! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky pre malé deti strana 37 z 54

A leghíresebb klasszikus esti mesék


Ebben a gyönyörűen illusztrált mesekönyvben klasszikus meseírók: a Grimm-testvérek, Andersen és Perrault leghíresebb meséivel találkozhatunk, melyek immár évszázadok óta méltán bűvölnek el gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Estéről estére megcsodálhatjuk a tündérszép hercegnőket: Hófehérkét, Csipkerózsikát vagy Hamupipőkét; izgulhatunk a kis hableánnyal és a rendíthetetlen ólomkatonával, hogy vajon elnyerik-e választottjuk szívét; vagy nevethetünk a vitéz szabólegény, a brémai muzsikusok és a csizmás kandúr fordulatokban gazdag kalandjain. Utazzunk hát a képzelet csodás birodalmában! A kötet tartalma: - Grimm-mesék: Hófehérke; A brémai muzsikusok; Raponc; A vitéz szabólegény; Jancsi és Juliska - Andersen-mesék: A császár új ruhája; A rút kiskacsa; A kis hableány; A rendíthetetlen ólomkatona; Pöttöm Panna - Perrault-mesék: A csizmás kandúr; Csipkerózsika; Pöttöm Palkó; Hamupipőke; Piroska és a farkas
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Franklin és a kisbaba


A Franklin sorozat minden egyes kötete egy-egy tanulságos modern mesét tartalmaz. Franklin, a kis teknős tud kettesével számolni és be tudja kötni a cipőfűzőjét, de még sok mindent kell megtanulnia, amíg nagy teknős lesz. Franklin családjában igazán különlegesnek ígérkezett a tavasz: a kisteknősnek testvére születik. Franklin izgatottan várta a nagy napot. De a tavasz csak nem akart beköszönteni. Franklin kétségbeesett. Ha nem lesz tavasz, lehet, hogy testvére sem lesz? Végül rügyezni kezdtek a fák, és Franklin húga is megszületett, akinek bátyja adta a Henriett nevet.
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Franklin és a csapatjáték


A színes képekkel illusztrált könyvben Franklin és barátai korcsolyázni mennek a közeli tóhoz, ahol hatalmas jégkorongmeccsre készülnek. A mérkőzést csak akkor nyerhetik meg, ha igazi csapattá válnak...
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Franklin és a nagyfiú


Franklin tud kettesével számolni, és be tudja kötni a cipőfűzőjét. Kapaszkodás nélkül csúszik le a csúszdán, és elképesztő mutatványokra képes a mászókán. Néha mégis azt kívánja, bárcsak ügyesebb lenne. Bárcsak olyan lenne, mint a nagyfiúk...
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Franklin és a bátorság


A Franklin sorozat minden egyes kötete egy-egy tanulságos modern mesét tartalmaz. Franklin, a kis teknős tud kettesével számolni és be tudja kötni a cipőfűzőjét, de még sok mindent kell megtanulnia, amíg nagy teknős lesz. Franklin sosem félt a doktor nénitől, de most megsérült a focipályán és meg kell műteni a páncélját. Mindenki az hitte, ő egy bátor kis teknős. Pedig valójában rettegett. Ezért tiltakozott olyan hevesen a röntgenezés ellen, nehogy kiderüljön valódi érzése. De megtudta, hogy mi az igazi bátorság, és már alig várta, hogy megműtsék, és páncélja jobb legyen, mint újkorában.
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Bogyó és Babóca karácsonya


Emlékeztek még Bogyóra és Babócára? A csigafiú a katicakislány most együtt várják a Télapót és izgatottan készülnek a karácsonyra. De vajon hová tűnt Bogyó ajándéka? És minel örül a százlábú? A színes képekkel illusztrált könyvből minden kiderül... "Hahó, jó hírt mondok! Két új lényecske kopogtat az ajtón: Bogyó, a csigafiú, és Babóca, a katicalány. Engedjük be őket a gyerekszobába - s fogadjunk, mindjárt kedvencekké is válnak!" (Marék Veronika)
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Bot Benő


