! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky pre malé deti strana 41 z 54

Nagypapa mesél


Dávid és Lea nagypapája történetek százait ismeri: egyik szebb, mint a másik! Legyen szó matrózként átélt kalandjairól vagy a padláson rejtőző megannyi érdekes kincs rejtélyéről, nagyapa újra és újra ámulatba ejti a mindig kíváncsi gyerekeket. Mindeközben pedig napról napra nyomon követhetjük ennek a kedves családnak a mindennapjait, legyen szó akár utazásról, a ház körüli munkákról vagy az ünnepekről. Ezen túl sok csodás ötletet is meríthetünk a könyvből hosszabb beszélgetésekhez, és a klasszikus meséket sem kell nélkülöznünk. Aki nem hiszi, járjon utána! Jó olvasást és jó szórakozást!
Vypredané
13,52 € 14,23 €

Bumburi a városban


Bumburi egy bohókás, csetlő-botló kutyus, olyan, akit első látásra szívébe zár az ember. Hogy hogy kerül a városba, és mi mindenbe keveredik, elmesélik a képek... Képeskönyv a legkisebbeknek, Kőszeghy Csilla imádnivaló rajzaival.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

A majom mamája


"-Elvesztettem a mamámat! Így szólt a pillangó: -Szegény majom! Ne sírjál, segítek én a bajon." A bohókás pillangó lelkesen keresi, ki lehet a kicsi mamája - az elefánttól a denevérig. Mulatságos rímekkel bukdácsolunk át a dzsungelen, vissza majom mama karjaiba. Julia Donaldson és Axel Scheffler párosa már Magyaroszágon sem ismeretlen (A róka zoknija; Mackó levelei és A Graffaló). A mese magyarítása ezúttal is Papp Gábor Zsigmond munkája.
Vypredané
6,76 € 7,12 €

Bogyó és Babóca az óvodában


Íme, a két legújabb Bogyó és Babóca mese - Bogyó és babóca az óvodában, illetve A barlangi pók -, ahol a történet az óvoda körül forog, valamint egy virágbogárka is elveszik. Kibékülnek-e a fiúk és a lányok, és mit akarhat a nagy, piros pók? A színes, kemény táblás, vidám hangulatú könyvből minden kiderül... A(z) Bogyó és Babóca az óvodában (Könyv) szerzője Bartos Erika.
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Bogyó és Babóca a jelmezbálban


Az első mesében az erdő kis lakói ezúttal jelmezbálra készülődnek. De vajon mi lesz Szellővel, a szitakötőkislánnyal, akinek éjszaka elvitte jelmezét a szél? A második mesében tornaversenyt rendeznek az erdőben. Szegény Bogyó semmiben nem jeleskedik, hiszen a csigák nem tudnak ... Folytatás ›› sem gyorsan futni, sem nagyot ugrani, de még bukfencezni sem. Szerencsére mindenki ügyes valamiben, így aztán mindenkinek jut érem. A(z) Bogyó és Babóca jelmezbálban (Könyv) szerzője Bartos Erika.
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Lacná kniha Rozprávky spod Skalky (-90%)


Trinásť tajuplných príbehov zavedie malých zvedavcov do zázračných krajín, v ktorých sa dejú divné veci. V kráľovstve Svetozára piateho majú problém s drakom Gardenom, ktorý nadovšetko miluje krásne panny. Žeby si s ním poradil prefíkaný radca Miňús? Alebo skôr pastier Ďuro z kráľovských chlievov? Ako sa mu podarí zneškodniť zúrivého draka? A čože sa to deje v starom mlyne na kraji lesa? Rozlúsknu dedinské dievčence strašidelnú záhadu? A zachráni múdra víla Ruženka les pred partiou drevorubačov? Utancuje Kuba k smrti? Alebo kráľoviča Arpáda? A ktože si prisvojí dušu drevorubača Dávida? Anjel Vendelín, či pekelník Brumbur? Veľa záhad a dobrodružstiev na vás čaká v knihe, ktorú vtipne napísal a ešte vtipnejšie ilustroval brezniansky karikaturista Peter Zifčák.
Vypredané
0,79 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Felhős - Kistehén


