Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najnovšie - Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 495 z 500

A kis szürke nyúl


"A kis szürke nyúl azóta is folyton csak keres. Ha látod valahol, erdőszélen, tisztáson, figyeld meg: szökdös, bukdácsol, ide benéz, oda benéz, és ha valaki megkérdi, hogy miféle furcsa dolgot művel, akkor leül, és nagy fontoskodva felsorolja mindazt, amit még keresnie kell." Csak azt nem tudja, hogy az elveszített tegnapi napot, amit a ravasz nyest reábízott, hogyan fogja megtalálni. Gábor Emese természethű ábrázolása ismét maradandó képi kiegészítéssel mutatja be Wass Albert meséjének tartalmi szépségeit. A sorozatban megjelent: Mese az erdőről, Bulámbuk, A vén gombacsináló, Az éjjeli pávaszem.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

A terepasztal lovagjai


A Bodza utca környékén élő fiúk, Dodi és Szálka léghajót készítenek, amellyel meghódítják a földet, a vizet és a levegőt, sőt a szépséges Fáber Lili szívét is. Grigorján Adorján, az események krónikása cserébe lovaggá üti a fiúkat és beavatja őket a titkos terepasztal társaságába. Az elsősorban költőként ismert szerző ezzel a művével a középkori lovagregény modernizálására, ifjúsági köntösbe öltöztetésére törekszik. Az izgalmas és fordulatos történetet a 8-10 éves korosztály számára ajánljuk.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Cicakaland a városban


A két rivális banda: a Párduc utcai kandúrok és a Cirmos MC döntő gombolyagfocimeccsre készül. A tét óriási: ha a Párduc utcaiaknak sikerül legyőzniük ellenfeleiket, véget vethetnek a cirmosok gaztetteinek. A mérkőzésen azonban Musztafa súlyosan megsérül, ezért Macska Bagoly vizsgálatot rendel el az ügyben. Menyét nyomozó és Gubanc felügyelő a pincétől a padlásig átkutat mindent, hogy a tettesek nyomára bukkanjon.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Isten állatkái


A humorral átszőtt, gazdag cselekményű, tanító állatmaséket közreadó könyv egyrészt ajánlható otthoni olvasásra gyerekeknek, másrészt - a hitoktatás folyamatába beépítve - felhasználható a tanórákon kiegészítő anyagként
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Bikkmakk Mókus kalandjai


Bikkmakk mókus és unokatestvérei áteveznek Bagolyszigetre, hogy mogyorót gyűjtsenek, s ajándékot vigyenek az Öregbagolynak. Bikkmakk mókus a legpimaszabb közülük, találós kérdéseket tesz fel Öregbagolynak, aki ügyet sem vet rá. De vajon meddig bírja?
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Lépésről lépésre: Szavak 36 hónapos kortól


A legkisebbeknek nagyon fontos, hogy a szavakat a saját ritmusuk szerint tanulják meg. A Lépésről lépésre sorozat ehhez nyújt segítséget. A sorozat köteteit kedves képekkel illusztráltuk, így a gyerekek játékosan fedezhetik fel környezetüket. A könyvet 36 hónapos kor feletti gyermekeknek ajánljuk. A(z) Lépésről lépésre: Szavak Könyv szerzője .
Vypredané
4,89 € 5,15 €

Rosszcsont Peti vakarja a fejét


A könyv fejezetei: Rosszcsont Peti vakarja a fejét, Rosszcsont Peti és az agyarmarcang, Rosszcsont Peti kirándulni megy, Rosszcsont Peti és a vacsoravendégek.
Vypredané
3,95 € 4,16 €

Rosszcsont Peti háborúzik


A könyv fejezetei: Rosszcsont Peti könyvet olvas, Rosszcsont Peti háborúzik, Rosszcsont Peti technikaórán, Rosszcsont Peti, a szállóvendég.
Vypredané
3,95 € 4,16 €

Rosszcsont Peti és a foci


Rosszcsont Peti kalandjai folytatódnak! A történetek során Peti gőzerővel beleveti magát az iskolai focibajnokságba, szembekerül egyik ősellenségével, valamint szörnyű kínokat áll ki ruhavásárlás közben. A kedvesen illusztrált sorozat Nagy-Britanniában évek óta szülők és gyerekek kedvence. Kezdő olvasóknak szórakoztató gyakorlás, s bizonyos, hogy a felolvasó szülők sem fognak elaludni rajta!
Vypredané
3,95 € 4,16 €

Fedezd fel a tanyát!