Nem értem, hogy ez miért nem érthető, Hogy nem bot vagyok csak, hanem Bot Benő! És most mennék, kérem, Várnak csemetéim és a feleségem. Bot Benő egy bot-apuka vicces és megható története: szegény Bot Benő csak futni indult, de folyton bajba keveredik: hol egy ... Folytatás ›› kutyának dobálják, hol zászlórúdnak használják homokvárhoz, hol meg pecabotnak. Senki nem érti, hogy ő nem egy egyszerű bot, hanem Bot Benő, komoly háromgyerekes családfő, akinek haza kell jutnia. Még szerencse, hogy előbb Benő menti meg a Mikulást, majd a Mikulás őt - azzal, hogy hazaviszi a gyerekeinek, akiknek a visszakapott apuka a legeslegjobb karácsonyi ajándék! Igazi Mikulás-ajándék! A(z) Bot Benő (Könyv) szerzője Julia Donaldson, Axel Scheffler.
Vypredané
7,64 € 8,04 €

Kippkopp a fűben


Kippkopp, a gesztenyegyerek felébred téli álmából és játszótársat keres. Kalandos útja során rengeteg állattal megismerkedik. De vajon megtalálja-e elveszetnek hitt barátját, a katicabogarat? Kiderül a meséből, melyet az írónő gyönyörű színes rajzai kísérnek. Marék Veronika ... Folytatás ›› meséin generációk nőttek fel, ne hagyja, hogy gyermeke kimaradjon! A(z) Kippkopp a fűben (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Kippkopp és Tipptopp


"A napsütötte őszi erdőt felkavarta a szél. Egy helikopter-falevélen gesztenye-kislány utazott magasban. Fel akarta fedezni a világot. Lassan, óvatosan ereszkedett lefelé. Éppen ott pottyant le, ahol egy sün turkált a tarka levelek között." - kezdődik a mese.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Kippkopp karácsonya


A történetből a gyerekek megtudhatják, hogyan töltötte karácsonyát Kippkopp, a gesztenyegyerek és kis barátja, a cinke. A(z) Kippkopp karácsonya (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
7,47 € 7,86 €

Nyúl Benő, Csiga Bandi és a Sün testvérek


Ismerd meg Nyúl Benő, Csiga Bandi, Sün Dávid és a kis Sün Réka történeteit! Az állatgyerekek izgalmas kalandokban vesznek részt nap mint nap az erdőben. Rengeteget nevetnek, néha veszélybe is kerülnek, de legyen szó akár oktalan veszekedésről, vagy véletlen balesetről, a végén mindig kiderül, milyen fontosak az életünkben a barátok, mennyire tudni kell megbocsátani, és hogy milyen sok mindent meg lehet valósítani, ha leleményesek vagyunk, és ha összefogunk. A 3-6 éves korosztálynak szóló mesék bűbájos világot teremtenek a kicsiknek. Minden történet mondanivalóval zárul, a magyar szakos tanárként végzett írónő tollából származó tündéri mesék szinte magával ragadják az olvasót. Minden óvodás korú kisgyerekes szülőnek meleg szívvel ajánljuk! "Aranyos, kedves történetek az erdő kis lakóiról, akik pajkosságuknak köszönhetően mindig bajba kerülnek, de végül egymást segítve megoldanak minden problémát. Tanulságos, imádnivaló történetek kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Csak ajánlani tudom mindenkinek!" (Horváth Eszter - magyar és történelem szakos középiskolai tanár)
Vypredané
6,41 € 6,75 €

Barátnőm, Bori - Bori és a téli vakáció


Bori és családja a télen egy elhagyatott erdei kis házban tölt néhány napot. Sajnos közel s távol sehol egy árva hópehely! Egyik éjjel végül váratlanul megváltozik minden éppen úgy, ahogyan Bori kívánta: nagyon hideg lesz, és csak havazik, havazik vég nélkül, míg teljesen belep mindent a hó! Ráadásul még a fűtés is elromlik a házban. Most mi tévők legyenek? A Barátnőm, Bori - sorozat legújabb, kisiskolásoknak szóló kötetében ezúttal egy izgalmas és kalandos téli vakációra kísérhetjük el Borit és családját.
Vypredané
4,57 € 4,81 €

Barátnőm, Bori: A nagy Bori-könyv


Tanulj olvasni Borival lépésről lépésre! A könyvben hét új Bori történet található: kalandok szemtelen kis állatokkal és kedves pónikkal, izgalmas mesék erdei kirándulásról, elveszett sárkányokról és egy különleges utazásról, ami a csillagokhoz vezet. Minden történethez érdekes tudnivalók, játékos rejtvények és kreatív, vidám feladatok kapcsolódnak. Ezek nem csupán remek szórakozást ígérnek a nagyóvodások és kisiskolások számára, hanem egyszersmind segítenek megismerkedni nekik a betűk világával, felkeltik és elmélyítik érdeklődésüket az olvasás iránt.
Vypredané
10,68 € 11,24 €

