! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky strana 453 z 500

Kedvenc meséim: A kis hableány


A színesen illusztrált kiadványban A kis hableány történetét ismerhetik meg a gyerekek.
Vypredané
1,09 € 1,15 €

Slovenské rozprávky


„Kde bolo, tam bolo, kde sa voda sypala a piesok sa lial...“ Kto z nás by nepoznal tieto čarovné slová. „Bola raz jedna krajina, smutná ako hrob, temná ako noc...“ Koľko poézie sa skrýva v zdanlivo jednoduchých obrazoch. Vďaka skromnému slovenskému vzdelancovi Pavlovi Dobšinskému sa tieto klenoty ľudového ducha uchovali až podnes. V nádherných príbehoch ožívajú mŕtvi víťazi, prehovoria neživé predmety a zver pomôže statočným... Chudobný mládenec premôže draka a ožení sa s utešenou princeznou, dcéra jednoduchého človeka prevýši múdrosťou prešibaného sudcu. V rozprávkach je skrátka všetko možné – a spravodlivé. Škoda len, že nakoniec zazvoní zvonec a rozprávke je koniec... Ilustroval Dušan Kállay.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

A kis karácsonyfa + Mese, mese, mátka (CD)


A csomag tartalma: - Dugald Steer: A kis karácsonyfa - Varázslatos mese a játékok világában A Mikulás játékai minden évben elviszik az otthonokba az Északi-sarkról a karácsony varázslatát, és megtanítják a gyerekeket arra is, hogy milyen fontos a szeretet és a törődés. - Mese, mese, mátka - Hangoskönyv - Pogány Judit előadásában Az anyanyelv iránti szeretet valahol itt kezdődik, az első mondókák bűvöletében. A mondókák és a velük rokon rövid versek - Szilágyi Domokos kifejezésével: mondogatók - vonzó ereje nem annyira tartalmukban, mint inkább a bennük lüktető ritmusban rejlik, mely olyan hangulatot próbál adni, amely a gyerekek és a felnőttek lelkét gazdagabbá, finomabbá teszi. Teljes játékidő: 50 perc
Vypredané
15,34 € 16,15 €

Mese a kisfiúról, aki mindig mindent félbehagyott - és más történetek


A "nem akarom" történetekből nem lehet kifogyni. Mindig van miről, kiről és kinek mesélni. A "Mese a kislányról, aki nem akar felnőni" szerzőjétől íme újabb tíz mese kezdő és haladó toporzékolóknak.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Zippy vyráža na preteky!


Písaný príbeh, ktorého súčasťou je malé pretekárske autíčko a čarovné cesty.
Vypredané
7,45 € 14,90 €

Rozprávky


Dánsky spisovateľ Hans Christian Anderson patrí medzi najobľúbenejších autorov detských kníh vo svete. V jeho pôvodných príbehoch, ktoré sú jedinečnou zmesou fantázie, poézuie a skutočnosti, ožívajú skutočné i legendárne postavy.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Olvasó Cinke - Kiscica, nagy kaland


A kiscica ijedten néz körül. Pár órája még a forgalmas nagyvárosban élte az életét, most meg itt kóborol a sötét erdőben. Sehol egy lélek a közelben! A gyomra nagyot kordul az éhségtől. Hol talál itt ennivalót? Szerencséjére összetalálkozik Fipivel, a mókussal. Fipinek kiváló ötlete támad... 6 éves kortól -az Olvasólétra 2. szintje -könnyen értelmezhető mondatok -sok színes ábra -nagybetűs szöveg
Vypredané
6,07 € 6,39 €

Mese az erdőről


Wass Albert mesél a Szeretetről, a Jóságról, a Békességről, e három mennyei kincsről, melyet Isten küld le az Angyalok Tisztására az emberi szíveknek. A kiadvány melléklete a gyermekek számára izgalmas fejtörőket tartalmaz.
Vypredané
2,49 € 2,62 €

O Guľkovi Bombuľkovi


Oslava veľkého, nezištného priateľstva Guľka Bombuľka so zvieratkami na dvore si podmaňuje malých čitateľov už desiatky rokov. Guľko Bombuľko svojou obetavosťou a láskavosťou je kamarátom na celý život. V knihe nájdu deti neobyčajný darček, návod, ak o si z vlneného klbka môžu vyrobiť svojho obľúbeného hrdinu.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Vánoční kniha


