! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Maturity strana 11 z 12

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Nová maturita z nemeckého jazyka Mit Links zum Abitur in Deutsch + CD


Publikácia je určená pre študentov, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z nemeckého jazyka. Pomocou nej si môžu otestovať svoje vedomosti a schopnosti, ohodnotiť sa a odstrániť prípadné nedostatky.Cvičebnica obsahuje rôzne typy cvičení k jednotlivým častiam externej maturitnej skúšky, v ktorej sa testujú počúvanie a čítanie s porozumením, jazykové štruktúry a písomný prejav.Maturanti tu nájdu aj rôzne tipy, stratégie a postupy, ktoré im pomôžu úspešne zvládnuť maturitnú skúšku z nemeckého jazyka.
Vypredané
7,89 € 8,30 €

dostupné aj ako:

Maturitní otázky - účetnictví


Publikace určená maturantům a zájemcům o studium účetnictví. 20 podrobně zpracovaných témat.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Matematika Maturita Prijímacie pohovory na VŠ ekonomického smeru


Príprava na maturitu a prijímacie pohovory na vysoké školy ekonomického smeru. Publikácia je prioritne určená pre študentov, ktorí sa pripravujú na prijímacie skúšky na vysoké školy, no praktickým pomocníkom je aj pri príprave na maturitu a to pre žiakov i pre pedagógov. Obsahuje učebné texty zamerané na: teóriu príklady testy Stručný obsah: Čo potrebujem vedieť na úvod Rovnice Nerovnice Funkcia jednej reálnej premennej Postupnosti Kombinatorika Analytická geometria Skúšobné testy Učebnica Matematika – Maturita a prijímacie pohovory na vysoké školy ekonomického smeru patrí do trilógie kníh (spolu s Anglickým a Nemeckým jazykom), ktorá Vám uľahčí prípravu na „skúšku dospelosti“ – maturitu a prijímacie pohovory na VŠ. Jednoduchá, zrozumiteľné podanie príkladov a ich správnych riešení ju predurčuje k tomu, aby sa stala spoľahlivým materiálom pre študentov, ktorí sa pripravujú na maturitné skúšky (Nová maturita) ako aj na prijímacie pohovory na univerzity a vysoké školy. Táto učebná pomôcka je výberom najtypickejších príkladov, ktorých zvládnutie Vám položí potrebné základy, poskytne vedomosti pre ďalšie úspešné štúdium na Vami vybraných školách. Určená je najmä uchádzačom o štúdium na vysokých školách ekonomického zamerania. Desať záverečných testov Vás rýchle zorientuje a upozorní na prípadné nedostatky, ktoré pri riešení matematických príkladov ešte máte a chcete ich čo najskôr odstrániť. Renomovaní autori, učitelia rôznych vysokých škôl, v nej stručne ale výstižne vysvetľujú spôsoby správneho riešenia zadaných príkladov, s ktorými sa určite počas skúšok stretnete. Vybrané príklady dopĺňajú najnutnejšou teóriou, vzťahmi, vzorcami a komentármi. V závere sa nachádza séria testov, ktorá okamžite po vypočítaní príkladu zhodnotí stav Vašej prípravy a úroveň Vašich reálnych vedomostí z matematiky.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Cvičebnica nemeckého jazyka - Maturita z nemčiny


Cvičebnica Grammatik-Karussell je určená študentom stredných škôl, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z nemeckého jazyka na úrovni B1 a B2 podľa Spoločného európskeho referenčného rámca. Jadro publikácie tvoria úlohy na precvičovanie gramatických tvarov jednotlivých slovných druhov, základných pravidiel vetnej stavby, spôsobov tvorenia slov a cvičenia na upevnenie a rozšírenie aktívnej slovnej zásoby. Úlohy sú zostavené v súlade s charakterom maturitnej skúšky. Jedným z kladov cvičebnice je aj zaradenie stručnej teórie a prehľadových tabuliek, ktoré pomôžu študentom rýchlo sa zorientovať v danej problematike bez použitia ďalších gramatických príručiek. Súčasťou cvičebnice je aj kľúč so správnymi riešeniami úloh. Táto publikácia zodpovedá súčasným kritériám, ktoré sa kladú na modernú a inovatívnu výučbu nemeckého jazyka, a bude prínosom nielen pre samostatnú prácu študentov, ale aj pre pedagógov vo vzdelávacom procese.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Zemepis I. v kocke pre SŠ


