! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Rozprávky strana 495 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

  • 4,5 /5

Ako šarkan Kyber Šikana pristál na streche základnej školy


Svetoznámy japonský vynálezca Kakos Sikana prichádza na Slovensko vo svojom vynáleze, šarkanovi Kyber Šikanovi, aj so svojimi zvieracími pomocníkmi. Bezpilotný dron, Kyber Šikana, je obrovský ako sedemposchodová bytovka a dokáže skenovať všetky internetové siete vrátane Wi-Fi sietí, keď nad nimi prelieta. A nie iba to. Vždy zastaví na mieste, kde sa deje niečo zlé, kde niekto niekomu cez internet ubližuje. Šarkana Kyber Šikanu Kakos Sikana zostrojil práve preto, aby sa vo svete znížila trestná činnosť, ktorá sa vykonáva prostredníctvom internetu. Podarí sa Kakosovi otestovať Kyber Šikanu na Slovensku a pomôcť riaditeľovi Hrklávkovi či Venuške Okrôchanej v ich problémoch?
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Slovenské rozprávky


Milí rodičia a deti, prichádza k vám výber tých najkrajších slovenských rozprávok, zozbieraných medzi obyčajným ľudom, majstrom nad majstrami, v novom prerozprávaní a s novými čarovnými ilustráciami. Doprajte si oddych, zábavu, ale i poučenie v rozprávkach, ktoré pozorne počúvali za dlhých zimných večerov naše babičky a dedkovia, a ich rodičia a babičky a dedkovia, keď boli ešte malými deťmi. Tak ako oni, i vaše deti môžu opäť prežívať dobrodružstvá, boj dobra so zlom, poraziť zlého černokňažníka, či prekábatiť čerta.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Na stavenisku - magnetky, hra, zábava


Čo robí murár s tehlami? Kto kladie asfalt na cestu? Deti si môžu vymyslieť rozličné príbehy, odohrávajúce sa na stavenisku, s použitím 16-tich farebných magnetiek. Obrázky na magnetkách a v knižke im pomáhajú rozvíjať fantáziu. Krátke texty na situačných obrázkoch naznačujú deťom od troch rokoch, ktorá magnetka kam patrí.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Tri víly na salaši


Spisovateľ Anton Habovštiak sa počas svojho literárneho života veľmi venoval povestiam a zbieraniu a upravovaniu slovenských rozprávok. Jednou z prvých takých kníh je aj zbierka slovenských rozprávok Tri víly na salaši, ktoré naposledy vyšli pred vyše 50 rokmi. Vo svojich slovenských rozprávkach klasik Anton Habovštiak zozbieral rozprávky najmä z oravského regiónu, ktorý dôverne poznal, veď to bol jeho rodný kraj. V rozprávkach vystupujú klasickí rozprávkoví hrdinovia, ktorých však Habovštiak postavil do mäkšieho, takpovediac ľudského svetla. Jeho hrdinovia sú odvážni junáci, ale aj figliari, ale aj klamári, podvodníci, ale aj krásne víly i princezné. Skrátka, jeho ponuka slovenských rozprávok hýri skutočne živými literárnymi postavami. Aj napriek tomu, že tieto rozprávky majú už toľko rokov, nestratili nič zo svojho čara. Naopak, krásnym jazykom a poznaním prírody Oravy na čitateľa dýcha zvláštna krása a jemný sentiment dávnych časov. Kniha už nežijúceho klasika Antona Habovštiaka Tri víly na salaši je veľmi dobrým čítaním nielen pre detského čitateľa.
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 5 /5

Medveď Wrr - Po prečítaní zavrieť!


Poznáte pocit, keď sa začítate do knihy a jej príbeh vás úplne pohltí? Tak presne toto sa stalo aj medveďovi Wrr. A to doslova! V otlčenej škatuli od topánok sa dostane do zdanlivo opustenej továrne, v ktorej vznikajú knihy. Áno, úplne všetky knihy, ktorých máte doma plné police. Keď sa do jednej z nich začíta, kniha ho vtiahne do deja a stáva sa súčasťou jej príbehu. Stretne sa s pirátskou bandou na čele so skúseným kapitánom Crabsonom. Ten sa plaví naprieč knihami, v príbehoch ktorých hľadá ukryté súčiastky z rozbitého stroja na výrobu kníh. Jeho cieľ je jediný – získať nad strojom moc a podmaniť si celý knižný svet! Podarí sa medveďovi Wrr prekaziť jeho zákerný plán?
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Pozor, ide nákladiak!


