! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 223 z 285

Lacná kniha Balla Adrienn 5. - Rácsok


Adrienn mintha egészen normális életet élne: suliba jár, szobafogság miatt délutánonként otthon ül, Karesz az idegeire megy, Márkkal rendben vannak, és nem érkezik újabb pendrive sem. Csakhogy nem mindenki hajlandó úgy tenni, mintha Balázs nem is létezett volna, és ez felrázza Adriennt is. Hamarosan nyomra bukkan, amit már csak követni kellene. Ehhez viszont csapatmunkára van szükség. Közben Adrienn a legváratlanabb pillanatban fedezi fel az apja egy régen eltemetett titkát. Ez lehet az, ami után hónapok óta kutat. A megoldás arra, hogyan szabadíthatná ki a börtönből. És persze ott van még egy megválaszolatlan kérdés: ki küldte a pendrive-okat?
Vypredané
0,53 € 10,68 €

dostupné aj ako:

SZ, mint szűz


Szűznek lenni szívás. Valerie-t eddig is sokan hülyének nézték, amiért a házasságig várni akar a szexszel, az viszont már nagyon gáz, hogy emiatt a pasija szakít vele, Val nyilvános kiborulása pedig felkerül a YouTube-ra. De a lány kitart az elvei mellett, és ha már úgyis milliók röhögnek rajta, elindítja a "V mint vigyázz a szüzességedre!"-kampányt, ami pillanatok alatt országos méretűre nő. A szívdöglesztő rocksztár, Kyle Hamilton is hall Valerie fogadalmáról, és mindent elkövet, hogy a lány khm... meggondolja magát. Ellenállni "Az év legszexibb pasijá"-nak, amikor hódító üzemmódba kapcsol? Sok sikert, Szűz Val!
Vypredané
8,48 € 8,93 €

dostupné aj ako:

Kapitán Bombarďák a útok mluvících záchodů


George a Harold se vracejí! Posledně zhypnotizovali ředitele Kruppa, aby uvěřil, že je Kapitán Bombarďák. Teď omylem oživili tu nejnechutnější, nejnebezpečnější nestvůru, jakou si kdo dovede představit – Turbozáchod 2000. Zachrání někdo školu před útokem děsivých mluvících záchodů? Dávejte pozor, bombarďáky se vracejí!
Vypredané
1,89 € 1,99 €

Strom přání


"Když v předvečer narozenin vlezeš do postele levou nohou napřed, a než si lehneš, převrátíš polštář, pak se může stát cokoli," píše William Faulkner v kouzelném, rozmarném příběhu. Malá Dulcie se v den svých narozenin vzbudí a v pokoji najde cizího chlapce. Po kratším přemlouvání se s ním vydá na neobyčejný výlet, na němž se splní nejedno přání.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

A Pál utcai fiúk


A Pál utcai fiúkat az teszi népszerűvé, hogy az élet minden ága-boga benne van: iskola és játék, barátság és harc, pártoskodás és összetartás - minden, egészen a halálig. S az író mindezt gyerekésznek, gyerekszívnek szólóan szőtte regénybe. A gyerekvilág tükrében láttatja a világot. Boka, Nemecsek, Áts Feri és a többiek története átélhető csaknem bárhol, s az ezredfordulón semmivel sem kevésbé, mint születésekor, a XX. század kezdetén. Talán ez a magyarázata a regény példátlan hazai és világsikerének. Közel két tucat nyelven jelent meg, s ajánlott olvasmány nemcsak a magyar iskolákban, hanem távoli földrészeken is.
Vypredané
8,27 € 8,71 €

Transport za věčnost


Jendova otce právě zatklo gestapo a dvanáctiletý kluk nemůže tušit, co přijde dál: vyloučení jeho židovských přátel ze studia na gymnáziu, žluté hvězdy na kabátech, transport do Terezína… Kniha Františka Tichého je inspirovaná skutečnými událostmi a příběhy chlapců, kteří žili v Praze i v Terezíně, nezříká se dobrodružství a fantazie, ale zároveň je tak pravdivá, až z ní mrazí... Román pro čtenáře od deseti let ilustroval Stanislav Setinský.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Így szeresd a kutyádat!


