! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky strana 449 z 500

Hercegnőtitkok - Disney Hercegnők


Szia kis hercegnő! Gyere és ismerd meg kedvenc hercegnőid szeretetreméltó tulajdonságait és hétpecsétes titkait! A lebilincselő feladatok csakis rád várnak! Színezd ki a képeket, és válaszolj a ravaszabbnál ravaszabb kérdésekre. Kalandra fel!
Vypredané
8,27 € 8,71 €

My Little Pony - A szépségjegy - Mesekönyv


Apple Bloom rettentően szomorú, hiszen az osztályban majdnem mindenkinek van már szépségjegye, csak neki nem. A kis póni Rainbow Dasht és Twilightot hívja segítségül, de sajnos egyik póni sem jár sikerrel. Nem csoda, hisz egy póninak csak akkor lehet szépségjegye, ha rájön arra, hogy mitől különleges.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

My Little Pony - A nagy galoppos gála - Mesekönyv


Eljött a Nagy Galoppos Gála ideje! Celestia hercegnő ünnepélyesen meghívja Twilight Sparkle-t és egy szabadon választott vendégét a mulatságra. De mégis kit vigyen magával a kis póni? A választás felettébb nehéz, mivel mindegyik póni szeretne részt venni a gálán. Az idő szorít, és mindenki szegény Twilight Sparkle-t sürgeti. Vajon sikerül végül jó döntést hoznia?
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Pöttyös Panni az óvodában


Pöttyös Panni és játszótársa, a komiszkodó Péterke először megy óvodába. Panni nem érti, vajon miért éppen Péterkét nevezi ki az óvó néni tisztaságfelelősnek, hiszen Péterke folyton maszatos, sokat verekszik, és lekváros kenyeret dug a zsebébe. Talán az óvodában még egy ilyen vadóc kisfiú is megváltozhat?
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Gőgös Gúnár Gedeon


A Gőgös Gúnár Gedeont szülők és kisiskolások nemzedékei ismerték meg. A mesék, versek zöme szándékosan hiányos betűkészlettel íródott, azért, hogy már azok az első osztályosok is önállóan olvashassák, akik még nem ismerik az egész ábécét. A tartalomjegyzékben a mesék, versek címe mellett meg van jelölve, melyik hangzó tanításában és gyakoroltatásában segít az adott szöveg. Ott, ahol külön hangzó nincs feltüntetve, az eddig megismerteket lehet ismételtetni. Reméljük, hogy a kis- és nagybetűket együttesen tanuló első osztályosok ugyanolyan örömmel forgatják majd a Gőgös Gúnár Gedeonnak ezt a változatát, mint a korábbi kiadások olvasói. A kötetet K. Lukáts Kató eredeti, színes rajzai díszítik.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Disney - Repcsik - Mesekönyv + Audio CD


Csankó Zoltán előadásában Eljött a Szárnyalj a föld körül bajnokság ideje! Rozsdás, a kisvárosi permetezőgép elhatározta, hogy megnyeri a versenyt. Ehhez természetesen rengeteg gyakorlásra van szüksége, de vajon tényleg elég, ha a benzinszállító barátja, Chug készíti fel a megmérettetésre? Szerencsére a kapitány, a híres veterán repcsi elvállalja a zöldfülű tanítását. A verseny alatt heves zivatarok, veszélyes tájak és galád versenytársak nehezítik a résztvevők helyzetét,de Rozsdás, a kis repcsi mindenkinél elszántabb! A csodás Disney-mese AUDIO CD-vel!
Vypredané
5,51 € 5,80 €

Rozprávky o zvieratkách - Sova a syseľ a ďalšie rozprávky


Rozprávky o zvieratkách - Sova a syseľ a ďalšie rozprávky
Vypredané
3,99 € 4,20 €

