti videli, ale nepočúvali ich – teraz sa však stali centrom vesmíru. Dnešní rodičia sa boja ukázať svoju asertívnu stránku. Snažia sa vyhovieť všetkým požiadavkám a rozmarom svojich detí, neustále sa s nimi o niečom dohadujú, pretože svojim deťom nechcú ublížiť. Je smutné, že takéto správanie má za výsledok nesamostatné a krehké bytosti, ktoré si neveria. Existuje však stredná cesta medzi ignorovaním detí a ich velebením. Rodičia sa musia naučiť, že oni velia. Ak majú deti priveľa moci, začnú sa báť a vyrastú z nich neistí, neprispôsobiví ľudia. Vďaka Povoleniu k rodičovstvu si rodičia zvyknú na určovanie hraníc, aby tak mohli vychovávať s láskou. Len tak môžu svojim deťom vštepiť sebavedomie, rešpekt a citovú vyspelosť.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rok zábavného učenia (-90%)


Zažite so svojimi deťmi nádherné okamihy, podporte ich zvedavosť a bavte sa po celý rok vďaka tejto knižke s vyše 150 rôznymi aktivitami.
Vypredané
1,49 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prvorozený - výhoda, či handicap? (-90%)


Jste přepracovaní. Máte velké plány a sny. Hodně toho od sebe vyžadujete. Nikdo na vás není přísnější než vy. Jako ten, kdo přirozeně hýbe a otřásá světem, udáváte krok a získáváte ceny. Vždycky jste udělali, co se od vás očekávalo - a samozřejmě, kvůli tomu, co udělal mladší sourozenec, jste se do problémů dostávali vy.   Prvorozenectví si vybírá vysokou daň. Máme však pro vás dobrou zprávu: nemusí to tak být. Můžete se v každé oblasti svého života naučit používat schopnosti prvorozeného ke svému nejlepšímu prospěchu. Autor v této knize ukazuje, jak toho dosáhnout.
Vypredané
0,98 € 9,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha O sexu (-90%)


Sex je naprosto přirozený, říká kontroverzní duchovní učitel Osho, a kritizuje církve za spojování sexu s hříchem a s pocitem viny. V knize odpovídá na otázky svých žáků a nabádá je, aby se oprostili od zažitých názorů a znovu odhalili čirost svého bytí. Velmi kriticky ukazuje, jakou škodu na lidstvu napáchalo odsuzování a potlačování sexu, a nevyhýbá se ani citlivým a intimním záležitostem. Na cestě k opravdové lásce nelze zavrhnout biologickou energii – a pokud spojíme sex s meditací, povzneseme své vědomí do neuvěřitelných výšin.
Vypredané
1,50 € 15,00 €

dostupné aj ako:


Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.