Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 499 z 500

Tündérváros


Harmadszor is megérkezett a két kis tündér, Panka és Cisribí! Ebben a könyvben meglátogatják barátjukat, Bonifácot Tündérvárosban, különféle mesterségeket ismernek meg, és Panka mindent megtesz azért, hogy végre-valahára ő is megtanuljon repülni. A sorozatban megjelent: Micsoda idő!, Tündér biciklin.
Vypredané
8,95 € 9,42 €

Skutečný příběh Cílka a Lídy


Všestrannému českému umělci se podařilo v jeho nové komiksové knize zachytit unikátním způsobem na třech stech dvaadvaceti fotografiích dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu. Netušil, že se vrátí, až bude ležet sníh, s bohatými zkušenostmi a spoustou nových přátel. Příběh se odehrává v reálném prostředí a čase.
Vypredané
25,90 € 27,26 €

Már óvodás vagyok


"Amikor Dani először ment óvodába, nagyon örült annak, hogy már óvodába mehet, csak még annak nem tudott eléggé örülni, hogy ott is kell maradni." Mert így van ez, hogy az ember örül is meg nem is. Akkor is így van, ha az ember történetesen még kicsi. Hiszen nagyszerű dolog az - rang és tisztesség! -, hogy valaki már óvodás! Viszont mégiscsak: nincs ott Anyu, csak az óvó néni, idegen a hely, idegenek a gyerekek, és nem lehet hazaszaladni. Hát így kezdődik. De szerencsére felülkerekedik a kiscsoportosban is az "óvodásöntudat" - és ezzel elkezdődik az óvodai élet, a maga mindennapi kis történéseivel, örömeivel és szorongásaival. Janikovszky Éva vidám, okos, nagy gyermekismeretre valló könyvét - amely számos külföldi kiadást is megért - Réber László derűs, színes illusztrációi egészítik ki.
Vypredané
8,00 € 8,42 €

A pasilista


Ruby Oliver tizenöt éves és pszichológushoz jár. Bár ez kicsit szokatlan, ne ítéljünk elhamarkodottan: elég nehéz időszakot élt meg az elmúlt tíz napban. Szakított vele a barátja és összeveszett a barátnőivel. Valami gyanúsat és felnőtteset művelt egy pasival. Megitta élete első sörét és az anyja rajtakapta. Volt egy pánikrohama, elvesztett egy meccset, elrontott egy matekdogát és megsértette Meghan érzéseit. Kivetette magából a társadalom, és senki nem ül vele ebédnél. Tele van firkálva a nevével a lányvécé, és ki tudja, hogy mi van a fiúkéban. De aggodalomra semmi ok - Ruby azért él, hogy elmesélje.
Vypredané
7,24 € 7,62 €

Mi micsoda Elsüllyedt városok


Titkok vesznek körül bennünket, bárhová is nézünk. Félelmetes síremlékek, hatalmas erődök komor falai, fenséges paloták és templomok. A régészek a világ minden táján elképesztő leletekre bukkannak. Az évezredek súlyos hordaléka alatt néha egész városok rejtőznek. Egyes településeket a sűrű dzsungel, míg másokat a tenger vize nyelt el. Rainer Crummenerl legújabb könyvében az első felfedezőkről és tudósokról, valamint a mai régészet izgalmas munkájáról ír. Megtudhatjuk, a tudósok hogyan kutatják fel a lelőhelyeket és hogyan végzik a munkájukat, valamint ellátogathatunk az Ó- és az Újvilág elsüllyedt városaiba is.
Vypredané
12,77 € 13,44 €

Knihafoss + CD


Druhá dětská kniha Marky Míkové - režisérky, herečky, autorky Rochese a Bžundy, zpěvačky legendární dámské kapely Zuby nehty - a uvnitř knihy najdete CD Písněfoss, které Marka Míková se svými dětmi a kapelou k příběhu nahrála. Sedmiletá holčička Hredka p
Vypredané
12,01 € 12,64 €

Thomas a gőzmozdony - Válogatott mesék 1.