Kutyabarátok, figyelem ! Ez a könyv a tökéletes választás számotokra! Akár még csak most készülsz beszerezni egy édes kis kutyust, akár már ott tartasz, hogy trükköket akarsz tanítani kedvencednek, vagy ha csupán szeretnél többet megtudni ezekről a nagyszerű állatokról, az Így szeresd a kutyádat! című könyvben megtalálsz mindent, amire csak szükséged lehet. A vastag betűvel szedett szavak jegyzéke és magyarázata a Kislexikonban.
Vypredané
9,16 € 9,64 €

Cinder és Ella (3. kiadás)


Cinder és Ella (3. kiadás)
Vypredané
8,48 € 8,93 €

A nagy szökés


2017. április közepén jelenik meg David Walliams újabb, sziporkázóan vicces regénye, A nagy szökés. Bunting repülőalezredes papucsban jár, mégis egyenruhát visel. Sodóval eszi a konzervsonkát. És néha azt is elfelejti, hogy az unokáját Jacknek hívják. Jack nagyapja fiatalkorában vadászpilótaként harcolt a II. világháborúban, és most, majd negyven évvel később is csak arra vágyik, hogy imádott gépével a magasba emelkedhessen. Sőt, tulajdonképpen azt hiszi, még véget sem ért a háború. Ezt körülötte mindenki rosszul viseli, kivéve Jacket, aki a világon mindenkinél jobban szereti őt. Így hát, amikor az öreg úr idősek otthonába, a hátborzongató Alkonyi Hajlékba kerül, Jack mindent elkövet, hogy kimentse őt a gonosz Emse főnővér és a szörnyeteg ápolók fogságából. S ezzel kezdetét veszi a zuhanó repülés életük legnagyobb kalandjába… "Már majdnem éjfélre járt, mire megérkeztek az állomásra. Hamarosan a nagyapa lakásához vezető úton gyalogoltak. Úgy tervezték, egy ideig meghúzzák magukat az öreg lakásán. Mindazok után, ami a Hadtörténeti Múzeumban és a Scotland Yardon történt, a fiú úgy döntött, jobban teszik, ha nem hozzájuk mennek. Jack meglepetésére Rádzs boltjában égett a villany. Az újságárus még fenn volt, épp behordta a másnapi újságokat, amiket kötegekben pakoltak le a bolt elé. A fiú tudta, hogy Rádzsban megbízhatnak. Ami fontos volt, hiszen őt és a nagypapáját épp üldözte a rendőrség."
Vypredané
11,88 € 12,50 €

A kis herceg


A gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló mese A KIS HERCEG a második világháborúban életét vesztett, ma már klasszikusnak számító francia író remekműve. Története úgy indul, mint minden Saint-Exupéry-regény, egy repülőkalanddal, de ezúttal a bonyodalom nem a valóságban, hanem a költői képzelet világában folytatódik. Egy kisfiú jelenik meg a szerencsétlenül járt pilóta mellett a Szahara magányában, egy kisfiú egy másik bolygóról. S vele együtt feltündököl egy másik világ is, amelynek embersége, tisztasága, szépsége sajnos már csak a költészetben létezik. És Saint-Exupéry úgy beszéli el kis hercege történetét a maga icipici bolygóján, hogy mindnyájan fájdalmasan megáhítjuk azt az igazabb bolygót, és szívünkbe zárjuk az emberségében nagy kis herceget. A világszerte ismert, megrendítően szép mesét az író eredeti rajzai díszítik.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Varázslatos vakáció - Vigyázat, kalandveszély!