Rozsáhlý ilustrovaný „špalíčk“ nejkrásnějších próz s tematikou Vánoc a zimního času od slavných světových autorů jako jsou bratři Grimmové, H. Ch. Andersen, A. S. Puškin, L. N. Tolstoj, M. A. Bulgakov, O. Henry , J. London, A. Daudet, K. Čapek aj.. Zatímco povídky promlouvají hlavně k dospělým, dětem jsou určeny vánoční pohádky. Nechybí Paní zima bratří Grimmů, ruská lidová pohádka Mrazík či Děvčátko se sirkami Hanse Christiana Andersena. Vánoční kniha obsahuje ještě celou řadu dalších příběhů, které se nejlépe čtou, když za okny sněží a v pokoji voní purpura… Vzhledem ke své obsáhlosti a velkolepé kompozici nemá kniha obdoby, obsahuje několik stovek výpravných ilustrací Jindry Čapka, Zuzany Bočkayové-Brunckové a Jitky Němečkové, kteří vytvořili překrásné výtvarné dílo oslavující poezii Vánoc.
Vypredané
16,07 € 16,92 €

Slovenské rozprávky


Rozprávkové zbierky publikované v 19. storočí – Slovenské povesti Augusta Horislava Škultétyho a Pavla Dobšinského (1858 – 1861) a Dobšinského Prostonárodné slovenské povesti (1880 – 1883) – patria k jedným z najvydávanejších, najčítanejších a najznámejších diel slovenskej literatúry daného obdobia. Hoci sú tieto rozprávky v podobe, v akej boli po prvýkrát publikované, rýdzo romantickými textami úzko napojenými na dobové estetické a filozofické koncepty, v laickej i odbornej verejnosti stále pretrváva názor, že ide o rozprávky „ľudové“, prípadne že sú štylizáciami folklórnych predlôh. Cieľom tejto edície je priblížiť čitateľom práve romantickú tvár rozprávok, pričom ide o výber s dôrazom na literárne kvality. Do samostatného oddielu zaraďujeme deväť rozprávok z vôbec prvej zbierky rozprávok na Slovensku, Slovenských povestí Jána Francisciho (1845), ktorá z čitateľského povedomia celkom vypadla. Knihu dopĺňajú texty zaznamenávajúce dobovú recepciu rozprávok.
Vypredané
11,04 € 11,62 €

Hľadaj krtka


Podarí sa ti nájsť malého krtka a jeho kamarátov v tejto knihe? V lese, okolo krtinca či na lúke sa deje veľa zaujímavých vecí. Poriadne si prezri obrázky a uvidíš, čo všetko sa dá objaviť!
Vypredané
5,61 € 5,90 €

Krtko na cestách


Malý krtko sa vydal na cestu po svete celkom sám. Na svojich cestách však stretáva nových kamarátov, s ktorými si užije veľa zábavy. Pozorne si prezri každú stranu v tejto knihe. Nájdeš krtka?
Vypredané
5,61 € 5,90 €

Macko Puf - Sladké sny, Kengurka!


V Stoakrovom lese sa zvečerilo, no malá Kengurka nemala ani najmenšiu chuť ísť do postieľky. Keď nepomohli príbehy na dobrú noc, ktoré jej rozprávala mama Kengurica, prišli na pomoc priatelia. Jeden po druhom jej rozprávali svoje najobľúbenejšie rozprávky, kým malá nezbednica nezaspala.
Vypredané
5,85 € 6,16 €

Tomáš a jeho kamaráti - Rušne idú za vami


Opäť sú tu rušne z ostrova Sodor a privážajú vám pestrý náklad príbehov, zábavných úloh, hádaniek a maľovaniek. Veľa zábavy!
Vypredané
12,03 € 12,66 €

Kalózok


A kalózkapitány félelmetes fickó, irányítása alatt bandája mindenre képes az aranyért. A jó kalóznak értenie kell egy nagy hajó irányításához, karbantartásához és a rajta folyó élet megszervezéséhez. Ezért is váltak valóságos legendává az olyan nagy kalózok, mint például Feketeszakáll!
Vypredané
1,43 € 1,50 €

Lacná kniha Tomáš a jeho kamaráti - Rušne idú za vami (-70%)


Opäť sú tu rušne z ostrova Sodor a privážajú vám pestrý náklad príbehov, zábavných úloh, hádaniek a maľovaniek. Veľa zábavy!
Vypredané
3,80 € 12,66 €

dostupné aj ako:

Prales (3D Divočina)


Táto knižka s priestorovými obrázkami vám priblíži život zvierat v pralese. V šere prízemia pralesa stretnete jaguára na love, v korunách stromov sa preháňajú utárané opice, nad vrcholkami pralesných stromov sa mihne dravá harpya. Na štyroch pestrých 3D dvojstranách hľadajte ukryté pralesné zvieratá.
Vypredané
16,10 € 16,95 €

Oceán (3D Divočina)


Chcete sa dozvedieť niečo o živote v oceánoch? Táto knižka s priestorovými obrázkami vás zavedie k pestrým koralom i do temných hĺbok. Na šírom mori stretnete prešibanú kosatku, pri útesoch sa mihajú húfy rýb a podivuhodné tvory svetielkujú v morských hlbinách. Na štyroch pestrých 3D dvojstranách hľadajte rôzne morské tvory.
Vypredané
16,10 € 16,95 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.