Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 278 z 287

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Malý muž a malá slečna (-90%)


Hrdinom detského románu je opäť kúzelníkov trpasličí učeň Maximko Kremienok, o ktorom príde režisér z Hollywoodu nakrútiť film. Keď si film pozrie Emily na vzdialenej Aljaške, nemôže uveriť vlastným očiam. Pretože aj táto dievčinka meria len päť centimetrov a jej mama je rodená Kremienková. Vari sú Emily a malý muž príbuzní? Erich Kästner porozpráva veselé pokračovanie knihy Malý muž. Opäť potvrdzuje svoju koncepciu detského románu: starostlivé vykreslenie charakterov, morálny prístup, kriminálnu zápletku. Slovenský preklad pripravila skúsená a zručná prekladateľka Kästnerovych diel Iva Vranská Rojková. V knihe sú početné originálne ilustrácie z nemeckého vydania od Horsta Lemkeho, ktoré verne napodobujú štýl pôvodných Tierových ilustrácií a Kästnerovým knihám dávajú osobitý atraktívny nádych.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kniha džunglí (česky) (-90%)


Vydejte se ve stopách Mauglího, lidského chlapce žijícího mezi zvířaty v džungli, a zažijte s ním vzrušující a nebezpečná dobrodružství. Kniha džunglí oživila svými kouzelnými ilustracemi Manuela Adreani.
Vypredané
1,49 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Červený vírus a kučeravý Sebastián (-90%)


Desaťročný Sebastián sa s mamou presťahuje do neznámeho mestečka Pomykovo. Zisťuje, že nič sa nedeje náhodne. Život v Pomykove je napínavé reálne aj virtuálne dobrodružstvo. Malí usmievaví roboti Maluroti, veľký ryšavý Filip a bystrý Oliver patria do neobyčajného sveta mesta a školy na Červenom kopci. Jedného dňa sa všetci nakazia akýmsi počítačovým vírusom a nič už nie je ako predtým. Dá sa s tým niečo robiť? Dá sa to vyliečiť? Čo je to za vírus, odkiaľ sa vzal a prečo?
Vypredané
0,79 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dita (-90%)


Malé dievčatko Dita sa nudí len málokedy. V krátkych citlivých príbehoch so zvieratkami i ľuďmi zažíva rôzne dobrodružstvá. Neveríte? Tak sa spýtajte strateného motýľa, hovoriacej čínskej báby, harmonikára alebo Ditinej dvojníčky. Svätojánske mušky aj vám možno pomôžu zaspať a zo všetkého vás môže prebrať medveď tancujúci ako brušná tanečnica. A čo prastará mama a jej vrkoč? Dita vám povie všetko, čo zažila, len ju nechajte rozprávať. Príbehy poukazujú na pozitívny vzťah k prírode, zvieratám, ľuďom, odrážajú pocity Dity zo životných situácií a skúseností zo súčasného sveta. Pevne budujú morálne hodnoty, cit pre spravodlivosť, vnútorný svet a charakter dieťaťa. Knihu ilustrovala mladá slovenská výtvarníčka Daniela Olejníková, ktorá za knihy 13 a V melónovom cukre získala ako jediná Slovenka cenu z jedenástich medzinárodných ocenení na XXIV. ročníku Bienále ilustrácií Bratislava.
Vypredané
0,44 € 4,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Add a lelkedet - Sikoltók 4. (-90%)


