! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


1 hónap alatt franciául


Módszeremmel már egy hónap tanulás elegendő ahhoz, hogy néhány szóban elmondhasd, ki vagy, elmesélhesd egy napodat jelen, múlt és jövő időben, feltehesd az általános kérdéseket beszélgetőpartnerednek. Ebben a könyvben megtalálod a legfontosabb főneveket, mellékneveket (fokozással együtt), igéket (jelen, múlt és jövő időben), a személyes névmásokat, a rendhagyó igéket, az ábécét, a prepozíciókat, a számokat, a mindennapi beszéd során leggyakrabban használt, nélkülözhetetlen rövid mondatokat, melyek segítenek, hogy "ne adjanak el" sem itthon, sem külföldön. Kezdd el még ma, és egy hónap múlva garantáltan beszélni fogsz franciául. A könyvet hanganyag teszi teljessé.
U dodávateľa
11,77 € 12,39 €

Úvod do portugalských neslovesných slovných druhov - cvičebnica


Cvičebnica je doplnkovým materiálom k učebnici Úvod do portu¬galských neslovesných slovných druhov, ale dá sa použiť aj samostatne. Rovnako ako učebnica je rozdelená na deväť kapitol venovaných jednotlivým portugalským slovným druhom s výnimkou slovies. Cieľom cvi¬čebnice je dať záujemcom o portugalský jazyk možnosť precvičiť si poznatky a získať istotu v po¬užívaní rôznych gramatických javov. Je vhodná na použitie na hodinách, ale rovnako dobre ju môžu využiť aj samoukovia, keďže obsahuje kľúč so správnymi odpoveďami ku všetkým cvičeniam.
U dodávateľa
8,36 € 8,80 €

PONS Igék és igeidők gyakorlása - Angol


Az angol tanulók réme a sok vonzatos ige és az igeidők útvesztője. E két kényes területet gyakorolhatod a két részből álló gyűjteménnyel. Az 1. rész az igealakok képzésével foglalkozik - itt az igék helyes ragozását ismételheted át, illetve azt, hogy hogyan lehet bizonyos igei szerkezeteket és igeidőket helyesen képezni. A 2. rész témája az ige a mondatban. A fejezetben azt gyakorolhatod, hogy hogyan kell használni az igét a mondaton belül, és hogyan válaszd ki a helyes igeidőt. A feladatokat nyelvtani témák szerint válogattuk össze, amelyekhez három nehézségi szint áll rendelkezésedre. Minden fejezet elején egy bevezető oldalt találsz, ahol az adott téma legfontosabb alapvetéseit gyűjtöttük össze, és ezeket számos példamondattal szemléltettük. Ugyanitt nézhetsz utána a szabályoknak is, ha gondjaid adódnának a feladatok megoldásával. A megoldásokat természetesen megtalálod a könyv végén.
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

Nemčina - výukové hrací karty - nepravidelná slovesa


Tyto karty obsahují 108 frekventovaných nepravidelných sloves. Na každé kartě najdete tři tvary slovesa neboli triádu (infinitiv, minulý čas, příčestí minulé). U každého tvaru je český překlad a na každé kartě je zároveň uvedena vzorová věta s překladem. V balíčku najdete také booklet se slovesy, která jsou odvozená od sloves na kartách (mají s nimi shodný slovesný kmen). Tento materiál přispěje k rozšíření vaší slovní zásoby a odhalí vám některé zákonitosti slovotvorby.
U dodávateľa
15,63 € 16,45 €

Portugalské sloveso


Neviete si rady s portugalským slovesom? Táto učebnica Vám poskytne prehľadný popis gramatiky slovesa – prezentáciu všetkých časov indikatívu i konjunktívu, rozkazovacieho spôsobu, neurčitých slovných tvarov, atď. Sústredí sa na gramatické javy, ktoré slovenskí študenti často vnímajú ako problematické a nájdete v nej aj slovenské preklady príkladových viet. Prílohu tvorí zoznam 3000 portugalských slovies a vzorov, podľa ktorých sa časujú. Učebný materiál je určený záujemcom o portugalčinu, ktorí si chcú vytvoriť systematický prehľad a zvládnuť portugalské sloveso.
U dodávateľa
14,11 € 14,85 €