Fedezzük fel együtt, milyen vidám az élet a tanyán! A lekerekített szélű, könnyű lapozót nyugodtan a picik kezébe adhatjuk, a benne található kivehető képek pedig még izgalmasabbá teszik a környezettel való ismerkedést. A kötet lapjain vidám rajzok illusztrálják a különböző állatokat a tanyán.
Vypredané
7,91 € 8,33 €

Rumini Zúzmaragyarmaton


Zúzmaragyarmat annyira északon fekszik, hogy partjainál télen befagy a tenger. Lakói a zúzmaratörpék, fővárosa Jégváros, itt áll a zúzmarakirályok bevehetetlen vára. A Rumini második részében a Szélkirálynő Zúzmaragyarmatra indul, ahol az egerek sosem látott bonyodalmakba keverednek: eltévednek, fekete sirályok és más alattomos ellenség támad rájuk, egy időre Negró lesz a kapitány, és Rumini megint eltűnik. Előkerül viszont Galléros Fecó, akit a kapitány évekkel azelőtt büntetésből kitett a hajóról. Rumini, Fecó, Balikó, a titokzatos Ködvitéz és Dori, egy bátor zúzmaratörpe-kislány segítségével azonban még arra is van esély, hogy az elűzött király visszaszerezze trónját az árulóktól.
Vypredané
7,91 € 8,33 €

Óvodások tankönyve II.


Ez a munkafüzet 4-6 éves gyermekek számára készült. A rajzokon végzett feladatokon keresztül új fogalmakat ismerhet meg és meglévő ismereteit gyakorolhatja. A lapok tehát tanulásra és ellenőrzésre egyaránt alkalmasak.
Vypredané
5,84 € 6,15 €

Régi és új barátok


Világhírű táncegyüttes érkezik az Akadémia színházába. Előadásukhoz egy szárnyas angyal szerepére fiatal balettnövendéket keresnek. Vajon ki táncolhatja el az óhajtott szerepet? Lucas vagy Jonathan? Nehéz a választás a zabolázatlan őstehetség és a fegyelmezett táncos között. Zoe úgy érzi, kettéhasad a szíve, hiszen Lucas jó barátja, Jonathan pedig, nos ő több annál... Mademe Olenskát idén egy gyönyörű spanyol balerina helyettesíti, míg az ifjú táncosok közt egyre több az intrika és a féltékenység. Zoé, Leda, Lucas és Jonathan barátsága azonban minden próbát kiáll.
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Az emberi test kisenciklopéciája


2000 címszó, 400-nál több illusztráció A tantervi oktatáshoz nélkülözhetelen az emberi test kisenciklopédiája. Tömör meghatározások, szines illusztrációk segitik a diákokat eligazodni az emberi test világában.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Hősök és gonosztevők


Peter Parkernek nagy szerencséje van, hogy igaz barátokra talált. A barátainak pedig óriási szerencséjük van, hogy Pókembert mindig maguk mellett tudhatják. Olyan ember a barátjuk, akik még az élete kockáztatásával is megvédené őket minden helyzetben . Amíg vannak gonosztevők, a világnak mindig szüksége lesz hősökre.
Vypredané
4,71 € 4,96 €

A kisvakond és a szorgoskodók


Szorgoskodj te is együtt a kisvakonddal és barátaival, sünivel, nyuszival és egérkével. Segíts nekik házat építeni, hallgasd, ahogy zenélnek, ültess velük epret, építsetek hóembert, süssetek sütit és takarítsatok. Meglátod milyen remekül fogsz szórakozni.
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Altató


József Attila klasszikus verse most lapozó formában, a költő eredeti kézirata szerinti helyesírással, Gyöngyösi Adrienn különleges rajzaival jelenik meg.
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Első kisvakond könyvem


A Pancsolókönyv fürdés közben is lapozható. Csak vízre kell tenned a színes, vidám hangulatú, speciálisan vízálló anyagból készült könyvecskét!
Vypredané
3,77 € 3,97 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.