A pingvin, aki mindenre kiváncsi volt


Ez itt Ottó. Ottó pingvinfióka. Nagyon kíváncsi. És nagyon fontos feladata van... Az óriási pingvinkolónián Ottó kelt ki először a tojásból. Ül a papája lábán, és mindent, de mindent tudni akar arról, hogy mi történik vele. Mit tegyen, hogy ne legyen éhes? Miért vigyáz rá mindig másik felnőtt? Miért szükséges összebújnia a többiekkel, ha jön a vihar? Mikor nőnek ki a rendes tollai? És mikor szánkózhat végre a hasán? Miközben folyton kérdez, a nála kisebb pingvinekre is vigyáz, akárcsak egy nagyobb testvér, és megtanítja nekik, hogyan él egy igazi pingvin. Mert a változásoktól nem kell félni, elég csak hozzájuk szokni. Ajánljuk nagy ovisoknak, kisiskolásoknak, akár önálló olvasásra is. Illusztrálta: Anna Laura Cantone A sorozat további kötetei: A bagoly, aki félt a sötétben A cica, aki haza akart menni
Vypredané
9,13 € 9,61 €

Moha bácsi nagy mesekönyve I.


Ismeritek Mohát? És Gyopárt? Hát Ugribugrit? Esetleg Hetykepötykét? Nem? Akkor nincs más hátra, feltétlenül el kell olvasnotok ezt a könyvet, amelyben az ő történeteik hétköznapi kalandjaik sorakoznak egymás után. Hogy kik ők? Hát törpék, akik épp ezért Törpeházán laknak, ha hiszitek, ha nem, a Börzsöny hegyei közt, Magyarkút mellett. E pöttöm gyerkőcökkel -legyen éppen szikrázó hóesés vagy napsugaras szünidő- szinte mindig történik valami érdekes vagy elgondolkodtató az iskolában, a játszóréten, vagy éppen odahaza. Csupa olyasmi, amiből előbb-utóbb kiderül, hogy jónak lenni igazán jó, ha nem is olyan könnyű dolog. A történeteket Moha bácsi, a törpe meséli el saját gyermekkoráról, amikor megtanulta, hogyan különböztesse meg a rosszat a jótól, még ha első pillantásra ez nehéz feladatot jelent is. Sok okosat megtudhattok e könyvet olvasva az árulkodásról, az irigységről, egymás bosszantásáról, az engedetlenségről meg a csak azért is rosszaságról, szóval csupa ismerős dologról. Meg aztán arról is, hogy mindezek után vagy éppen helyettük hogyan lehet barátságban élni azokkal, akik körülvesznek minket, legyenek bár kistörpék vagy nagyobbacska emberek. Szüleitek vagy nagyszüleitek közül sokan emlékeznek szívesen ezekre a történetekre. Amikor még kicsik voltak, esténként a rádióban lehetett meghallgatni, mire tanítja a gyerekeket Moha bácsi, a törpe. Ezúttal két nagy kötetben jelennek meg e kedves mesék, Riedl Katalin rajzaival.
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Mesepillangók és más mesék


Mesepillangók és más mesék
Vypredané
4,00 € 4,21 €

Vadhattyúk más mesék


A tartalomból: A kis gyufaárus lány A fülemüle A vadhattyúk A százszorszép A kiskondás.....
Vypredané
4,00 € 4,21 €

FEL! Digibook


DVD: A Pixar mindig különlegeset és újat alkotó munkatársai, köztük a Szörny Rt. ünnepelt rendezője, szó szerint is felemelő és egyben rendkívül szórakoztató kalandra csábítanak, ahol a határ a csillagos égnél kezdődik! Carl Fredricksen, az ábrándos természetű, nyugdíjas lufiárus élete nagy húzására készül. A házára kötött sok-sok léggömb segítségével felemelkedik, és elrepül, hogy megkeresse gyermekkori álmainak elveszett világát. De véletlenül egy potyautast is magával visz: Russelt, a nyolcéves, otthonülő kiscserkészt. A világ legfurcsább párosa kalandos útja során fantasztikus helyekre jut el, és csodálatos barátokat szerez: beszélő kutyát és négyméteres, repülni képtelen madarat is. A dzsungel mélyén a vén Carl rádöbben, hogy néha nem azok életünk legnagyobb kalandjai, amiket elképzeltünk magunknak. A rendkívül vicces extrák között ott a Dug különleges feladata című kisfilm is. A Fel című DVD egész egyszerűen kihagyhatatlan. Hangok (5.1 EX): magyar, angol Feliratok: magyar, angol, angol halláskárosultaknak 93 percc
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Csodaszép mesék