Én vagyok a Kistehén, ülök a fa tetején lábamat lógatom, jól érzem magamat, én, a Kistehén. Kistehén, Vadász, Nyúl és Tetemaci Senkiföldjén élnek. Történeteik egyszerű emberi helyzeteket bontanak ki. A kiindulópont minden esetben egy idillikus állapot, amibe ... Folytatás ›› befurakodik egy probléma, amit a barátok a szeretet útján oldanak meg. Ajánljuk 5 és 95 év közötti barátoknak és nem barátoknak. A(z) Felhős - Kistehén (Könyv) szerzője Kollár-Klemencz László.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

A kőszív


Wilhelm Hauff, a klasszikus német meseirodalom világszerte ismert szerzője ezúttal Svábföldre, a híres Fekete erdő titokzatos, komor, de varázslatos világába röpít el bennünket. Hőse, Munk Péter azt az általános emberi tulajdonságot képviseli, miszerint ritka, hogy valaki megelégedjék ... Folytatás ›› azzal, amibe beleszületett. A fenyves szellemeihez fordul segítségért, hogy megvalósíthassa hőn áhított vágyát, azaz gazdag és híres legyen. De vajon boldog lehet-e úgy, ha mindezért cserébe a legbecsesebb kincsét, a szívét kell föláldoznia? A(z) A kőszív (Könyv) szerzője Wilhelm Hauff.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Bújócskázó jó barátok


A kismadár vidáman röpköd a tanyán. Elbújtak a barátai: vajon hol lehetnek? Lapozz, és keressétek együtt őket! Ennek a különlegesen kialakított könyvnek a segítségével, így azt is megtudod, hogyan élnek az állatok a tanyán.
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Kedvenc meséid Tesz-Vesz városból


Piroska, a brémai muzsikusok és a három kismalac meséjét betéve tudja Cicó, Egon, sőt Tesz-Vesz város valamennyi lakója. Richard Scarry picit máshogy mondja el ezeket a történeteket, mint ahogy eddig ismerhettük őket. Piroska például egy kismacska piros kapucnis kabátban, a gonosz ordas ... Folytatás ›› pedig nem falja fel sem őt, sem a hat pórul járt kecskegidát. A klasszikus népmesék mellett többek között a vidám Kekszemberke, a titokzatos Aranyfürt, Troll Teó és három rakoncátlan bakkecskekölyök, vagy épp a szorgos Vörös Tyúkocska kalandjait is elolvashatod. Egy biztos: ez lesz a legkedvesebb mese könyved Tesz-Vesz városból! A(z) Kedvenc meséid Tesz-Vesz városból (Könyv) szerzője Richard Scarry.
Vypredané
10,70 € 11,26 €

Kuruttyoló békakirály2.


Zenék, mesék a világ körül! A Kuruttyoló békakirály-sorozat második kötetéből kiderül, hogyan választották meg a lappföldi Kuruttyolót békakirálynak. Ahogy az is, miként talált magának feleséget közeli rokona, a magyar békauralkodó. Jégcsapmanók, varázserejű ... Folytatás ›› rénszarvasok, mostohatestvérek és szivárványcsúszdák keresztezik a békakirályok útját. És nem hiányoznak a történetet fűszerező lapp dallamok és magyar népdalok sem! A Kuruttyoló békakirály-sorozatban autentikus meseelemekből építkező történeteket olvashatunk, melyeket játékos feladatok és emblematikus állatok tesznek még egyedibbé és szerethetőbbé. A meséket Tarján Veronika írta, a meselemez zenéjét pedig Mogyoró Kornél szerezte. A különleges hangjáték a szerzők előadásában hallható, melyet Szirtes Edina Mókus vendégjátéka tesz teljessé. "Tarján Veronika Varga Katalin unokája (igen, ő írta többek között a Gőgös Gúnár Gedeont is). Veronika és a kötet illusztrációit készítő nővére, Zsófia már a huszonegyedik század eszközeivel adják át mindazt, amit nagymamájuktól és pedagógus édesanyjuktól kaptak. Mogyoró Kornél dallamainak is köszönhető, hogy örömteli perceket töltöttem ezzel a páratlan mese-zene-lemez-könyvvel, mely tartalmas és mozgalmas együttlétre ösztönzi hallgatóit, olvasóit, függetlenül attól, hány évesek." (Both Gabi a meseutca.hu főszerkesztője) A(z) Kuruttyoló békakirály 2. - és az elveszett hangok (CD melléklettel) (Könyv) szerzője Tarján Veronika, Mogyoró Kornél.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