Kulcs 2. Tankönyv


Orosz nyelvkönyv haladóknak
U dodávateľa
12,02 € 12,65 €

PONS Olvass, izgulj, tanulj, haladj tovább - Angol


Szellemjárás Oxforban! Gyilkosság a régészeti ásatáson? Rendhagyó nyaralás egy csatornahajón Angliában... Ezekkel és más hasonló, izgalmas, vicces vagy romantikus sztorikkal szórakozva tanulhatsz angolul. Hogyan használd? A könyv 11 leckéből áll. A történetet több, rövidebb részre osztottuk, és minden rész után meg kell oldanod néhány szókincsgyakorló vagy nyelvtani feladatot. A szöveg mellett, a margón találod meg a nehezebb szavak magyar megfelelőjét, ezek segíthetnek a megértésben. A legfontosabb nyelvtani témákat a történetből vett példákkal szemléltetjük, magyarázzuk, és a gyakorlatok is a szövegre épülnek. A történeteket tehát részekre osztva, lépésről lépésre tudod feldolgozni, és a sztori egyre pontosabb megértésével frissítheted fel és bővítheted nyelvtudásodat, szinte észrevétlenül, megerőltető magolás nélkül. Azt javasoljuk, hogy a leckéket sorban, egymás után dolgozd fel, függetlenül attól, hogy mennyit tanultál már korábban angolul, mivel a témák, főleg a nyelvtani jelenségek egymásra épülnek és fokozatosan nehezednek.
U dodávateľa
14,16 € 14,90 €

Kezdők orosz nyelvkönyve


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottunk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló található, ragozási táblázatokkal. Ezt követi a magyar–orosz szójegyzék, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek.
U dodávateľa
10,73 € 11,29 €

Közmondások


Mindenki ismeri az Aki másnak vermet ás, maga esik bele vagy az Addig nyújtózkodj, míg a takaród ér szemléletes közmondásokat. Ugyanígy senki előtt nem ismeretlenek a következő szólások sem: Egyik kutya, másik eb vagy Több is veszett Mohácsnál. A legismertebb 100-150 közmondást sokan használják is beszédjük színesítésére. Azonban a leggyakoribbak mellett számos olyan közmondás is van a magyar nyelvben, amelyeknek jelentése nem mindenki számára világos. Kötetünk 3000 közmondás és szójárás pontos jelentését adja meg. Így amellett, hogy behatóan megismerjük nyelvünknek ezeket a "virágait", azt is elérhetjük, hogy csak olyankor használhatjuk valamelyiket, amikor az pontosan az adott beszédhelyzethez illik.
U dodávateľa
3,14 € 3,30 €

Hanácke těžko a pomalo (Praktická učebnice Hanáčtěne)


Zatimco Hanák se velece levko naoči kerékolev světové jazek, tak Nehanák se Hanáčtěně nenaoči. Ale pokoset se o to muže. V deseti základních kapitolách – lekcích – chce autor naučit naprosté laiky umění správným způsobem nastavit mluvidla tak, aby mohli v běžné mluvě používat hanácké samohlásky Ô a E. Po oddíle hanáckých lekcí následuje oddíl Hanácká čitanka. Zde autor vybral ze svého přebohatého archívu deset renomovaných autorů hanáckých knih, až na výjimky vesměs z první poloviny 20. století.
U dodávateľa
9,41 € 9,90 €

Varázslatos angol nyelv - Kezdő - A kötet


A Varázslatos angol nyelv című sorozat kompetenciaalapú, differenciáló, játékos feladatokkal nyújt segítséget az angol nyelv elsajátításához 6-8 éves tanulóknak. A kötet fejleszti a tanulók nyelvi készségeit, és egyszerűen alkalmazható alapszókincset hoz létre. A gyerekek életkorának megfelelő, játékos, változatos feladataival, ábráival hozzájárul a tanulási kedv felkeltéséhez és fenntartásához. Gyakorlatai jól szolgálják a gyerekek fejlesztését, általuk formálódik, gazdagodik tudásuk. A kiadvány egyes feladataihoz matricákat 1. mellékeltünk, amelyeket a helyes megoldások esetén kapnak a tanulók. Érdemes tehát hibátlanul dolgozni, összegyűjteni valamennyit, mert a megszerzett matricák egy nagy meglepetés részei lesznek. A letölthető hanganyag biztosítja a kötet szavainak elsajátítását, hallás utáni megértését. A kötet feladatainak megoldásai és a hanganyag kiadónk honlapján érhetőek el. A feladatok alkalmasak az iskolai tananyag elmélyítésére, kiegészítésére és a biztos nyelvi készség kialakítására az iskolában és otthon egyaránt.
U dodávateľa
3,75 € 3,95 €