Kókusz Kokó és a Mikulás


A sárkányok hírből sem ismerik a Mikulást. Ki lehet az? Talán egy kalóz? Vagy egy varázsló? Sem Kokó, a kis sárkány, sem legjobb barátja, Matilda süni nem hallott még róla. Nem is csoda, hiszen a Mikulás még egyszer sem járt a Sárkány-szigeten! Lehet, hogy fél a sárkányoktól? Kokó és Matilda elhatározza, hogy meglátogatják a Mikulást. Szeretnék megbeszélni vele, hogy mostantól a Sárkány-sziget lakói is meg akarják ünnepelni a karácsonyt. A két kis barát kalandos útra indul...
Vypredané
5,74 € 6,04 €

Alma Magdi - Karácsonyi varázslat


Alma Magdi, a bodzavirágfehér színű templomi egérke a világon mindennél jobban szeret énekelni. Leghőbb vágya, hogy a templomi kórus tagja lehessen, ám apró termeténél fogva a hangja is túl vékony. Amikor szenteste a kórus tagjainak egyik napról a másikra egy hang sem jön ki a torkán, Alma Magdinak nagyszerű ötlete támad, hogyan menthetné meg az ünnepet, megteremtve ezzel egy igazi karácsonyi csodát...
Vypredané
5,94 € 6,25 €

Kippkopp és a hónapok


"- Halihó, mindent beborít a puha hó! - kiáltotta vidáman Tipptop, a gesztenyelány. - Készítsünk egy hóembert itt, a dombtetőn! Mindjárt munkához is láttak. Gömbölyítettek két hógolyót és egymás tetejére rakták. Két kicsi hógolyóból lett a hóember keze. Végül feldíszítették ... Folytatás ›› ágacskákkal, színes bogyókkal." - kezdődik a mese. A(z) Kippkopp és a hónapok (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Szép magyar népmesék


A tizenkilencedik század hatvanas éveiben Arany János siheder fia hétmérföldes csizmát húzott, és Juliska nénjével bejárta a gyönyörűséges Székelyföldet: népmeséket gyűjteni. A szigorú Gyulai Pál egykori véleményét bizalommal átvehetjük, hogy mind ez ideig az övé a legjobban ... Folytatás ›› "elbeszélt" népmesék egész sora. Manapság is nyugodtan bízhatjuk gyermekeink fantáziáját Arany László szófordulataira, ha Babszem Jankó vagy az aranyhajú királykisasszony, netán Gagyi gazda vagy annyi más híres-nevezetes mesealak, okos-oktondi állatfigura sorsára vagyunk kíváncsiak. A(z) Szép magyar népmesék (Könyv) szerzője Arany László.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Janó és Janka téli meséi


Itt a tél! Janó és Janka megtudják, hogy a süni téli álmot alszik, meleg ruhába bújnak, szánkóznak és hóembert építenek. Persze, ha túl hideg van és nagy a sár, nincs mit tenni, benn kell játszani - de a padlás és a konyha is épp elég izgalmat tartogat. Nem beszélve a Mikulásról és a karácsonyi ajándékokról! A Janó és Janka a holland gyerekirodalom klasszikusa, több generáció nőtt fel meséiken. Tarts velük te is!
Vypredané
6,75 € 7,11 €
  • 5 /5

Fantasztikus jóéjtmesék


88 fantasztikus jóéjtmese Erwin Moser tüneményes világából. Macskák és egerek, tigrisek és kenguruk: Erwin Moser állatsereglete újabb lélegzetelállító kalandokkal várja az olvasókat. Hőseink barátságot kötnek egymással, szokatlan járműveket és különös szerkezeteket találnak fel, bejárják a sivatagokat, a tengereket, de még a világűrt is. A Macskovszkij cirkuszban kandúrok az artisták, Citronella, a kisegér megszelídít egy leopárdot, egy merész kismalac pedig valódi bátorságról tesz tanúbizonyságot. Erwin Moser újabb történetei kacagtatóak, bámulatosak. Rajzain rengeteg felfedeznivaló várja a mesehallgató gyerekeket. Olvassuk, hallgassuk - és szőjük együtt tovább a történeteket!
Vypredané
11,16 € 11,75 €