Thomas, a kis kék gőzmozdony sok kalandot él át barátaival Sodor-szigeten. Ebben a könyvben például azt tudhatod meg, mi történt, amikor Thomas vezető nélkül akart elindulni — éppen, amikor az állomásfőnök leült reggelizni… Olvashatsz arról, hogy az összefogás mennyivel jobb az ellenségeskedésnél, és milyen veszélyek érhetnek egy mozdonyt, ha nagyon erős szél fúj. Thomas a gőzmozdony játékok!
Vypredané
8,77 € 9,23 €

dostupné aj ako:

Mátyás királysága


Ez a Mátyás királyról szóló meséskötet tanulságos, de egyben szórakoztató olvasmányt nyújt gyerekek számára. Mesés könyv, tankönyv, és képes lexikon egyben, valamint képzőművészeti alkotás is tarka illusztrációival.
Vypredané
12,79 € 13,46 €

Légi parádé Tesz-Vesz városban


Gondolkodtál már rajta, miért fontos számunkra a levegő? Természetesen levegő nélkül nem tudnánk lélegezni. Ha belelapozol ebbe a könyvbe, az is kiderül, hogy a körülöttünk lévő világban rengeteg dolgot végzünk el a levegő segítségével, sok-sok olyan gépünk, szerkezetünk, közlekedési eszközünk van, amelyet a levegő működtet. És ha már ilyen fontos számunkra a levegő, érdemes ügyelnünk a tisztaságára is. De nem is folytatom. Hiszen a Légi parádé Tesz-vesz Városban sokkal izgalmasabban mesél erről.
Vypredané
6,30 € 6,63 €

Zloděj stínů a jiné povídky pro děti


Sbírka povídek a básniček pro děti nabízí mladým čtenářům opravdu to nejlepší z nejlepších. Mezi autory krátkých dílek napsaných speciálně pro tuto knihu se objevují taková známá jména jako např. Jacqueline Wilsonová (za všechny knihy jmenujme Dvojča ta v průšvihu, Ilustrovaná máma), Eoin Colfer (autor úspěšné série o Artemisu Fowlovi), Darren Shan (u nás vyšly hororové příběhy Darren Shan a Madame Okta, Upírův pomocník, Krvavé chodby a Upíří hora), Eva Ibbotsonová (např. Nevěsta pro čaroděje), č i Garth Nix (kterého čeští čtenáři znají z trilogie Sabriel, Lirael a Abhorsenka). V pestré skladbě povídek si každý může najít to své - jsou zde příběhy strašidelné i tklivé, napínavé, vtipné i prostě jenom ze života.
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Pekelná třída a ďábelský víkend


Třetí setkání s pekelníky z Boříkovy party a jejich třídy. Do té nechodí jenom samí kluci – víkendovou akci v penzionu Irma, kolem které se tentokrát všechno točí, vymyslela dokonce známá holčičí dvojka Teckertová s Palhounovou. Na tajný víkend bez rodičů pozvaly nejen Boříka, Čendu, Mirka a Aleše: dostaví se překvapivě i třídní recidivista Šteky, šplhoun Bohoušek a další holky. Víkend se ponese ve znamení hesla Jaké kariéry dosáhnu, až budu o deset let starší... Jak se na víkend připravovali, jak do své role promítli představu rodičů o jejich budoucnosti a jak to všechno dopadlo?
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Ukulele


A Kaláka verseskönyvben Móra Ferenc, Weöres Sándor, Pinczési Judit, Nemes Nagy Ágnes, Kiss Anna, Tóth Elemér, Soóky László, Tóth László, Dénes György, Petrik József, Hajnal Anna, Keszeli Ferenc, Simkó tibor, Tandori Dezső és Barak László verseit tartalmazza Lipovszky-Drescher Mária mókás rajzaival.
Vypredané
8,41 € 8,85 €