Táto kniha Pozor, ide nákladiak! je knižkou i hračkou zároveň. Okrem rozprávky s jednoduchými úlohami pre deti sú do knihy vložené aj jednotlivé diely autodráhy, ktoré sa dajú vybrať a zostaviť podľa obrázka. Priložený je aj žltý nákladiak, ktorý je autíčkom na zotrvačník. Pokiaľ sa autíčko jazdou vzad dostatočne natiahne a stredným kolieskom vloží do drážky na autodráhe, bude v nej jazdiť aj samo.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Barbie Kúzelné príbehy


Vydajte sa s nami do kúzelného sveta Barbie! V tejto knižke nájdete hneď štyri príbehy, ktoré si môžete prečítať pred spaním. Spolu s Barbie pôjdeme na výlet do módneho salónu v Paríži, s morskou vílou Luminou prežijeme úžasné dobrodružstvo medzi perlami, s baletkou Kristyn sa prenesieme do deja slávnych baletov Giselle a Labutie jazero, a nakoniec sa so statočnou Corinne dozvieme, čo treba zvládnuť, aby sa z obyčajného dievčaťa stala pravá mušketierka.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Rozprávky z dediny


Prídťe sa zoznámiť s úžasnými zvieratami, ktoré žijú na farme. Je tu pes, ktorý naháňa zlodejku veveričku, ovca, ktorá spieva, hus čo nemôže lietať a dokonca aj prasa, ktoré riadi traktor. Čítajte aj ďalšie fantastické príbehy z dediny a nahliadnite do života ľudí a zvierat, ktoré tu žijú. O zábavu budete mať postarané!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

O stratenej rukavičke


Básnické pretlmočenie známej rozprávky o stratenej rukavičke, v ktorej nájdu úkryt rôzne zvieratká, prináša regeneráciu a rehabilitáciu epického živlu v poézii pre deti. Kuniakovo narábanie so slovom je príkladné a inšpiratívne. Je to bravúrna slovesná práca, ktorá načiera do ľudového podložia slovenskej reči, živelne, a pritom disciplinovane narába s rytmom, brilantne rýmuje, vie vytvoriť atmosféru okamihu, ako aj premyslený ťah k záverečnej pointe.Výtvarná stránka knihy vznikala v úzkej spolupráci s textovou zložkou a vytvára jedinečnú, pôsobivú atmosféru. Jej autorkou je Jana Kiselová-Siteková, ktorej ilustrácie boli národne i medzinárodne oceňované na najprestížnejších domácich i medzinárodných fórach. V spolupráci tohto tandemu vznikla nekaždodenná, nevšedná knižočka, ktorá nateraz završuje líniu Podjavorinská - Rázusová-Martáková - Bendová - Feldek - Válek - Rúfus - Janovic. Juraj Kuniak novátorsky uzatvára túto kontinuitu a otvára nové obzory slovenskej poézie pre deti. A nielen pre ne. Jeho básnická skladba je univerzálna, rodinná, stane sa trvalou hodnotou slovenskej poézie pre deti.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Leví kráľ


Oranžový kotúč slnka nahliadol prvými žeravými lúčmi do nekonečnej krajiny piesku, skál a stepnej trávy a nad týmto dielom sveta, ktorý ľudia pomenovali Afrika, sa rozozneli tisícky bubnov a bubienkov. To však neduneli bubny! To dupali kopytá zebier a žiráf a mohutné slonie nohy. A nad bubnami vrieskali a pišťali hlasy tisíchlavého zboru ďalších zvierat. Všetky sa náhlili, aby sa po prvý raz mohli pokloniť prvorodenému synovi levieho kráľa Mufasu...
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 5 /5

Mamička, kde si? + Čitateľský zápisník Knižkomila


Nové dobrodružstvá hrdinov bestselleru Objím ma, prosím v humornom a zároveň dojemnom príbehu o tom, aké dôležité je mať niekoho nablízku. Po dni plnom zážitkov sa tato medveď so synom nemôžu dočkať, kedy sa konečne uvidia s mamou medvedicou. Tá kdesi v diaľke hľadá krivú vŕbu, pod ktorou sa mali stretnúť. Blúdi hustým lesom a prosí o pomoc všetky zvieratá, ktoré cestou stretne – tie sa však správajú veľmi, veľmi čudne... Mama medvedica netuší, kde je, čas sa kráti a začína sa stmievať...
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 5 /5