Kaylee Cavanaugh sehogy sem tud zöld ágra vergődni Nashsel - úgy érzi, se vele, se nélküle nem megy. Ráadásul nem tehet úgy, mintha mi sem történt volna... Amikor azonban Nash volt barátnője is feltűnik a színen, kapcsolatuk végképp kiismerhetetlenné válik. Sabine ugyanis a fejébe veszi, hogy ha törik, ha szakad, visszaszerzi magának a fiút. Csakhogy Sabine nem egy egyszerű, hétköznapi lány, hanem egy mára, a rémálmok eleven megtestesülése. Miközben áldozata alszik, a legmélyebb félelmeket is képes kiolvasni a lelkéből, hogy aztán rémálmokat szőjön belőlük. Sabine a rettegésből táplálkozik, és kész halálra ijeszteni Kaylee-t vagy akár az egész iskolát, hogy megkaphassa, amit - pontosabban akit - akar... "Sabine úgy bámulta Nasht, mintha ő lenne az egyetlen fénypont egy igen-igen sötét helyen. A fiúm viszonzásképpen úgy méregette Sabine-t, mintha bonyolult rejtvény lenne, amit meg kell fejtenie. Ismertem ezt a pillantását - engem is így figyelt, amikor először hallott valakinek a lelkéért énekelni, még mielőtt tudtam volna, hogy lúdvérc vagyok. Akkor szokott így nézni rám, amikor a bajba jutott hölgyet látja bennem, akit úriemberi kötelessége megmenteni, akár szükségem van rá, akár nincs. Régen imádtam ezt a nézését. Most gyűlöltem." A San Antonióban élő RACHEL VINCENT könyvei világszerte óriási sikert arattak. A tizenkét részből álló Sikoltók-sorozat negyedik kötetében Kaylee-nek a legszörnyűbb félelmeivel kell szembenéznie, ha meg akarja menteni kapcsolatát
Vypredané
1,05 € 10,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nevítaní (-90%)


Je rok 2021 a v Spojených štátoch amerických sa niekoľkonásobne zvýšil počet vrážd. Čím ďalej tým viac ľudí má totiž tzv. HTS syndróm – ich DNA obsahuje vraždiaci gén. Davy je takmer dokonalá študentka prestížnej školy, je krásna, chodí s úžasným chlapcom a je veľmi talentovanou hudobníčkou. Ale jedného dňa sa celý jej perfektný život zosype ako domček z kariet. Do jej domu dorazia zástupcovia vlády a povedia jej, že je nositeľkou, teda že je HTS pozitívna. Vlastní rodičia sa jej začínajú báť, hoci nikdy nikomu neublížila, vyhodia ju zo školy a stratí všetko, čo mala, o čo sa snažila, svoju budúcnosť. Nositeľov pribúda a svet, ako ho poznáme, sa mení. Nikto už sa necíti v bezpečí. Ľudia s HTS sa začínajú zatvárať do internačných táborov. Davy má ale nakoniec šťastie, ocitne sa v špeciálnom výcvikovom tábore. Pokiaľ sa to dá považovať za šťastie – čo z nej bude, keď výcvik prežije? Vraždiace monštrum? A dokáže sa ubrániť vlastným génom alebo sa stane vrahyňou?
Vypredané
1,30 € 12,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Štyri strakuľky a jeden kolibrík alebo Vianočné prekvapenia, aké ste ešte nezažili (-90%)


Je nad svetlo sveta jasné, že všetky cesty vedú do Karlovej Vsi, čo je tá najvychýrenejšia mestská časť v Bratislave. Tu bývajú priamo na sídlisku Longitál alias Dlhé diely na Majerníkovej ulici číslo 2789 na šiestom poschodí klasického panelákového bytu so super ústredným kúrením štyri kamarátky strakuľky Elvíra, Olívia, Anabela a Lujza. Okrem bežných vianočných príprav práve zasnežujú byt špeciálnymi snehovými vločkami, určenými na zasnežovanie interiérov. Dostanú vianočnú pohľadnicu od pavúčice Frídy, so želaním veselých Vianoc im zatelefonuje veľryba Matilda a navštívi ich vzácny hosť až z ďalekého Mexika. Je to kolibrík Kristián, ktorému sa nechce merať takú strašnú diaľku po vlastných, a tak si kúpi letenku spoločnosti R & K (Rýchle & Krídla).
Vypredané
1,21 € 12,09 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pimasz kisasszony 365 tanácsa (-90%)


Most megtudhatod: - Hogy igazi cipőfüggő vagy-e; - Milyen stílus illik hozzád igazán; - Hogyan varázsold gyönyörűvé a bőröd; - Hogyan étkezz egészségesen; - Hogyan fogyj le 5 kilót és néhány grammot másodpercek alatt; - Mit jelent, ha egy pasi azt mondja, hogy... - Ki a legjobb barátnőd; - Milyen személyiség vagy.
Vypredané
1,68 € 16,78 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Povstání Herobrina 3 - Den Plížilů (-90%)


