! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky pre malé deti strana 40 z 54

Hello Kitty és barátai: A Barátság Klub


Helly Kitty nagyon izgatott, mert új iskolába fog járni! Bár sokféle szakkör van a suliban, Hello Kitty és barátai elhatározzák, hogy ők indítanak egy teljesen újat, aminek a neve: Barátság Klub! De egyet tudnak-e érteni a jó barátok, ha a szabályokról van szó?
Vypredané
3,62 € 3,81 €

Hello Kitty és barátai: Az osztálykirándulás


Hello Kitty és barátai kalandparkba készülnek egy osztálykirándulás keretében! Mindenki nagyon izgatott, kivéve Fifit. Vajon elmondja-e barátainak, hogy fél, mielőtt túl késő lenne?
Vypredané
3,62 € 3,81 €

Prečo Fidlibum kuká, a nie je kukučka


Poznáte Fidlibuma, kamaráti? Áno, to je ten zvedavý televízny škriatok, čo býva v kukučkových hodinách. No prečo Fidlibum kuká, a nie je kukučka? To je teda poriadna záhada! Jej rozlúštenie sa skrýva práve v tejto knižke. Tak do toho, pátrači! Fidlibum vám porozpráva neuveriteľné príbehy! Na ceste za odhaľovaním tajomstva stretnete aj vedecky nadaného potkana Otka, pažravú Kukaničku a mnoho tajuplných bytostí – škriatkov, obrov a víl. Ilustrovala Martina Matlovičová.
Vypredané
13,21 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prečo Fidlibum kuká, a nie je kukučka (-50%)


Poznáte Fidlibuma, kamaráti? Áno, to je ten zvedavý televízny škriatok, čo býva v kukučkových hodinách. No prečo Fidlibum kuká, a nie je kukučka? To je teda poriadna záhada! Jej rozlúštenie sa skrýva práve v tejto knižke. Tak do toho, pátrači! Fidlibum vám porozpráva neuveriteľné príbehy! Na ceste za odhaľovaním tajomstva stretnete aj vedecky nadaného potkana Otka, pažravú Kukaničku a mnoho tajuplných bytostí – škriatkov, obrov a víl. Ilustrovala Martina Matlovičová.
Vypredané
6,95 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Barbarella morcos


A sorozat első kötetei a könyvekkel még ismerkedő 6-7 éves korosztálynak szólnak: meséket, az életből ellesett helyzeteket és kalandos történeteket egyaránt tartalmaznak. A morcos macska, Barbarella semminek sem tud örülni, folyton dúl-fúl és rossz a kedve. A megoldás: a varázserejű Kamupirin apó, aki minden problémát orvosol. Még Barbarellát is felvidítja ... Vajon hogyan? Új könyvsorozat kezdő olvasóknak: - könnyen érthető szöveg - humoros, színes illusztrációk - elgondolkodtató történetek
Vypredané
5,37 € 5,65 €

Mesék a Tejúton túlról


Mi történik a gyerekekkel, Tücsökkel és Bojtival, ha összevesznek egy biciklin? Nem, nem az anyuka szidja meg őket, és nem is egy harmadik gyerek rohan oda igazságot tenni. Berg Judit legújabb könyvében a bicikli egyszerre csak felröppen, és a gyerekek hozzáragadva a járgányhoz, repülnek ... Folytatás ›› félelmetesebbnél félelmetesebb tájakra. Így találkozhatnak zord külsejű szoboremberrel, veszekedő Aromanókkal és Bumfordokkal, megtanulva, hogyan lehet mindenféle viszályt egyszerűen elsimítani. Modern nyelvezet és izgalmas történet, Gévai Csilla különleges, fantáziadús rajzaival, amelyek tökéletesen elénk tárja, hogy milyen is lehet a Tejúton túl... A(z) Mesék a Tejúton túlról (Könyv) szerzője Berg Judit, Gévai Csilla.
Vypredané
9,46 € 9,96 €

Foxi úr


Foxi úr festő, méghozzá nem is akármilyen! Képei valósággal megelevenednek a vásznon, mégsem tud eladni egyet sem. Egy nap azonban egy különös idegen jóvoltából minden képe valósággá válik. Foxi úr megfest hát mindent, amire ez idáig vágyott. De mihez kezdjen egy festő, ha minden képe életre kel? Foxi úr meséje tanulságos történet arról, hogy nem feltétlenül a gazdagság jelenti a legnagyobb boldogságot.
Vypredané
10,23 € 10,77 €

Körtészet


Ez a körte-kertészet, rövidebben: körtészet. Ebben járok körbe-körbe, megér egy pár kört a körte.
Vypredané
3,62 € 3,81 €