Kľúče od mesta


Predstav si, že si v múzeu a odrazu sa stratíš a nevieš nájsť cestu späť. Vždy, keď prejdeš dverami, ocitneš sa v inom čase. Nasleduj preto malého škôlkara Ivka a jeho staršiu sestru Martinu, ktorí ťa prevedú jednotlivými historickými obdobiami starej Bratislavy. Stretneš sa s posledným veľkomoravským kniežaťom Braslavom, so Štúrom, uvidíš prepychovú korunováciu Márie Terézie,... A ako si deti nájdu cestu späť do 21. storočia, to ti už rozpovie sám príbeh... Kniha od Márie Ďuríčkovej bola v minulom storočí predlohou k známemu televíznemu filmu Kľúče od mesta. Dnes po viac ako 20 rokoch má aj dnešná generácia detí konečne možnosť zoznámiť sa s jedným z najúspešnejších príbehov v podobe bratislavskej rozprávky plnej prekrásnych ilustrácií...
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Dajte pozor na leva


Vtipná rozprávka o levovi, ktorý sa na balóne dostal z Afriky až do našich lesov. Keďže má chuť na čerstvé mäsko, dá sa dohromady so zlým vlkom. Obaja zbojníci však majú smolu, lebo... Ostatné sa deti dozvedia z tejto veselej knižky, na ktorej sa zasmejú aj dospelí... Pre deti od 5 rokov.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Dvere do rozprávok


"To je pravda," súhlasila žirafa a odrazu sa rozplakala. "Koľko je rozprávok, toľko rôznych dverí do nich vedie, avšak v žiadnej rozprávke nie sú dvere, které by boli také vysoké, ako som ja, a preto sa ani ja do žiadnej rozprávky nikdy nedostanem." "No tak! Také zlé to predsa nie je," vykríkol mahagon, ktorému začalo byť plačúcej žirafy ľúto. "Predsa sa dajú vyrobiť i dvere do rozprávky o tebe. A tá rozprávka sa bude volať Ako sa žirafa dostala do rozprávky."
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Rozpravky do postielky


Táto nádherná knižka ukrýva štyridsať ľudových rozprávok z celého sveta. Vybral a upravil ich britský rozprávkar Bob Hartman. Príbehy plné napätia, obetavosti, hrdinstva, ale i žartovné historky (O lenivom Tomovi, Labužník tiger, Ako gazda liezol do neba) pobavia i poučia každé dieťa. Zostavovateľ svoj zámer rozšíril o rady, ako rozprávku využiť aj pri kolektívnej hre. Kým najmenší príbeh počúvajú, staršie deti sa môžu do deja aktívne zapojiť.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Hľadá sa Nemo Filmový príbeh


Nemo je malá koralová rybka, ktorú ulovia potápači. Otec Marlin sa ho vydá hľadať a prepláva takmer celý oceán. V tejto knižke s nimi zažiješ množstvo dobrodružstiev.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Rozprávky na dobrú noc o zajačikoch


Rozprávočka na dobrú noc predsa nemôže chýbať! Započúvaj sa do veselých príbehov o zvedavých zajačikoch v lese a ich neuveriteľných dobrodružstiev plných múdrosti i očarujúcej fantázie. Nádherne ilustrované príbehy kamarátov zajkov ťa kedykoľvek rozveselia. Tak už nečakaj a otvor knihu o skutočnom dobre, priateľstve, láske a radosti v rozprávkovej ríši.
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 5 /5

Moja prvá kniha - Rozprávky na dobrú noc


V tejto zasnívanej pokladnici rozprávok na dobrú noc objavíte 11 krásnych príbehov. Zoznámite sa so sovíčaťom, ktorému sa nechce ísť spať. A možno sa vám zapáči aj zábudlivý lišiak alebo hrošie dievčatko, ktoré miluje plyšové medvedíky. V tejto knižke nájdete aj ďalšie milé postavičky. Či už ste rodičia, alebo deti, každú rozprávku si radi prečítate zas a znova.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Príbeh o dvoch jašteričkách a slnku


Neobyčajná knižka o jašteričkách a slnku, ktorá pomocou príbehu odhaľuje detské pocity a otvára ich srdcia. Koho mama miluje viac? Ako sa cítim, keď mama venuje pozornosť bratovi? Vráti sa mama, keď niekam odchádza? To sú otázky, na ktoré by deti mali dostávať správne odpovede. Príbeh o jašteričkách im v tom určite pomôže. Hravá knižka o súrodencoch a láske mamy k deťom rozpráva príbeh o dvoch jašteričkách, ktorý pocítite až v duši. Inšpiruje deti pozrieť sa do svojho srdiečka, pomenovať vlastné pocity, pochopiť ich a prijať. A tak spoznať samých seba. Brat a sestra, Loli a Lili, si myslia, že slniečka, ktoré veľmi milujú, majú málo. Premýšľajú nad tým, či sa slniečko vráti, keď sa na chvíľu stratí za mrakmi, a na koho vlastne svieti viac. Vydajú sa na výlet, aby našli miesto, kde slnko svieti najviac. Objavia však niečo veľmi dôležité.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.