A graffalókölyök


"A graffaló óvta csöppnyi csemetéjét, Kerülje a sűrű, sötét erdő mélyét. - De miért? De miért? - Mert nem veszed észre, S belefutsz a graffaló-faló egérbe." Vajon létezik a nagy graffaló-faló? Vagy a kis graffalókölyök eszén ugyanúgy túljár az egérke, mint az előző ... Folytatás ›› részben a graffalóén? A Donaldson-Scheffler páros újra remekel! A(z) A graffalókölyök (Könyv) szerzője Julia Donaldson, Axel Scheffler.
Vypredané
7,63 € 8,03 €

Najkrajšie bájky o zvieratkách, 3. vydanie


Kniha plná krátkych bájok o zvieratkách. Na konci každej bájky je aj krátkou vetou vysvetlené, aké ponaučenie si môžu deti z tohto príbehu zobrať. Tieto príbehy majú aj veselé a pestré ilustrácie.
Vypredané
5,65 € 5,95 €

Lacná kniha Najkrajšie bájky o zvieratkách, 3. vydanie (-50%)


Kniha plná krátkych bájok o zvieratkách. Na konci každej bájky je aj krátkou vetou vysvetlené, aké ponaučenie si môžu deti z tohto príbehu zobrať. Tieto príbehy majú aj veselé a pestré ilustrácie.
Vypredané
2,98 € 5,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Alenka v říši divů (-90%)


Alenka se pustí do pronásledování bílého králíka, který kolem ní proběhl. Spadne do králičí nory, která se ukáže být branou do podivného světa, ve kterém jsou přírodní zákony vystřídány neomezenou fantazií, překrásně zobrazenou nádhernými ilustracemi, které vykreslují veškeré kouzlo tohoto zázračného světa.
Vypredané
1,66 € 16,63 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Alenka v říši divů


Alenka se pustí do pronásledování bílého králíka, který kolem ní proběhl. Spadne do králičí nory, která se ukáže být branou do podivného světa, ve kterém jsou přírodní zákony vystřídány neomezenou fantazií, překrásně zobrazenou nádhernými ilustracemi, které vykreslují veškeré kouzlo tohoto zázračného světa.
Vypredané
0,83 € 16,63 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pinocchio


Neuvěřitelné dobrodružství loutky Pinocchia, která pobavila nespočet malých čtenářů na celém světě. V knize je spousta nádherných ilustrací, které umocňuj veškeré kouzlo a poezii tohoto věčného díla.
Vypredané
0,80 € 15,95 €

dostupné aj ako:

Barátnőm Bori: Bori először ül repülőn


Bori és a szülei külföldre utaznak. Méghozzá repülővel! Az út nagyon különlegesnek ígérkezik, hiszen Bori még sosem ült repülőgépen. Itt minden olyan kalandos: spagettit esznek a felhők felett, és kiderül az is, milyen egy légörvény. A sok izgalmas élmény után, Bori már alig várja, hogy hazafelé újra repülhessen. A(z) Barátnőm, Bori: Bori először ül repülőn (Könyv) szerzője Liane Schneider, Eva Wenzel-Bürger.
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Őrangyal


Az Őrangyal kötet speciális igényű gyerekek mindennapjairól szól, az ő útjukon keresztül az elfogadásról az együttélésről. Ugyanolyan indíttatásból, ugyanolyan szeretettel írtam ezt a könyvet, mint az eddigi meséimet, a Bogyó és Babóca történeteit, az Anna, Peti és Gergő sorozatot, vagy a verseimet. Azok a gyerekek, akik valamilyen speciális nehézséggel küzdenek, legtöbbször nem sajnálatra vágynak, hanem szeretetre, elfogadásra, természetes és azonos bánásmódra.
Vypredané
9,14 € 9,62 €