Egy egyedülálló ifjúsági történet! A 11 éves Tomi nem örül a nyári szünetnek, mivel azt a furcsa Zelda nénikéjénél kell töltenie. Meg van győződve arról, hogy ezek lesznek élete legunalmasabb napjai. Azonban nagyot téved! Ugyanis ez a vakáció, amellett, hogy különleges titkokat tár fel, életre szóló élményekkel és egy éltre szóló barátsággal is megajándékozza. Ez az egyedülálló tapasztalat rádöbbenti a két kis főszereplőt a világ sokszínűségére, és felismerteti velük a pozitív gondolkodásban rejlő varázslatos erőt. Egy kaland, amely magával ragad, elvarázsol és gondolkodásra késztet!
Vypredané
10,15 € 10,68 €

Plants vs. Zombies: Garden Warfare


Komiks podľa obľúbenej videohry rozpráva príbeh, ktorý vyústil do Garden Warfare 2! Ako sa začala Zombossifikácia mestečka? Odkiaľ sa vzali všetky tie nové rastliny a zombie? Vydajte sa za veselým, akciou prešpikovaným a zombiami prepchatým dobrodružstvom, v ktorom sa dozviete, ako si Nate s Patríciou poradia s diabolským plánom Zombossa. Sú vaše... mooozgyyy... pripravené čeliť zamoreniu zombiami? „Mestacko potrebuie viacéj robotov. A zombye rodoti sú tí najlepšý roboti zo všetkích. Táto knýška je o Zombossovi a mnošstve srandy pry zaberaný mestečka. V mynulosty i budúcnosťi. Ludia sa asi pri tom velmy nebavili. A rastlyny uš vóbec nie.“ – recenzia v Zombie News
Vypredané
8,07 € 8,49 €

Lacná kniha Plants vs. Zombies: Garden Warfare (-70%)


Komiks podľa obľúbenej videohry rozpráva príbeh, ktorý vyústil do Garden Warfare 2! Ako sa začala Zombossifikácia mestečka? Odkiaľ sa vzali všetky tie nové rastliny a zombie? Vydajte sa za veselým, akciou prešpikovaným a zombiami prepchatým dobrodružstvom, v ktorom sa dozviete, ako si Nate s Patríciou poradia s diabolským plánom Zombossa. Sú vaše... mooozgyyy... pripravené čeliť zamoreniu zombiami? „Mestacko potrebuie viacéj robotov. A zombye rodoti sú tí najlepšý roboti zo všetkích. Táto knýška je o Zombossovi a mnošstve srandy pry zaberaný mestečka. V mynulosty i budúcnosťi. Ludia sa asi pri tom velmy nebavili. A rastlyny uš vóbec nie.“ – recenzia v Zombie News
Vypredané
2,55 € 8,49 €

dostupné aj ako:

Mé jméno je Nikdo


BOJOVNICE. LHÁŘKA. STUDENTKA. ŠPIONKA. Sedmnáctiletá Reagan Elizabeth Hillisová je zvyklá přes noc měnit identitu, lhát všem přátelům, které kdy měla, a odehnat každého, kdo by se jí snad dostal příliš blízko k tělu. Reagan je od dětství cvičená v boji na život a na smrt a umí bravurně zacházet s jakoukoli zbraní, protože se od ní očekává, že půjde ve stopách rodičů a rozšíří řady nejmocnější tajné služby na světě, Černých andělů. Zamilovat se do kluka od vedle rozhodně neměla v plánu. Nyní se musí rozhodnout, jestli využije své obrovské předpoklady a vrhne se do života plného nebezpečí, pro který byla vychována, nebo poslechne srdce a zvolí existenci obyčejného člověka, po níž vždycky toužila. Když jí ale nepřátelé unesou rodiče, jde rozhodování stranou. Reagan velice rychle zjistí, jak moc se ostrá akce liší od výcviku, a jestli se může spolehnout na lidi kolem sebe. Zvlášť na ty, kterým dosud musela lhát. Zoufalá a vyděšená v sobě musí najít Černého anděla…
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Garfield a zlý čaroděj