Série Dobrodružství Minecraftu nyní pokračuje pod názvem Povstání Herobrina! Sledujte další osudy dvojčat Joshe a Andrého a jejich kamarádky Suzy, kteří se ocitli uprostřed Minecraftu. Josh, André a Suzy se ve třetím dílu série Dobrodružství Minecraf tu dostanou do repliky skutečného světa uvnitř Minecraftu. Na své cestě po stopách Herobrina se zastaví v opevněném městě Esterméd a zjistí, že je v obležení Plížilů. Mohl by za tajemnými koordinovanými útoky stát Herobrine? Dokážou tři desetileté dě ti zabránit Herobrinovi v ovládnutí celého Minecraftu? Nebo bude skutečný svět vydán napospas jednomu z nejmocnějších zlosynů, jaký byl kdy v počítačové hře stvořen? Roztočte svou fantazii na plné obrátky! Vzrušující série Dobrodružství Minecraftu ch ytne a nepustí každého milovníka napětí a počítačových her. Den Plížilů je krátký sci-fi román z dílny amerického spisovatele Steva DeWintera (píšícího pod pseudonymem S.D. Stuart), který své poutavé příběhy přenáší i do říše Minecraftu. Jedná se o t řetí díl série Povstání Herobrina (původním názvem Dobrodružství Minecraftu), která sleduje osudy dvojčat Joshe a Andrého a jejich kamarádky Suzy na cestách po nejtemnějších zákoutích kostičkovaného světa.
Vypredané
0,55 € 5,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Povstání Herobrina 4 - Pozor, draci! (-90%)


Série Dobrodružství Minecraftu nyní pokračuje pod názvem Povstání Herobrina! Sledujte další osudy dvojčat Joshe a Andrého a jejich kamarádky Suzy, kteří se ocitli uprostřed Minecraftu. V čtvrtém dílu Dobrodružství Minecraftu budou Josh, André a Suzy objevovat své superhrdinské schopnosti a čelit zatím největšímu nebezpečí. Po cestě do města Silverrock musí totiž projít bájným dračím teritoriem. Jsou zvěsti o létajících plazech jen báchorky nebo okolí opravdu terorizují draci? Dokážou tři desetil eté děti zabránit Herobrinovi v ovládnutí celého Minecraftu? Nebo bude skutečný svět vydán napospas jednomu z nejmocnějších zlosynů, jaký byl kdy v počítačové hře stvořen? Roztočte svou fantazii na plné obrátky! Vzrušující série Dobrodružství Minecra ftu chytne a nepustí každého milovníka napětí a počítačových her. Pozor, draci! je krátký sci-fi román z dílny amerického spisovatele Steva DeWintera (píšícího pod pseudonymem S.D. Stuart), který své poutavé příběhy přenáší i do říše Minecraftu. Jedn á se o čtvrtý díl série Povstání Herobrina (původním názvem Dobrodružství Minecraftu), která sleduje osudy dvojčat Joshe a Andrého a jejich kamarádky Suzy na cestách po nejtemnějších zákoutích kostičkovaného světa.
Vypredané
0,55 € 5,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Deti chovateľov slonov (-90%)


Tilte Finøvá tvrdí, že človeka v živote nestretávajú problémy, ale výzvy. Ak je to pravda, stojí spolu s bratmi Petrom a Hansom pred obrovskou výzvou, keď sú ich rodičia odrazu nezvestní. Iným deťom by možno padol kameň zo srdca, no traja súrodenci to vnímajú inak, rozhodli sa po rodičoch pátrať a chcú ich nájsť skôr ako polícia či pochybné okultné spolky - Finøvci sa totiž zaoberajú zázrakmi. Deti sa na svojej ceste stretávajú so všakovakými pokútnymi existenciami, príslušníkmi rôznych spoločenských vrstiev a snažia sa nájsť odpoveď na najťažšie existenciálne otázky. Darí sa im to nielen umom a bystrosťou, ale najmä vierou v dvere, ktoré človeka privedú do slobody, hoci sa mu zdá, že niet kam uniknúť.
Vypredané
1,30 € 12,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slunce na útěku (-90%)