Varázslatos színező angol nyelvből - Kezdő - A kötet


A Varázslatos színező sorozat kötetei matematikából, anyanyelvből, angol és német nyelvből kínálnak színező feladatokat óvodás, valamint alsó tagozatos gyermekek részére. A színező feladatok nehézségi szintje differenciált, fokozatosan nehezedik, ugyanakkor alkalmazkodik az adott korosztály fejlettségéhez, a tárgyhoz és a munkafüzet tematikájához. A színezés mellett tudod-e? címmel érdekességeket tudhatnak meg, nézz utána! címmel pedig búvárkodhatnak a kisdiákok. A Varázslatos színező angol nyelvből Kezdő A kötet című munkafüzet fejleszti a tanulók nyelvi készségét, és egyszerűen alkalmazható alapszókincset hoz létre. A gyerekek életkorának megfelelő, játékos, változatos, érdeklődést felkeltő feladataival, ábráival hozzájárul a tanulási kedv felkeltéséhez és fenntartásához. Gyakorlatai jól szolgálják a gyerekek fejlesztését, általuk formálódik, gazdagodik tudásuk. A letölthető hanganyag biztosítja a kötet szavainak elsajátítását, hallás utáni megértését. Feladatai alkalmasak az iskolai tananyag elmélyítésére, kiegészítésére és a biztos nyelvi készség kialakítására az iskolában és otthon egyaránt.
Na sklade 1Ks
1,76 € 1,85 €

Varázslatos német nyelv - Kezdő - A kötet


A Varázslatos német nyelv című sorozat kompetenciaalapú, differenciáló, játékos feladatokkal nyújt segítséget a német nyelv elsajátításához 6-8 éves tanulóknak. A kötet fejleszti a tanulók nyelvi készségeit, és egyszerűen alkalmazható alapszókincset hoz létre. A gyerekek életkorának megfelelő, játékos, változatos feladataival, ábráival hozzájárul a tanulási kedv felkeltéséhez és fenntartásához. Gyakorlatai jól szolgálják a gyerekek fejlesztését, általuk formálódik, gazdagodik tudásuk. A kiadvány egyes feladataihoz matricákat 1. mellékeltünk, amelyeket a helyes megoldások esetén kapnak a tanulók. Érdemes tehát hibátlanul dolgozni, összegyűjteni valamennyit, mert a megszerzett matricák egy nagy meglepetés részei lesznek. A letölthető hanganyag biztosítja a kötet szavainak elsajátítását, hallás utáni megértését. A kötet feladatainak megoldásai és a hanganyag kiadónk honlapján érhetőek el. A feladatok alkalmasak az iskolai tananyag elmélyítésére, kiegészítésére és a biztos nyelvi készség kialakítására az iskolában és otthon egyaránt.
U dodávateľa
3,75 € 3,95 €

Angličtina Business English


Chcete umět profesionálně komunikovat v anglickém jazyce? Napsat správně e-mail či dopis a bez problémů telefonovat? Přesvědčivě vyjednávat, vést prezentace a aktivně se účastnit porad? S touto knížkou to snadno zvládnete! V příručce najdete fráze a slovní spojení běžně užívané v nejčastějších pracovních, obchodních i společenských situacích – od navazování pracovních kontaktů a telefonování přes formulování obchodních dopisů a e-mailů až po vyjednávání, porady a prezentace. Fráze jsou pro přehlednost uspořádány do dvojjazyčných sloupečků a doplněny užitečnými a jazykovými tipy a slovíčky. Knížka je určena pro manažery, obchodníky, asistentky i studenty, kteří potřebují zvládnout základy obchodní komunikace, a je vhodná i jako doplňkový materiál v kurzech obchodní angličtiny.
Na sklade 2Ks
9,46 € 9,96 €