Garfielda čeká setkání s krutým čarodějem! Pojďme s Garfieldem prožít ten nejpodivnější den jeho života. Na středověkém trhu, kam Jon vezme Garfielda a Odieho, se přihodí zvláštní věc: Garfield a Odie jsou záhadným způsobem přeneseni zpět v čase a ocitají se v opravdovém středověku! Tam se setkají s Chlupáčem, kocourem ne větším než myš. Kocourek se jim svěří, že ho zaklel zlý kouzelník, který ještě navíc unesl jeho pána, krále Baculáče. Ukazuje se, že dostat se zpátky do přítomnosti nebude vůbec jednoduché. Jediný správný způsob zná pouze Chlupáč, a ten nic neprozradí, dokud mu Garfield a Odie nepomůžou zachránit krále. S čím vším se musí Garfield a Odie vypořádat, aby dokázali zrušit kouzlo a mohli se vrátit zpátky domů?
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Záhada kašľajúceho draka 2. vydanie


Keď sa hrôzostrašný drak vztýčil rovno nad ich hlavami, ešte tesnejšie sa primkli ku skale. Vtom sa dlhý, prehnutý dračí krk rozhojdal a tmavá hlava s veľkými oslepujúcimi očami sa sklonila. Príšera rozďavila širokú papuľu a Pátrači uvideli neuveriteľne veľké a lesklé zuby. S výrazným chrapotom sa nadýchla, potom zakašlala a zmĺkla. Jupiter kdesi čítal o varovnom kašlaní tigra v džungli, keď sa chystá zaútočiť na korisť. Nikdy však o tom veľmi nepremýšľal. Teraz si na to spomenul a až ho striaslo. Trom pátračom sa najprv vôbec nechce riešiť čudné miznutia psov v prímorskom mestečku. Keď sa však na scénu dostane aj akýsi tajomný drak, čo vraj býva dolu na pláži v jaskyni, Jupiter rozhodne, že sa do prípadu pustia. Tušia, že za všetkým sa skrýva nejaká záhada, najmä keď ich ktosi v telefóne varuje, aby do jaskyne viac nechodili. Napriek hrozbe sa do jaskyne vrátia, navyše v noci. Čaká ich tam naozaj nebezpečné dobrodružstvo, no podarí sa im aj odhaliť záhadu kašľajúceho draka a vyriešiť veľký kriminálny prípad.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Dům doktora Fišera


Podivín doktor Fišer do svého domu obehnaného plotem s ostnatým drátem nikoho nepouští. Když se Petrův otec zmíní, že pro doktora pracuje, probudí v synovi zvědavost. V domě na kopci prý bydlí nějaký kluk. Nikdo ho ale nezná, do školy nechodí, nehraje florbal… Petrovi se podaří s pomocí kamarádky Kristýny a dokonalé lsti vniknout do domu. Co objeví, je šokující, a co bude následovat, ještě mnohem víc! Napínavý příběh, který vám nedovolí odejít!
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Lacná kniha Klementínka a bláznivý týždeň (-90%)


Klementínka nemá najlepší týždeň. Pondelok ju pošlú do riaditeľne, lebo Grétke ostrihala vlasy, utorok sa na ňu Grétkina mama poriadne naštve, stredu ju zas pošlú k riaditeľke… Štvrtok sa s ňou Grétka prestane baviť, piatok sa začína zlými vajíčkami, a to nie je ani zďaleka všetko, lebo sobotu sa na ňu naštve ešte aj vlastná mama. No dobre teda, Klementínka má PRÍŠERNÝ týždeň.
Vypredané
0,70 € 6,99 €

dostupné aj ako:

The Dark Prophecy - The Trials of Apollo Book 2


Exclusive bonus content - Leo Valdez and the Quest for Buford* The god Apollo, cast down to earth and trapped in the form of a gawky teenage boy as punishment, must set off on the second of his harrowing (and hilarious) trials. He and his companions seek the ancient oracles - restoring them is the only way for Apollo to reclaim his place on Mount Olympus - but this is easier said than done. Somewhere in the American Midwest is a haunted cave that may hold answers for Apollo in his quest to become a god again ...if it doesn't kill him or drive him insane first. Standing in Apollo's way is the second member of the evil Triumvirate - a Roman emperor whose love of bloodshed and spectacle makes even Nero look tame. To survive the encounter, Apollo will need the help of a now-mortal goddess, a bronze dragon, and some familiar demigod faces from Camp Half-Blood. With them by his side, can Apollo face down the greatest challenge of his four thousand years of existence?
Vypredané
9,45 € 9,95 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.