Dinóásatás


A füzetben dinóásatáson vehetsz részt és a rajzokat színes ceruzával, ecsettel és filccel ki is színezheted.
Vypredané
2,56 € 2,69 €
  • 5 /5

Poštár slimák Oliver


Oliver od malička túži stať sa poštárom. Keď sa jedného dňa dozvie, že sa otvára poštárska škola, neváha a vydá sa na cestu, rozhodnutý splniť si svoj sen. Nielenže sa bude musieť naučiť rozpoznávať poštové listy, ale najmä presvedčiť všetkých, že ich dokáže aj načas rozniesť. A práve v tom je ten najväčší háčik – Oliver je totiž slimák. Po Príhodách strašiaka Fešáka prichádza Ľuboš Bohunický s novým rozprávkovým príbehom, ktorý si získa čitateľov každého veku. Originálne, svieže a humorné rozprávanie, ktoré vás presvedčí, že rozprávky nemusia byť určené výhradne deťom. Veselé ilustrácie Viktora Csibu nádherne znázorňujú slimákove dobrodružstvá. Odporúčame!
Vypredané
5,23 € 5,50 €

dostupné aj ako:

Co se děje na statku


V této knize najdete mnoho informací o zvířatech žijících na statku, o vozidlech a strojích, které se zde používají, a o tom, co všechno se zde po celý den i rok dělá. Najdete v ní i mnoho barevných názorných ilustrací. Je to prostě skvělá knížka ke čtení nebo předčítání, k vyprávění, vyhledávání a prohlížení!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Cililing - rozprávkové čítanie


Určite už viete, že víly sa rodia z prvého detského smiechu. Tak prišla na svet aj Cililing, hrdinka tejto knižky. Prvý príbeh nám predstaví život v kúzelnom svete víl v krajine Nekrajine. V druhom Cililing svojou vytrvalosťou a obetavosťou zmení staré pravidlá na lepšie a v treťom sa vydá na veľkú záchrannú výpravu, pri ktorej sa jej podarí zmieriť malé dievčatko s jeho oteckom.
Vypredané
6,40 € 9,60 €

Torzonborz megjavul


Újra felbukkan Torzonborz, a rabló. És ez bizony megrémíti Paprika Jancsit, Vitéz Lászlót, Nagymamát, sőt még Üstöllési századost is. De akkor ijednek meg csak igazán, mikor Torzonborz bejelenti: szögre akasztja széles karimájú kalapját és felhagy a rablómesterséggel. Vajon mihez kezd ezután az egykori héttőrös gazember...?
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Autá - rozprávkové čítanie


Blesk McQueen a Mater, vaši obľúbení kamaráti z Chladičových kúpeľov, vám vyrozprávajú tri zaujímavé a zábavné príbehy zo svojho života. Vitajte vo svete svojich obľúbených kamarátov z Chladičových kúpeľov! Už sa tešia, ako vám budú rozprávať zaujímavé a zábavné príbehy. Blesk si zaspomína, ako sa do mestečka dostal a ako sa zoznámil s jeho obyvateľmi. Mater má pripravenú historku o neposlušných traktoroch a prezradí nám, ako sa stal zástupcom Šerifa.
Vypredané
4,70 € 9,60 €

A világ legrövidebb meséi


Hogy miről szólnak a világ legrövidebb meséi? Hát hajóskapitányról meg királylányról, turmixgépről meg bankrablásról, kis Piroskáról meg egy gömbhalról, rántott húsról meg piaci légyről, senkiről meg mindenkiről, fületlen nyúlról meg nyúltalan fülről. Vagy csak a fészkes nyavalyáról? Vagy a fészketlenről? Ijjas Tamás és Lackfi János olyan irtó rövid, vicces meg szomorú meg szomorú-vicces meséket írtak, melyeket az okos olvasók nyugodtan folytathatnak tovább, akár a világ végéig is, meg még egy nap... A kék betűs meséket Lackfi János, a piros betűseket Ijjas Tamás írta.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Mazsola


A rajzokkal, és színes képekkel illusztrált mesekönyvben a kedves kismalac kalandjai elevenednek meg.
Vypredané
10,44 € 10,99 €

A szomorú kacagány


Kik az igazi gazok? Ezek? Vagy talán azok? Virágos mese a sövény mindkét oldaláról.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Miért füles a bagoly?


Színes képes mesefüzet kicsiknek.
Vypredané
1,28 € 1,35 €

Mesélj nekem nagypapi!


Sárkányok, dinók, kalózok történetei szórakoztatják a férfias témákat kedvelő kisfiúkat, akik a nagypapákkal együtt a mesék által maguk is győztesek lehetnek. Az illusztrációk a történetekhez kapcsolódnak, rövid és nevelő hatású meséket találunk a kötetben.
Vypredané
1,20 € 1,26 €