Publikácia je určená záujemcom o zemepis, najmä študentom stredných škôl, ako zdroj informácií pred prípravou na maturitnú skúšku alebo k prijímacím skúškam na vysokú školu. (290x200, 139 s., ČB, MV)
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Testy z nemeckého jazyka


Kniha testov je určená najmä pre študentov štvrtých tried stredných škôl pripravujúcich sa na skúšku dospelosti a na prijímacie pohovory na vysoké školy...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Nová maturita z matematiky +CD


Nová maturitná skúška bude znamenať jej uznanie v Európe. ...zbierka úloh zostavená podľa cieľových požiadaviek maturitnej skúšky z matematiky vhodná pre základnú aj vyššiu úroveň. ...5 tematických okruhov obsahujúcich stručnú teóriu, typy úloh a príkladov, ktoré sa vyskytujú v maturitnom teste. ...CD so vzorovým riešeniami niektorých úloh a internetovými adresami na ďaľšiu inšpiráciu.
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Deutsch -Sprachige Länder - Maturita z nemčiny


Príručka je určená predovšetkým študentom stredných škôl. Obsahuje základné informácie o nemecky hovoriacich krajinách, t. j. o Nemeckej spolkovej republike, Rakúsku, Švajčiarsku, Lichtenštajnsku a Luxembursku. Môže slúžiť ako študijný materiál pri príprave na maturitnú skúšku, ale aj ako východiskový materiál pri výučbe nemčiny.
Vypredané
1,58 € 1,66 €

Němčina bez překladu - Maturitní otázky


Publikace určená maturantům a zájemcům o studium němčiny.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Maturitní otázky - angličtina (bez českého překladu)


Publikace určená maturantům a zájemcům o studium angličtiny. 25 podrobně zpracovaných témat. Bez českého překladu.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Deutsche literatur fürs Abitur


Príručka je určená predovšetkým študentom, ktorí sa pripravujú na ústnu maturitnú skúšku z nemeckého jazyka alebo na prijímaciu skúšku na vysokú školu humanitného zamerania.
Vypredané
0,60 € 0,63 €

Lacná kniha Angličtina - přehled středoškolské gramatiky (-70%)


Tato učebnice je primárně určena studentům a učitelům středních škol, lze ji však také využít jako doplňkový výukový materiál na jazykových školách, při pomaturitním studiu či přípravě na mezinárodní jazykové zkoušky a přijímací zkoušky na vysoké školy. Učebnice klade velký důraz na praktické osvojení základní gramatiky na úrovni odpovídající znalostem požadovaným u maturitních zkoušek, kromě toho rovněž nabízí bohatou zásobu gramatické terminologie, která je v závěru knihy k dispozici v abecedně řazeném dvojjazyčném seznamu. Nespornou předností učebnice je množství příkladů, které názorně demonstrují teoretický výklad. Tato kniha vychází současně s Angličtinou – cvičebnicí středoškolské gramatiky.
Vypredané
2,82 € 9,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príprava na maturitu z biológie + CD (-70%)


Publikácia obsahuje vyše 300 riešených učebných príkladov, ktoré pokrývajú 7 tematických okruhov učiva biológie na gymnáziách...
Vypredané
1,55 € 5,15 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Úspešná maturita Slovenský jazyk a literatúra (-70%)


Učebnica je vypracovaná s ohľadom na platné cieľové požiadavky na vedomosti a zručnosti maturantov zo slovenského jazyka a literatúry. Obsah je koncipovaný do troch častí: 1.Slovenský jazyk - obsahuje teoretický prehľad jazykových rovín a dejín jazyka s myšlienkovými mapami pre upevnenie vedomostí, súčasťou sú didaktické testy. 2. Sloh - zahŕňa vzorové písomné práce študentov rôznych funkčných jazykových štýlov s využitím rôznych slohových útvarov. Pri každom slohovom útvare sú uvedené základné znaky žánru, ako aj typické lexikálne a syntaktické prostriedky, súčasťou sú námety na vypracovanie vlastnej písomnej práce. 3. Literatúra - obsahuje stručný a výstižný historicko-spoločenský kontext literárnych dejín, znaky literárneho obdobia, umeleckých smerov, charakteristiku literárnych žánrov, výber najvýraznejších autorov a ich diel. Pri každom literárnom období sú tematické didaktické testy. Učebnica obsahuje aj súhrnný modelový maturitný test, v závere učebnice je prehľad literárnych dejín a stručný slovník literárnej teórie.
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zmaturuj! z literatúry 1 (-70%)