Několik krásných a prosluněných dní se jako mávnutím proutku mění v něco nedefinovatelného, v něco, s čímž se dosud lidstvo nesetkalo. Mike a Bessy, hlavní hrdinové této knihy, přežili katastrofu nevídaných rozměrů jen díky náhodě v krytu ve Skalistých horách. Po dvou relativně klidných měsících se rozhodnou svůj úkryt opustit a vydávají se hledat další přeživší. Krajina, kterou znali, se změnila k nepoznání. A přesto i v tomto fantaskním a mnohdy děsivém světě neztratili lidé většinu svých dřívějších vlastností, takže vedle zla nepřestává existovat dobro a vedle zbabělosti zase neobyčejná odvaha a touha po životě.
Vypredané
0,32 € 3,24 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mágikus állatok iskolája 9. - Kővé válva (-90%)


Nincs nagyobb kincs a mágikus állatok barátságánál, ebben mindenki egyetért. Csakhogy egy nap szörnyű dolog történik: a sok kedves, vidám és okos társ egy napon kővé válik! A gyerekek kétségbeesnek, még Miss Cornfield is tanácstalan. Az egyetlen reményük, hogy a mágikus állatkereskedésben várakozó többi állat talán segíteni tud. Úgy tűnik, Murphynek, a jegesmedvének helyén van a szíve és az esze...
Vypredané
0,97 € 9,72 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pokkernapló 1 - Meleg a helyzet! (-90%)


EGY ÖRDÖGFAJZAT FELJEGYZÉSEI Ez I., azaz Rettegett GONI naplója!!! (Pokol, nyolcadik bugyor, lávaszökőkút mellett balra.) Mindenki másnak el a – kezekkel, – karmokkal, – patákkal, – tépőfogakkal, – vér- és velőszívó szájszervekkel és minden más lapozásra, markolászásra vagy kaparászásra alkalmas nyúlvánnyal! Mert SZIGORÚAN BIZALMAS! (És veszélyes is! Aki beleolvas, annak leolvad a szemöldöke, és rémálmai lesznek! Ráadásul ugyanazok, amik nekem, mert ide igenis leírom, amit nem mondhatok el senkinek! Én szóltam!!!) Goni egy totál rossz ördögkölyök, aki képtelen leszokni a jóságról. Rémálom tud lenni az élete, mert folyton elbukik a gonoszságban. Vajon lesz belőle vérbeli pokolfajzat? A legviccesebb új sorozat az Egy Ropi naplója óta. Ismerd meg Goni megpróbáltatásait! 11 éves kortól ajánljuk!
Vypredané
0,87 € 8,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pityke és Prém (-90%)


A pitykések birodalmában szigorú rendet tart a keménykezű királynő. Ám az erdő állatbőrt viselő vademberei, a prémesek felkelnek az elnyomás ellen, a határon ellenséges hadsereg állomásozik, és a pórnép is zúgolódik. Minderről mit sem tudnak a királynő ikerlányai: Govalinda és Prillaszári, akik tizenhetedik születésnapjukra készülődnek. Az ünnepség reggelén védett világukba betör egy prémes, aki nemcsak a palotát dúlja fel, hanem a jövőjüket is. Vajon képesek lesznek a királykisasszonyok a birodalom lakóival együtt leküzdeni a tomboló gyűlöletet, vagy kitör a mindenkit elsöprő háború?
Vypredané
1,07 € 10,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kapitán Sharkey (-90%)


Postava kapitána Sharkeyho zaujímá v díle sira Arthura Conana Doylea velmi zvláštní místo. Romanopisec, který uvedl do světa literatury slavného Sherlocka Holmese a ve Ztraceném světě představil čtenářům profesora Challengera, napsal pro Pearson’s Magazine čtyři povídky, které nejenže staví do popředí záporného hrdinu, piráta Johna Sharkeyho, ale zároveň nastiňují obraz doby v té největší syrovosti. Kniha vychází s působivými ilustracemi Jaromíra Vraštila, které jsou v knižním vydání představeny čtenářům poprvé!
Vypredané
0,23 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A boltkóros esküvője (-90%)