Cesta k cizím jazykům


• Máte pocit, že při studiu cizího jazyka neděláte pokroky? • Myslíte si, že na jazyky nemáte čas nebo talent? • Potřebujete zlepšit své řečové, komunikační a společenské dovednosti? •Nemáte možnost učit se cizí jazyk v autentickém prostředí? • Rádi byste jako rodiče podpořili jazykové vzdělávání svých dětí? •Jste učitel/ka jazyků a chcete výuku oživit zábavnými, neotřelými a účinnými metodami? Už nemusíte pátrat, jak (se) lépe učit cizí jazyky. Tato odborná publikace si vás získá svou vynalézavostí, mnoha cennými postřehy a radami i nepřebernou nabídkou zábavných a účinných výukových metod. Pořiďte si tuto knihu!
Na sklade 1Ks
13,81 € 14,54 €

Angličtina pro číšníky, kuchaře a gastronomii, 2.upravené vydání


Nové vydání této učebnice je určeno především učebním oborům kuchař a číšník na středních odborných učilištích, studentům středních hotelových škol, ale i dalším zájemcům o obor kuchař a číšník, kteří si chtějí zdokonalit své znalosti profesní angličtiny. Učebnice je koncipována do 20 lekcí, které jsou zpracovány přehlednou a logickou formou umožňující studentovi snadnou orientaci. Jednotlivé lekce se zaměřují především na získání a rozvíjení komunikativních schopností, porozumění obecnému i odbornému textu a práci s odbornou slovní zásobou. Volba mluvnického učiva je výběrová, protože je podřízena sledovanému cíli, tedy naučit studenty správně anglicky komunikovat v praxi číšníka nebo kuchaře a použít přitom odpovídající terminologii a vhodnou mluvnickou strukturu Jednotlivé lekce obsahují úvodní část, zpravidla typu Čtení nebo Poslech, následuje část ROZŠIŘUJEME SI SLOVNÍ ZÁSOBU, ve které se postupně buduje znalost odborných výrazů z oboru gastronomie, částečně i hotelnictví. Toto další rozšíření slovní zásoby o strukturovanou anglicko-českou odbornou slovní zásobu má sloužit jako cenný zdroj informací jak pro studenty, tak pro další zájemce o obor. Velká pozornost je věnována popisu jídel a technologickým postupům jejich přípravy. Část mluvnice obsahuje nezbytný gramatický výklad včetně cvičení, která slouží k upevnění a nácviku vysvětleného mluvnického učiva. Gramatický výklad je podán srozumitelnou formou, student je veden nenásilnou a motivační formou k pochopení nových mluvnických struktur, jejichž výběr je pragmatický a zaměřený na praxi. Před vysvětlením některých nových gramatických jevů je zařazeno opakování předchozího učiva pro jejich snazší pochopení a postoupení k vyšší obtížnosti. Na konci učebnice je zařazen Stručný mluvnický přehled. Část mluvnice obsahuje nezbytný gramatický výklad včetně cvičení, která slouží k upevnění a nácviku vysvětleného mluvnického učiva. Gramatický výklad je podán srozumitelnou formou, student je veden nenásilnou a motivační formou k pochopení nových mluvnických struktur, jejichž výběr je pragmatický a zaměřený na praxi. Před vysvětlením některých nových gramatických jevů je zařazeno opakování předchozího učiva pro jejich snazší pochopení a postoupení k vyšší obtížnosti. Na konci učebnice je zařazen Stručný mluvnický přehled. Učebnice slouží zároveň jako pracovní sešit, kam student může psát a zpracovávat písemně zadané úkoly. Součástí každé lekce je v závěrečné části anglicko-český slovníček nových výrazů z dané lekce. Slovní zásoba z lekcí je zpracována souhrnně v příloze formou anglicko-českého a česko-anglického slovníku, který tvoří součást učebnice. Pozornost je věnována i interkulturní složce, především odlišným zvyklostem ve stravovacích návycích a příslušných reáliích anglicky mluvících zemí a České republiky. K jednotlivým lekcím jsou zařazena i poslechová cvičení ve formátu MP3 (která je možné si stáhnout ze stránky titulu) pro prověření porozumění a procvičení příslušné slovní zásoby.
Na sklade 1Ks
22,42 € 23,60 €

Alapkövek franciatanuláshoz A1 - A2 szint


Az Alapkövek franciatanuláshoz A1-A2 kötete alapszintről indul, és A 2 szintig juttatja el a tanulót. A terjedelme nem hosszú, 278 feladatot tartalmaz, fordításokat, szövegértést, levélírást, lyukas szöveget és feleletválasztós feladatokat is. A gyakorló feladatok végén megoldókulcs is található. A könyvet anyanyelvi tanár is lektorálta. 80 darabot kértek, azt 2 héten belül tudom szállítani.
U dodávateľa
8,63 € 9,08 €
  • 5 /5