Vývoj literatúry je zachytený chronologicky, od staroveku po 20. storočie a zahŕňa slovenskú i svetovú literatúru. V každej kapitole sa nachádza charakteristika spoločensko-historických pomerov a umeleckých smerov, čo umožňuje zaradiť literárne diela do širších súvislostí. Hodnotu knihy zvyšujú ukážky a stručné obsahy vybraných diel, charakteristiky postáv či portréty literárnych osobností. Prehľadné usporiadanie poznatkov v knihe, svieža grafická úprava a register pojmov na konci knihy podporuje ľahkú orientáciu v texte a spríjemňuje učenie.
Vypredané
3,63 € 12,10 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nová maturita - matematika 2 (-50%)


Publikácia vychádza zo stredoškolského učiva matematiky a je zameraná na jeho opakovanie a precvičovanie k maturitnej skúške. Je zbierkou riešených príkladov, v druhej časti je zameraná najmä na oblasť geometrie – na planimetriu, stereometriu, analytickú geometriu. Obsahuje aj príklady z diferenciálneho a integrálneho počtu, kombinatoriky, pravdepodobnosti a štatistiky. Svojím obsahom zodpovedá metodickým pokynom k internej časti novej koncepcie maturitnej skúšky. Pomôže študentom nielen pri príprave na maturitu, ale je aj výbornou pomôckou počas celého štúdia na strednej škole. Siahnuť po nej môže každý, kto si chce precvičiť svoje vedomosti a zručnosti, ale aj ten, kto potrebuje pomocnú ruku.
Vypredané
3,80 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Maturita z dejepisu + testy (-50%)


Príprava na prijímacie skúšky na vysokú školu Publikácia ponúka maturantom prehľad slovenských, európskych a svetových dejín, svojím obsahom a spracovaním zodpovedá súčasným maturitným požiadavkám. Okrem faktov si všíma aj súvislosti, najmä prepojenie slovenských dejín so svetovými. Po každej kapitole nasledujú úlohy, ich správne riešenia sú zaradené na konci knihy. Súčasťou príručky je aj slovník historických pojmov. Test prístupný na www.priroda.sk umožní budúcim maturantom preveriť svoje nadobudnuté vedomosti.
Vypredané
4,45 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nová maturita z literatury (-90%)


Čeká vás maturita z literatury? Žádný strach! S naší příručkou (a troškou té snahy) ji zvládnete raz dva! Ať už jste na samotném začátku maturitního ročníku nebo vám maturita klepe na dveře, tato příručka vám pomůže složit zkoušku z dospělosti řádně, v klidu a samozřejmě na první pokus. Co v příručce najdete? - 99 literárních děl v ukázkách a rozborech - tabulku, která vám pomůže s výběrem nejvhodnějších knih k maturitě - u každé knihy její obsah a rozbor, charakteristický úryvek, stručný životopis autora a shrnutí jeho tvorby A jako bonus odkazy na filmové adaptace či audiozáznamy, které vám pomohou být rychle „v obraze“.
Vypredané
1,12 € 11,23 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príprava na maturitu z biológie + CD (-90%)


Publikácia obsahuje vyše 300 riešených učebných príkladov, ktoré pokrývajú 7 tematických okruhov učiva biológie na gymnáziách...
Vypredané
0,52 € 5,15 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je špeciálne zameraná na učebné materiály, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na dôležité maturitné skúšky a dosiahnuť úspešné výsledky.

Učebnice na maturity pokrývajú všetky potrebné stredoškolské predmety, vrátane matematiky, slovenčiny, cudzích jazykov, fyziky, chémie, biológie, dejepisu, geografie a ďalších. Nájdete tu jasne a prehľadne vysvetlené učivo, množstvo príkladov, cvičení a testov, ktoré vás pripravia na rôzne typy otázok a úloh, ktoré môžete očakávať na maturitných skúškach.

Učebnice sú navrhnuté tak, aby vás podporili v procese vzdelávania a pomohli vám získať potrebné znalosti, ktoré budú základom pre úspešné zvládnutie maturitných skúšok. Súčasťou našich učebníc sú aj rôzne tipy a rady, ako sa účinne učiť a pripravovať na skúšky, čo vám pomôže lepšie sa zorientovať v učive a zlepšiť vaše výsledky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové materiály, maturitné testy, vzorové skúšky a prípravné zborníky, ktoré vám pomôžu lepšie sa pripraviť na maturitné skúšky a zvýšiť vaše šance na úspešné absolvovanie maturity.