Ez a könyv a legnépszerűbb Andersen-, Grimm- és Perrault-mesék varázslatos világába repíti el az olvasót. A szép történeteket gyönyörű rajzok kísérik, hogy az olvasó a lehető legjobban bele tudja élni magát a Csizmás kandúr, Hamupipőke, a Kis hableány, Piroska és a farkas, vagy a többi nagyszerű történet kalandjaiba.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Hercegnő a barátnőm


Minden kislányban lakozik egy hercegnő... Ebben a kötetben rendhagyó történeteket olvashatnak a gyerekek, hiszen ezek a hercegnők pontosan ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint bármelyik gyermek: irigykednek, hisztiznek, magányosok, elköltöznek, bajba kerülnek vagy éppen a szüleik figyelmére áhítoznak. Ezek a bűbájos történetek segítenek abban, hogy végül a mindennapi élet valódi hercegnői is megtalálják a helyüket. A Balerina a barátnőm szerzőitől!
Vypredané
11,84 € 12,46 €

Tesz-vesz a világ


Kuszkusz, Rumszesz, Kormosch, Fityula nővér és még sokan mások 33 izgalmas történetben, 5 földrészen 33 országban.
Vypredané
11,84 € 12,46 €

Jégvarász - Klasszikus Walt Disney


Elsa, Arendelle királynője különleges képességgel van megáldva. Amihez hozzáér, az menten jéggé változik. Anna, a félelmet nem ismerő hercegnő Kristoffal, a hegyi emberrel és Svennel, a hűséges rénszarvassal indul a hegyekbe, hogy megtalálja világgá szaladt nővérét. Útjuk során számos kalandban van részük, miközben trollokkal és egy mókás kis hóemberrel is megismerkednek..
Vypredané
10,70 € 11,26 €

Mesék a Tejúton túlról


Kalandos, izgalmas utazás nagy óvodásoknak és kisiskolásoknak az IBBY-díjas Berg Judittól és az Aranyvackor-díjas Gévai Csillától! Egy kisíiú, Bojti, és egy kislány, Tücsök, csúnyán összevesznek ajátszótéren. Addig-addig ráncigálják Bojti új biciklijét, amíg az elragadja őket, és elrepíti a két gyereket a Tejúton túlra, egy egészen különös, ismeretlen világba. Ahhoz, hogy hazajussanak, végig kell haladniuk a Bátrak útján, amely Homokországon, Növényországon, Árnyékországon, Vasországon és más különleges vidékeken keresztül vezet, veszélyek, kalandok, gaz ellenségek és segítőkész barátok között.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

A cica, aki haza akart menni


Anna Laura Cantone rajzaival Szuzi csikos kiscica. Franciaországban lakik. Szereti kergetni a pillangókat, és szereti, ha visszafelé simogatják. Szuzi egyetlen dolgot nem szeret: eltévedni... De egyszer elalszik egy légballon kosarában, és átrepül a Csatorna felett. Hogy tud egy kismacska hazajutni a gazdáihoz a tengeren át? Szuzi mindent megpróbál: gumicsónakra és szörfdeszkára száll, úszik és hajózik, míg végre hazatalál. Jill Tomlinson meséjében Szuzi, a kismacska legyőzi a nagy vizet és megmutatja, hogy egy macska is ragaszkodhat a gazdájához. Főleg, ha az tudja, hogy visszafelé a legjobb simogatni. A világhírű olasz illusztrátor, Anna Laura Cantone kócos, elrajzoltan megnyerő fizimiskájú figurái tökéletesen illenek a mese hangulatához.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Mesék a Tejúton túlról


Kalandos, izgalmas utazás nagy óvodásoknak és kisiskolásoknak az IBBY-díjas Berg Judittól és az Aranyvackor-díjas Gévai Csillától! Egy kisfiú, Bojti, és egy kislány, Tücsök, csúnyán összevesznek a játszótéren. Addig-addig ráncigálják Bojti új biciklijét, amíg az elragadja őket, és elrepíti a két gyereket a Tejúton túlra, egy egészen különös, ismeretlen világba. Ahhoz, hogy hazajussanak, végig kell haladniuk a Bátrak útján, amely Homokországon, Növényországon, Árnyékországon, Vasországon és más különleges vidékeken keresztül vezet, veszélyek, kalandok, gaz ellenségek és segítőkész barátok között.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.