A kincses sziget


Jim Hawkins és John Silver alakján keresztül beleláthatunk a kalózélet rejtelmeibe, hogyan folyik a kincs utáni hajsza: kibontakozik a cselekményben és fordulatokban gazdag történet. Az utazás során tanúi leszünk a természet erőivel, egymással, valamint az önmagunkkal való küzdelemnek.
Vypredané
8,41 € 8,85 €

Jmenuji se Alice


Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékářky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky. Alice chce nejdřív rodičům vyhovět, ale jak se vyskytne skulina v podobě samostatně prožitých prázdnin, zatouží být dospělá a zároveň vyzkoušet zakázané ovoce. Nová láska ji nutí vyhledávat drogu - a zběsilý kolotoc se rychle roztáčí ...
Vypredané
6,50 € 6,84 €

Jmenuji se Ester


Rok 1154: jsme stále na půdě legendární Francie, jejíž jméno zní Gallica... Bájná stvoření hynou. Chce-li Bohem dostát slibu, který dal jednorožci, musí rychle najít brány Sidu a Stvoření k nim zavést. S pomocí Chretiena z Troyes z knih zjistí, že se brány otvírají v noci o svátku Všech Svatých. Neví však, kde je hledat. Existují skutečně? V doprovodu svých přátel – mladičké trubadúrky Vivienne, trpaslíka Mjollna, tovaryše Trinité La Rochella a lovčího Bastiana – opouští Bohem dvůr Heleny Quiennské. Jeho nepřátelé však nezmizeli. Divoch opět shromáždil zbylé druidy a strašlivé Aišany, Gallika vstupuje do války s Brittií...
Vypredané
6,50 € 6,84 €

A 3 kismalac


A mindenki által jól ismert mese Kárpáti Tibor fiatal illusztrátor izgalmas és formabontó látásmódjában kerül a gyerekek elé. A komputertechnika legegyszerűbb, pixelekből építkező formáival ábrázol. A kötet nagyobbaknak szól, mert a három szinten követhető történet koncentrációt és bizonyos mértékű elemzési készséget igényel. A gyerekeknek az utolsó oldal segítséget nyújt a jelképek felismeréséhez.
Vypredané
3,25 € 3,42 €

Kísérletek könyve


A kísérletezés a világ megismerésének egyik legfontosabb része. Ha az ember nem kísérletezett volna már az ősidőktől kezdve, ma nem ismernénk a tüzet, nem tudnánk gyógyítani a betegségeket, és csak gyalog járnánk. S bár az emberiség már sok mindent kikísérletezett, a gyerekeknek mégis újra szükségük van arra, hogy a saját tapasztalatukkal értsék meg mindazt, amit maguk körül látnak. Mitől emelkedik fel a repülőgép? Hogyan működik a fényképezőgép? Miért áll mindig azonos irányban a mágneses iránytű? Mitől ég a gyertya folyamatosan? A népszerű Kísérletek könyve 175 egyszerű fizikai, kémiai és biológiai kísérletet tartalmaz, iskoláskorú gyerekek számára. A(z) Kísérletek könyve Könyv szerzője Rainer, dr. Köthe.
Vypredané
15,11 € 15,90 €

A pórul járt farkas


"Volt egy farkas, szörnyű éhes, szörnyű éhes, szörnyű mérges. Elindult vadászni, bár alig bírt mászni, olyan éhes volt szegény bús legény. Megy, mendegél, meg-megáll, lúdcsapatra rátalál.
Vypredané
4,40 € 4,63 €

Csodálatos rózsaszín mesék: Hamupipőke


Volt egyszer egy kedves, jószívű leány, aki a mostohaanyjával és a mostohanővéreivel élt, akik csak Hamupipőkének hívták. Egy nap meghívást kaptak a királyi palotába: a királyfi fényes bált adott, hogy feleséget válasszon magának... A mesekönyv színes csillogó papírral díszített, ami még szebbé teszi az illusztrációkat.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.