Becky Bloomwood életében végre minden elrendeződik. Szereti a munkáját, hiszen azért fizetik, hogy más pénzét költse. Mesés manhattani lakásban lakik a barátjával, Luke-kal. Mostanra közös bankszámlát is nyitottak (noha abban nem értenek egyet, vajon egy Miu Miu szoknya háztartási kiadásnak minősül-e). A leánykérés nem éppen szokványosra sikerül, de ami utána jön, az talán még kevésbé. Rebecca mamája azt szeretné, ha London egyik kertvárosában lenne a lagzi, és Becky az ő régi menyasszonyi ruháját viselné. Luke anyja ezzel szemben fényes álomesküvőt tervez a New York-i Plaza Hotelben. Becky menekülne, de sehogyan sem tud lemondani a tortakóstolgatásról, a ruhapróbákról és a pezsgőzésekről. Szorgos esküvői előkészületek folynak az Atlanti-óceán mindkét partján, miközben a menyasszony egyre elkeseredettebben gondol a jövendő házaséletre... Sophie Kinsella az Egy boltkóros naplója című regényével lopta be magát világszerte a női olvasók szívébe. Becky Bloomwood, a mániákus vásárló immár számos nemzetközi bestsellerben bizonyította, hogy a boltkórosok pokla nem is olyan elviselhetetlen hely.
Vypredané
1,25 € 12,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kozmix a záchrana planéty Intelix (-90%)


Kozmix, sympatický ufónik, je blízky deťom svojimi šibalstvami a dobrodružstvom, ktoré prežíva so svojimi kamarátmi. Knižka o Kozmixovi okrem fantastických príbehov a krásnych ilustrácií, ponúka ešte ďalší bonus, zaujímavé a zábavné úlohy, ktoré preveria, či deti čítanému alebo počutému textu rozumejú. Detskému čitateľovi poskytnú zábavu, pomôžu lepšie pochopiť text a naučia ho uvažovať o prečítanom texte. Úlohy sú prispôsobené jednotlivým úrovniam porozumenia čítaného textu pre mladší školský vek. Riešenie jednotlivých úloh nájdu deti niekedy priamo v texte, pričom s pomocou dospelých ich zvládnu aj predškoláci. Niektoré úlohy sú náročnejšie, deti o nich potrebujú viac premýšľať a využiť doterajšie vedomosti. A napokon sú pri jednotlivých príbehoch aj také úlohy, ktoré sú zamerané na tvorivosť, fantáziu a šikovnosť. Príbehy o Kozmixovi sú detskému svetu zrozumiteľné svojským humorom, prostredím a vlastnosťami hlavných hrdinov. Pestré úlohy môžu deti riešiť spoločne s kamarátmi, rodičmi či učiteľmi. Spoločné prežívanie príbehov a dobrodružstiev obohatí hodiny čítania v škole a prinesie veľa zmysluplnej zábavy detskému čitateľovi v rodinnom prostredí.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Utajený svět (-90%)


Knihu Utajený svět napsala teprve šestnáctiletá česko-italská spisovatelka Valentina Montevecchi. Utajený svět, při jehož čtení si nikoli náhodou vzpomenete třeba na Piráty z Karibiku, vychází jako první svazek zamýšlené série Kniha světů. Dvaadvacetiletý mladík Jorfeus McBlack se tajně chystá na plavbu do neznáma. Na poslední procházce městem potkává věštce, jenž ho obdaří nejen zajímavou, ale také znepokojivou věštbou. Jorfeus se dokonce ještě před vyplutím přesvědčuje, že ho nebezpečí a tajemno budou provázet na všech jeho cestách. Jako první důstojník a posléze kapitán lodi Rebarunda musí čelit nejen ničivé bouři, ale i pirátům, zradě a tajemstvím, jež měla zůstat navždy skryta. Obstojí coby kapitán? Zachrání svou posádku i Knihu světů, která má nevyčíslitelnou cenu? Dokáže se vyrovnat s tím, kdo byl jeho otec a kam osud zavál jeho bratra, o němž neměl až donedávna tušení? A dopluje až tam, kde se jeden svět setkává s druhým, utajeným?
Vypredané
1,17 € 11,70 €

dostupné aj ako:


V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.