Brazílska portugalčina


V týchto dňoch vyšla prvá Učebnica brazílskej portugalčiny, ktorá je jedinou takouto učebnicou na Slovensku. Má rozsah 337 strán a pozostáva z 35 lekcií. Každá lekcia, s výnimkou prvých desiatich, je rozdelená do troch častí. Prvá časť A je venovaná gramatike, slovnej zásobe a cvičeniam, druhá časť B obsahuje článok. Zámerne je poradie zvolené takto, aby študenti boli oboznámení najprv so slovnou zásobou a gramatikou, ktorú potom nájdu v článkoch. Tie sú zamerané na rozhovor troch študentiek, jednej Brazílčanky a dvoch Sloveniek. V tejto časti nájdeme aj doplňujúce texty kvôli rozšíreniu slovnej zásoby. Tretia časť C oboznámi žiakov čiastočne a veľmi jednoduchou formou s reáliami Brazílie. Tak má každý možnosť spoznať aspoň trochu krajinu, ktorej jazyk sa učí. Na konci učebnice nájdeme ešte Portugalsko-slovenský slovník, Slovensko-portugalský slovník, prehľad časovania pravidelných slovies, prehľad časovania nepravidelných slovies a gramatický register. Na pultoch slovenských kníhkupectiev bolo doteraz len veľmi ťažké nájsť portugalskú učebnicu a ak áno, tak len z českých vydavateľstiev a zameranú na európsku portugalčinu. Vydanie tejto učebnice môže tak uspokojiť aj tých, ktorých záujem sa obracia na Brazíliu a jej jazyk.
Na sklade 1Ks
23,75 € 25,00 €

Színes kérdések és válaszok francia nyelvből - B1 szint (CD melléklettel)


Könyvünkkel a francia nyelvtudás megszerzéséhez, illetve tökéletesítéséhez szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet általános nyelvi szintje a Közös Európai Referenciakeret által meghatározott B1 szint, amely Magyarországon a középszintű érettségi, illetve az egynyelvű és kétnyelvű alapfokú nyelvvizsgák elfogadott szintje. A kötet 20 fejezetet tartalmaz, mindegyik fejezet egy-egy nagyobb témakört fed le. A szóbeli vizsgára való felkészülést teszik eredményesebbé a beszélgetést, vitát, véleménykifejtést kezdeményező kérdések, illetve az ezeket követő mintaválaszok. A kérdések megegyeznek az érettségin és a nyelvvizsgákon előforduló leggyakoribb kérdésekkel, a mintaválaszok pedig felölelik a vizsgákon felmerülő összes lehetséges témát. Minden kérdéssort egy francia-magyar szószedet követ, amely az adott téma legfontosabb szavait tartalmazza. A megszerzett ismereteket a tanulók az olvasott, illetve a hallott szöveg értését ellenőrző feladatokkal fejleszthetik, illetve ellenőrizhetik. Az összes kérdés és válasz, illetve a hallott szöveg értését fejlesztő feladatok hanganyaga a kötet CD-mellékletén mp3 formátumban hallgatható meg. A CD-n megtalálhatóak a feladatok megoldásai és a hallott szöveg értését fejlesztő feladatok szövegátiratai is.
U dodávateľa
11,28 € 11,87 €

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť nové jazyky, zdokonaliť sa v jazykových zručnostiach alebo jednoducho rozšíriť svoje jazykové schopnosti.

Jazykové učebnice sú navrhnuté tak, aby vás postupne a systematicky previedli štúdiom cudzieho jazyka. Nájdete tu učebnice pre začiatočníkov, pokročilých a jazykové materiály pre rôzne úrovne jazykových znalostí. Učebnice sa zameriavajú na rôzne jazyky, vrátane angličtiny, nemčiny, francúzštiny, španielčiny, taliančiny, čínštiny, japončiny a ďalších.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne slovníky, slovníčky a frázy, ktoré vám pomôžu rozšíriť váš slovník a zlepšiť vaše konverzačné schopnosti. Nájdete tu aj praktické príručky a materiály, ktoré vám umožnia rýchlo a efektívne získavať nové jazykové vedomosti.

Nájdete tu učebnice a príručky, gramatiku a slovnú zásobu, obchodnú a profesnú angličtinu, slovníky a multimédiá.